سرعت ماکس خیلی امده پایین!!!:19:
Printable View
سرعت ماکس خیلی امده پایین!!!:19:
ماکسی که من میشناختم از اولش تلرانسش زیاد بودنقل قول:
خدایا در حسرت داشتن اینترنت پر سرعت مردیم
چند شب پیش که داشتم بازی میکردم یه خارجی اومد که پچ نصب نکرده بود
لینک را دادم دانلود کنه (421 مگ)
گفتم بعدا که دانلود کردی خبرم کن
بعد از حدود 5 دقیقه(شاید کمی بیشتر) با کمال تعجب بهم پیغام داد دانلود تموم شده چیکار کنه بعدش ؟ :18:
خلاصه هنگ کردم
حالا دارم میبینم ما هم به فکر این هستیم شبا بیخواب بمونیم تا مثلا دانلود کنیم :41:
روزها به خاطر قیمت بالای ترافیک کاری با دانلود نداشته باشیم :13:
تازه نهایت سرعت هم 1 مگ میتونیم داشته باشیم :41:
حالا چی بازی میکردین ؟:31:نقل قول:
(ولی سرعت زیاد داشتن هم به نظرم خوب نیست :31: چون دیگه واسه من لینکی نمیونه که دانلود کنم :31:
وقتی سرعت کم هست ادم هی به ای دی ام نگاه میکنه میبینه هر 20 ثانیه 1 صدم درصد دانلود میشه خیلی هیجان انگیزه . قدر دانلود هاشو ادم میدونه:31:)
درستش اینه که بگی جای خالی روی هاردت نمیمونه که دانلود کنی.من قول میدم اگر 8 مگ هم به هر کسی بدن بعد از یک مدت بهش عادت میکنه و به نظرش کند میشه.نقل قول:
red alert 3نقل قول:
اگه کسی بلد هست بیاد
اگه خواست میتونم انلاین بازی کردنش هم یاد بدم
واسه شما ؟
مگه چند مگه سرعتتون ؟
20 مگ ؟
lool
من مدتی از جایی دانلود میکنم که اولا فیلــتر تشریف داره سرورهای دانلود در ثانی ریزوم نمیده
و ثالثا دانلود همزمان نمیده
برای همین مجبورم تا زمانی که دانلود میکنم بیدار بمونم
خب این طبیعیا هستنقل قول:
و بشر در همه موارد اینطوره
و برای همین همیشه دنبال چیز تازه و تنوع هست
بعدشم 8 مگ که چیزی نیست
من دوست دارم بالای 15 مگ باشه نه 8 مگ
والا منم نمیدونم (خودمم تعجب میکنم )ولی حدودا من اون شب 4 گیگ دانلود شبانه داشتم(بقیه اضافی نشون داده شده....کسی دلیلشو میدونه(در ضمن وی پی ان هم وصل نبود ))نقل قول:
---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:29 AM ----------
خوب این برای همه اینجوریه(منم دیگه این سرعت برام عادی شده(ولی به جون خودم اولین شبی که صبانت وصل شد ودیدم بهم 2 مگ سرعت دادن داشتم بال در می اوردم واسه همین هم 5 گیگ ترافیک 3 ماهه رو تو 15 روز تموم کردم (ولی الان برام عادی شده)نقل قول:
والا نمیدونم بهتره که خودت به نمایندگیش یه زنگی بزنی و بپرسی به نظرف برای شما هم 2 مگ ببندن (اگه ببندن عالی میشه برات) ولی برای 2 مگ سه ماهه 27 تومن خیلی مفته(من که خیلی راضیم البته از قیمت ترافیک نه ه ه ه ه ه ه....!!!!!!!!!!!:31::31::31::31:)نقل قول:
سرعت دانلود شبانه امشبم با اینکه دان استریم روی 2 مگه کم شده امیدوارم درست بشه(روی50-70 داره دانلود میکنه):41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب از 2 تا 10 فقط 1.3 گیگ دانلود داشتم سرعت دانلود از 65 بالا تر نمیرفت. :19::19::41::41:
8 مگ رو برای این مثال زدم که سرعتی هست که اگر بخوان راحت به حیلی از خونه ها می تونند برسونند در صورتی که 2 مگ نامحدود آرزوی خیلی هاست. در مورد 15 مگ من خیلی ها رو میشناسم تو رومانی پهنای باندشون 100 مگ هست ولی دنبال جایی بودند بتونند 1 گیگابیت بگیرند. دلیلشون برای اینکار دانلود با سرعت بالا نبود بلکه می خواستند از سرعت آپلود بالاتر استفاده کنند چون که عضو یکی از ترکرهای خصوصی بودند و نمی خواستند پول اضافی بابت سیدباکس بدهند.نقل قول: