جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
Printable View
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
به نظر من سربازی به درد کسی میخوره که الافه هیچ کاری نداره بکنه خب میره سربازی یه تنوعی هم براش هست
داشتیم مث آدم کار میکردیم زندگی میکردیما ای خدااا:19::19::41:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
کسی نیست یکم اطلاعات از این پدافند نیرو هوایی مشهد بده ؟ ):
نقل قول:
آره اگه با روحیه بریم حرف نداره من که همین جوری میخواستم برم اونجا بترکونم که امروز دوستم زنگ زد گفت افتاده جهرم فهمیدم که 4 تا از دوستای دوران دانشگاهم افتادن اونجا شک نکنید که اونجارو منفجر میکنیممممممم
آخه هر کدوم از ما خودش واسه خرابکاری استاده :19:
امیدوارم همه بچه ها هر جایی که باشن تنها نباشن و یه هم زبون یه دوست ... داشته باشن که واقعا عالیه ...
نقل قول:
مسئولای نظام وظیفه هیچ جارو نمیشه با 3 من عسل هم خورد :41:
اما خدا کریمه ایشالا فردا کد بخوری هر جا که دوست داری که از این بلاتکلیفی خارج شی که بدترین چیز همین بلاتکلیفیه ...
اصلا دیدی افتادی جهرم :18: میریم اونجارو با هم میترکونیم :8: :21:
نقل قول:
بچه ها میشه این متن رو یکی دقیق توضیح بده؟
این متن یعنی چی؟نقل قول:
از فرصت استثنايي در مورد فراگيري دوره آْموزشي در استان يا شهرستان محل سكونت استفاده كنند و پيش از افزايش زمان خدمت سربازي، خود را از طريق دفاتر پليس +10 به ردههاي وظيفه عمومي محل سكونتشان معرفي كنند
یهنی چی از فرصت استثنايي در مورد فراگيري دوره آْموزشي در استان يا شهرستان محل سكونت استفاده كنند؟
کی میخواد زیاد بشه مدت خدمت بالاخره؟
سلامنقل قول:
ولی در کل من یه حسی بهم میگه 5شنبه اعزام نیستیم میگن برید شنبه بیاین ... امید به خدا هرچی خودش بخواد همون میشه
--------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 90/10/1
خیر شما همون زمانی که اومدی پذیرش میشی و فرستاده هم نمیشی بری روز دیگه بیای
هاشمی نژاد از این قرتی بازی ها نداره
سلامنقل قول:
اره 5 نشبه ها پادگان ها تعطیلن ولی می ترسم اگه اون روز نفرستنمون بگن شنبه خودتون برید اون موقع هزینه رفتنش هم میره تو پاچه ما ( برای دوستانی که راهشون دوره )
کی گفته تعطیله حالا ؟
اصلا هم تعطیل نیست وقت اداری نصف هست + اینکه پذیرش نیرو هم که هست بدتر
سلام
من دفترچه رو 90/9/12 پست کردم در خواست معافیت پزشکی دادم. البته معاف از رزم میشم.
90/9/24 دعوت نامه برای بیمارستان آمد
90/9/27 رفتم بیمارستان معاینه کرد و بیماریمو نوشت
منشی گفت 40 روز دیگه دعوت برای کمیسیون میاد دم خونه.
خیلی زیاده من میخوام اسفند اعزام شم. چه کنم که زودتر کارم انچام شه. برای شما چند روزه آمده؟؟
پیگیری نداره؟؟
40 رووووووووووووووووز؟ چه خبره ؟ ماکسیمم ماکسیمم 20 روزه میادنقل قول:
دقیقا موافقم منم همینطور فکر میکنم و مطمئنم خوش میگذره وروحیم هم خوبه چون الان خیلی بیخیالم :25:امیدوارم به همه خوش بگذره:33:نقل قول:
یه چیزه دیگه هیچوقت نمیگن خودتون برید اگه شنبه هم بخوایم بریم میگن مثلا شنبه 7 صبح ترمینال .....باشید:46:
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
به خاطر همین روحیم بالاست چون یه آشنا پیدا کردم تنها نیستم:8::8:نقل قول:
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
به خاطر همین روحیم بالاست چون یه آشنا پیدا کردم تنها نیستم:8::8:نقل قول:
---------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 4 روز دیگه