خب اگه تنظیمات رو انجام میده و ریست میشه یعنی درست انجام میشه . تنظیمات خاص دیگه ای به ذهنم نمی رسه ... کاش یه بار گوشی رو بطور کلی ریست کنید .
Printable View
خب اگه تنظیمات رو انجام میده و ریست میشه یعنی درست انجام میشه . تنظیمات خاص دیگه ای به ذهنم نمی رسه ... کاش یه بار گوشی رو بطور کلی ریست کنید .
خیلی خیلی ممنونم که جوابمو میدید.بخدا چندین بار به صورت کلی ریست کردم ولی درست نمی شه که نمی شه.بازم مرسی.ازتون خواهش می کنم اگر چیزی به ذهنتون رسید بگید.با سپاس فراوان.نقل قول:
آخرین موردی که به ذهنم می رسه رامتون هست ! ورژن رامتون چیه ؟ احتمالا فراوان با آپدیت به رام جدید و یا نصب رام دیگه مشکلتون حل میشه .
دوستان کسی میتونه لینک دانلود این رام را پیدا کنه؟؟؟؟ میره تو یک سایت عجیب غریب...
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=776946
کسی اینجا آندرویید رو گوشیش ریخته؟واسه بازی چطوره؟جواب میده؟
کلا این x1 واسه بازی چطور گوشی ایه؟
با آنتی و اینا چک کن ببین جواب میده .نقل قول:
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
اندروید واسه بازی رویه X1 اصلا جالب نیست . به نظر من کلا X1 برای بازی جالب نیست .نقل قول:
سلام.نقل قول:
این سایت مگا آپلوده اول میره تو سایت ADfy اون بالا سمت راست یه SKIP داره اونو که بزنی میره تو مگا آپلود منتها از این قسمت به بعدش رو باید با ف ی ل ت ر ش ک ن برید چون مگا آپلود ف .....تره .:11:
دنبال يه يرنامه هستم اسمش يادم نيست قبلا تو رام انرژي خودش نصب بود . تنظيمات گوشي رو مي شد دتسكاري كرد خيلي كامل بود . بيشتر به خاطر اون قسمتش كه نوار ابزار رو مي شد پهن كرد احتياجش دارم . كسي مي تونه راهنماييم كنه يا يك برنامه مشابه واسه اين كار؟
گوشی من بعد از حدود 20 ماه که دارمش چند روز پیش بغل یعنی دقیقا اون نوار نقره ای دورش لب پر شده !!!!! البته باید دقت کنی تا دیده بشه!!:41:
دقیقا حرف دل منو زدی شما!:19:نقل قول:
من از اول که x1 خریدم یعنی حدود 1 سال پیش با چه ذوق و شوقی خریدمش بعد اصلا از همون موقع ها دیگه هرچی تاپیک x1 بود بی بخار شد!:41:
ولی الان بدجور با این حرکت موافقم و پایم!:10:
اینقدر مقایسه نزدیم که دیگه طرف اومده 5800 رو با x1 مقایسه کرده وآخرش هم به نتیجه رسیده 5800 از x1 بهتره!:27:
یه سرچ بزنید تو گوگل پیدا میشه!
کاملا تایید میشه!!!نقل قول: