با سلام . ایا نرم افزاری برای فارسی کردن N73 وجود داره دوستان ؟ اگه نرم افزاری است لینک دانلودشو بزارین .
با تشکر
Printable View
با سلام . ایا نرم افزاری برای فارسی کردن N73 وجود داره دوستان ؟ اگه نرم افزاری است لینک دانلودشو بزارین .
با تشکر
دانلود تم,آهنگ و ویدئو برن به سایتکد:www.zedge.com
نقل قول:
دوست عزیز همه ادرس این سایت رو میدونن.
سلام, آقا اگه ما برنامه ای نصب کنیم بعد بخواییم پاک کنیم(اگه remove نشد) با استفاده از برنامه ای مثل forward یا active files از کجا باید بریم پاکش کنیم؟!(اصلا وقتی یه برنامه ای رو تو n73 نصب کنیم کجای گوشی ذخیره میشه؟ من هر چه قدر گشتم نتونستم پیدا کنم!!!!!!!) ( تو درایو E یا C )
یه مشکل دیگه===> من چند تا تم نصب کردم ,میخوام پاکش کنم ولی تو قسمت App. mgr. پیداش نکردم!!! از کجا میتونم پاکش کنم؟
(بی زحمت راهنمایی کنید)
ولی خداییش بدجوری خز شده ها :دی 100 رحمت به 6600
ای بابا داش محمد تو دیگه چرا این حرفو میزنی ....
اگه چند وقت دیگه صبر کنی باید بری برای ثبت نام طرح 30 ساله تعویض گوشی ...
تو که از همون گوشیهای سری اول داری دیگه چرا میگی 100 رحمت به 6600 ..؟
هنوز زياذ نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
اول سلامنقل قول:
دوم به فروم خوش اومدین
سوم اگه گوشیتو به کامپیوتر به حالت مس استوریج وصل کنی
یه فولدر به اسم
پرایوت (فولدر هیدن) هستش
که برنامه های روی مموری کارت اونجا نصب میشن همچنین تم هایی که تو
اپیلیکشن منجر نیومدن
کامیار خیلی با عکس امضات حال کردم
خیلی جالب بود....
نقل قول:
اين نسخه 15 روزه هستش . كد رجيسترشو دارين؟
سامان جون دست رو دلم نزار... تو یه مکانی بودم ( جمعه بازار جویبار ) اونجا ته بازار کباب گوشت گاومیش میدن :دی نشسته بودیم اونجا داشتیم کباب میخوردیم با رفقا یه نگاهی به دورورم کردم فقط تو شعاع 5 متری من 7 8 تا n73 رنگارنگ بود. اپیزود بعدی تو ماشین ساری به بابل نشسته بودم بغل دست من یه خانم جوان و اونطرفش یه خانم مسن نشسته بودن. هر دو تا n73 داشتن ( گوشیم زنگ خورد بیرون نیاوردم رد تماس دادم :دی ) و صحنه هایی از این مدل... سامان جون 520 تومان گوشی خریدم الان داداشم میخواد 250 تومان ازم بخره البته یه بوهایی میاد مبنی بر اینکه مخابرات داره طرح رجیستر رو از سر میگیره با این وضعیت قیمت گوشی هم بالا میره میگم بفروشم به داداشم یا وایسم شایدنقل قول:
گرونتر بشه ؟
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
من با یک مشکل در هنگام وصل کردن کابل به گوشی موبایلم مواجع شدم و همش این ارور رو بهم میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم به بنده کمک کنید در ضمن گوشی من n73 هست :11:
محمد جان اگه بازم مخابرات این طرح رو اجرا کنه فکر نکنم روی 73 دیگه جواب بده ....
به نظر من با یه قیمت خوب ردش کن بره ... چون اگه بازم بخوای صبر کنی قیمتش از اینی هم که هست پایین تر میاد ... آره به قوله تو گذشت اون زمانی که 510 520 خریدیم .... ای بابا
نمیدونم فهمیدی یا نه منم گوشیمو عوض کردم و N82 گرفتم .... تو هم سعی کن بفروشیش و یه مقدار بزار روش و یه 81 یا 82 یا 95 معمولی بگیر ....
در ضمن ناقلا میری کباب میزنی جای مارو هم خالی کن .... راستی اگه کافی نت اون بنده خدا هم رفتی سلام بهشون برسون
میگه هیچ اتصالی وجود نداره برای وصل شدن موبایل به سیستم برای همین گوشی و کامپیوتر نمیتونن به هم وصل بشن. با چی داری کانکت میشی ؟ یو اس بی یا بلوتوث ؟نقل قول:
همین قیمت خوبه ؟ 260 270 همین حدودا.... من تو کف n78 هستم نمیدونم کی میاد... ولی n82 هم تو انتخابام هست.نقل قول:
آره فهمیدم. مبارکه....
بابا کبابش نپخته بود تو گلومون گیر کرد نزدیک بود خفه بشیم همون بهتر که جاتو خالی نکردم :دی اتفاقا اونم سلام داره خدمتتون....
سلام به برو بچز . من یه سوال دارم که اگه جوابم رو بدین ممنون میشم . اونم اینکه چطور میشه n73 رو به اینترنت وصل کرد تا مثلا بشه آنتی ویروس رو update کرد ؟ من با گزینه " connect to the internet " در pc suite چک کردم ولی وصل نشد و همش error میده . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .........................
چرا این تاپیک خوابیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
من چند ماه دنبال چند تا تم هستم.
تمایی که تیره باشه و نوشته های گوشی کاملا معلوم باشه.
کسی از این جور تما سراغ نداره.:11:
تو همین کلوپ (نوکیا) همچین تاپیکی داریم به اونجا سر بزن
یا تو گوگل
free nokia theme
رو سرچ کن
نقل قول:کد:www.zedge.net
کد:www.mobile9.com
یا سرچ در گوگل به اسن Black Theme Nokia S60v3کد:www.mobha.com
چه عجب یکی اومد تو این تاپیک.:31:
آقای ali racer و آقای Saman-tci ممنون که جواب دادین.:11:
سلام
من مموری کارتم کرش کرد و مجبور شدم فرمتش کنم. حالا برنامه هایی که روش داشتم دیگه نصب نمیشه.
چیکار کنم ؟
در ضمن چه جوری گوشیم رو فرمت کنم ؟
شما میتونی با وارد کردن کد #7370#* گوشیتو فرمت کنی ....نقل قول:
ببخشید من یه سری تم نصب کردم حالا اونایی رو که نمیخوام رو میخوام پاک کنم .
چطوری میشه این کار رو کرد ؟
اینم بگم این که بری روش و C رو بزنی پاک نمیشه .
سلام اوراکل خان ...کجا می خوای بری ؟؟
راستی بازی تو تریپ کال اف دیتوی 4 چیزی اومده بازار ؟
1.برو تو اپلیکشن منجر و از اونجا ریمو کن
2.اگه تو اپلیکیشن منجر نبود
گوشیتو وصل کن به پی سی تو حالت مس استوریج
تو فولدر پرایوت که یه فولدر هیدن هستش فایلشو پاک کن پاک میشن
عزیزم اگه بازی جدید میخوای در قسمت بازی تاپیک هست !نقل قول:
سلام اوراکل خان ...کجا می خوای بری ؟؟
راستی بازی تو تریپ کال اف دیتوی 4 چیزی اومده بازار ؟
1.برو تو اپلیکشن منجر و از اونجا ریمو کن
در مورد کجا رفتن هم نمیخوام جایی برم .
در اولین قسمت سایت تاپیکشو زدم .
اونی هم که گفتی پیدا کردم .
با تشکر فراوان از شما .
سلامنقل قول:
ممنونم
سؤال اوّلم رو هم اگه جواب بدید ممنون میشم.
با فرمت کردن گوشیت مشکل حل میشه و میتونی برنامه هاتو دوباره نصب کنی ...نقل قول:
ضعف که نداره واز خوبیش هم هر چی بگی بازم کمهنقل قول:
این نظر منه...
__________________________________________________ ___________________نقل قول:
ابتدا از طریق منو به قسمت tools برو و بعد به قسمت app.mgr
اونجا میتونی پاکشون کنی...:10:
اگه نشد از طریق کامپیوتر
سلام
من شنيدم فارسي ساز n73 اومده كسي اگه لينكي از برنامشو داره بذاره ممنون ميشم
من نرم افزار تغییر فونت که استفاده کردم اما تغییرات رو در درایو : C اعمال کردم.حالا بماند چطوری.گوشیمn73 هست و حالا اصلا بالا نمیاد یعنی از دیروز که گوشی رو ریست کردم تغییرات رو ببینم دیگه گوشی بالا نیومد.روشن ممیشه آرم اولیه نوکیا می یا اما گوشی بالا نمیاد.امکان اتصال به کامیوت ر وجود ندار.آیا راهی غیر فلش وجود داره؟؟؟ اگه داره نرم افزاری راهی هست بگید.در غیر اینصور چطوری فلشش کنم گوشی که بالا نمیاد چطور فلش میشه. نرم افزار خاصی داره؟ کمکم کنید تو این عیدی بی گوشیم.(در ضمن یکی از دوستان راهنمایی کردن بیرون فلش میکنن 10 تومان هم هزینه داره.اگه روش یا نرم افزار خاصی واسه این کار هست دوستان معرفی کنند.نمیشه من خودم انجام بدم بیرون آپلو که هوا نمیکنند(.من میخوام یاد بگیرم نه اینکه همیشه عصا به دست باشم.)
سلام آقا مهدی گل.
یک راه داری
1-گوشیت را خاموش کن بعد کلیدهای 3+*+سبز را همزمان نگه دار و بعد دکمه پاور گوشی یا همون روشن و خاموش کردن را فشار بده . اونقدر نگه دار تا نوشته Nokia ظاهر بشه و بعد همه دکمه ها را ول کن تا گوشیت بالا بیاد.
اگه نشد چند بار امتحان کن چون حتماً جواب می ده در اصل گوشیت یه حالت کارخانه ای بر می گرده و تمامی تغییرات از گوشیت پاک می شه مثل روز اول نوی نو :)
موفق باشی :) :)
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم ... البته تو اون تاپیک هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد : اول اینکه درسته که می گن صدای n73 معمولی چندان خوب نیست ؟ و بعد اینکه قیمتش چقدره ؟ اگه ممکنه زودتر بهم جواب بدین چون من بعد از پنجمن می خوام برم بخرم .... ممنون از همگی ... عیدتون هم مبارک
فکر نمی کنم در صدا با هم فرقی داشته باشند !!!
ولی توصیه میکنم 100% سری موزیکالش رو بگیر !
اختلاف قیمتشون هم حدود فکر کنم 20 تومنه 10 تومنه.....
الا رو که جلوی قاچاق گرفتن مطمن نیستم... چه قدره چون در کل گوشی نوکیا میگن عجیییییییییب گرون شده !
به نظر شما ارزش داره n73 معمولی رو آپگرید کنم ؟ در کل چه فرقی میکنه؟ آخرین ورژنش چیه؟
حتماً. سرعتش بالا میره. یه قابلیت 3dring tone هم بهش اضافه میشه که خیلی باحاله. اگر ورژن گوشیت 3 هست حتماً آپگریدش کن. چون ورژن کنونی 4 هست و خیلی بهبود پیدا کرده. مخصوصاً سرعتشنقل قول:
ممنون دوست گلم که جواب دادی:11: .... موزیکالش را به خاطر شکلش دوست ندارم ... من یه گوشی می خوام که ساده باشه و نقره ای رنگ:20: ... که این ان 73 همونه که می خوام ....یکی از دوستان می گفت قیمتش 320 شدهنقل قول:
راستی چند رنگ داره ؟اینم یه عکسشه :
سلام
بچه ها من امروز مشكلي براي گوشيم پيش اومد ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد
راستش داشتم تو قسمت گالري گوشي رو نگاه مي كردم و باهاش ور مي رفتم كه گوشي هنگ كرد
يعني هيچ دكمه اي عمل نمي كرد و صفحه ال سي دي روي همون صفحه ثابت و روشن مونده بود
حتي دكمه بالاي گوشي هم عمل نمي كرد كه گوشي رو خاموش كنم
و مجبور شدم باتري گوشي رو دربيارم تا خاموش بشه
خواستم بپرسم اين حالت طبيعيه يا گوشي ايراد داره
آخه من شنيده بودم وقتي گوشي هنگ مي كنه يك دور خاموش روشن مي كنند تا درست بشه
ولي براي من اين دكمه هم عمل نمي كرد
متشكرم