اره سرعتش عالیه یعنی فکر کنم بهترین سرعتو بین همه سرویس دهنده های کشور میده :n16: برای من پینگشم خوبه اما باز برای این که بهتر وضعیت دستت بیاد از همشهریاتون بپرسنقل قول:
Printable View
اره سرعتش عالیه یعنی فکر کنم بهترین سرعتو بین همه سرویس دهنده های کشور میده :n16: برای من پینگشم خوبه اما باز برای این که بهتر وضعیت دستت بیاد از همشهریاتون بپرسنقل قول:
چه سرویسی برات 9 مگ بستن:n04:نقل قول:
دو مگ محدود رو 9 مگ بستم برام .البته هنوز تو بعضی شهرها این کار انجام شده و سراسری نیست.نقل قول:
دوستان مشهدی کسی پارس نداره؟؟؟!؟ مرکز صابری وحید
بچه ها سرویس 1 مگ حجمی سرعت دانلود روزانه شابنه ش چطوره؟دان استریم رو روی چند میبندن؟
سلام بچه ها الگوریتم محاسبه ترافیک مصرفی تو پارس انلاین چجوری؟برحسب دقیقه است؟
من امشب در 2.03 دقیقه استارت دانلودم زدم الان که چک کردم نزدیک 80 مگ به عنوان غیر رایگان برام حساب کرده!!!!!!!!!:n03::n04:کلا پارس انلاین اینجوری؟
اصلا خوب نیس... سرعش روزای اول که میگیری خیلی خیلی عالیه اما بعد مدتی نهایتا تا یک ماه بعد سرعت دانلود رو وحشتناک میارن پائین....خلاصه که خیلی نامردن
من 512 محدود دارم خیلی عالی بود ولی الان پکیده...
در صورتیکه همسایه مون از صبانت و آسیاتک دارن الان حدود یکسال با اینکه حجم محدود دارن ولی تابحال اصلا سرعت دانلود شبانه رایگانشون افت نداشته و همونی هست که روز اول گرفتن.
بهرحال اینکار پارس آنلاین اصلا درست نیست که برای جذب مشتری اولش خوبه بعد میشه اون چیزی که نباید باشه.
شما از کدوم شهر هستید چند وقته که پارس انلاین گرفتید؟نقل قول:
شیراز-دو ماهه که بعد از 23-24 روز محدود شدم به 50-60 کیلو------>(اگه لینک سرور دانلودیم خیلی خیلی خوب باشه) <-------->(اگه نباشه که 5 الی به زور 30)نقل قول:
//
به پشتیبانی تهران زنگ زدم گفت ما محدود نمیکنیم................>شما باشی چی جوابشو میدی؟------->اینقد بدم میاد وقتی ملت رو بلانسبت خر فرض میکنن انگار که ملت از پشت کوه اومدن.
من بیه این دلیل که دانلود زیادی در بازه زمانی کنونی در این مدت داشتم بنا به پیشنهاد دوستان این تاپیک و یکی دوستان خودم که البته اون دانلود زیاد نداشت گفتم بیام روی پارس آنلاین وگرنه چه دردی بود روی ISP قبلیم میموندم.چون نه دالودی دارم نه استفاده آنچنانی از اینترنت...فقط صرفا چون یه مشت دانلود ضروری برام پیش اومد انتقال دادم به پارس آنلاین.
در کل این سیستم مشتری مداری نیست.حقه بازیه....یه عده حالا میان میگن تازه دمش گرم لطف میکنه که اوایل سرعت خوب و بالاتر میده درصورتیکه اصلا اینجور نیست.بیخود میکنه اینجور میکنه که ملت گول بخورن.اصلا اینکار رو نکنه و صاف و صادقانه بیاد بگه آقا ما اینیم که ملت تکلیف خودشونو بدونن.
انصافا همسایمون از صبانت عین سرویس منو داره(ویرایش:البته یکساله) شبی 5-7 گیگ دانلود میکنه تا الان یه هارد یک ترا کلا پر کرده حالا میخواد بره یه دو ترا بگیره....میگه اصلا افت سرعت نداره....شبانه و روزانش یکیه.
اگه میدونستم پارس اینجور میکنه عمرا میرفتم طرفش...نامردای دزد
//
خیلی اعصابمو خورد کردن ببخشید.
سلام به همه
نمیدونم الان چی باید بگم؟
آیا اینها محدود کردن مارو؟
آیا این بیماری قطع و وصلی هم به ما سرایت کرده؟
آیا مشکل از مخابرات منطقه هست؟
-------------
برا بنده هم الان 3 روزه اینطوری شده.
ساعت 2 صبح میزارم برا دانلود نزدیک 5 گیگ تا 7 صبح،بعد صبح میام نگاه میکنم میبینم همش 1 گیگ یا 2 گیگ دانلود کرده.
خوب این یعنی چی الان؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
باز هم نمیدونم چی بگم؟؟؟
به قول یکی از کاربران همین سایت اگر میخواین دانلود شبانه نکنیم خوب بگید به آدم نه اینکه در طول 5 ساعت رایگان 2 الی 5 بار قطع و وصل بشه.
یه موردی که منم با پارس آنلاین داشتم این بود که وقتی حجم باقی مانده کم می شد (مثلا در حد 1-2 گیگ)سیستم اکانتینگ هر شب سر ساعتی که حجم دانلود رایگان به حجم باقیمانده میرسید مودم رو ریست می کرد و آیپی جدید میداد و مشکلات بعدش ، در صورتی که حل کردن این مشکل خیلی براشون ساده هست ولی نمیان شبانه رو از زمان محاسبه این سیستم حذف کنند
شما هم ساعت 4:11 تا 5:53 با سرعت میانگین 200 دانلود کردی در صورتی که 262 دقیقه قبلش با میانگین 77 دانلود کردی پس یعنی از ساعت 2 تا 4 سرعتتون کم بوده! که علتش می تونی محدود کردن یا شیر کردن سرعت بین تعداد زیادی کاربر در ساعات رایگان باشه.
دوستان نامحدود هاش اینی که بعضی ها نوشتن ماه اول خوبه ، بعدش کم میشه درست ه؟؟
اگه در طول ماه از يك حجم مشخص بيشتر دانلود كنيد محدود ميشيد .نقل قول:
دیشب شب خیلی خوبی بود 6 گیگ دانلود داشتم با سرویس 2 مگ محدود :n09::n05:
دیشب اینترنت من از ساعت 2 قطع شد ! هیچی نشد دانلود کنم !
نقل قول:برای منم خوب بود دیشب ، ۶.۴۵ گیگ دانلود شدنقل قول:
البته ۳۰ دقیقه اول یعنی ۲ تا ۲:۳۰ قطع بودم که دیگه داره این قطعی ها برام عادی میشه
جالبه هر وقت برای بعضی ها قطع میشه برا بعضی ها سرعت عالی میشه !
عیدی 1 گیگ هم که فکر کنم مالید نامردا
کسی زنگ نزده ببینه چی میگن ؟
حتما واسه شما رو قطع میکنن میدن به ما :)نقل قول:
آقا راضی باش پس حلال کن :) خواستی لینکاتو بده ما بگیریم برات !!
راست میگی این نامردا..... سرعت منو از 2 شب تا الان کردن 30 کیلوبایتنقل قول:
فکر کنم هر کی تو این تاپیک از پارس آنلاین صحبت کنه با ثبت شدن ip ش سرعتشو کم میکنن (بعضیها این جا جاسوس دو جانبه هستن)
من که اصلا با پارس وب گردی نمیکنم ، ( رایتل - مخابرات - مبین نت - ایرانسل ) از اینا استفاده میکنم برای وب گردینقل قول:
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره....شما هم محدود میشینقل قول:
عیب نداره محدود کنن منو از دست میدن :)نقل قول:
تا حالا هر شرکتی بودم فقط ۱ شب منو محدود کردن فرداش درخواست تخلیه خط دادم به ۱ هفته هم نرسیده روی شرکت جدیدی اینترنت گرفتم ، حتی ۱ روز هم با محدودیت سرعت تحمل نمیکنم چون هیچ فایده ای برام نداره
دوستان منم میخوام بیام سمت پارس آنلاین چون مخابرات منطقمون نامحدود رو برداشته،
حالا به نظر شما 2 مگ حجمی بگیرم یا نامحدود 128؟؟
حجمی سرعتش تضمینی هست محدود نشه تو ساعتهای رایگان؟؟ به نظر من از این دزدای کثیف واقعا هیچ چیزی بعید نیست
دمت گرم...نقل قول:
نه دوست عزیز همچین محدودت میکنن که بیا و ببین.نقل قول:
چون از قرارداد مصرف منصفانه استفاده میکنن سرویس های نامحدودشون هم در واقع محدود هست. الان دقیق یادم نیست ولی به گمونم 128 نامحدود، تا حدود 20 گیگ میزاره راحت با سرعت بسیار بالا دانلود کنی، ولی بعدش سرعتت محدود میشه به 16 کیلوبایت بر ثانیه. البته پارس تمام این اطلاعات رو روی سایتش به صورت کاملا شفاف درج کرده. حتما یه نگاهی به این قراردادهای منصفانه و محدودیتشون بنداز. نهایتا اگه خواستی نامحدود هم بگیری به هیچ وجه کمتر از 256 نگیر (چون 128 بعد از اتمام حجم قرارداد مصرف منصفانه ت خیلی محدود میشه و ممکنه اعصابت خورد بشه! ولی 256 اقلا برا وبگردی مشکلی پیدا نمیکنی) ولی من شخصا همون 2مگ حجمی رو به شدت بیشتر توصیه میکنم. روزانه ش که همیشه عالیه سرعت (من 512 دارم مدتیه که روی 4 مگ بستن به گمونم روزا رو - که طبیعتا به نفع هر دو طرف قرارداده) اینرنت رایگان شبانه پارس اکثر مواقع بی نظیر و عالیه. با اینترنت 2 مگ اگه تهران باشی که اینترنت رایگان شبی 5 گیگ رو شاخشه، شهرستانم شبی دست کم 2.5 گیگ باید بتونی دانلود کنی (که طی یک ماه جمعا فوق العاده بیشتر از اون حجمی هست که سرویس نامحدود بهت میده، حدود 3 برابر بیشتره).نقل قول:
میگم که خیالی نیست اگه محدود کن همون صبحش درخواست تخلیه ، تا فرداش هم به یه جا دیگه سفارش دادم تا اونا بررسی کنن اینا هم خط رو خالی کردن و اونا سریع رانژ میکنن ، مثلا موقعی که اومدم پارس آنلاین ، قبلش شهراد بودم روز ۸۰۰ سرعت دانلود میداد بهم ، شب میشد ۹۰ !! دقیقا ۱ روز از سفارشم میگذشت که شبش دیدم اینجوریه فرداش درخواست تخلیه دادم ( البته از صبح تا ظهرش کل حجمم رو دانلود کردم که کاملا 0 بهشون تحویل بدم !!) که یعنی کلا ۲ روز از سرویسشون استفاده کردم ! همزمان هم با پارس آنلاین صحبت کردم و ۲ روز بعد پیک اومد مدارک گرفت ، اونا هم تخلیه کردن و روز چهارم پارس آن لاین وصل شد !! به همین راحتینقل قول:
اصلا هم برام مهم نیست چه شرکتی باشه فقط کافیه ببینم محدود کرده ، امکان نداره ۱ روز هم باهاش سر کنم و میرم یه جا دیگه ...
اگه من درخواست بدم مابقی حجمم چی میشه؟پولمو پس میدن یا کلا پریده؟نقل قول:
اگه منظورت درخواست تخلیه هست ، نه دیگه چه پولی ، همین که دارن یه مشترکشون رو از دست میدن براشون ضرر هست دیگه انتظار نداری که بیان پول حجم باقیمونده رو هم بدن !!نقل قول:
فقط تنها کاری که میتونی که کل حجمت رو قبل تخلیه دانلود کنی که چیزی نزاری بمونه براشون :)
دوستان دارای سرویس 2 مگ محدود بگن ریت دانلودشون تقریبا چقدر هست؟؟
سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
کدوم بیشتر واسه شما مهم هستنقل قول:
پینگ- تعرفه های ارزون-سرعت دانلود-قطعی کمتر-سرویس های محدود یا نامحدود وغیره..........
همه چی بستگی به مخابرات منطقه شما داره
دوستان من میخوام در کنار سرویس نامحدود های وب 256 که واسه وبگردیو فیس مناسبه:n09:،یه سرویس محدود واسه دانلود فیلمو سریالام بگیرم.
حجم دانلودی من در ماه 50 گیگ هستش.با همین 256 سرعت دانلود 30 ماهی 35 گیگ میگیرم بقیشم میرم شرکت بابام اینترنت مفتی سرعت بالاس:n02:
شمایی که پارس آنلاین دارید خداییش بگید چجوریاس؟
هم محدود هم نامحدودش؟
من 24 ساعت سیستمم روشنه .
سرعت دانلودو حجمش واسم مهمه
سلام
من دوتا سوال دارم
اول اینکه امروز local area connection سیستمو دیسبل کردم سیستم یکدفعه خاموش شد و هر بار هم که روشن میکنم سیستم تا welcome screen بالا میاد و دوباره خاموش میشه پشتیبانی گفت ویندوزت مشکل پیدا کرده بره جای دیگه هم این رو مطرح کردم حالا اگه شما هم نظری دارید بگید
دوم اینکه این اینترنت مخابرات ملی(اسلامی) شده یه سری سایتهارو باز نمیکنه شما که پارس آنلاین دارید همچین مشکلی ندارید ؟
من الان سرویس 512 30گیگ دارم که 6ماهه تمدید میکنم، اینطوری حجم 6ماه که میشه 180گیگ دست خودته یه ماه مصرف کن یه ماه هیچی.نقل قول:
من با این سرویس همه کار میکنم، انصافا خوبه، شب ها هم راحت 5گیگ میشه زد تازه گاهی اوقات 6.8گیگ هم میتونی بگیری، حساب کن یک ماه شبی 5گیگ میشه 150گیگ با 30گیگ ترافیک خودش یعنی ماهی 180گیگ میتونی راحت دانلود کنی. من الان یک سال و نیمه این سرویس رو دارم، پینگش بهتر شده از تابستون، پهنای باند اوایل رو 2مگ میبستن که سرعت 187کیلو بود الان 437کیلو میزنه، تو روز ساعت اداری یکم سرعت کم میشه ولی یه مدته که شب ها هم افت نداره!
به نظرم کلا بیا این سرویس رو بگیر که هزینه اضافی هم الکی ندی
البته این و یادم رفت بگم همینطور که دوستان میگن خیلی به مرکز مخابراتی ربط داره، منطقه ما اکثرا اداری هستن واسه همین تو ساعت اداری افت داره بدتر از شب! گاهی اوقات به 90کیلو میرسید تو روز و تا ساعت 5بهتر میشد و بعدش عادی.
مرکز قدوسی هستم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
قطعی کمتر ،سرویس محدود اما پایدار و تعرفه خوب تو اولویتن،بعد ساعت رایگانو پینگنقل قول:
منطقه مخابراتیمم فرد اسدی هست
حالا دوستانی که این منطقه هستن ممنون میشم راهنماییم کنن
دوستان من از مخابرات میخوام بیام پارس آنلاین این پولی که گفته (هزینه نصب تمامی سرویس ها 95,000 ریال و هزینه مخابراتی 50,000 ریال می باشد) رو باید بدم؟؟
نقل قول:
بنظرم 128 نامحدود بگیری خیلی خوبه من 5 یا 6ماه 128 نامحدود دارم خیلی راضیم اگه بر اساس نیازت دانلود کنی خیلی خوبه اگه درست مصرف کنی من تو این 6ماه اصلا سرعتم پایین نیومده و حتی 2ماه شو 31 گیگ دانلود کردم و سرعتم پایین نیومد باید باهاشون خوب تا کنی که یه وقتای هم زیاد دانلود کردی سرعت پایین نیارن. هرکس بر اساس نیازش دانلود کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم یه سری 16 گیگ یه سری هم 13 گیگ دانلود کردم با اینکه تا 20 گیگ مجاز بودم دانلود کنم ولی...