نقل قول:
چه بسته ای خوبه واسه من که زیاد مصرف دارم ؟ 90 درصد یوتیوب + بازی .
Printable View
نقل قول:
چه بسته ای خوبه واسه من که زیاد مصرف دارم ؟ 90 درصد یوتیوب + بازی .
الان با این شرایط که از دیروز به وجود اومده و قیمت های جدید دیگه هیچ بسته ای به درد هیچکس نمیخوره و خرید و تمدید شاتل و شاتللند یک کار احمقانه محسوب میشه :n27:
اینترنت موبایل هم سرعتش بهتره هم همه جا قابل استفاده هست هم دیگه قیمتش با adsl اینها زیاد فرقی نداره :n33:
رو اوردن به فورجی ثابت تو این شرایط بهتره
حداقلش سرعتش که بیشتره قیمتشون که یکی داره میشه
منم در مورد بسته های 4g پرسیدم دیگه .نقل قول:
چرت نمیگه داره موذی بازی درمیاره و حقیقت رو کامل نمیگه پست قبلی کامل توضیح دادم :»نقل قول:
شاتل که خیلی موذی هست ولی در مورد جشنواره رگولاتوری قانون داره اگر شرکتی بخواد کل سال رو جشنواره بگذاره که نمیشه این قانون رو میتونی بخونی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا شاتل موذی هست ؟ برای اینکه رگولاتوری موقع قیمت گذاری سقف قیمت رو گذاشته که همه شرکتها اون رو میدن در صورتی که همانطور که در قانون بالا صحبت شد کف قیمت هم وجود داره که 60 درصد قیمت سقف میشه یعنی میتونند 40 درصد از قیمتهاشون بیارن پایین برای همیشه این هم قانونش صفحه آخر تبصره 15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تعرفه بالا 100 گیگ میشه 165 که میتونند 60 درصد رو بگیرند که میشه 99 هزار تومان برای 100 گیگ ولی کدوم شرکت میاد برای رقابت قیمت رو بیاره پایین ؟ الکی اسم جشنواره رو می خواند بیارن که بیشتر مشتری جذب بشه درصورتی که مشتری از تعرفه واقعی خبر نداره .
بازم ایرانسل بهتر از بقیست برای دانلود زیادنقل قول:
البته بستگی به آنتن دهی در محل سکونت داره که آیا کار بده یا نه
ولی خپ الان با این قیمت های اینترنت مثلا ملی دیگه adsl به درد نمیخوره
توی سرویس آرتشون که سرعت رو چنان محدود میکنن که میرسه به چند کیلو بایت
توی حجمی هم که قیمتها رو بردن به آسمون هفتم
شاتللند هم که با خاک یکسان شد
در حال حاضر با توجه به مسائلی که پیش اومده من هم با نظر دوستانی که معتقد هستن برای دانلود حجیم از خدمات اپوراتورهای موبایل باید استفاده کرد موافقم.
بهتره پایین ترین و ارزون ترین سرویس انتخاب بشه یه چیزی مثل 128 اکو برای کارهای وب گردی و .. و برای دانلود های حجیم هم ار بسته ای ساعتی اپراتور ها استفاده بشه.
با این وضع به هیچ عنوان خرید گیگ مقرون به صرفه و عاقلانه نیست.
متاسفانه 4G برای بازی خوب نیست(حتی 4G ثابت). من وضعیت PC و Xbox رو نمیدونم ولی توی PS4 که همیشه NAT Type 3 میده. یکی از دوستان هم که در همین مورد با یکی از کارشناسای ایرانسل صحبت کرده بود بهش گفته بود که شبکه ما برای بازی آنلاین بهینه نیست.نقل قول:
حجم مصرفی شما برای بازی چقدر می شه ؟نقل قول:
بستگی به بازی داره. معمولا بین 100 الی 200 ساعتینقل قول: