بله /نقل قول:
بایستی تعداد سیده زیاد باشه تا بتونه با حداگثر نفرات دانلود رو انجام بده.
اگه از سایت های خصوصی دانلود کنید می تونید با حداگثر سرعت دانلود انجام بشه در غیر اینصورت از سایت های عمومی با سید بالاتر !
بله /نقل قول:
بایستی تعداد سیده زیاد باشه تا بتونه با حداگثر نفرات دانلود رو انجام بده.
اگه از سایت های خصوصی دانلود کنید می تونید با حداگثر سرعت دانلود انجام بشه در غیر اینصورت از سایت های عمومی با سید بالاتر !
یه سوال دیگه در سایت demonoid.com چقدر میشه دانلود کرد؟
با توجه به ratioنقل قول:
اگر Ratio شما با توجه به قوانیی که خودش تو سایتش گذاشته اگه اونقدر آپلود داشته باشین و Ratio شما از حد مجاز کمتر نباشه تا آخر عمر می تونید دانلود کنید :31::20:
هر چقدر که بخای! demonoid فعلا هیچ قانونی در مورد ratio نداره.نقل قول:
نقل قول:
My ratio is getting too low, am I going to be banned?
The ratio system is purely statistical and somewhat innacurate for the ones with shared or dynamic ips. Besides what other users may think of you for not sharing, there is no punishment for having a low ratio.
البته این در مورد اکثر ترکرهای خصوصی صادق نیست.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
لطفا از این سایتی که میگین برا من یه دعوتنامه بفرستین برا ی ثبت نام باید حتما یکی دعوتنامه بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
دوستان لطفا بگید با برنامه bittorrent چطور میشه یه فایل رو seed کرد ( منظورم همون upload هست ). چون سرعت دانلود من خیلی کمه زیر 10 کیلوبایت در ثانیه. سرعت دانلود و آپلود هم نامحدود گذاشتم. تنظیمات دیگه هم بدین صورته:
global max num of con: 520
max num of connected peers per torrent: 10000
num of upload spot ser torrent: 12
با شبانه صبانت هم وصل میشم. سرعت با دانلود منیجر هم مجموعا 70 kB هست معمولا.
این فایلی هم که دارم دانلود میکنم 5 تا tracker داره و هر کدوم به طور متوسط 13 تا peers و 16 تا seeds دارن. اون tracker اصلی هم که mvmgroup باشه، 32 تا peers و 60 تا seeds داره.
معمولا تنظیمات پیش فرض تورنت اینه که بعد از پایان دانلود به میزان 150 درصد از حجم دریافت شده رو به عنوان سید ارسال می کنه تا فایل تورنت همچنان زنده بمونه ...اگر تنظیمات رو دست نزده باشین پس از پایان داونلود بزارین فایل تورنت باز بمونه تا خودش تا ان حد یا نسبتی که خودتون تو تنظیمات وارد کردین سید کنه.
مندقیقا همین کارا رو کردم ولی نتونستم چیزی دانلود کنم. سرعتم از 5 بیشتر نمیشه. اینترنتم 512 هست. چاره چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.نقل قول:
مقدار سید و پییر چه قدره ؟مشکل پورت داری یا نه؟ تو روتر تنظیمات مربوطه رو هم انجام دادی یا نه؟نقل قول:
میگم یه سوال که شونصد بار پرسیدم هیچکی هم اخر جوا ب نداد
من الان 256 دارم یعنی حدودا 32 دریافت و 22 آپلود دارم مودم میتونه در یه ثانیه همزمان 32 کیلو دریافت و داشته باشه و 22 آپلود یهنی رو هم 54 کیلو یا نه یه ثانیه 32 تا میگیره یه ثانیه بعد 22 میفرسته؟!×!
چی ریختیه؟
نه کاملا جدا هست.نقل قول:
من هم 256 دارم، سرعت دانم با تورنت 31 هست و آپم رو گذاشتم رو ی 10 و همزمان هم دریافت میشه هم ارسال
سلام
آقا سرعت با بيت تورنت فوقالعاده مزخرفه در حد حد اكثر 2-3 !:18: (همين الان سه هفته و دو روز مونده تا يك سوم فايل 700 مگي دان شه) با اينهمه تعريفي كه شنيدم سازگار نيست. همه ي اين تنظيماتم انجام دادم. اون علامت زرد هرگز سبز نشد.
تعداد سيد ها رو نوشته 10(31) تعداد پير ها رو نوشته 4(41)
توي صفحه ي تركرزم نوشته
DTH
LOCAL PEER DISCOVERY
PEER EXCHANGE
اينا با سه تا URL رو زده WORKING دو تا URL ام داده كه نوشته invalid url
نمي دونم ديگه. خيلي افتضه.
؟ مرسي.
خدایی یعنی میتونم 32 بگیرم 22 بفرستم؟
اینطوری باشه که خیلی خوبه
خوب شما چرا همون 22 برای آپ نزاشتی؟
فرقی نمیکنه تو سرعت که؟ 32 تاتون رو دارید میگیرید دیگه
تو روتر چه تنظیماتی رو باید انجان بدم؟ 25 تا سید داشت.فایلای دیگه ای رو هم امتحان کردم با 30 تا سید بازم همونطوری بود. چندتا سید داشته باشه خوبه؟ منظورتون چیه که مشکل پورت دارم یا نه. ممنون میشم یه خورده کاملتر راهنماییم کنید.نقل قول:
راهنمایی های این مقاله رو هم انجام دادی؟نقل قول:
بعد از تورنت و وضعیتش یک چند تا تصویر بگیر بزار شاید بشه کشف کرد مشکل چیهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
اینجا تنظیمات رو توضیح دادمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
سلام چه اتقاقی برای سایت mybittorrent افتاده؟؟؟؟
مشکوک میزنه.... نه ارور نبود صفحه می زنه نه تگ های کدنویسی داره.....احتمالا باز مخابرات داره یک کاری می کنه....از کی اینطوری شده؟نقل قول:
حدود یک ماه یا شاید هم بیشتره که همچین مشکلی پیداکرده و ظاهرا درست شدنی هم نیست:41:نقل قول:
اگر از طرف ما این کارو کردن بهت می گم امید به درست شدنش نداشته باشی ( حداقل به این زودی ها ....شاید دوره بعد درست بشه ...البته ارزوهای جوانان است....) از یکی از بچه های انجمن که خارجه بپرس ببین می تونه ببینه یا نه( یادمه یکی از همکار های فیلم هم خارج بود ) از انها بخواه ببین میبینن یا نه اگر دیده شد که مشخص است ولی اگر ایشون هم ندید باید مشکل رو تو جای دیگر پیدا کرد و ربطی به اینها ندارهنقل قول:
سلام.
من به روتر محل کارم دسترسی ندارم، واسه همین هم نمی تونم پورت ها رو forward کنم؛ اگر با این حالت دانلود کنم چی می شه؟(چون اصولا تو این حالت باید دانلود بشه و فقط بقیه نتونن از من دانلود کنن یا به عبارتی نشه آپلود کنم) منظورم اینه که وقتی ratio من کمتر و کمتر بشه(مقداری هم تو خونه دانلود/آپلود کردم و ratio من الان صفر نیست!) چی می شه؟ یعنی مثلا tracker ها نمیان چون ratio من خیلی کم می شه سرعت من رو کم کنن؟
(به عبارتی وقتی از یک peer به leech تبدیل می شم، tracker ها با من چی می کنن؟!)
ممنون.
اگر تو تورنت مشکل پورت داشته باشی با ترکر ها نمی تونی تماس برقرار کنی و مشکل پیدا می کنی و مجبوره خود نرم افزار تورنت بگرده دونبال دیگر تورنت باز ها و تازه هم چون بر اساس درجه و اولویت نیست هرکی به هر کی است.نقل قول:
اگر می تونی پورت های خاص رو استفاده کن ( گر چه تو اداره توصیه نمی کنم با تورنت کار کنی چون خیلی ترافیک ایجاد می کنه مخصوصا رو ارسال و مواقع اوج کاری کاربرای شرکت.)
ممنون بابت راهنمایی. من ساعت 7 شب به بعد از تورنت استفاده می کنم! (ساعت 6 تعطیل می شه اما سایت تا 11 شب بازه و ضمنا می تونم لپ تاپ رو بذارم تا صبح تو سایت بمونه) الان پورت رو 80 گذاشتم، سایت Port Checker که می گه بازه و می تونم استفاده کنم؛ اما تو µTorrent اول اون علامت خطر زرد رنگ بود و بعد هم قرمز شد(که اگر نشانگر ماوس رو اون بره می نویسه Not conectable). به هر حال فعلا داره با سرعت 400 آپلود می کنه و 160 دانلود؛ حالا چجوری با پورت بسته این کار رو می کنه نمی دونم! راستی منظور شما از پورت های خاص دقیقا کدوم پورت ها بود؟نقل قول:
دقیقا منظورم پورت های مطرح است که معمولا باز می مونن و نمیشه بست.نقل قول:
اگر تو مرورگر نشون می ده بازه ولی تو نرم افزار نه یعنی مشکل از فایروال سیستم است که به نرم افزار اجازه دسترسی به ان پورت رو نمی ده.
الان شما ارتباط داری ولی با هر کی نرم افزار پیدا کنه ( یعنی ممنکه به یکی وصل شی که همش فایل خراب بفرسته -کلی الکی وقتت رو می بره)معمولا اگر ترکر باشه زود پیدا می کنه و نمی زاره چنین اتفاق هایی بیوفته.
الان شما باید بری سراق فایروال سیستمت
پی نوشت :
اگر بعد از زمان اداری که کسی نیست انجام میدی مشکلی نیست...
من لپ تاپم رو اونجا میبرم و با همون تو خونه کار میکنم؛ تو خونه مشکلی ندارم٬ پس چطور ممکنه فایروال فقط تو محل کار جلوی برنامه رو بگیره؟! / البته پورتها رو بعیده بسته باشن٬ اما به آیپی من forward نمیشن. [همونطور که میدونید آدرسدهی ip:port هست و تو شبکهای که تنها یک آیپی واقعی داره باید بگیم تمام چیزایی که به پورت x میان رو به آیپی غیرواقعی xxx.xxx.xxx.xxx بفرست(در غیر این صورت آدرس "آیپی واقعی:پورت" میشه٬ در حالی که برنامهی تورنت رو کامپیوتر با آیپی واقعی نیست)/من تو شبکه خونه خودم هم برای استفاده از تورنت تو تنظیمات روتر یه پورت رو به یه آیپی forward کردم.] / راستی چرا نتونم با tracker ارتباط برقرار کنم؟ ارتباط با اون که از همون پروتکل http هست و مشکلی نداره. من بدون port forward هم همیشه میتونم trackerها رو بهروز کنم.نقل قول:
به هر حال ممنون برای کمکها.
توی روتر های adsl هم همین قضیه رخ می ده و سیستم ها با یک ip غیر معتبر وارد روتر میشن و و روتر ip اصلی رو داره.نقل قول:
احتمال داره تو فایروال سرور اداره تنظیماتی در مورد مسدود کردن این موارد موجود باشه( مثلا پیشفرض خیلی ار فایر وال های نرم افزاری تورنت مسدوده )باید ببینی چنین بخشی تو فایروالش هست یا نه
یا اگر بشه باید به فایر وال شرکت نرم افزار تورنت رو به عنوان نرم افزار مجاز بشناسونه.
میشه یکی لطف کنه این متن رو ترجمه کنه و توضیح بده
فکر کنم فایل مهمی باشه
مثل اینکه قراره thepiratebay.org بسته بشهکد:http://thepiratebay.org/torrent/5053827
ميخواستم بدونم براي دريافت فيلمها كه كم حجم شده با پسوند MP4, RMVB , Mkv چي بايد دز سايتهاي تورنت سرچ كنم هرچي سرچ ميكنم چيزي نميده؟
بچه ها اگه یه تورنتی رو بزاریم مثلا اون شب 90 تا سید داشته باشه تا نصف بگیریم بعد هفته ی بعد بقیش رو بزاریم 9 تا سید داشته باشه راهی هست که یه طوری سرعت رو ببیرم بالا؟!×! فسیل میشیم خوب!
7-8 گیگ هم هست حیفه!
نه دیگه...راهی نداره....باید دعا کنی تا peer ها معرفت داشته باشن بعدا seed کنن.نقل قول:
ای بابا
چی کار کنم پس
این رپید باز تورنتش چی ریختیاس؟
میتونم اون قسمت هایی که گرفتم رو حذف کنم بقیش رو بگیرم؟
اگه تیکه تیکه باشه اره.قابلیت انتخاب داره.با 9 seed هم که خوب دانلود میشه...!حداقل با سرعت قابل قبول...نقل قول:
مرسی
حالا ببینم اگه سید هاش از اینی که هست هم آبتر رفت باید برم دست به دامن اون شم
دوستان کسی هس که دعوت نامه demonoid.com داشته باشه لطف کنه؟
دانلود نامحدود از UseNeXt ، برای دانلود برنامه هک شده به این تاپیک مراجعه کنید ، در ضمن تشکر یادت نره .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4113342#post4113342
آيا ميشه از وسط دانلود يه فايل بزرگ مثلاً 8 گيگابايتي نرم افزار دانلود از طريق تورنت رو عوض كرد؟ آيا اصلاً تأثيري داره كه از نرم افزار قوي تري استفاده كرد؟
من الآن دارم از Bitcomet استفاده ميكنم. تعداد seed هاي تورنت من اولش 6 تا بود الآن شده 1 و فايل مورد نظر هم 8 گيگابايته و من هم 51% تكميل كردم ولي به دليل كم شدن تعداد seed ها من مشكل پيدا كردم و سرعت دانلودم از 32KB رسيده به 1KB آيا فكر ميكنين استفاده از نرم افزار بهتر تأثيري داره يا نه؟
این بزرگترین ضعف توررنت است...تعویض نرم افزار هیچ کمکی نمیکنه.چون تعداد سید ها برای تمام نرم افزار ها یکیه...فکر نمیکنم بشه وسط داتلود ادامه دانلود رو با یه نرم افزار دیگه ادامه داد..نقل قول:
مثلا من خودم یه فایلی رو دان کردم چجوری میشه با معرفت شم؟!!!!(seed شم؟)
راستی یه شرکتی که سرعت دانش بالاس توش تورنت نصب کردم اما جواب نمیده.seed و peer فعالش صفر میزنه!!! آی پی ش مشکل داره؟اونجا شبکه اس هر کی آی پی مخصوص داره.سرعت دانش به 15mg/s هم میرسه.اگه تورنت جواب بگیرم میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟
کمک کنید پیلیزززززز
پس وقتي نتونه سرعت دانلود رو بهبود بده استفاده از نرم افزار هاي ديگه چه منفعتي رو برامون در پي داره؟نقل قول:
اگر ميخواي جزء Seed ها بشي بايد دانلودت تموم شده باشه و در ضمن فكر ميكنم بايد يكي از اعضاي Wan هم باشي اونوقته كه فقط ميشي فرستنده (فقط Upload ميكني و دانلودت صفر ميشه) تا زماني كه Stop نكني كار آپلود ادامه پيدا ميكنه.نقل قول:
در مورد سئوال دومت هم بايد بگم كه اگر Seed و Peer داخل كروشه[ Seed / peer] صفر باشن يعني اصلاً اون تورنت فعال نيست و بهتره از ادامه كار صرفنظر كني چون فقط داري وقتتو تلف ميكني.
دقیقا متوجه منظور سوالتون نمیشم....ولی هر کسی با یه نزم افزار راحت تره و من منظورم تعداد سید ها بود که گفتم با تعویض نرم افزار سید یک فایل تورنت افزایش پیدا نمیکنه.نقل قول: