نه این گوشی یه مدل بیشتر نیست که همشون اکانات خوده گوشی یکی هست فقط لوازم جانبی هاشون فرق می کنن وگر نه گوشی باید همه چی رو مثل GPS - Wlan - TV out و... رو داشته باشهنقل قول:
Printable View
نه این گوشی یه مدل بیشتر نیست که همشون اکانات خوده گوشی یکی هست فقط لوازم جانبی هاشون فرق می کنن وگر نه گوشی باید همه چی رو مثل GPS - Wlan - TV out و... رو داشته باشهنقل قول:
ه ک رو بیخیالنقل قول:
فقط ساین:8:
سلام میخام گوشی 5800 بخرم گوشیم ان 95 8گیگ هست میخام بفروشم حالا این گوشی از 95 خودم بهتره؟ ارزش عوض کردن داره؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.نقل قول:
دو نفر جواب که دادیم برادر
ر.ش به پست های قبل!
صادق جان والا من که نمیدونم شما گوشی باز هستی به قولی و دوست داری هر چند وقت یه بار گوشی های مختلف بگیری دستت یا نه
ولی خوب هر گوشی ای از نظره دارنده هاش اکثرا خوبه و ارزشش رو داره
من خودم یه گوشی بگیرم 7-8 سالی معمولا دارم زیاد عوض نمیکنم
کورش میگم حس و حاله ساین داری ها
کی حوصاله داره دونه دونه ساین کنه
البته من تو -- گوشی های جدید تر وارد نیستم
سلام دوستان
من دو هفته پیش یک 5800 مجارستانی با جعبه آبی و بدون گارانتی گرفتم.
می خواستم ببینم واقعا مجارستانیه یا لیبل خورده...؟؟؟
البته می دونم 5800 اصل چین هست ولی همین جوری می خواستم بدونم کجاییه .... ؟؟؟
ممنون
---------------------------------------------------------------------------------------------------
گوشی من ورژن 50 هست و هـکش هم نکردم و کلّی نرم افزار و بازی هم بدون مشکل نصب کردم و تا حالا فقط 2-3 بار نرم افزار ساین کردم.
به نظر شما هـــک کنم بهتره .. ؟؟/
البته هرچند راحت نمیشه این ورژن رو هــــــک کرد.
بازم ممنون
من میگم نکن یکی از کارهاش برای جلو گیری از نصب هر چیزی یک نوع محافظت از موبایلت هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
دیگه اگه زیاد دنبال کجایی بودنش نری بهتره دیگه این گوشیو خریدی سعی کن لذتشو ببری:31:
نه شما نیازی به ه ک نداری از همون ساین استفاده کن چون از 20تا برنامه شاید 5تاش نیاز به ساین داشته باشه پس ه ک به نظر من لازم نیست
نه با هم فرق چندانی ندارننقل قول:
ولی بازم 5800 جدید تره
صفحه ی بزرگ و تاچ هست
به خودتون بستگی داره که تاچ دوست داری یا نه
من که نگفتم ازش راضی نیستمنقل قول:
فقط می خواستم بدونم اگه مجارستانیه یکم باهاش پز بدم:31:
بازم ممنون