ممنون ارام جان فایلی که گذاشتی درست بود و حالا هم بازی اجرا شد
Printable View
ممنون ارام جان فایلی که گذاشتی درست بود و حالا هم بازی اجرا شد
خواهش مي شه!
ببخشید دوستان من خودم یه مشکلی با FlatOut Ultimate 2 دارم .
وقتی که بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.من هم مانند ساير دوستان مشكلي دارم كه خواستم در اين جا مطرح كنم.مشكل من پايين آمدن سرعت بازي ها {كند شدن}نسبت به قبل است و اينكه من اين مشكل رو با بازي هاي خاصي ندارم [بيشترين تاثير رو روي pes5 , gta5 داره] سيستم من هم GeForce6200 , دو عدد رم 512 , cpu 3000
اشکال میتونه از 3 جا باشه »نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.من هم مانند ساير دوستان مشكلي دارم كه خواستم در اين جا مطرح كنم.مشكل من پايين آمدن سرعت بازي ها {كند شدن}نسبت به قبل است و اينكه من اين مشكل رو با بازي هاي خاصي ندارم [بيشترين تاثير رو روي pes5 , gta5 داره] سيستم من هم GeForce6200 , دو عدد رم 512 , cpu 3000
1. قدیمی بودن ویندوز
چون وقتی یه مدت زیادی از یه ویندوز استفاده کنید واسش مشکلاتی پیش میاد که تا ویندوز عوض نکنید درست نمیشه .
2. به روز نبودن ویندوز
به با دانلود آخرین آپدیت به روز میشه .
3.به روز نبودن درایور کارت گرافیک
که میتونید در قسمت سخت افزار درخواست بدید که جدیدترین ورژن رو براتون بزارن
با همه ی مپ ها مشکل داره.نقل قول:
سیستم:
cpu 2.4 full
vga 256(6200)
ram:512
سیستمم یه خورده قدیمی هست اما بازی کانتر که خیلی قدیمی تره و باید روش اجرا بشه...
راستی سی دی بازی واسه شرکت تکین بود کرکم نداشت فکر نمیکنید با یه کرک مشکلش حل بشه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز.چون من نمی دونستم مشکل سیستم من نرم افزاریه و یا سخت افزاری این جا نوشتم چون مشکل اصلی من با اجرای بازیهاست. مشکل من اینه که چند وقتیه سیستم من در حین اجرای بازی به کلی هنگ می کنه یعنی بعد از ایسن که 15 دقیقه در بازیهای سبک و در حدود 5 دقیقه در بازیهای سنگین تر قفل می کنه. می خواستم بدونم ایراد چیه؟ همچنین در اکثر اوقات رنگ صفحه مانیتور بنفش رنگ میشه(حتی بیرون از محیط بازی). اگه میشه بگید مشکل سیستم من چیه؟
دوستان مشکل از این بود که برنامه Microsoft .NET Framework هم ورژن 2 و هم ورژن 3.5 با هم روی ویندوز نصب بودند به همین دلیل اجرا نمیشدنقل قول:
ورژن 305 رو پاک کردم مشکل حل شد و اجرا شد
موفق باشید
:11:
سلام دوستان
کسی تا حالا تونسته بازی فاکس هانت fox hunt رو تا آخرش بره ؟؟
من تو سی دی 3 فکر کنم آخر بازی هست گیر کردم اونجایی که سوار یه وسیله میشه تو محیط مترو و باید یه نفر رو دنبال کنه و گم نکنه همش میبازم نمیدونم شگرد خاصی داره چجوری باید متوجه بشم یارو کدوم طرفی میپیچه ؟
اگه کسی تا آخرش رفته لطفا کمک کنه یا یه سیو بعد اون مرحله بزار ممنون
راست تاپیکی برای حل مشکلات در رد کردن مراحل بازیها ندیدم اینجا مطرح کردم
سلام عزيزان
ببخشيد من وقتي بازي فلت آوت رو باز مي كنم اين ارور رو ميده ، چيكار بايد بكنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]