من صبانت نداشتم ولی اونایی که دارن میگن پینگ و تک کانکشنش خوبهنقل قول:
تاپیک خود صبانت هم سر بزنید تست داخلی و خارجی اونجا زیاد گذاشتن
Printable View
من صبانت نداشتم ولی اونایی که دارن میگن پینگ و تک کانکشنش خوبهنقل قول:
تاپیک خود صبانت هم سر بزنید تست داخلی و خارجی اونجا زیاد گذاشتن
سلام دوستان مگه ادرس پارتک عوض شده؟ من نمیتونم وارد بشم! ادرس IBs لطف میکنید بدید
تو این یک ماه که نت مخابرات بد جور خراب شده کسی از اینجا شکایت کرده اگه چند نفر برا شکایت به 195 موافق هستند بگند که منم شکایت کنم شاید دست جمعی کارمون به یه جایی رسید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان هرکس موافق شکایت در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش پست دوستمون adibstar رو 1+ کنه مرسینقل قول:
من امروز با مدارک و شواهد برا قطعی نتم میخوام شکایت کنم .
چطور شواهد و مدارکی بگو منم درست کنم به شکایت اتچ کنمنقل قول:
من چند روزا قطع شده ، مثلا از ibs و ساعت و روزی که قطع شد و سوابق خط عکس میگیرم، از صفحه مودم عکس میگیرم که نشون بدم لینک دارم. از ارور کانکشن دستی که هست عکس میگیرم ضمیمه میکنم
حالا من که نویز میندازن رو خطم چه مدارکی ضمیمه کنم؟چون اگه شکایت کنم نهایت کاری که 195میکنه اینه که دان استریممو پایین میارننقل قول:
دوستان شکایت نکنید!
دنبال بهانه هستن شبانه رو قطع کنن
خواهشا رعایت کنید...
هیچ فرقی نمیکنه همه آی پی ها رو تست کردم فایده ای نداره فقط ویدئو آنلاین از یوتیوب خوب پخش میکنه وگرنه دانلود تعطیله حتی از سایتای ملینقل قول:
تایم اوت هم ربطی به شلوغ بودن نداره مخابرات بیشتر از این حرفا کشش داره مشکل از محدودیتیه که یا از سمت زیر ساخته یا از سمت خود مخابرات
آره برا شبانه شکایت نکنید فقط برا قطعی و نویز ها و مشکل آی پی گیری شکایت کنیدنقل قول:
واسه نویز زنگ بزنی کم میکنننقل قول:
خو خودشون نویز میندازن خط من که مشکلی نداره دقیقا قبل از تعطیلات شروع میکنن مثلا قبل از نوروز هم شروع کردن و تا 2ماه همین مشکل بود الان هم دوباره شروع کردننقل قول:
بعدشم بخوان کم کنن مثلا آپ استریممو میخوان رو چند بزارن وقتی attainable rate شده 6کیلوبیت
مشکل نت فقط شبانه نیست روزانه هم سرعتی وجود نداره قطع و وصلی ها بالاست روشن خاموش کنی دیگه ایپی نمیگیره سرعت تک کانکشن افتضاح شده و.....
به نظر من تاکید کنید که در ساعات روز مشکل هست . مخابرات صاحب نداره یه دفعه لج می کنن شبانه رو برمی دارن
من هم که اگه شکایت کنم میگن بذاتر یک ماه از قراردادت بگذره بعد شکایت کن :n02:
__________________________________________________ _________
اگه مایل بودید میتونید یکم فرصت بدید شاید بهتر شد آخه الان واسه من روی 5.233.73 هم پینگ اومده پایین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از همون اول شکایت کن که حساب کار دستشون بیاد:n19:نقل قول:
ظهر شکایتمو فرستادم رفت.
پشتیبانی هم هرچی میگم بهش میگه تنظیمات مودمت به هم خورده!!!
نمیدونم واقعا چرا لینک مودم ثابته ولی به نت وصل نمیشه!! دو مودم هم تست کردم فایده ایی نداشت.
سایت ir.195 برای من باز نمیشه برای شما چی؟
با این ادرس اوکی شد
فیبر داره از دست آسیاتک درمیاد
منم فرستادمنقل قول:
از همه ی دوستان خواهش دارم زودتر شکایت کنند
تجربه نشون داده مخابرات یه شرکت بی صاحب به تمام معناست نه به او دانلود ها که پارسال باهاش داشتیم نه به الان هیچ تعادلی نداره
صبر کنید الکی الکی بلایی سر شبانه نیاد فعلا پورتای فیبر نوری دارن منتقل میشن به مخابرات
اگر هم میخواید شکایت کنید فعلا برا شبانه شکایت نکنید تا ببینیم چی میشه
دقیقاً نذارین همین یه دلخوشی رو هم ازمون بگیرن:n10:نقل قول:
ما نویز پرش لینک نوسان پینگ داریم تو روز مشکلی با شبانه نداریم چاره ای جز شکایت نداریمنقل قول:
پس فقط نگین شب اینطوره!
بگین روزها و تاکید کنین ظهر :n12:
منم همین مشکلاتو دارم ولی نمیدونم چی بنویسم و چطور بفهمونمشون که خطم مشکلی نداره چون اگه بنویسم نویز افتاده رو خطم میگن خطت مشکل داره و سیم کشی و این حرفا تازه ممکنه دان استریمم هم کم کنن شما چی نوشتی واسشون؟نقل قول:
توضیح دادم چون کاربران دیگری هم به همین شکل مشکل دارند و در نقاط مختلفی از شهر هستند می تونه مشکل سیستماتیک باشه و اشاره کردم به امکان زیاد به زودی چند کاربر دیگر هم همین نوع شکایت را از این شرکت مطرح کنندنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
عجیبه!!!
شبانه، رنج 80.191.19 ، در حال دانلود:
ولی مثل اینکه سرعت رو محدود کردن به 2مگ! دیگه سرعت تا 500 نمیره بالا :n37:
مثل اینکه دوباره دارن برمیگردن به سیستم قدیم و اصلی :n39:
برا من تا ساعت 1.5 سرعت 3 مگ بود دان استریم هم سه هزار و چهارصد بعدش که لینک پرید خطم اومد رو 2مگنقل قول:
فردا شب روی اون خط اوآسیس هم چک میکنم پینگ و سرعت رو ببینم چطوره :n39: اینور که سرعت 2مگ و پینگ خوبه.نقل قول:
نظرت در مورد خطم چیه؟نقل قول:
PP :n02:نقل قول:
داغونه!!! پورتت داغونه یحتمل! SNR رو یا از لج آوردن پایین برات یا سخت افزاریه :n37:
اگه از پورت بود که یکسره داغون بود ولی این قبل از تعطیلات نوروز همینجور نویز روش افتاد و تا 2ماه ادامه داشت بعدش یه ماه خوب بود واصلا هیچ نویزی وجود نداشت باز الان شروع شدهنقل قول:
آخه خیلی وضعش خرابه آپ استریمم در طول روز رو 3کیلوبیت هم میاد نوسان شدید snr هم داره هیچ پورت داغونی هم اینجور نیست فکر کنم یه دکمه رو بی رس میزنن مدام روی خطم نویز میندازه بعدش چند ماه بعد که یادشون اومد خاموشش میکنن
سروش این قطعی نت من شده 5 روز ! این عادیه؟ یعنی از چی میتونه باشه؟ واسه بقیه دوستام وصله نتشون و مشکلی ندارن!
شکایت کن! ترجیحا تلفنی با 195 که امکانش هست مثل سری اول من، نمایندگی سازمان مقررات جنوب غرب بت زنگ بزنه و پیگیر بشه :n25:نقل قول:
فکر نمیکنم عادی باشه، برای تعویض گروه که حداکثر 3 روز برای من قطع بوده و حداکثر مدت قطعی هم مربوط میشد به راه اندازی پرتاک تو شهریور سال پیش که حدود 10 روز طول کشید فکر کنم.نقل قول:
با اینترنت دیگه ای چک کردی پرتاک و IBSng رو؟
IBSNg رو چک کن، ببین اگر اتصال ها رو داره ولی مثل قسمت 1 تو عکس زیر No زده، روی اون دکمه ی Detail ردیفش کلیک کن ببین دلیلش چیه؟
اگر اصلا ثبت نکرده که قطعا مشکل از مرکز مخابراتیتون هست :n37:
سروش میترسم دان استریممو بزارن رو 2مگ و دیگه بالا نبرن
من خدا را شکر وضعیت نتم خوب هست :n09:
هر شب 5.5 گیگ دان می کنم
یه هفته ای هم نت نداشتم . 25 ام دوباره شارژ کردم
حالا تو پرتاک دیدم برام 6 روز اضافه کردن.:n20:
با این که من تو اون 6 روز قطعی کلا نبودم
واسه من که تازه اومدم مخابرات هم اضافه شده :n09:نقل قول:
پینگ با 5.233.170
پینگ با 2.185.5
پینگ همین الان : :n29: نمیتونم بازی آنلاین انجام بدم یه ماهی میشه همینطوره ! :n35::n37:
واسه من که تو این همه بدبختی مخابرات شرکت داشتم و دارم و خواهم داشت هیچی اضافه نشده:n09:نقل قول:
نه اصلا توی کانکشنم بعد از اخرین باری که وصل شدم هیچ چیزی نیومده و اتصالی که NO شده باشه نیست اصن!نقل قول:
اشنا داریم توی مرکز مخابرات ، بهش چی بگم به نظرت؟ با تعویض پورت درست نمیشه؟