خب اگر من الان از ورلد 4 بیام ورلد 9 ، هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ پول و وسایلم تغییری نمی کنه ؟؟ اسکیل ها و کوئست ها چطور ؟؟؟ اگر بخوام بیام باید در قسمت Login ورلد 9 رو انتخاب کنم دیگه ؟؟ :31:نقل قول:
Printable View
خب اگر من الان از ورلد 4 بیام ورلد 9 ، هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ پول و وسایلم تغییری نمی کنه ؟؟ اسکیل ها و کوئست ها چطور ؟؟؟ اگر بخوام بیام باید در قسمت Login ورلد 9 رو انتخاب کنم دیگه ؟؟ :31:نقل قول:
ورلد ها هيچ ربطي به هم ندارند. شما ميتوني توي يه ورلد لول 20 باشي اما توي يه ورلد ديگه لول1. اگه الان ورلد 9 را لوگين كني بايد از لول 1 شروع كني. ورلد چهار هم سر جاش ميمونه.نقل قول:
ورلد چهار لول چندي؟
مثل اینکه ورلد 4 هیچ ایرانیی نداره
آره ؟
دارم اما اعتبارش صفره.نقل قول:
کسی پایپال داره به من بده ؟
بخوای یوزر و پسش و می دم بهت
============
اسمایل غلط زدن روی زمین و خندیدن : دینقل قول:
خب اگر من الان از ورلد 4 بیام ورلد 9 ، هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ پول و وسایلم تغییری نمی کنه ؟؟ اسکیل ها و کوئست ها چطور ؟؟؟ اگر بخوام بیام باید در قسمت login ورلد 9 رو انتخاب کنم دیگه ؟؟
نقل قول:حكم بازداشتت رو دارم.نقل قول:
7- لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد.
لول 5نقل قول:
در ضمن ورلد 4 10-11 تا ایرانی داره اما اونها لول هاشون بالاست !! ( حدود 13 - 14 ) .. البته از روی نام کاربریشون حدس می زنم ایرانی باشن ...
انشا الله خودم اولین شهر پارسی رو توی ورلد 4 بزودی ایجاد می کنم ...
ااا مگه کسی تو این تایپک از کسه دیگه ای هم ناراحت می شه؟ : دینقل قول:
حكم بازداشتت رو دارم.
راستی اگه اسمایل خودش رو می دیدید مشخص بود که خودش خندیده و شوخی کرده :31:
فکر کنم این اسمایل رو می گی ::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا ورلد 8 تو همه ورلدها هستم:31:نقل قول:
دوستان اگر عضو یک شهری بشی بعدا می تونی ازش جدا بشی و به یک شهر دیگه بپیوندی ؟