تا وقتی چراغ adsl مودم تون روشن و ثابت نشده معنی اش اینه که هنوز از سمت مخابرات خط تون رانژه نشدهنقل قول:
پس صبر کنید تا خط رانژه بشه تا بعد بشه مودم رو در صورات نیاز تنظیم کرد
Printable View
تا وقتی چراغ adsl مودم تون روشن و ثابت نشده معنی اش اینه که هنوز از سمت مخابرات خط تون رانژه نشدهنقل قول:
پس صبر کنید تا خط رانژه بشه تا بعد بشه مودم رو در صورات نیاز تنظیم کرد
آقا من نمیتونم وارد تنظیم مودم شم اینو میزنم ولی نمیره 192.168.1.1
مودمم Huawei هست
خط معمولا بین 3 روز تا یک هفته ای رانژه میشه. اگه خط رانژه شده باشه و مشکلی نداشته باشه بقیه اش با شماست.
1- مودم رو که به خط وصل میکنی ، وضعیت چراغ های چطوره؟
2- نگفتی مودم رو تنظیم کردی؟ PPPoE تنظیم کردی یا Bridge؟
3- چرا فکر میکنی مشکل از شرکته؟[/QUOTE]
1- همه به جز usp و power خاموشن
2- bridge
3- چون لينك ندارم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام ، شب بخیر
درست میگی , لااقل باید چشمک رو بزنه. شاید خجالتیه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا مودم رو ببر شرکت واست تست کنن یا با یه مودم دیگه خط رو چک کن.
------------------------
دیدم چشم. امیدوارم زودتر گیر بیآد . . .نقل قول:
------------------------
این ISPها مثل تخم مرغ شانسی می مونن. تو بعضی مراکز مخابراتی محشرن و یه جا دیگه مرخص. ولی من خودم می تونستم صبا میگرفتم چون خیلی از دوستان تعریف میکنن. مخصوصا من که زیاد dl ندارم. ولی حیف که تو منطقه ما فقط شاتل و داتک و ... هستن.نقل قول:
اگه میتونی صبا بگیر. تو اون تاپیک هم که بهت دادم دوستان فیدبک های خوبی ازش دادن.
------------------------
با اینترنت اکسپرورر میری؟نقل قول:
------------------------
خوب پس معلومه که هنوز خط رانژه نیست ، به isp وضعیت چراغ ها رو گفتی؟نقل قول:
من رفتم مخابرات می گه ما وصل کردیم اما اینجا رو مودمم چراغ adsl روشن نمی شه کسی می دونه چرا؟ درضمن مودم من linksys wag54 هست و من cd setup رو هم نم تونم run کنم ممکنه این علت باشه؟ ( در ضمن فقظ لب تاپ دارم)
بله با IE میرم
یک سوال اگه مودم کانفیگ نشه باید بازهم چراغ dsl روشن بشه؟؟؟؟ این pin مودم لینکسیس کجاس؟نقل قول:
wag54
این 192.168.1.1 اگه چراغ dsl زوشن نباشه که هرچی بزنیم cant find server می شه .اول مگه نباید اون چراغ روشن بشه؟
من cd - setup رو که می زارم می گه نمی تونه router -gatway رو پیدا کنه؟
اصلا یک سوال وقتی مودم به خط تلفن وصل می شه باید چشمک بزنه؟ حتی اگه رانژه تشده باشه؟ ماله من کلا خاموشه !!
خوب پس معلومه که هنوز خط رانژه نیست ، به isp وضعیت چراغ ها رو گفتی؟
آره گفتم، امروز بهم گفتن مشكل از مخابراته كه خود مخابرات محل ما هم نمي دونن چطور بايد حلش كنن، حالا شركتي كه ازش اشتراك گرفتم گفت كه قراره يكي رو از شركت خودمون بفرستن تا حلش كنه... اينم از شانس ماست .... :19:
سلام.
من دو تا کامپیوتر رو میخوام به هم شبکه کنم واسه اینترنت. قبلا هم این کار رو کرده بودم با سیستمهای دیگه اما این دفعه اصلا نمیشه!
کامپیوتر اصلی این هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپیوتر دوم این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی شبکه هم کار نمیکنه، چه برسه به اینترنت!
لطفا یه کمکی بکنید.
پس صبا خوبه هان:9:
باشه شماره ای آدرسی نشونیی چیزس نداری برم بگیرم؟:41:
ممنون:11: