اگه منظورت مستر لیگ هست و اون بازیکنای دیفالت (میناندا اینا و برو بچ) خوب کم هست واسه اینکه انگیزه پیدا کنی واسه خرید بازیکنان بهتر و قوی ترنقل قول:
Printable View
اگه منظورت مستر لیگ هست و اون بازیکنای دیفالت (میناندا اینا و برو بچ) خوب کم هست واسه اینکه انگیزه پیدا کنی واسه خرید بازیکنان بهتر و قوی ترنقل قول:
با سلام
یکی از بهترین برنامه هایی که می توان با آن فایلهای تورنت رو دانلود کرد uTorrent هستش و اینم لینک دانلود این برنامه:
کد:http://rapidshare.com/files/199844786/uTorrent.zip.html
سلام :20:
آقا چرا دیگه گزارشگر بازی رو گزراش نمیکنه ؟
commentry هم روشنه !! ولی گزارش نمیشه !! البته گزارشش همه دیالوگهای تکراری هست ولی من دوست دارم گزارش بکنه !!
به به (به سبک مسعود شصت چی) این چه ربطی به تاپیک داشت؟نقل قول:
معمولا وقتی زیاد بازی می کنی مستر لیگ یا bal رو اینطوری میشه یه بار باس سیو کنی بیای از بازی بیرون دوباره لود کنینقل قول:
اين پچ 428 مگي gamingaccess رو دانلود كنم مشكلات بازي رفع ميشه؟ اين پچ اصلا نصب ميشه ، دارم دانلود ميكنم مشكلي نداره؟ اساتيد لطفا بگيد
دوست عزيز ميتوني در مورد ريختن روي gdb توضيحات ابتدايي بدي آخه من هيچي از ايني كه ميگي نميدونمنقل قول:
ممنونت ميشم
شما وقتی یه gdb فولدر دانلود میکنی توی فولدر gdb/uni میریزی داخل فولدر uni یه فایل تکست هست به اسم map توش مسیر و آیدی تیمی که میخوای gdb به اون اختصاص پیدا کنه رو قرار میدی و فایل مپ رو سیو میکنینقل قول:
بطور مثال نوشته داخل نقل قول رو توی یه فایل تکست بریز
حالا توی gdb و توی مسیر kitserver\GDB\uni\Club\Other فولدر gdb استقلال رو بریز وقتی بری توی بازی میبینی لباس تیم PES United شده لباس استقلال یعنی تیمی که آیدی 199 داره همون تیم PES United هست اگه 199 رو به 200 تغییر بدی داخل فایل مپ اون موقع لباس تیم we united به لباس استقلال تغییر پیدا میکنهنقل قول:
199,"Club\Other\Esteghlal"
ممنوننقل قول:
همین کار رو کردم. یعنی رو سیو قبلی سیو کردم و خارج شدم و دوباره بازی رو اجرا کردم ولی درست نشد !!:41:
حالا چیکار کنم؟
والا دیگه راهی به ذهنم نمیرسه یه چند بازی بری جلو درست میشه حالا مستر لیگ میری یا BAL ؟نقل قول:
کسی از STR Editor 2009 استفاده میکنه؟ اصلا کار نمیکنه توی Read Me ش هم نوشته تست شده ولی من باهاش سعی کردم کار کنم وقتی یه فایل bin رو لود میکنی ارور میده برنامه بسته میشه
يه سوال ديگه ورژناي قبلي بايد نصب بشه يا نه؟نقل قول: