نه این اولین باره چنین کاری میکنه و یه آهنگ کامل از آلبوم منتشر میشهنقل قول:
Printable View
نه این اولین باره چنین کاری میکنه و یه آهنگ کامل از آلبوم منتشر میشهنقل قول:
به نظرم این آهنگ یه جورایی ادای احترام به طرفداران آلبوم "یه شاخه نیلوفر" بود...بیش از حد ناله و هق هق و...داشت.
ولی من بازم میگم ملودیش متوسط بود اون کشش و تنوع همیشگی رو نداشت..
در مورد آهنگ "برقص آ" هم چون برگرفته از یه ملودی افغان هست برای خیلی ها ملودیش عجیب و غریب بود ولی در حد برداشت از یه آهنگ افغان خوب و قابل قبول بود و خیلی ها دوسش داشتن..
شاهکاری دیگر از محسن چاوشی
همش داره ریپیت میشه اهنگ
چه شود البوم پاروی بی قایق :n12:
واااااای فک کن پاروی بی قایق همش اسلو باشه و این سبکی باشه
عالیه...
به تو فکر کردم...به تو اره اره..
فرشید حسامی:
خطاب به مخاطب موسیقی :
یه اشتباه رایج که تقریبا تبدیل به عادت شده اینه که هر موزیکی که صدای بلند تری داشته باشه میگن کیفیت بالاتری داره.
و هیچ سازمانی هم وجود نداره که بتونه جلوی ریلیز شدن این نوع موسیقی ها رو بگیره.
اگه آلبومهای جدید خواننده های بزرگ دنیا رو با دقت گوش کنید متوجه میشین که لولِ صدای موزیکشون از خیلی از موزیک های تولیدی در ایران کمتره!!!
این یعنی چی؟!
یعنی اونا هنوز به تکنولوژی میکس و مسترینگ ما نرسیدن؟!!
نه - مطمئنا با بالا بردن یک فیدر ساده میتونن این کارو بکنن
ولی چرا این کار رو نمیکنن؟
دلیلش اینه که هدفشون این نیست که موزیک فقط 2 روز شنیده بشه
و گوش رو خسته کنه. چون تمام داینامیک نوازنده ها و خواننده و در کل موزیک از بین میده. یا به زبون خودمونی حس و حال موزیک از بین میره.
این یکی از دلایلیست که ما هنوز از شنیدن موزیک های خواننده های قدیمی چه ایرانی و چه غیر ایرانی لذت میبریم.
تو آخرین کاری که مستر کردم یعنی کار زیبای محسن چاوشی
به نام "دوست داشتم"
محسن با من هم عقیده بود . و با رعایت کردن این مساله یک میکس گوش نواز و یک موزیک ماندگار تولید شد.
این یعنی امیدواریم با کمک شما بتونیم این فرهنگ رو جا بندازیم که حس موزیک از همه چیز مهمتره
مطمئنم همیشه از گوش دادن به این آهنگ لذت خواهید برد.
هنوز آهنگ رو گوش نكردم ولي با اين وصفي كه دوستان كردن مي دونم بازهم تركونده
دوستان بعيد ميدونم ديگه تو آلبوم بعدي اين قطعه گنجانده بشه نظر تون چيه
این قطعه هم یکی از قطعات آلبومه فقط شاید میکس و مسترش یه تغییرات کوچیکی بکنهنقل قول:
خیلی خوب بود.از دیشب لست اف ام من رو تسخیر کرده این آهنگ.
خیلی حرفشون رو قبول دارم .......بعضی از آهنگ ها با وجود زیبایی شعر و صدای خوب خواننده بعد از مدتی از چشم میافتن و آدم رو خسته میکنن...نقل قول:
محسن با من هم عقیده بود . و با رعایت کردن این مساله یک میکس گوش نواز و یک موزیک ماندگار تولید شد.
این یعنی امیدواریم با کمک شما بتونیم این فرهنگ رو جا بندازیم که حس موزیک از همه چیز مهمتره
مطمئنم همیشه از گوش دادن به این آهنگ لذت خواهید برد.
وقتی یه آهنگ منتشر میشه و اکثریت میگن خوب بود درصدی از همین اکثریت فقط خواننده رو دلیل موفقیت آهنگ میدونن... .
این آهنگ برای من الهام بخش بود مخصوصن همین قسمت ......نقل قول:
به تو فکر کــردم به تو آره آره
به تو فکر کردم که بارون بباره
بـه خاطر شعر زیبای حسین صفا و صدای پر احساس چاوشی......
دوستان آهنگو سایت خود محسن چرا نمیزاره نسخه اصلیه اصلی رو برداریم؟!:n02: