سلام.نقل قول:
میلنگ رو قیمت میگیرم اگه خوش قیمت بود میخرمش چون میدونم همین هم 2 سال دیگه ممکنه گیر نیاد.
در مورد کامارو هم خبر خوب دارم انشاالله بلیزر که فروش رفت پول بلیزر خرج بازسازی کامارو میشه فقط این وسط یه مشکل کوچیک هست که انشاالله حل میشه.
Printable View
سلام.نقل قول:
میلنگ رو قیمت میگیرم اگه خوش قیمت بود میخرمش چون میدونم همین هم 2 سال دیگه ممکنه گیر نیاد.
در مورد کامارو هم خبر خوب دارم انشاالله بلیزر که فروش رفت پول بلیزر خرج بازسازی کامارو میشه فقط این وسط یه مشکل کوچیک هست که انشاالله حل میشه.
در مورد دیفرانسیل تا جایی که من میدونم میشه چون هردو فنر شمش هستند و میشه با پوسته ی کامل روی نوا نصبش کرد.ولی مگه مال خودش مشکلی داره؟دیفرانسیل کامارو فکر کنم پلوسهاش با مال نوا فرق داره و پیدا کردن دیفرانسیل کامارو هم کار راحتی نیست.
در مورد کمپرسور کولر اگه فابریک سالم پیدا کنید بهتر هست چون نصبش راحته و اتصالاتش هم داره و راحت نصب میشه.نصب کمپرسور کولر ماشین دیگه خودش مشکلاتی داره .مثلا باید در بعضی موارد براش پایه ساخت و اگه خودتون نتونید و ابزار کافی نداشته باشید باید براش کلی هزینه کنید.یا سر شیلنگها باید عوض بشه و اونهم کار راحتی نیست.شماره تسمه هم تغییر میکنه و کلی دردسر داره .البته دقیقا نمیدونم که اون کمپرسور تویوتا چی هست و پایش چه شکلیه(باید به کولرساز نشون بدید تا چک کنه).
تا جايي كه من ديدم، ابعاد و اندازه هاي ديفرانسيال كامارو و بيوك و نوا تفاوتي نداره، فقط نوع كرانويل و پنيون اونها متفاوته كه در تعداد دنده ها مشخص ميشه.نقل قول:
اگر تعداد دنده ها ي كرانويل بيشتر باشه، يعني دنده ها ريزتر، پس سرعت بالاتره و اگر تعداد كمتر باشه ، يعني دنده ها درشت تر و قدرت بالاتره.
يكبار ديفرانسيال كامارو خودم رو عوض كردم( زوزه ميكشيد و قابل تعمير نبود) البته ديفرانسيال يك كامارو ديگه رو روش سوار كرديم، ولي ديدم كه بعضيها ديفرانسيال كامارو براي نوا و بيوك سوار ميكنن، و يا حتي فقط كله گاوي اون رو تعويض ميكنن.
فكر كنم جناب حجازي براي ايمپالا كله گاوي عوض كرد و مقدار تغيير شتاب و سرعت رو دقيقا حس كرد.
در مورد كمپرسور ( كولر) معمولا هركمپرسوري را ميشه نصب كرد به شرطي كه پايه هاي اون و محل نصب و پولي تسمه هم متناسب با ماشين آماده بشه.
ولي چيزي كه زياد شنيدم اينه كه براي يه ماشين با حجم موتور بالا مثل شورلت، بهتره از كمپرسورهاي بزرگ استفاده كرد( نمونه هايي كه معمولا در كاميونها نصب ميشه) چون در غير اين صورت اون كمپرسور كوچك در برابر حجم بيشتر گاز موجود در سيستم خنك كننده كم مياره و حتي ممكنه جام كرده و يا حتي بتركه!
البته به چشم خودم نديدم ولي اكثر كولرسازها اينو گفتن و ميگن كه تجربه اون رو داشتن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی اقا در مورد سرسیلندر کامارو که قبلا صحبتش بود یه سرچ کردم و 2 نمونه تک دهانه و 2 دهانه پیدا کردم.
اصلا اینها (مخصوصا اون 2 دهانه) تو ایران پیدا میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه فرمودید قابلیت تعمیرشون کمه یعنی یکبار مصرف اند و هیچ راه ترمیم ندارند؟
من تا حالا فکر میکردم که همه ی سرسیلندرهای 6 سیلندر قرمز امریکایی سوپاپ درشت هستند!ایا همینطوره یا فقط همین یک تکه ها سوپاپ درشت هستند؟
اصلا اون یک تکه ها روی موتورهای مدل بالا قابل نصب هستند ؟
از اين دو نمونه سرسيلندر، من تا الان نمونه تك دهنه رو ديدم ، و احتمالا دو دهنه هم توي ايران پيدا بشه، منتها چون تنها روي كاماروهاي 6 سيلندر بوده، حالا بايد بينيم كدام مدل كامارو 6 سيلندر داراي كاربراتور 2 دهنه بوده ؟
البته در وضعيت فعلي ايران، ظاهرا بهترين راه و منطقي ترين اون جستجو براي سرسيلندر كامارو 6 به حساب مياد و حالا اينكه چقدر شانس داشته باشيم نمونه سالم دودهنه اون رو پيدا كنيم، ديگه معلوم نيست، و اينكه سايز سوپاپها و كلا سلامت اون چقدر باشه؟
حدود سال 84 يه نوا 65 ديدم كه بازسازي كامل كرده بود و اتفاقا سرسيلندر كامارو 6 هم براي موتورش نصب كرد و خيلي خوب و مناسب بود و هيچ مشكلي نداشت، بنابراين روي ماشينهاي ما و حتي نمونه هاي نوا دهه 50 هم قابل نصب است.
سرسيلندر رو از يك كامارو 6 تصادفي برداشت كه صاحبش ديگه قصد بازسازي نداشت و اون سالها هم كسي هنوز قدر اين ماشينها رو نميدونست كه بخواد بخره و بازسازي بكنه.
اما مشكل اصلي توي اين سرسيلندرها همون يكپارچه بودن مانيفولد هوا به حساب مياد كه اگر براي مانيفولد مشكلي پديد بياد، مثلا ترك بخوره يا بخشي از اون بر اثر اتفاق بشكنه و يا تاب برداره و حتي محل پيچهاي اون هرز بشه، و هر اتفاق ديگه اي، بازسازي اون تقريبا غير ممكنه و تعميرات روي مانيفولد هم معمولا دوام چنداني نداره و بايد تعويض بشه( در نمونه هاي مانيفولد جداگانه) و حال اگر سرسيلندر در بهترين وضعيت هم باشه، صرفا بخاطر يك مشكل در مانيفولد ديگه بدرد نميخوره.
البته تابحال اون چيزي كه ديدم و تجربه داشتم، نشون داده كه مشكلاتي كه براي سرسيلندر رخ ميده خيلي بيشتر از مانيفولد هوا است و خيلي بعيده كه به راحتي خراب بشه، البته اگر درست استفاده و نگهداري كنن.
فكر ميكنم اگر قصد نصب سرسيلندر كامارو 6 داريد، كار خوبيه، منتها از سلامت مانيفولد حتما مطمئن باشيد و براي اطمينان هميشه يه سرسيلندر ديگه يدكي و آماده داشته باشيد.
دیفرانسیل ماشین من زوزه میکشه وخواستم ببینم میشه با دف کامارو عوض کنم؟و چه تفاوتهایی با هم داره؟ تو سرعتو شتاب ومصرف هم اثر میذاره؟بعد اینکه از خودم قابل تعمیر هست؟ واین کلاچ دیفرانسیل کامارو چیه چه کاری ازش میاد؟ ممنونم میشم راهنماییم کنید؟
اگه زوزه ی دیف از خوردگی و خرابی کرانویل و پینیون باشه میشه اونها رو تعویض کرد ولی با توجه به قیمت بالای جنس نو و حساس بودن نصب کرانویل و پینیون نو روی هوزینگ دیفرانسیل فابریک پیشنهاد نمیکنم.همانطور که علی اقا هم فرمودن خرید یک دیفرانسیل کامل و تمیز بهتر هست.مخصوصا که دیفرانسیل فابریک نوا و بیوک هم راحت پیدا میشه.البته میتونید از دیفرانسیلهای سرعتی تر هم استفاده کنید ولی زمانی که ماشین میخواد راه بیفته فشار بیشتری به موتور میاد و مصرف شهری رو بالا میبره.فقط در دنده 3 و در جاده مصرف رو کمتر و سرعت نهایی رو بیشتر میکنه.البته نصب دیفرانسیل سرعتی تر شتاب ماشین رو هم کم میکنه.نقل قول:
دیفرانسیل فابریک نوا هم 13.41 هست و متناسب با قدرت موتور 6 نصب شده .
دیفرانسیل کامارو هم فکر نکنم راحت پیدا بشه و اگه کلاچدار هم باشه قیمت بالایی براش میگن.
این کلاچ دار که میگن چی هست چکارری از ش میاد؟
تا به حال ماشینی نداشتم که این دیف روش باشه و خودم تجربه ی کارکردش رو داشته باشم.ولی بیشتر تو ماشینهایی که قدرت موتور زیادی دارند و گاها موقع شروع حرکت چرخهای عقب شروع به هرزگردی میکنه دیدم.مثلا تو 6 سیلندرها تا به حال ندیدم.داخل هوزینگ دیفرانسیلهای کلاچدار صفحاتی مشابه صفحات گیربکس اتومات وجود داره که البته جنس گوشته اونها خیلی سخت تره.
تا جایی هم که شنیدم ماشینهایی که دیفرانسیل کلاچدار دارن در پیچها تعادل و پایداری بهتری دارند .
سلام
درباره اون مشکل ترمز ماشینم خواستم دوباره یه توضیحاتی بدم شاید تو حل مشکلش کمک کنه.
امروز دوباره رفتم ترمزها رو چک کردم.قبلش گفتم که تمام وسایل از پمپ بالا و لوازم کالیپر و بقیه چیزها نو است.امروز کالیپر رو باز کردم و بدون اینکه روی دیسک نصب باشه پدال زدم خواستم ببینم که پیستونش مشکلی توی حرکت نداشته باشه که با فشار روغن معمولی مشکلی نبود.ولی وقتی خواستم پیستون رو سرجاش برگردونم این سمتی که زودتر عمل میکنه و مشکلی نداره خیلی راحت و بدون مشکل سرجاش برمیگرده بدون کوچکترین زوری.ولی این سمتی که مشکل داره و دیرتر عمل میکنه هر چی زور زدم سرجاش برنگشت البته یکمی حرکت میکنه ولی انگار که پشتش فشار روغن هنوز باشه یعنی مثل موقعی که پاتون هنوز روی پدال باشه.و فشار روغن پشتش کم نمیشه.ولی بعد از چند دقیقه یواش یواش شروع میکنه به کم شدن.البته باز هم نه در اون حد.یجورایی که انگار سوپاپ برگشتش گیر کرده باشه.واینطور که عکس سه راه فشنگی رو چک میکردم متوجه شدم که توی اون سوپاپ و پیستون داره برای تقسیم روغن بین دو چرخ.و خودم احتمال میدم که خرابی از همین باشه یعنی اولن که روغن رو درست بین دو چرخ تقسیم نمیکنه و دوما راه رو برای برگشت کمی از روغن میبنده و فشار پشت پیستون کالیپر کم نمیشه.
منتظر راهنمایی شما دوتان عزیز هستم.