آلپاین که من نشنیدم کسی شکایتی بکنه ولی کدنس یه چند وقتیه که کیفیتش پایین آمده البته قدیمیاش خوبه....نقل قول:
آلپاین که من نشنیدم کسی شکایتی بکنه ولی کدنس یه چند وقتیه که کیفیتش پایین آمده البته قدیمیاش خوبه....نقل قول:
سلام و ممنون از تذكر به جاي شما.نقل قول:
تنها دليلي كه من اصرار روي برند هرتز دارم البته بعد از كيفيت اين برند مطرح،فرصتي هست كه براي دوستان اينجا فراهم كردم تا بتوانند :
1-جنس اصلي با گارانتي اصلي شركت دريافت نمايند
2-تخفيف بسيار عالي كه ميتونم براي دوستان بگيرم.
فكر ميكنم هر كسي چه مبتدي چه حرفه اي،بدش نياد جنسي سه فاكتور مهم رو با هم داشته باشه: اورجينال+كيفيت بالا+تخفيف عالي
20 الي 30 هزار تومن تخفيف به نظر شما خوبه يا بد؟
از دوست خوبم آرش جان با ايدي(aaarrraaassshhh)ميتونيد سوال نمائيد.
در كنار محصولات برند Ellertomedia غير از آلپاين،فوكال و راكفورد فازگيت،پايونير،كن وود و MTX ،گرند زيرو من هيچكدام از برندهاي موجود رو با توجه به اينكه يا تقلبيشون هست و يا از نظر كيفيت با گذشته فاصله بسياري پيدا كرده اند به دوستان پيشنهاد نميكنم.
شما برندي كه تا به حال هيچ كدام از استانداردهاي مطرح مثل CEA 2006 و CEA 2031 رو براي آمپليفايرها و اسپيكرهاش اخذ ننموده و كمتر از اون Review ي تو مجلات و سايتهاي خارجي منتشر شده را ترجيح ميدهيد به برندهاي شناخته شده؟شما يه آمپ كدنس يا اسپيكر يا ساب ووفرش رو به من نشون بده كه CEA داشته.باشه.شايد تو قيمت بالاها باشه ولي عموم كه نميتونن مثلا 1000000 تومن پول آمپ بدن.اينها كه ميگم مقصودم شما نيستيدها،يه وقت سوءتفاهم نشه،به طور كلي عرض ميكنم.
در مورد راكفورد هم دارم با دوستان رايزني ميكنم تا بتونم مستقيم از نمايندگي با گارانتي اصلي اقلام رو تهيه كنم.
ديگه تصميم با دوستان هست.
يا علي
اساتید میشه بفرمائین تو بازار وطنی پخشی وجود داره که فایلهای با پسوند ogg رو بخونه . مدل و قیمت هم لطف بفرمائید در صورت تائید
و یه سوال دیگه این پخش فابریک 206 تیپ 2 رو بخوام بفروشم چن ازم بردارن خوبه ؟
سلام...
دوستان دستگاهی در باز وجود دارد که ----t روش باشه....؟gps و اینترفیس هم داشته باشه...
سلام
این قسمت از سوال من بی جوا موند؟نقل قول:
.آیا نوع ماشین در انتخاب اسپیکر تاثیرگذاره؟
سلام به دوستان میوزیشن
یه جفت باند برای عقب تیبا میخواستم .زیاد هم نمیخوام هزینه کنم.در حد 50 تومن .چی پیشنهاد میکنید؟
سلام،
میخواستم رو پرشیا یک سیستم خوب ببندم ، واسه سیستم هم این پایینیارو انتخاب کردم.
Head Unit: Kenwood KDC-X8016BT
Speakers: Kenwood KFC-HQR7100
SUB Woofer: Kenwood KFC-XW1222D
برا خرید امپ هنوز مرددم، ممنون میشم اگه دوستان قیمت اینارو + دوتا امپ خوب یکی برا ساب و یکی برا اسپکیرها بگن. (اگه بشه میخوام همش کنوودی باشه)
:40:thnx:40:
امروز رفتم جنسارو قیمت کنم، همه چی خیلی گرون شــــده بود!
Sub:xw1224d 135
head:x8016bt 270
amp:x41 300
amp:7205 170
sp:x1730p 190
sp:hqr7100 175
کسی تو تهران جایی میشناسه که جنس اصل با قیمت ارزونتر بده؟
کــــــــــــــمـــــــــ ک!
سلامنقل قول:
من 7100 رو پیشنهاد نمیکنم.تفاوت صدائی چندانی با 718 نداره.:41:حتما باید کن وود باشه؟!
سلامنقل قول:
کنوود بودنش چندان مهم نیست، می خوام یه سیستم جور کنم که بلوتوث حتما داشته باشه و قطعاتش باهم خیلی خوب match بشن.
با این اوضاع بازار خرید ساب برام به صرفه نیست!(هم ساب گرونه! هم امپ!)
لطفا یه سیستم خوب و بدون ساب برام معرفی کنید که کیفیتش تووووپ باشه، بلندی صداشم خوب باشه.
یه چیزی در حد 500-600 تومن، انشالا بعدا ساب به سیستمم اضافه میکنم.
ممنون:11: