اینجور که میبینم خیلی دوستان به دانلود وسواس دارن تا نیاز! :n02:
Printable View
اینجور که میبینم خیلی دوستان به دانلود وسواس دارن تا نیاز! :n02:
بردار من اینجا ایرانهنقل قول:
الآن تو گوشی ها بیشتر فضای ابری رایجه تو آمریکا ولی مگه تو ایران میشه از فضای ابری تو گوشی استفاده کرد ؟
شما فقط تو آپلود یک فایل یک گیگی پدرت در میاد حالا اون گنده هاش که اصلا حرفشو نزن
اونا نت فلیکس دارن ، ما چی درایم گوگل کست دراپ باکس گوگل وان درایو گوگل فایبر ...
خداییش ما رو باید با تانزانیا مقایسه کرد
و ایران خارج از دنیا قرار داره و جزو دنیا محسوب نمیشه پس هیچ کجای دنیا شامل ایران هم نمیشه:n02:
انسان اگر از چیزی منع شود نسبت به آن چیز واکنش نشان می دهد .نقل قول:
و در این موضوع خاص درجات آن در افراد متفاوت است . :n01::n02:
هاوی وب از باند 20 یا همون 800 مگاهرتز استفاده میکنه، در وبسایت ها دیدم که mi 5 از این باند پشتیبانی نمیکنه. میخواستم ببینم این قضیه واقعیت داره؟نقل قول:
دوستان دیدید ظهر ساعت 12 تست گذاشتم که سرعت 3gخوب شد؟
اینم از 12 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 3g اینجوره پس حتما وایمکس و فورجی ثابت هم وضعش اینجوره که رو این دکل سوار شدن
بنظرم دکلو بکنن سنگین ترن:n15:
این چهره ی واقعی ایرانسل و تمامی اپراتور ها و شرکتای خدماتی ایرانه
یه چیزی درست میکنن میدن مشتری ومشتری هم حال میکنه اما وقتی خراب میشه و مشتری دادش در میاد
عجیب ترین استدلال ها و دلیل ها رو میارن که بگن خدامتشون عالیه و مشکل از مشتری و ککشونم نمیگزه.
ببخشید اگر خیلی هرس دانلود میزنید برید با دیتاسنتر ایرانی قرار داد ببندین مثلا اساتک یا شهراد یک هارد وصل کنین به سرور هرچی میخاید دانلود کنید هر گیگ هم ۱۹۰ تا تک تومان میوفته برید بشینید دانلود کنید تا عقدتون خالی بشه چون اینجوری که دارین دانلود میکنید کل دیتابیس یا سرور های گوگل رو میارید پایین [emoji23] [emoji23] [emoji23]
من دوروز پیش یه بسته 6 ماهه 24 گیگ معمولی خریدم.الان راهی هست که این بسته را روی اونیکی خطم هم استفاده کنم یا بسته چند کاربره یه چیز جداییه و با بسته های معمولی فرق میکنه؟نقل قول:
قابل توجه اون دوستانی که میگن نت رو محدود میکنه ایرانسل و اون عزیزانی که میگن باند 3 محدود شده سرعتش
تقریبا 2 ماهی هست پشت سرهم دانلود وبگردی و ویدیو انلاین میبینم محدود ک نشدم هیچ تازه احساس میکنم روز به روز شبکه پیشرفت میکنه
امن از ایرانسل خدایش هبچ محدودیت ندیدم الان رو باند 3 این سرعت رو دریافت میکنم که خیلیم خوبه البته رنج روی 5.121 هست و من تو یک جای خلوت رامسر نزدیک تله کابین این سرعت رو دریافت میکنم.
فوق العادس گاهی اوقات تا 7 مگابایت هم میرسه
Sent from my F8332 using Tapatalk
نا محدود شبانه (سه ساعته)
در عرض 2/5 ساعت 60 گیگ دانلود شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فایده وقتی خیلی جاها آنتن نمیده. تو شهر ما حتی برای مکالمه ی معمولی هم مشکل داریم چه برسه فور جینقل قول:
نه دیگه عزیز باید از ابتدا چند کاربره بگیری کاریش نمیشه کردنقل قول:
.................................................. ..................... .
دوست عزیز با کدوم مودم و یا گوشی چنین سرعتی گرفتین؟مکان؟
انقدر عقده ای بازی دربیارید تا ایرانسل دره بسته شبانه هارو ببنده بعد بشینید سماغ بمیکید !! خداییش چی دانلود میکنید ؟ تنها چیزی که به ذهنم میرسه که شما یوزرها دانلود میکنید فیلم سو پ ره
........................:n08:نقل قول:
دوستان منطقه ای که هستم 4G هست ولی سرعت دانلود از 2.5 مگ بالاتر نمیره.
همراه اول 3G هست و اونم 2.5 مگ هست.
راه حلی دارید ؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
نقل قول:
یعنی من که بسته 100 گیگی رو 6 ماه پیش فعال کردم الان یکی دیگه هم میتونه ازش استفاده کنه ؟!؟ اگه میشه چطور ؟!
عاقا نگو :n02::n02::n02:نقل قول:
البته اونم حجم خاصی نداره
یا انتن دستی بساز که یه تایپک هست براش،یا اینکه از این دستگاه های گرون قیمت مثل sxt lte که ۵۰۰ت قیمتشه منم از طرز کارش اطلاعی ندارم،در کل به اپراتور زنگ نزن میزنن بدترش میکنننقل قول:
نقل قول:
ما چه عقده بازی دربیاریم چه در نیاریم، ایرانسل کار خودش رو میکنه. مگه حذف بسته ی 100 گیگ یک ساله به خاطر عقده بازی بود؟ مگه حذف بسته ی 30 گیک شش ماهه به خاطر عقده بازی بود؟
بعدش هم من دانلود یک باره رو عقده بازی نمیدونم. مگر این که یه چیزی که داری رو دوباره دانلود کنی یا چیزی رو که اصلآ نخایش. یکی میره جنسش رو جمله میگیره خودش رو خلاص میکنه، یکی هم هر روز میره بازار. اونی که جمله گرفته، نه تنها عقده بازی نکرده، خیلی هم کار درستی کرده، بخصوص اگه احتمال بده که اون جنس رو دیگه بازار نیارن.
نه دوستان عزیز بسته های چند کاربره ایرانسل فقط دوتا داره ۵گیگ و۲۰گیگ اون هم از ابتدا باید همون بسته هارو بخرید البته زیر شاخه ها رو هر وقت بخواید میتونید کم و زیاد کنیدنقل قول:
فکر کنم ساپورت نمی کنهنقل قول:
چرا؟ می خواید شیائومی بخرید؟
تست از سایت testmy.net
اتفاقا حذف این بسته ها دقیقا به خاطر استقبال و استفاده زیاد از این بسته ها بود! تو ایران از هرچی راضی باشی حذف میشه.نقل قول:
از بسته های شبانه هم اگه زیاد استقبال بشه به زودی حذف میشه.
دوست عزیز من هنوز فرصت نکردم برای نصب sxtlte منتها تو فیلم آموزشی که دیدم یه سیم ارث هم به میله نصب میشه ایا شما هم این کار رو کردید یا این سیم مربوط به انواع دیگه میکروتیکه ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
:n29: چه تک کانکشنینقل قول:
عزیز مطمئنی این تک کانکشنه. آخه سایت قابلیت multithread
هم داره که چند کانکشنه. البته توی تصویر همون فرانکفورت زده که به نظر تک کانکشنه و مالتی ترد نخورده
من می خواستم فقط تاثیر حالت پلاس روی تک کانکشن رو ببینم .
اون وقت توی این تست رفت روی حالت پلاس؟
ترکوندی
درضمن آدرس ای پی برای ورود به کنسول تنظیمات رو چی باید وارد کرد چون من اصلا کامپیوتر ندارم میخوام به یه روتر وصل کنم واز طریق وایرلس کاراش رو انجام بدمنقل قول:
برای میکروتیک معمولا 192.168.88.1 هستنقل قول:
admin
بدون رمز
ممنون دوست خوب چه خوب میشد به جای جدلای بی فایده همه مثل این دوست خوبمون راهنمایی میدادن به تازه کارهایی مثل بندهنقل قول:
درمورد اون قضیه سیم ارث نظر شما چیهنقل قول:
بله، قصد خرید mi 5 و یا mi 5s رو دارم. با توجه به چیپ اسنپ 820 به احتمال قوی این گوشی فقط از لحاظ نرم افزاری از این باند پشتیبانی نمیکنه. در انجمن های مربوط به این گوشی دیدم که قابلیت انلاک این فرکانس هم وجود داره.نقل قول:
در این مورد چیزی نمی دونم و خودم هم ندارمشنقل قول:
عزیز چند وقته داریش وکلا به نظر شما چون میکروتیک برند معروفیه میشه چقدر رو کارکردش حساب باز کرد البته اینی کن من گرفتم چون از داخل گرفتم یک سال گارانتی دادن حالا تا چه حد راست باشه والله و اعلمنقل قول:
این تست با همون روش پیش فرض سایت هست، Multithread نیست. بعد از تست، میانگین سرعت ماکزیمم و مینیمم رو توی تست نشون میده. واسه ماکزیمم سرعت، ۱۳۰-۱۴۰ مگابیت بود. در حالت Multithread هم صد در صد نتایج شبیه اسپیدتست میشه. در کل این سایت زیاد جالب نبود و هنوز هم بررسی نکردم مکانیزم تست گرفتنش دقیقاً به چه صورت بود. ولی اگه به قول شما تک کانکشن باشه، سرعت هیچ فرق خاصی با نتایج اسپیدتست نداره (درحالت ماکزیمم) و با تمام ظرفیت ممکن هم از این سرورها دانلود انجام میشه (با همون روش تست گرفتن پیش فرض سایت). حالت هم +4G بود دیگه:n06:نقل قول:
علت حذف اون بسته-های محبوب، فشار بچه-های بالا نبود ؟؟:n01:نقل قول:
محتوای مخفی: موضع گیری معاون وزیر ارتباطات در مقابل قیمت شکنی یکی از اپراتورهای موبایل
هه هه هه اینا زمانی که یه چیزی براشون سود نداره میخان به قیمت جهانی تبدیلش کنن،یکی بیاد بگه شارلاتان شما بیا پراید و ماشینای ایرانی رو هم به نرخ دلار تحویل مردم بده چرا برا اون جوش نمیزنی،پراید خودشو بکشه ۱۰ملیونم نمیشه اگه بخان قیمت واقعی بزارن روشنقل قول:
تغییر نرخ مکالمه واسه اربعین رو خیلی فوری اجرا میکنن براشون ایستگاه اینترنتی وای فای صلواتی هم ایجاد میکنن. اونوقت برای کاهش هزینه اینترنت هزارتا بازی با اعداد راه میندازن آخرشم هیچ تغییری برای کاربر محسوس نمیشه. از این اینترنتای صلواتی هم حتی توی پایتخت کشور هم خبری نیست. واضحه که تمام مشکلات این مملکت از چیه .کد:وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از توافق با همتای عراقی خود برای کاهش ۵۰ درصدی نرخ ارتباطات در ایام اربعین خبر داد و گفت: نرخ های جدید از فردا صبح اعمال می شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای هماهنگی برقراری ارتباطات زائران اربعین به ایلام سفر و اعلام کرد: اپراتورهای رایتل، ایرانسل و همراه اول تمامی بسترهای مناسب ارتباطی برای برقراری ارتباط در مسیر کربلا، نجف و مهران را تامین خواهند کرد و علاوه بر این در کل مسیرها اینترنت رایگان برای زائران برنامه ریزی شده است.
سلام دوستان
من تو محدوده +4g هستم ولی سرعتم به زور به 100KB میرسه
به نظرتون مشکل از چی هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه تو apn پراکسی ست نشده باشه، مشکل از خود ایرانسل، پهنای باند کم آورده.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه پراکسی خالیهنقل قول:
به پشتیبان زنگ زدن فایده ای داره؟