پروفایل xmp باید در بایوس باشه در سایت مینتون نوشته این پروفایل ساپورت میشه xmp مخفف extreme memory profile است دوباره با دقت بگردید ببینید نیستنقل قول:
اگه نباشه با آپدیت بایوس باید اضافه بشه
Printable View
پروفایل xmp باید در بایوس باشه در سایت مینتون نوشته این پروفایل ساپورت میشه xmp مخفف extreme memory profile است دوباره با دقت بگردید ببینید نیستنقل قول:
اگه نباشه با آپدیت بایوس باید اضافه بشه
بالاخره پیداش کردم جالبه تو قسمت advanced نبود باید میرفتم تو قسمت 3D. متاسفانه رو disable قفل شده، گفتم شاید با آپدیت بایوس گزینش فعال بشه ولی نشد.نقل قول:
به نظرتون حال باید چه کرد؟
نقل قول:
شما به ورژن چند بردین بایوس رو ؟
F8c نسخش بتا هم هست فقط همین ورژن، بعد از ورژن اصلی رو سایت بود.البته از ورژن قبلی بک آپ گرفتم.نقل قول:
من احتمال میدم رم با مادربورد کاملا مچ نیست چون هر چی تو نت گشتم کسی همچین مشکلی نداشت شما چی فکر میکنی؟
سوال اولم بیشتر به این تاپیک می خورد، ولی مثل اینکه دیگه به مبحث اورکلاک مربوط نمیشه اگه تاپیک دیگه ای برای مطرح کردن این مشکل وجود داره، لطف می کنید آدرسشو بنویسید تا اونجا از کمکتون استفاده کنم.
نقل قول:
یک احتمالی که هست این هست که ممکنه رم پروفایل xmp رو ساپورت نکنه علاوه بر اینکه مین پروفایل xmp رو باید ساپورت کنه رم هم باید xmp رو ساپورت کنه من با این مشکل یک بار رو به رو شدم
با یک برند رم که xmp support باشه هم تست کنید
متاسفانه به رم دیگه ای دسترسی ندارم.نقل قول:
رفتم سایت کینگ استون متوجه شدم رمی که من دارم با این مدل نامبر KHX1600C9D3K2/8G پروفایل X.M.P ساپورت نمیکنه.
حالا میخوام دستی تنظیماتو تغییر بدم. چندتا سوال دارم:
وقتی ولتاژ رم رو دستی 1.65 وارد میکنم، مادربورد خودش عدد رو میکنه 1.66 میخواستم بدونم این یک صدم ولت تاثیر منفی روی عمر رم یا پرفورمنس نداره؟
یه سوال دیگه اینکه با توجه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممکنه بهترین تنظیم (فرکانس و تایمینگ و ولتاژ) رو برام بنویسید.خیلی ممنون.
گه بخواین دستی بکنید اینکارو باید از ضریب رم استفاده کنید اگر در این مدلمین بسته نباشد راه بعدی افزایش bclk است که اونم دامنه اش محدود است یک تست کنید این دو رو ببینید میتونید افزایش بدید یا نهنقل قول:
برای تایمینگ فعلا رو auto باشه ولتاژ اگه رمتون 1.65 ولت است بهتر است فرکانس رو زیاد بکنید بعد 1.65 بکنید اون یک صدم مشکلی نداره
اگه درست شد تایمینگ رو باید دستی تغییر بدین تغییر تایمینگ هم قانون خاصی نداره آزمون و خطا ست باید با تایمینگ های مختلف تست کنید تا ببینید تو چه تایمینگی پایدار است
سلام میخام یک سیستم بر اساس core i5 3570k ببندم که بشه بعدا نیاز شد اورکلاکش کنم. فکر میکنم در حال حاضر چیپیت z77 بهترین هست درسته؟z78 هم فکر نمیکنم داخل ایران شده باشه.شده؟لطف کنین چندتا مین مناسب برای اورکلاک معرفی کنید اگه تو سه رده ی قیمت پایین متوسط و بالا پیشنهاد بدین انتخابم راحتر میشه ممنون.
:n27: یعنی با برنامه اورکلاک میکنی؟خب برو با بایوس اورکلاک کن تا دما هم بالا نره در ظمن اگه سیستم قدیمی دارید با JOMPER اورکلاک کنید چون اگه مشکل پیش بیاد سی دی میخواد که اونم یکی دوبار ریستارت کنی تنظیمات به دیفالت بر می گرده!:n04:
سلام من با اور کردن e5300 و رم در بازی دچار هنگ میشم ایا پاور کم میاره ؟
اگه بیشتر از توان پاور اور بشه چه اتفاقی پیش میاد ؟
هم میتونه از پاور باشه هم دمای سی پی یو هم کمبود ولتاژ سی پی یونقل قول:
این پاور من هست !قدرت اور شدن داره 2 گیگ رم دارم باس 800نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بستگی به سایز قطعات دیگتون هم داره برید سایت گرین یک power calculate انجام بدیننقل قول:
حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 279W محاسبه شده است.نقل قول:
پیشنهاد ما استفاده از مدل پاور GP330A-SP می باشد.
این پاور از برندهای نامعتبر هست و به هیج وجه برای اور ازش استفاده نکنیدنقل قول:
برای اینکار از پاور بهتری باید استفاده بشه....
این پاور اگر به ارقام نوشته شده بشه اعتماد کرد حداکثر 240 وات پیوسته به شما میده
الان cpu روی 2.8 رسوندم بعد 5 دقیقه سیستم هنگ کرد دما 40 بود ولی روی 2.7 عالیه مشکلی نیست پاور جواب نمیده بیشتر از این ....
بله یک علتش از پاورهنقل قول:
علت دیگر میتونه از نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو باشه حالا یا باید ولتاژ بدین یا مدار تغذیه مین ضعیفه
بایوس مین هم باید آپدیت بشه
اون عکس از پاور هم 500 ریل نیست و مقدار واقعیشو میتونید از سایت خود پاور بفهمید ولی با ضرب آمپر در شاخه زرد میتونید تقریبی بدست بیارین حدود 240 است ریل پاور
این مادربوردم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بایوس اپدیت کردم.
روش رم باس 800 گذاشتم ولی خودش667 ساپورت می کنه امکان رسوندن رم به 800 هست یا با این وضعیت چیز جالبی میشه؟
نقل قول:
هست میتونید با ضریب رم زیاد کنید با ضریب رم تست کنید
قسمت رم در بایوس اخرش 667 میشه تنظیم کرد برای بالا بردنش مجبورم cpu ببرم که ولتاژ کم میارم میخوام فقط رم باشه قسمت تايمينگ بالا ببرم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایمینگ که هرچه کمتر باشه بهتره و لی الان باز سایت مینتون رو دیدم در حالت اورکلاک این فرکانس یعنی 800 ساپورت نمیشه حتی اگر هم فرکانس پایه را زیاد کنید باز هم فکر نکنم پایدار بشه و باید ولتاژ بدید که برای این مین مناسب نیست بهتره در همین حالت کار کنید چون مین شما کلا برای اور زیاد مناسب نیستنقل قول:
آقا ما یه e5200 2.5gig داریم . پولم ندارم سی پی یو بخرم . بازی ها هم تا حدی گیر میکنه میشه بگید با اورکلاکش تاثیری به حالم داره یا نه . البته من گرافیکم خوبه و مشکل سی پی یو دارم
رمتون که کم است 4 گیگ بود بهتر بود مدل گرافیکتون رو بگید مدل مین بورد رو هم بگیدنقل قول:
همچنین یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z به همراه تب مموری بزارید و یک تست 10 دقیقه ای با نرم افزار prime95 بگیرید و حین تست دما را با hw monitor تست کنید و ببینید دما به چند درجه رسید
رمم ۳ گیگ و گرافیک ۴۸۵۰ ۱گیگ دارم.مین بورد p5kpl1600 . باشه تست هارو میزارم ..روی بازی های سنگین ک یادمه گرافیم میشد ۷۵درجه سی پی یو ۵۰درجه میشد ولی حالا دقیق تر میگیرم میزارم
با عرض سلام وخسته نباشید بنده سیستم با این مشخصات میخوام اورکلاک کنم بیشنهادتون چیه سیبو i53470 مادربرد p8z77-vlk باور گرینGP600^EUرم ADATA DD31600 pc3-12800 تغییرات لازمه لطفا شخص کنید با تشکر
این سی پی یو ضریب باز نیست فکر نکنم بتونید اورکلاک کنید کلاک رفرنس هم دامنه تغییراتش پایینهنقل قول:
سلام اگه اورکلاک بشه رم جوابگو هست یا باید عوض بشه با تشکر
رم رو که میتونید اور کنید مشکلی نیستنقل قول:
بله جواب گو است
باسلام این دوتا رم تاچقدراوورمی شند2گیگ 1333پاتریوت 4گیگ 1333پاتریوت
مدل مینبورد چی است ؟
giga970_ud3
با ضریب رم شروع کنید ببینید حداکثر چقدر میتونید به فرکانس رم اضافه کنید و نتیجرو بگید فرکانس رم از یک حد بالاتر بره چون از فرکانس رمتون بیشتر داره میشه نیاز به ست کردن ولتاژ است در صورت نیاز
بنابراین اگر رم هیت سینک درست و حسابی نداره یک فن براش بزارید بهش باد بزنه
تایمینگ فعلا auto باشه
چجورفنی براش بایدبزارم فن مخصوص داره رم چون خنک کنندش خوب نیست
فن داره خود رم ؟نقل قول:
ببخشید هالا سوای رم من می خوام سیپیوathlon 11x2 250روهم اوورکنم می خواستم بدونم ایا ارزش اینوداره ایا کاراییش بهترمی شه یابفکرخریدسیپیودیگه بشم
نقل قول:
بستگی داره چقدر اور کنید منتها قبلش وضعیت دمایی سی پی یو رو باید بگید عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z با تب مموری و یک 15 دقیقه تست با نرم افزار prime95 و چک کردن دما با نرم افزار hw monitor
بدون رفتن به بایوس میشه سی پی یو رو مقدار کمی با برنامه اور کرد؟
با چه برنامه ای میشه اینکارو کرد؟
من Setfsb و ClockGen دانلود کردم ولی سر در نیوردم
مدل سی پی یو تون چی است ؟ معمولا مین بوردها یک نرم افزار برای اور سی پی یو دارن ولی از بایوس اور بهتر است هم به پارامترهای بیشتری دسترسی دارین و هم تغییرات دائمی استنقل قول: