فكر كنم اصلش مال كمپاني كره اي است اسم كمپاني را نميدونمنقل قول:
اگه لطف كنيد برام پيدا كنيد ممنون ميشم خودم وارد نيستم
با سپاس و تشكر
فكر كنم اصلش مال كمپاني كره اي است اسم كمپاني را نميدونمنقل قول:
اگه لطف كنيد برام پيدا كنيد ممنون ميشم خودم وارد نيستم
با سپاس و تشكر
همه کد ها اینجا هست
گفتم لازم مشه
نقل قول:
YLTEICZ Aggressive Drivers LLQPFBN Pink traffic IOWDLAC Black traffic AFSNMSMW Boats fly BTCDBCB Fat JYSDSOD Max Muscle KVGYZQK Skinny ASBHGRB Elvis is Everywhere BGLUAWML Peds Attack You With Weapons, Rocket Launcher AEZAKMI Never Wanted CIKGCGX Beach Party MROEMZH Gang Members Everywhere MROEMZH Gangs Control the Streets AFPHULTL Ninja Theme BEKKNQV Slut Magnet BGKGTJH Traffic is Cheap Cars GUSNHDE Traffic is Fast Cars RIPAZHA Cars Fly JHJOECW Huge Bunny Hop JUMPJET Spawn Hydra KGGGDKP Spawn Vortex Hovercraft JCNRUAD Smash n' Boom COXEFGU All Cars Have Nitro BSXSGGC Cars Float Away When Hit XJVSNAJ Always Midnight OFVIAC Orange Sky 21:00 MGHXYRM Thunderstorm CWJXUOC Sandstorm LFGMHAL Mega Jump BAGUVIX Large Health Boost CVWKXAM Infinite Oxygen AIYPWZQP Have Parachute YECGAA Have Jetpack LJSPQK Six Star Wanted Level CFVFGMJ Foggy Weather YSOHNUL Faster Clock PPGWJHT Faster Gameplay LIYOAAY Slower Gameplay AJLOJYQY Peds Attack Each Other, Get Golf Club BAGOWPG Have a bounty on your head FOOOXFT Everyone is armed AIWPRTON Spawn Rhino CQZIJMB Spawn Bloodring Banger JQNTDMH Spawn Rancher PDNEJOH Spawn Racecar VPJTQWV Spawn Racecar AQTBCODX Spawn Romero KRIJEBR Spawn Stretch UBHYZHQ Spawn Trashmaster RZHSUEW Spawn Caddy CPKTNWT Blow Up All Cars XICWMD Invisible car PGGOMOY Perfect Handling SZCMAWO Suicide ZEIIVG All green lights LXGIWYL Weapon Set 1, Thug's Tools KJKSZPJ Weapon Set 2, Professional Tools UZUMYMW Weapon Set 3, Nutter Tools HESOYAM Health, Armor, $250k OSRBLHH Increase Wanted Level Two Stars ASNAEB Clear Wanted Level AFZLLQLL Sunny Weather ICIKPYH Very Sunny Weather ALNSFMZO Overcast Weather AUIFRVQS Rainy Weather IAVENJQ Mega Punch AEDUWNV Never Get Hungry IOJUFZN Riot Mode PRIEBJ Funhouse Theme MUNASEF Adrenaline Mode WANRLTW Infinite Ammo, No Reload OUIQDMW Full Weapon Aiming While Driving THGLOJ Reduced Traffic FVTMNBZ Traffic is Country Vehicles SJMAHPE Recruit Anyone (9mm) BMTPWHR Country Vehicles and Peds, Get Born 2 Truck Outfit ZSOXFSQ Recruit Anyone (Rockets) OGXSDAG Max Respect EHIBXQS Max --- Appeal VKYPQCF Taxis Have Nitrous, L3 Bunny Hop NCSGDAG Hitman In All Weapon Stats OHDUDE Spawn Hunter AKJJYGLC Spawn Quad AMOMHRER Spawn Tanker Truck EEGCYXT Spawn Dozer URKQSRK Spawn Stunt Plane AGBDLCID Spawn Monster IFIRSTDOZ Never Wanted CAINEMVHZC Infinite Health, except for explosions and falls allcarsgoboom All Cars Explode Plain Text Cheat Codes
Type these codes during gameplay. The set code can be uppercase or lowercase.
Cheat Effect Testeducationalskills No Wanted Level STINGLIKEABEE Mega Punch MONSTERMASH Spawn Monster SPEEDFREAK All Cars Have Nitro STATEOFEMERGENCY Chaos Mode JUMPJET Spawn Hydra BUBBLECARS Cars Float Away When Hit KANGAROO Mega Jump SCOTTISHSUMMER Thunderstorm NIGHTPROWLER Always Midnight BRINGITON Six Star Wanted Level ROCKETMAN Have Jetpack CRAZYTOWN Funhouse Theme FULLCLIP Infinite Ammo, No Reload GHOSTTOWN Reduced Traffic ROCKETMAYHEM Recruit Anyone (Rockets) WORSHIPME Max Respect PROFESSIONALKILLER Hitman In All Weapon Stats NATURALTALENT Max All Vehicle Skill Stats ITSALLBULL Spawn Dozer FLYINGTOSTUNT Spawn Stunt Plane FOURWHEELFUN Spawn Quad OHDUDE Spawn Hunter CJPHONEHOME Huge Bunny Hop NINJATOWN Ninja Theme EVERYONEISPOOR Traffic is Cheap Cars EVERYONEISRICH Traffic is Fast Cars BIFBUZZ Gangs Control the Streets ONLYHOMIESALLOWED Gang Members Everywhere BUFFMEUP Max Muscle BLUESUEDESHOES Elvis is Everywhere GOODBYECRUELWORLD Suicide FLYINGFISH Boats Fly WHEELSONLYPLEASE Invisible car STICKLIKEGLUE Perfect Handling TRUEGRIME Spawn Trashmaster CELEBRITYSTATUS Spawn Stretch WHERESTHEFUNERAL Spawn Romero HELLOLADIES Max --- Appeal VROCKPOKEY Spawn Racecar SLOWITDOWN Slower Gameplay SPEEDITUP Faster Gameplay TOODAMNHOT Very Sunny Weather PLEASANTLYWARM Sunny Weather PROFESSIONALSKIT Weapon Set 2, Professional Tools
نمید ونم چرا کد ها رو پشت سر هم میزار ه
ببخشید
سلام شاید به من بخندید ولی من دربهدر دنبال این مد هستم این وب سایت هم خرابه لطفا یکی تون برامنقل قول:
آپلودش کنه:2:
سلــام .
واسه نصب فايل ها يه جا تو بازيه .نقل قول:
ببخشید برنامه ی Mod Installer به چه دردی میخوره؟ فکر کنم برای نصب برنامه هایی که از اینترنت دانلود میکنیم.
در مورد فيلم ها به قول رضا كار نشد نداره . اما به نظر من ارزششو نداره . اين كار نياز به يه برنامه داره . ميشه باهاش از بازي فيلم و عكس گرفت . آقا تا فيلم بازي شروع شد و رفتي رو فيلمه ، فيلمو ميگيري . نحوه كار كردنش آسونه . اگه بلد نباشيد ديگه يعني هيچ چي از كامپيوتر نميدونيد . توهين نميكنم اما خداييش همينجوريه .
توي سايت هايي كه ماشين ميشه دانلود كرد اسم اين شركتو نديدم . ديدي منم خبر كن .نقل قول:
ریو ساخت شرکت KIA Motors هستش که به همون KIA معروفه.
بيشتر ما يه جوري هستيم حتما بايد سرمون به سنگ بخوره .نقل قول:
بابا من این همه به مر د م گیر مدادم
کوتاه اومدم تو شروع کردی
قر ونت بیخیال
تذكر ما رو كسي گوش نميكنه كه . همه فكر ميكنن ما از رو حصودي ميگيم . پست دادن اونم الكي واسه بزرگ بودن تو فروم هيچ فايده اي نداره . من به شخص خاصي اشاره نميكنم . اما بعضي هاتون رده هاتون رو ببينيد . مثلا يارو 400 تا پست ميده هنوز جزو عضو جديد حساب ميشه . مديران زحمتكش پيسي ورلد هواسشون . هست .
بگذريم .
من طرف كسي رو نميگيرم اما واسه همينه ردت بالا نميره . زياد به خودت نگير اما كمي حق داره .نقل قول:
ببخشید شرمنده یادم نبود همش تقصیر Armin 2008 هست که هی به من ایراد میگیره بازم میگم شرمنده
آقا كسي مشكل ما رو نميدونه از كجاست . از وقتي يه چيزي رو نصب كردم كه يه هدف گير پيشرفته برا جت بازي اضافه ميكنه وقتي كد UZUMMW رو ميزنم بازي هنگ ميكنه .
من الان تست كردم خراب نيست . برو تو صفحه و روي Request Download Link كليك كن . بعد يكم صبر كن . بعد روي لينك Download File كليك كن . اگه دانلود منيجر داري غير فعالش كن شايد شد . شايد هم از اينترنتت باشه . واگر نه لينك درسته .:27:نقل قول:
آقا به نظر خودت همین گیر دادن پست اسپم نیست:19:؟:19:؟:19:؟:19:نقل قول:
سلام اون موبایلت رو نتونستم درست کنم چو قالبش رو گم کردم و فایل جی تی ای 3 رو هم به دلیل خراب شدن چندنقل قول:
روز پیش پاک کردم الان دارم اون موبایل قبلی رو که گذاشتم دانلود می کنم تا برات درست کنم
در مورد پست اسپم الان چند صفه ست که بیشتر پستهای همه اسپم هست چون همش دارین به همدیگه گیر می دین:41: ولش کنین اینا رو ما که کاره ای نیستیم
یه چیز بزارین مردم حال کنن کسی از شما هیوندای ورنا نداره ؟
راستی اون سایتی که در مورد جی تی ای هست و بکگراند قالبش صورتی هست رو می خوام کسی اسمش رو نمی دونه؟لطفا بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=14922
کسی یه عکس تمیز از فرمان و چرخ های پیکان داره اگه کسی داره لطفا بزاره اگه عکس از داخل پیکان هم دارید بزارید. ممنون...................
دستت درد نکنه من که انگلیسی خوب نیست و نمی دونم چجوری نصبش کنم راهنماییم می کنی؟نقل قول:
اینم موبایل جدید واسه C.J به مجید اس دی 2009 هم سفارش می کنم قاب موبایل C.J رو گم نکنه (بعد دانلود)!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://grandtheftauto.--------------/file/gofetch/ZmlsZWZyb250fHx8NDkwMDd8fHxVa0ZhVWlCV015QlFhRzl1WlNCTmIyUT18fHx8fHwzNzV8fHwvTW9kaWZpY2F0aW9uc3x8fHJhenJ2M21vZC5yYXJ8fHwwMzAxNjY0OTAwNzIwMTI=
اینم تمامی سوالات در باره چگونچی نصب مد و... را جواب میدهد(توصیه میکنم دانلود کنین) اما بیشتر در باره ی خود بازی است...
کد:http://www.freewebs.com/farshid-gta/A%20VIEW%20ON%20SAN%20ANDREAS%20+%20USEFUL%20MAP.rar
اینم نقشه جاهای مخفی و ماشین ها در GTA San Andreas
کد:http://dodownload.--------------/9632480//e668e32222482cfc2b2a20d626e562852cb6a799d6c1336eb0539a12cb9d7a21b08a4353d1c26363
کسی یه عکس تمیز از فرمان و چرخ های پیکان داره اگه کسی داره لطفا بزاره اگه عکس از داخل پیکان هم دارید بزارید. ممنون...................
:27:نقل قول:
عزیز جون اون موبایلی که اون آقا می خواد روی دوربین قرار می گیره نه از این الکی ها
بیا عزیز اینم موبایلی که خواسته بودید دانلود کنید و حالشو ببرید
لینگ دانلود با حجم360کیلوبایت
کد:http://mihd.net/79jm2b
افر ین بر شمانقل قول:
در مورد فيلم ها به قول رضا كار نشد نداره
من اینو خیلی وقت پیش امتحان کر دم نشد نه با اسنگ ای تی و نه با بی بی فلش بکنقل قول:
آقا تا فيلم بازي شروع شد و رفتي رو فيلمه ، فيلمو ميگيري
نه به این اسونی هانقل قول:
نحوه كار كردنش آسون
اصلا به این ر بطی ندارهنقل قول:
اگه بلد نباشيد ديگه يعني هيچ چي از كامپيوتر نميدون
خوب بر شگردون به حالت اولنقل قول:
از وقتي يه چيزي رو نصب كردم كه يه هدف گير پيشرفته برا جت بازي اضافه ميكنه وقتي كد Uzummw رو ميزنم بازي هنگ ميكنه .
خودت که استاد ی
حق با شماستنقل قول:
آقا به نظر خودت همین گیر دادن پست اسپم نیست
صحیحنقل قول:
ولش کنین اینا رو ما که کاره ای نیستی
قربون شکل تمام تازه کار انقل قول:
دستت درد نکنه من که انگلیسی خوب نیست و نمی دونم چجوری نصبش کنم راهنماییم می کنی؟
من و مجید و ابی عزیز 20 بار اموز ش گذاشتیم
بر گر د صفحات قبل
مگه مبایل الکی هم اومده !نقل قول:
عزیز جون اون موبایلی که اون آقا می خواد روی دوربین قرار می گیره نه از این الکی ها
دمت گر م که درخواست هارو جواب میدینقل قول:
بیا عزیز اینم موبایلی که خواسته بودید دانلود کنید و حالشو ببری
راست دوستان من چه طور فایل های مکس رو به فایل هی نقشه بازی تبدیل کنم ؟
ممنون
شوخی کرده بودم:40: من اصلا" در باره اون یکی موبایله چیزس نمی دونستم که!:10:نقل قول:
با اسکریپت GTA 2 MAX ادرس دانلود:نقل قول:
من با این اسکریپت تمامی ابپِکت های مکس رو که توی تایپیک مخصوصش بود رو به GTA می بردم؛ تو هم این جوری کن چون جالب می شه بازی...
جالب این جاست که خود بازی با 3دی مکس ساخته شده.کد:http://dodownload.--------------/9635643//e668e32222482cfc2b2a20d626e562852cb6a799d6c1336eb0539a12cb9d7a21b08a4353d1c26363
من مود سوپرمن رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام با Mod Installer بازش کنم کار نمیکنه.:19:
نقل قول:
آقا مجید دمت گرم خیلی باحال شده میشه گفت تقریبا تا حد زیادی عیییین خودش:11::11:
خوب a.salireza برو توی فایل ببین فایلی با آیکون برنامه SAMI وجود داره یا نه اگه نبود یعنی اون مود رو باید دستی نصب کنی:10::8:نقل قول:
حذف كردم اما درست نشد . بازي هم يهجوري شده كه وقتي توش هستم تمام صفحه نشون نميده قسمت سمت راست مانيتور حدود دو سانتي متر سياه نشون ميده و بازي كمي كوچكتر نشون داده ميشه . اين مشكلي نيست . مشكل رمزه .نقل قول:
خوب بر شگردون به حالت اول
خودت که استاد ی
اينم يه چيز باحال . نخواستم بزارم اما دلم نيومد خيلي توپه و مال NFS:Carbon هست . شرعتشم مثل باد .
حجم : 622 كيلوبايت
کد:http://amodarya.ypu.com/games/GTA/PaganiZonda.rar
اينم يه هواپيماي غولپيكر و استاندارد و رديف و زيبا كه خارجيه اما من نوشتشو ايراني كردم تا بجاي هواپيماي يراني بزارينش . ميدونم هواپيماي ايراني رو قبلا گذاشتن اما به اين يه نگاه بندازين . ضرر نميكنين :21: .
حجم : 1.32 مگ
بجاي AT400 قرار ميگيره .کد:http://amodarya.ypu.com/games/GTA/Iran-Air.rar
اگه یک خورده بیشتر روش کار می کردی بهتر بود:31::31:هواپیمای ایرانی که پوزش آبی نیست!!!!!!!!!!نقل قول:
شما که خودت رو خفه کردی من خودم از اون عکس ها لازم دارم ولی چه کنم که نیست صد بار می خواستم برم از ماشینای مردم عکس بگیرم خجالت کشیدم،اخه مردم در موردم چی قضاوت می کنن نمی گن یک تختش کمه ، یا اینکه یارو اقده ماشین داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این سایته برا من ف ی ل ت ر بودنقل قول:
راستی اگه می شه اون عکست رو هم عوض کن چون موجب تهاجم فرهنگی میشه البته به من ربتی نداره ها
ولی در شعن یک ایرانی نیست مگه اینکه تو ایران نباشی که اون یک چیز دیگست:27::31::31::31:
میشه گفت 90 % بازی ها این طور ننقل قول:
جالب این جاست که خود بازی با 3دی مکس ساخته شده.
اخه چند بار مینویسینقل قول:
اگه دار ی به ما هم بد ه
مهم نیست خوبه که بچه ها فعالننقل قول:
اگه یک خورده بیشتر روش کار می کردی بهتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هواپیمای ایرانی که پوزش آبی نیست!!!!!!!!!!
اگه لحنت ر و عوض کنینقل قول:
شما که خودت رو خفه کردی
پسر گلی هستی
بر ا منم !نقل قول:
این سایته برا من ف ی ل ت ر بود
آقا من میخوام اون P1 رو که آقا مجید ساخته تو GTAinside آپلود کنم لطفا آدرس قسمت موبایلهای GTAinside رو برام لینکشو بذارین!!!
]چیزی که زیاده گوشی های دوربین دار و چیزی که زیاد تره پیکان!!نقل قول:
بسم الله
برو 4 تا عکس بگیر بزار اینجا ما هم دعات میکنیم.
اول باید ثبت نام کنی. البته فکر کنم.نقل قول:
آقا من میخوام اون P1 رو که آقا مجید ساخته تو GTAinside آپلود کنم لطفا آدرس قسمت موبایلهای GTAinside رو برام لینکشو بذارین!!!
دقت کن که SAMI برای کار کردن احتیاج به Microsoft .NET FrameWork داره.نقل قول:
من مود سوپرمن رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام با Mod Installer بازش کنم کار نمیکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل نرم افزار امنیتی رضا.
یعنی بدون Microsoft .NET نرم افزار نصب میشه ولی ماشین نصب نمیکنه.
مطمئنی؟؟؟نقل قول:
جالب این جاست که خود بازی با 3دی مکس ساخته شده.
کم حرفی نیست ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه منبعی چیزی بزار قربون دستت.
این یکی فکر میکنم داره.نقل قول:
در مورد فيلم ها به قول رضا كار نشد نداره
نرم افزارهایی مثل HiperCam میتونن از تصاویر دمو فیلم بگیرن ولی منظور اون دوستمون که دمو رو خواسته بود این بود که دموی خالی باشه. یعنی علامتها و نشانگر مقدار جون و اینطور چیزا روش نباشه.
ولی به قول شما اینطوری هم میشه. یعنی از صفحه فیلم بگیریم.
کسی جواب من رو نداد!!!!!!!!!!!؟؟؟
اون سایتی که مربوط به gtaهست و قالبش صورتی هست رو می خوام اصلا هرکی هرچی سایت بلده بهم بده
یا همینجا یا به صورت خصوصی خیلی لازم دارم
اين كه كاري نداره . تو قسمت options و display ميتوني hud و map-radar رو خاموش كني . اما دوست عزيز اگه دمو ميخواي من چند صفحه پيش گذاشتم . اما اگه ميخواي بسازي بايد خيلي دقت كني . درضمن بعد بايد فرمتشو عوض كني و خيلي كاراي ديگه .نقل قول:
این یکی فکر میکنم داره.
نرم افزارهایی مثل HiperCam میتونن از تصاویر دمو فیلم بگیرن ولی منظور اون دوستمون که دمو رو خواسته بود این بود که دموی خالی باشه. یعنی علامتها و نشانگر مقدار جون و اینطور چیزا روش نباشه.
ولی به قول شما اینطوری هم میشه. یعنی از صفحه فیلم بگیریم.
من منظورم آدرس جایی که توGTAinside گوشیا هستن رو میخواستمنقل قول:
تا کنون هر وقتی مشکلی د ار منقل قول:
تو قسمت options و display ميتوني hud و map-radar رو خاموش كني
ر اه حلی به ر وش صاد معلم خویش میابم
سهر اب سپهر ی ( اتاق ابی )
دوستان من هر وقت به اون سالن بار چه توی لس سانتوس يا سن فيروو ميرم وقتی كه كارل ميره اونجا روي اون علامت قرمز براي انجام مرحله بازي هنگ ميكنه و جز ريستارت كار ديگري نميشه كرد
بگيد اشكال از كجاست ؟
اون اشکال از اینه که اونقدر چیزای بازی رو عوض کردی و یک اشتباه هم بین اون همه تعقیرات انجام دادی من هم همین مشکل رو پیدا کردم بازی رو پاک کردم و الان بازی gtaرو کامپیوترم نصب نیست باید دوباره تمام تعقیرات رو انجام بدم:41::41::19::19::19:نقل قول:
ببخشید دو تا پست شد می خواستم بدونم کسی این ماشین ها رو می خواد یا نه ؟
گفتم شاید داشته باشین هر کس خواست بگه تا بزارم اینم عکساش
مورد اول رو راست میگی. اصلا حواسم نبود.نقل قول:
اين كه كاري نداره . تو قسمت options و display ميتوني hud و map-radar رو خاموش كني . اما دوست عزيز اگه دمو ميخواي من چند صفحه پيش گذاشتم . اما اگه ميخواي بسازي بايد خيلي دقت كني . درضمن بعد بايد فرمتشو عوض كني و خيلي كاراي ديگه .
ولی مورد دوم برای ساخت دمو من منظورت رو نفهمیدم!!!
منظورت همون Interiorهایی هست که اول بازی میاد؟؟؟ یعنی همون دوتا فایل logo و GtaTitle رو میگی؟؟؟
با Ulead Video راحت میشه درست کرد. اصلا نیازی به تغییر فرمت هم نداره. فایلهای DAT رو همینطوری دستی به MPG تبدیل بکنید هم نمایش داده میشه. اگر هم نشد که نرم افزار زیاده...
منم با Ulead Video كار مي كنم . منظورم اين بود كه ممكنه مثلا يه جا رو داري درست مي كني كه توش ميخواي يه ماشينو به يه صورت دقيق از يه جا بپروني يا با هواپيما از وسط يه پل رد بشي ، دقت كني كه تو فيلمي كه داري ضبط مي كني ضايع كاري پيش نياد .نقل قول:
من تو عكس خوب نميتونم ببينم رزوليشنت پايينه يا چون رنگ ماشين تيرهه . اگه اين ماشين 405 هست كه هيچ . اما اگه RD يا روا هست بزار .نقل قول:
ببخشید دو تا پست شد می خواستم بدونم کسی این ماشین ها رو می خواد یا نه ؟
گفتم شاید داشته باشین هر کس خواست بگه تا بزارم اینم عکساش
سلام . اين هم يك وانت كه خيلي خفنه . قابليت اسپرت شدن داره اونم چه جورم . حجمشم 1.95 هست كه درواقع هجم واقعيش اين نيست . تا ميتونستم فشردش كردم .
اينقدر خوشگله كه نتونستم نزارم .
قابليت ها :
_ اسپرت شدن با امكانات بسيار بالا
_ تكستچر هاي قوي
_قرار گيري بجاي اتومبيل slamvan
_ شيشه هاي كاملا تيره
_ سرعت مطلوب و ترمز مناسب و فرمان پذيري عالي
کد:http://amodarya.110mb.com/Games/GTA/slamvan.zip
اون یا RDه یا روا از قفل صندوقش معلومه نمیدونم برا چی ولی فکر کنم لینک دانلود اون وانت خرابه اگه میشه توسایت mihd.net آپلود کننقل قول:
خوبه به جا ماشین مود بز ار ین
اینم پژو آردی
با حجم 200 کیلوبایت
کد:http://mihd.net/5tkafe