برای منم همین اتفاق افتاد اما 10 دقیقه بعد از اینکه داشت از حجمم کم میکرد مودمو رست کردم و درست شد.نقل قول:
با این اوضاع حتی نمیشه مطمئن بود که حجم کم نکنه، یه شب ادم میخواد بخوابه این همینجوری از حجم کم میکنه.
Printable View
برای منم همین اتفاق افتاد اما 10 دقیقه بعد از اینکه داشت از حجمم کم میکرد مودمو رست کردم و درست شد.نقل قول:
با این اوضاع حتی نمیشه مطمئن بود که حجم کم نکنه، یه شب ادم میخواد بخوابه این همینجوری از حجم کم میکنه.
منم گفتم چرا حجمم اینقدر کم شد پس برای این بوده!!!
دوستانی که از اسیاتک اکانت دارند شبانه حدودا چقدر میتونید دانلود کنید در شرایط معمولی ؟؟ مثلا سرعت 50 kb
بنده700 مگابایتنقل قول:
البته بعضی دوستان میگن ساعت 7 به بعد سرعتشون خیلی زیاد میشه و فکر کنم بیشتر دانلود کنن
ببخشید سرعت سرویس شبانه همیار نت چطوره اصلا رایگان داره چه ساعتی هست ایا سرویس بالاتر سرعت شبانش بیشتره یا کلا همه یکسان بسته میشه
سرعت تقریبا با اکانتی که می گیرید متناسب هستنقل قول:
اره مثل اسیاتک نیست که سرعت شبانه ها یکی باشه هر چی بالاتر بگیری سرعت شبانه هم بالاتره
2تا7 فکر کنم
شرکت آسیاتک عواید حاصل از خرید هر گیگ حجم اضافه در روزهای 26 و 27 مرداد ماه 91 را برای ابراز همدردی با زلزله زدگان این حادثه در نظر گرفته و به سازمانهای حمایتی مرتبط تقدیم خواهد کرد.
ایرانی بودنمان را اثبات کنیم.
نقل قول:
من تا ساعت7:15 حدود 750 مگ میگیرم از 7:15 تا 8 سرعت خیلی عالی میشه و حودود 400 تا 500 تا هم اون موقع میگیرم....
در کل حدود شبی 1.2 گیگ...
با سلام خدمت تمامی دوستان.بنده در شهرک ولی عصر (مرکز فیاض بخش) می باشم.خیلی دنبال adsl یا wimax گشتم.هنوزم به نتیجه ای نرسیدم.وایمکس ایرانسل در منطقه ما (خیابان هرمزگان) بین سبز و زرد است.به نظر شما adsl بردارم یا wimax? چرا؟اگه adsl کدوم شرکتو پیشنهاد میدید؟من خیلی از اینترنت استفاده نمی کنم و الان هم نمیتونم 700 صفحه این تاپیک رو با دیال اپ بخونم.ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام دوست من... من شهرک ولی عصر... مرکز فیاض بخش هستم...خونمون هم بلوار هرمزگان کوچه 10 هستش... من هم ماتریکس دارم و هم آسیاتک.... ببین ماتریکس با چیز پی ان سرعتو محدود میکنه... شبانش هم اندازه آسیاتک هست... الان به نظرم آسیاتک بگیری بهتره... اگه خطو امکاناتت خوب باشه آسیاتک مرکز فیاض بخش روزانه رو 6 مگ میبنده و شبانه جدیدا تو حدود 50 کیلوبات هستش... البته شرکت بیسنت هم هستش که من هنوز فیاض ندیدم از بچه ها داشته باشن....نقل قول: