کسی در مورد تکنیک های خوندن متن زبان چیزی می دونه .
اصلا اونایی که زبان همین سنجش رو خوب زدن توضیح بدن چکار کردن ؟
Printable View
کسی در مورد تکنیک های خوندن متن زبان چیزی می دونه .
اصلا اونایی که زبان همین سنجش رو خوب زدن توضیح بدن چکار کردن ؟
سلام من دیپلم نقشه کشی عمومی فنی حرفه ای دارم و تازگی مدرک کاردانی در همین رشته از دانشگاه ازاد سما(اندیشه) گرفتم . میخواستم بدونم برای کارشناسی چه رشته هایی میتونم شرکت کنم که قبولیش تو تهران راحت باشه. فرقی نداره چه دانشگاهی. فقط اینکه تهران باشه.
در ضمن آیا من میتونم دانشگاه پودمانی شرکت کنم یا نه؟
خیلی خیلی خیلی ممنون از اطلاعات مفید و خوبتون.
من که قلم چی اکثرا بالای 80 می زنم اینو طی تجربه شخصیم میگم:نقل قول:
اول باید اکثر لغات کتاب ها را بلد باشی. دوم زمان هایی که به کار رفته را بفهمی. سوم چندین متن را بخوانی و بتوانی منظورشونو کسب کنی . چهارم با تمرین سرعت مطالعه متون رو بالا ببری.
مراحل حل:
1/در عرض 5 ثانیه تیتر سوالات زیره ریدینگ رو از نظر می گذرونی.
2/بعد از خوندن هر پاراگراف ،یکی دوتا تست مربوطه رو میزنی.
3/ هرجا زیرش خط کشیده بود رو قبل از اتمام پاراگراف جواب میدی تا یادت نره.
همین.
خیلی سبز یه کتاب آموزش ریدینگ داره اونو ببین شاید بدردت بخورهنقل قول:
روش خوبیه:12:نقل قول:
منم خیلی سبز گرفتم یه سری نکات گفته ولی قبل از خرید خیلی سبز حتما به کتاب درک مطلب به زبان ساده مبتکران به قلم دکتر شهاب اناری هم یه نگاه بندازی بد نیست شاید نظرت عوض شد!! من خودم این کتاب ندیدم ولی بخاطر کتابای پیشش میگم که عالیه همین نکاتی که تو خیلی سبز ادعا میکنن واسه اولین بار گفته شده همشون تو زبان پیش دانشگاهی مبتکران-اندیشه سازان دیده بودم فقط خیلی سبز یه جا جمعشون کرده !!! شاید هم مبتکران درک مطلبش خوب نباشه (خیلی بعیده!!!)فقط منظورم اینه به هردو یه نگاه بنداز تا بعدا پشیمون نشی:46:نقل قول:
خیلی سبز یه کتاب آموزش ریدینگ داره اونو ببین شاید بدردت بخوره
ببین درست نمیدونم کی باید دفترچه رو پست کنه که سربازی بیوفته بعد از کنکور . حالا من رفیقمو دیدم حتما ازش میپرسم چکار کرده و دقیق تر بهت میگم . :46:نقل قول:
httptehranpic.netimageszc7n05g7jbt8c3igs2y8.gif
اینم کارنامه من!
خیلی نا امید شدم
نمیدونم چرا زبانم اینهمه افت کرده! من همش 2ماهه که به زبان نگاه نکردم!!!!!!!!!!!!! راستش اصلا حسش نیست که کتاب سبز رو کلشو بزنم! خیلی زیاده . شما نظری ندارین؟؟
یک رفیقی دارم تازه یادش اومده باید کنکور بده .
به دولتی که اصلا نذاشتم فکر کنه و گفتم باهم می ریم ساندیس میخوریم میایم.
اما ازاد تونم مثل من امنخاب اول رو زده شهرسازی قزوین و انتخاب دوم رو برعکس من زده عمران کاردانی اسلامشهر که تراز قزوین 4200 هست و تراز دومی 3200 .امروز با هم صحبت گفتم با درسها چی کار میکنی گفت هیچی گفت تازه میخوام شروع کنم !!!!!!!
منم امروز کلا نا امیدش کردم و گفتم نمی تونی کسی که با معدل 12 دیپلم گرفته با 2 تا تبصره میخواد با 2 ماه خوندن بره دانشگاه.
دوستان به نظرتون امیدی هست ؟(این رفیقم ریاضی .فیزیک.عربی تعطیل هست )
آقای(یا شاید هم خانوم!) AEZ_Best لینک رو اشتباه گذاشتین! درستش اینه:
ببخشید شما کدوم شهر هستی؟کد:http://www.tehranpic.net/images/zc7n05g7jbt8c3igs2y8.gif