دوستان برای اینکه این zack (خریدار محصولاتتون ) رو خوشحال کنید باید به میزان 150 یا بالاتر محصول،روزانه بفروش برسانید تا هرموقع که برای خرید محصولاتتون میاد اونو خوشحال ببینید.
Printable View
دوستان برای اینکه این zack (خریدار محصولاتتون ) رو خوشحال کنید باید به میزان 150 یا بالاتر محصول،روزانه بفروش برسانید تا هرموقع که برای خرید محصولاتتون میاد اونو خوشحال ببینید.
نه!!! باید فروشتون به 10.000 تا در روز برسه تا خوشحال بشه!
مایونز + پنیر و کاشت محصولات فراوون، هم پولدارتون می کنه هم اکثر روزا زاک شنگول میشه! (البته اگه از کدهای تقلب استفاده کنید که هیچی) :46:
سالم به همگی
کسی چیز جدیدی دستگیرش نشده؟؟؟؟
چرا
من يه كد خوب بدست آوردم كه ميتونم بدون نگه داشتن آبپاش 15 تا جاي شخم راآب بدم:20:
طریقه ی که من تو این بازی به ثروت میلیونی رسیدم این بود تا جایی که گلوخونه جا داشت آناناس کاشتم:31:
فک کنم تاریخ مصرف بازی گذشته:41: کلا بازی تاریخ مصرف داریه :whistle:
Hrvest moon never dies
به نظر من یکی از بهترین بازی های تاریخ هست. نه مثل بعضی از بازی های الکی که کاملا فراموش میشن!
only harvest moon
واقعا که هیچ موقع قدیمی نمیشه
بازی رو دستش نیست:10:
من امروز بعد از سالها چیزی رو فهمیدم برم خیلی جالب بود
من چند سال پیش اولی که بازیGran Turismo 2 اومد بود گرفتمش خلیی بازی کردم اما هیچ ماشین نتونستم ازاد کنم امروز تازه فهمیدم این بازی دو سی دی بوده :31: ومن فقط یه سی دی شو داشتم
حالا داشتم با این فکر می کردم نکن این بازی هم دو یا چند سی دی باشه من فقط یه سی دی شو دارم