چرا؟نقل قول:
2- از تهران کیش رو بیخیال...
بازم چرا؟ وست گیم هم توپخونه است!؟نقل قول:
3- بچه ها زیاد از یگانه دل خوشی نداشتن شما برو توپ خونه بهتره وست گیم هم خوب میده..
چرا؟نقل قول:
2- از تهران کیش رو بیخیال...
بازم چرا؟ وست گیم هم توپخونه است!؟نقل قول:
3- بچه ها زیاد از یگانه دل خوشی نداشتن شما برو توپ خونه بهتره وست گیم هم خوب میده..
یگانه من رفتم ازش PSP بخرم گفتم اسلیم چنده گفت 270 بعد رفتم گفت اینا فته .نقل قول:
چه حالی بهت دست می ده :19:
بعد زمانی که اونجا بودم چند نفر اومدن و گفتن این PSP هایی که دادی خرابن .:27:
دوستان الان کسی قیمت دقیق هر 3 مدل رو داره؟؟
و اینکه تفاوتشون در چیه و شما چی پیشنهاد می کنید!!
قیمت بازی ها تو تبریز چقدره؟؟
اکانت live رو هم می شه از اینجا خریداری کرد؟؟
ممنون
ارکید 215نقل قول:
پرمیوم 60 گیگ 270
الیت 360
این ها رو راحت می تونی پیدا کنی با این قیمت ها .
به نظر من پرمیوم 60 گیگ بگیری بهتره چون به صرفه است .
ولی اگه پول تو جیبت باد کرده الیت رو به خر که خیلی خوشگله .:27:
اکانت رو هم از فروشگاه اینجا بخر :
کد:www.----------.com
ممنون از راهنماییت!!!!واقعا ممنوننقل قول:
خودشون انلاک هستن یا باید خودم انلاک کنم؟؟؟
قیمت بازی ها چنده؟؟
قیمت بازی با DVD خوب 3500 هستش.نقل قول:
اون سوالت رو نمی دونم چون به live زیاد وصل نمی شم.
دوست عزیز من هم از تبریز هستم گفتم چند نکته رو گفته باشم بهتره:نقل قول:
در تکمیل حرفهای اون دوستمون که راهنماییت کرده بود باید بگم که حتما xb360 که می گیری بردش جاسپر باشه و تا میتونی از خرید بردای قبلی پرهیز کن.
در مورد بازیها هم تو تبریز فقط و فقط نمایندگی pinata قابل اطمینان هستش که بازیها رو با قیمت 4000 میده بقیه همشون بندازن.(البته بهتره بازیها رو از بازیسنتر سفارش بدی)
در مورد انلاک بودن هم اگه منظورت کپی خور بودن دستگاه هستش فروشنده کپی خور شدشو میفروشه پس اونم و جای نگرانی نیس.
یه نکته هم موند و اون هم اینکه اصلا و اصلا از تبریز کنسول نخر هم قیمتا خفن فرق میکنه و هم اینکه خیلی نامردن دستگاه دست دوم رو جای نوش میدن و هزار کار عجیب دیگه(بهتره مثه من از تهران بگیری)
موفق باشی همشهری.
دوستان که برای خرید رفته بودند arcade کمتر از 240 نبوده .... ( اگر بود که پیش فروش نمیکردند با بیشتر از این قیمت )نقل قول:
ممنون ازت!!حال کردم تبریزیا همه جا هستن!!نقل قول:
ادرس pinata رو بده!!
در مورد جاسپر هم توضیح بدی ممنون میشم!!
خودمم می دونم خیلی گرون میدن!!تو ولیعصر یک جا دیدم یک دسته سفید زده 55 تومن خوده دستگاه هم 295!!!!!
به همین خاطر از تهران می گیرم!!البته بعد از امتحانات!!
دوستان!
3 تا سوال
من یه جا خوندم(شایدم اینجا خوندم)...که نوشته بودن وقتی از بازی میای بیرون، یه ذره تو منوی dashBoard بمون تا کنسول خنک بشه و بعدش کلا خاموشش کن
میخواستم ببینم چنین حرفی درسته یا نه؟؟
و اینکه...تو تهران از کجا بازی بخرم که هم دی وی دی خوب بده و هم قیمتش مناسب باشه
(لطفا آدرس مغازه بدین نه فروشگاه اینترنتی)
سوال آخر هم اینکه....dvd Tgate برای ریختن بازیهایی که خودم دانلود میکنم مناسبه؟؟