اگه اینکاری که دوستمون گفت جواب نداد برو این برنامه رو از استارت آپ خارج کن بعدش توسط رجیستری حذفش کننقل قول:
Printable View
اگه اینکاری که دوستمون گفت جواب نداد برو این برنامه رو از استارت آپ خارج کن بعدش توسط رجیستری حذفش کننقل قول:
دوستان میخواستم راهنماییم کنید که بتونم آیکون اینترنت اکسپلورر رو روی دسکتاپ داشته باشم.
البته منظورم اون آیکون اصلی هست که علامت Shortcut رو نداشته باشه.
(مثل اون چیزی که توی ویندوز های قبلی داشتیم)
به این آدرس برو :نقل قول:
C:\Program Files\Internet Explorer
بعد فایل iexplore رو کپی کن تو دسکتاپ - تمام
نه حاجی این مثل اون اصلی ها نیست.نقل قول:
وقتی روش کلیک راست میکنم و میرم توی Properties باید بره توی internet options که نمیره.
اینمی که گفتی مثل یک Shortcut هست فقط بدون علامت.
من الان امتحان کردم اون شرت کات هام اینترنت آپشن ندارهنقل قول:
میشه با عکس نشون بدی ؟
یه مقدار توی اینترنت سرچ کردم و راه حلش رو یاد گرفتم.
مشکل از طریق رجیستری حل میشه.
خلاصه آموزش :
1- در رجیستری به آدرس زیر بروید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\
HideDesktopIcons\NewStartPanel]
2- کلید "{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}" را پیدا کنید و مقدار آن را صفر کنید.
اگر وجود نداشت یک 32-bit DWORD ایجاد کنید و نام آن را {871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D} بگذارید و مقدار آن را صفر قرار دهید.
نکته : اگر از منوی کلاسیک ویندوز استفاده میکنید مرحله 2 را در ClassicStartMenu (به جای NewStartPanel) انجام دهید.
*اینم سایتی که آموزشش رو داره.
کد:http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-internet-explorer-icon-to-windows-vista-desktop/
منظورم عکس internet option بود
حاجی مشکل من کلا حل شد.نقل قول:
internet option هم همونه که توی Control Panel هست.
دیگه عکس چیشو میخوای ؟
الان با آیکونی که از طریق آموزشی که دادم میاد روی دسکتاپ میتونی مستقیما به internet option دسترسی داشته باشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا حاجی نه آیدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما من اینو نمیدونستم انجام دادم درست بود البته من خیلی کم تنظیماتو عوض میکنم پس خیلی بدرد من نمیخوره
ولی مرسی باهال بود
ویستا در حالت Aero (شیشه ای ) تقریبآ 1/2 رم 1 گیگ را اشغال می کنه.ولی طوری ساخته شده که با اجرای یک نرم افزار یا گیم این مقدار رم به حداقل کاهش ی یابد و سیستم از تمام توان رایانه برای اجرای اون استفاده می کنه وبیشترین کار رو از سخت افزار میکشه.ترفند خوبیه.
برای نصب ویستا Vista این مشخصات لازمه:نقل قول:
-حداقل سیستم مورد نیازMinimom
CPU:800 Mhz 32 Bit (x86) or 64 Bit (x64)
Ram:512 MB of Memory
GPU(کارت گرافیک): البته برای داشتن حالت آئرو svga (800*600) with directx 9
Hard:10 for X86 and 15 for X64
Drive:DVD Rom
سیستم مورد نیاز برای استفاده بهینه:
CPU:1 GHz 32 & 64 bit
Ram:1 Gig memory
GPU(کارت گرافیک):Supprt for Directx 9 with 128 Mb of graphics memory with pixel shader 2.0
Hard:40 Gig with 15 Gig free space
Drive:DVD Rom
Sound card
G G Game من درایور مودمو انیستال کردمو گذاشتم ویندوز برای خودش تو تینترنت چرخ بزنه...پیدا کرد و نصبید اما باز با ریستارت...............
خود به خود uninstall میشه یا از یه جایی دیگه مشکل داره.سعی کن ارورش رو بفهمی.در قسمت Device manager که اخطار نمیده یعنی درایورش درسته.امیدوارم ارورش رو بفهمی.
این کاری که دوستمون گفت کار ساز نشد.نقل قول:
یه سری چیز پیدا کرده اما نمیدونم کدوماشو باید حذف کنم.
سلامنقل قول:
قدم به قدم میریم جلو
1- استارت رو باز کن , در قسمت سرچ تایپ کن msconfig و اینتر
2- در پنجره باز شده به تب Startup برو و اون برنامه ای که نصب کردی اگه در بین گزینه ها هست غیر فعالش کن و ویندوزو ری استارت کن (اگر نیست که هیچ)
3- دوباره استارت رو باز کن و در قسمت سرچ تایپ کن regedit و اینتر
4- بعد به این آدرس برو HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall
5- زیر مجموعه Uninstall رو باز کن
6- اینجا نام تمام برنامه هایی که در سیستمت نصب شده وجود داره و میتونی هر کدومو که خواستی براحتی پاک کنی (راست کلیک بعد Delete)
7- اونایی هم که اسم ندارن مثل این {1D171963-9063-4423-898B-8EC4F1F190B7} روش کلیک کن , در سمت راست تصویر اسم و ورژن برنامه رو نوشته
8- وقتی از اینجا برنامه مورد نظرو پاک کردی به قسمت نصب برنامه برو و پوشه اون برنامه رو هم پاک کن بعدش ری استارت و تمام
---------
اگه مشکلی داشتی بگو
سلام
میخواستم ببینم بر روی ویستای Home Basic میشه SQL2005 رو نصب کرد؟
اینم عکس بعد از روشن شدن کامپیوتر...دلیتش میکن دکمه سرچ اون بالا رو میزنم پیدا میکنهولی باریست کردن باز اینطور میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام
جدیدا بعضی از برنامه ها رو که باز می کنم با ارور زیر مواجه میشم:
برات Vista manager مشکل ساز شده .برنامه ذیل را پاک کن.
برای چند برنامه دیگر هم این ارور میاد.نقل قول:
خود برنامه سیستم رستور داره بالا در سمت چپش .از اون برای برگرداندن تنظیمات استفاده کن.
g g game نفهمیدی من چی کنم با این مودمنقل قول:
سلامنقل قول:
این کار رو کردم اما باز هم این برنامه فعاله و مزاحمت ایجاد می کنه. بعضی از برنامه ها رو احتمالا به خاطر ارجینال نبودن می بنده و اجازه ی باز شدن نمیده. من می خوام یک کاری کنم که به کلی این برنامه حذف بشه نه این که فق موقع استارت آپ اجرا نشه. مثلا از قسمت security میشه فایروال یا آنتی ویروس رو غیرفعال کرد اما این defender رو به هیچ وجه نمیشه کاریش کرد.
من دنبال یک راه حل اساسی هستم که این مزاحم رو از ریشه بخشکانم.
مرسی
درایور مودم رو از لینک زیر بگیر .
کد:ftp://ftp.dlink.ru/pub/Modem/DU-562M/Drivers/
حرفه ای ها بگن ببینم چطوری Certificate ها رو تو لیست Certificates ببینم؟
Personal Certificate ها Import میشن ولی نمایش داده نمیشن.مایکروسافت یه چیزایی نوشته بود ولی جواب نداد.
کاری به برنامه نویسی و ساختن Certificate ندارم.
الان دانلودش میکنم و ممنونم...خبرشو میدم چه جوریه:10:نقل قول:
نحوه فعال کردن هایبرنت هم بگید بهم ممنونم
سلام..
کسی مجموعه فونت فارسی که برای ویستا باشه رو داره بذاره؟؟؟...ایکس پی رو ویستا جواب نمی ده..
g g game..جان نمیدونم اون لینک مودمو برای من گذاشتی یا نه!!! در هر هال من دانش کردم..ئلی این اصلا برای مودم من نبود...!!!!!!!!!!!!!
یعنی با ویزارد فایل رو import میکنی ولی در سمت راست فایل نشون داده نمیشه؟
آیا در xp مودم خوب کار میکنه ؟قبلآ موردی نداشت؟نقل قول:
اگر در اکس پی کار میکنه لطفآ اسم مودم رو بگو تا درایورش رو برات بذارم.
اگر زبان ویندوز رو پرشین کردی,همون فونت های فارسی اکس پی رو در اینجا درایوی که ویسا رو زدی:\Windows\Fonts بریزی کار میکنه.اگر هم روش اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز ویستا رو نمی دونی .دربارش بعدآ میگم.نقل قول:
-این امضات که قابلیت فعال کردن بوت آیرو دیگه عوضش کن.نقل قول:
-شرمنده ,این درایور برای مودم Conexant-CX11252-41-Vista32 است که خودم آپلودش کردم در لینک زیر به حجم . 2.10MB
:کد:http://bestfileshare.com/download.php?id=A01C70871
سلام دوستان عزیز کسی بگراند اصلی ویندوز ویستا رو داره با ریزولیشن بالا اصلی همونکه وقتی مخواهی به اکانت لوگین بشی مثل پرده های برقی میمونه
این بگراند رو میگم دوستان که عکسش رو از روی لب تابم گرفتم
سلام من نمیتونم اتوکد2009 رو تو ویستا نصب کنم Microsoft .NET Framework 3ا که قبل از اتوکد نصب میشه رو نصب نمیکنه لطفا راهنمایی کنید
عزیز برات برش داشتم...الانم دو سه بار امتحان کردم نمیزاره دان کنم میشه جای دیگه بذاریش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.
تو Sertificate Manager نشون میده.ولی تو IE7 هیچی نشون نمیده.
میخوام برای Digital Signature ازش استفاده کنم ولی چیزی نشون نمیده.
Go Down to the Bottom of the Page to Download Your Fileنقل قول:
and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Boro paine safhe va downoad link ro bezan
سلام
من رو لپتاپم ویستا Home Pr نصب بود ولی سرعتش خیلی پایین بود .حالا Ultimate نصب کردم ولی هر کاری می کنم کرک نمیشه
البته با همون کرک چند تا سیستم دیگرو اکتیو کردم(کرک برای گروه پارادوکس)
در ضمن هر کاری می کنم SP1 نصب نمیشه .تمام کارایی که مایکروسافت برای رفع مشکل گفت به جز یکی که آپدیت بود انجام دادم نشد
کسی راهی میتونه بگه؟
ویستام الآن 30 روزست
نقل قول:
نوشته شده توسط isbn84
سلام
من که میرم رو اون نوار به جز xp دیگه چیزی نیست ولی یه قسمت اون جا هست به نام edit که روش کلیک میکنم یه فایل notepad باز میشه به این شکل:
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
این فایل قرمزه که نوشته کجاست ؟شما چیزی می فهمی از این نوشته؟
خیلی ممنون
مال منم یه زمانی قاطی کرده بود با برنامه Vista Boot PRO درستش کردم.
بگردی فک کنم تو همین تاپیک هست.
با دروود دوستان،چند وقتی است که سی پی یو در ویستا با بز کردن یک برنامه به 100 درصد می رسد!!!من فکر می کنم ویروسی شده باشد،من از آخرین نسخه ناد 32 و کاسپر اسکای هم اسکن کردم،اما موردی یافت نشد!!! چند بار هم ویندوز را عوض کردم اما مشکل حل نشد!!