داور کارت زرد کمتر بده تیم های بیشتر پیشکش:n02:نقل قول:
**
دوستان درقسمت لیگ نمیشه بازیکن خرید؟ مثلا من یه فصل تموم کردم واسه شروع لیگ جدید نمیتونمتغییری تووی تیم ایجاد کنم؟؟
Printable View
داور کارت زرد کمتر بده تیم های بیشتر پیشکش:n02:نقل قول:
**
دوستان درقسمت لیگ نمیشه بازیکن خرید؟ مثلا من یه فصل تموم کردم واسه شروع لیگ جدید نمیتونمتغییری تووی تیم ایجاد کنم؟؟
کسی هست پایه انلاین بزنیم گهگاهی؟ پ خ بدید
دوستانی که آنلاین بازی میکنند اینجا اعلام کنید یا پخ بدید تا همدیگرو اد کنیم. :n06:
منم امروز نصب کردم فقط برای انلاین
در کل روی منم حساب کنین:دی
منم هستم پیشنهاد میکنم یه گروه توی واتس اپ بزنیم. شمارتونو خصوصی کنید
اره موافقم ی گروه واتس بزنیم خیلی خوبه
خوب بعد ماه ها بالاخره چند دست آنلاین زدیم و بسی چسبید :n02:فقط این مشکل تاخیر کمی تا قسمتی رو اعصابه ، نمیشه پاس های درستی فرستاد :n29:نکته آزار دهنده ش اینه طرف مقابل انگار داره راحت بازی میکنه و فقط شما تاخیر دارید !
+
پ.ن : البته با بچه های داخل ایران که تست کردم این مشکل تاخیر هم وجود نداشت:n11:
شما چجوری با داخلی ها بازی میکنید؟نقل قول:
من و یکی از دوستان هر کاری کردیم ننتونستیم بهم وصل بشیم.هرکدوممون که اتاق رو میساخت،طرف مقابل نمیتونست بهش وارد بشه در حالیکه مثلا من میتونم وارد اتاقهای غیر ایرانی بشم.
کسی راه حلی داره؟
اکثرا با هماهنگی تلفنی و بعد ادامه ارتباط تو TeamSpeakنقل قول:
یه جای کارو احتمالا اشتباه میره یکی یا جفتتون ، وگرنه مشکل خاصی نیست و با دوستان بازی میکنیم ، مشکل اصلی این کرک آنلاین جدید اتفاقا اینه که نمیشه با 80% خارجی ها بازی کردُ ارور میده ، و اون 20% که وارد میشه هم تاخیر و لگ داره ، وگرنه با داخلی ها تو 99% موارد همه چی ردیفه
مگه فرمول ریاضیه که یجاش اشتباه باشه :n02: هماهنگ میکنیم فلان اتاق بعد طرف میاد دیگهنقل قول:
من هروقت خودم اتاق میسازم هم بقیه(خارجی ها) نمیتونند وارد اتاق بشوند و یا وارد هم بشوند به محض ورود به بازی ارتباط قطع میشه یعنی در کل نمیتونم میزبان باشم اما همونطور که قبلا گفتم،وارد اتاقهای خارجی میشم.البته چند تا یکی
احتمال زیاد مشکل از نوع کرک هست.من کرکی که خود اسکیدرو قرار داده بود رو دان کرده بودم.آپدیت به ورژن 1.03 و بعد کرک.شما از کجا گرفتید؟
پ.خ هم دادم.
کرک انلاین ک فقط یکیه فکر نمیکنم کرک دیگه ای باشه
نقل قول:نمیدونم والله شاید بستگی به ISP ها داشته باشهنقل قول:
من به شخصه از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک آنلاینو گرفتم . قبل باز کردن استیم و وارد شدن به بازی فایروالت رو هم برا اطمینان خاموش کن ! اگه نه دیگه کم کم باید برا این مشکل فکر روش هایی مثه تنظیم دستی dns یا استفاده از پرو کسی بود ! یا هم باید منتظر آپدیت برا کرک بود تا شاید این باگش برطرف شه !
+نقل قول:
+نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیزنقل قول:
متاسفانه به علت محدودیتهایی که در استیم ایجاد شده،دیگه نمیشه بصورت رایگان دوستان رو اضافه کرد و باهاشون هماهنگ کرد اما،
یه گروه در واتس اپ زدیم تا هم بیشتر با هم آشنا بشیم و هم برای هماهنگی بازیها راحتتر باشیم.دوستانی که برای عضویت تمایل دارند لطفا شماره خود رو به بنده یا دوست عزیز دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پ.خ کنند تا به گروه اضافه کنیم. :n11:
ضمنا در سری دوم کرکهای آنلاین،مشکلاتی برای بسیاری از کاربران ایجاد شده بود که نمیتونستند به افراد ایرانی وصل بشوند و عمدتا با ارور مواجه میشدند.من راهی که تست کردم و برای خودم کاملا جواب داده رو پیشنهاد میکنم تا بدین صورت لااقل نوع کرک کردن دوستان مشابه هم باشه و باعث جلوگیری از مشکلات بعدی بشه.
1.ابتدا بازی رو کاملا حذف کنید.اگر فایل uninstall نداره پوشه اصلی بازی رو پاک کنید.
2.نسخه reloaded رو دانلود و نصب کنید.فعلا هیچ کرکی نریزید.
3.پک آپدیت کامل اسکیدرو را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و پوشه update را نمایید.
4.محتویات پوشه کرک رو در محل نصب بازی،کپی و جایگزین کنید.(این کرک برای بازی آنلاین عمدتا با مشکل عدم ارتباط با سرور کونامی روبرو میشود)
5.کرک 1.03 ورژن 2 را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و در محل نصب بازی کپی نمایید.
6.فایل مخفی LIVE00000000 را در مسیرهای زیر و در صورت وجود،پاک کنید:
my documents/konami/pro evolution soccer 2015/mount
C:/Program Data/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2015/save
7.برنامه استیم رو اجرا کنید و فایل اجرایی بازی رو به عنوان ادمین (run as administrator) اجرا کنید.
8.در گروه واتس اپ با بقیه هماهنگ کنید :n25:
با دانلود مرحله 3،نیاز به هیچ اپدیت و دیتاپک دیگری ندارید و فایل آپدیت بصورت خودکار دیتاپک 4 و آپدیت 1.03 را نصب خواهد کرد.
مرحله 4 که کرک اسکیدرو رو کپی میکنید ممکنه لازم نباشه اما صرفا بخاطر تفاوتهای فایلهای کنار کرک اصلی،انجام میدهیم.
در هنگام بازی آنلاین،تا حد امکان فایروال ،آنتی ویروس،دانلود ،wifi و ... رو کاملا تعطیل کنید. :n33: بازی آنلاین حجم زیادی ندارد اما با کوپکترین تغییر در پینگ لحظه ای،ارتباط شما قطع خواهد شد.
سلامنقل قول:
راستش رو بخواید فارغ از این راه حل مشکلی که کرک 1.03 داره اینه که شما اصولا نمیتونید با افرادی بازی کنید که بازی رو خریداری کردند . این نظر رو میتونید تو کامنت های خود اسکیدرو ببینید . برای اینکه خیالتون راحت باشه این مطلب رو اضافه کنم که چند ماه پیش که کرک 1.02 کار میکرد به طور متوسط از هر 10 باری که سعی میکردید به طرف وصل شید و بازی کنید لااقل 8 بار وصل میشدید . البته این کم کمش بود . اصلا یادمه خیلی به ندرت پیش میومد نره تو یه اتاق یا ارور بده . اما از وقتی کرک 1.03 v2 اومده قشنگ برعکس شده . از هر 10 تا به 8 یا 9 تاش نمیتونی وصل شی . از این بابت خیالتون تخت باشه چون هر روز صبح و عصر و شب تقریبا اونجام ...
rR
دوستان کسی پایه است بیاد بازی کنیم . اینجا جای کری نیست فعلا . ولی کم پیش میاد کمتر از 3 تا به کسی بزنم اصولا .. قبل بازی هم بهتون میگم نوع گلا چیه . اگه دوست داشتید فقط چیپ یا R2 گل میزنم نه جور دیگه ای .
فقط شماره و واتس اپ و اینا رو پایه نیستم . نمیخوام شماره م تو نت پخش شه خیلی . راه دیگه ای به نظرتون رسید خوشحال میشم .
راستی بعضی وقتا انقد دیگه وصل نمیشه به هیشکی به سرم میزنه همه جا بچه ها رو جمع کنم کمپینی بزنیم که اسکیدرو یا کرک نده یا درست درمون یه کرک حسابی منتشر کنه .
• اگه نخوایم reinstall کنیم : پوشه konami رو که تو Documents هست رو فعلا rename کن تا خودش یه دونه دیگه بسازه . بعضی وقتا چندتا فایل اضافه ، اضافه میشن به بازی ! شما سعی کن بری مسیر نصب هر چی فایل با اسم crash یا غیر اون با فرمت های log,mdmp,info و هر چیز متفرقه ای دیدی بزن حذف کن . حالا دوباره کرک افلاین / انلاین (که انلاین باید لزوما طبق راهنمای بالای دوستمون باشه) بریز . 99 درصد مواقع درست میشه . راستی رایت کلیک کن رو خود pes15.exe اصلی ، بعد properties و بعد compatibility رو چک کن نکنه مورد disable display high dpi تیک خورده باشه . بود بردار . حالا run as کن ببین چی میگه .نقل قول:
• اگه بخوایم reinstall کنیم : فورا your uninstaller رو دانلود کن . 7 مگه . بعد بزن واسه حذف که از ریشه پاکش کنه دوباره نصب و دوباره اپدیت و دوباره کرک . (خیلی احتمالش قویه با این روش درست شه . یکی از هزار با حذف کامل/نصب مجدد درست نشه)
راستی نگفتی با کرک افلاین بازی میکردی (بدون استیم) ؟ یا بازی رو کرک انلاین بودی که این مشکل پیش اومد ؟ اخه اینکه کرش شه بپره بیرون معمولا سر انلاین کرک شده ها پیش میاد .
اگه دیدی با دوتاش حل نشد و حس کردی خیلی کاریه مشکل ، team viewer رو نصب کن بعد یکی که بهش اعتماد داری و کاربلد هم هست بگو از راه دور (جلو چش خودت) دسکتاب و سیستمت رو کنترل کنه و مشکل رو حل کنه . شاید واقعا مشکل از اپدیت ویندوز باشه . راستی اپدیت تو مرحله pending نداری که هنوز نصب نشده باشه ؟ اون وقتی که اپدیت کردی هیچ اپدیتی وسطش قطع نشد ؟ autoKMS رو چک کردی ببینی ریجستر شده ویندوز ؟ البته هزار تا چک دیگه هست که بشه به کمکش فهمید عیب کار کجاس ...
ایشاالله درست میشه .
ممنون از دوستان بخصوص محمد عزیز (که پروفایلشم بستس و نمیشه جوابشو داد:دی)
من کلا انلاینم از کار افتاده بود فردا شب دوباره راش میندازم و به دوستان میپیوندم فقط یه سوال:
من کمی لگ دارم و بازی کلا نمیچسبه برای شما هم همینطوره؟ تا میام تکون بخورم طرف یه گل میزنه!
سلام. داداش! حالا که بحث اجرا نشدن پیش اومد، بذار منم مشکلمو بگم، شاید راه حلّی براش داشته باشی.نقل قول:
من روی ویندوز 8 اوریجینال لپ تاپم PES 2015 Update 1.04 و کرک 1.03 آفلاین نصب بود و بازی به راحتی اجرا میشد ولی از وقتی که GTA V رو نصب کردم، دیگه تو بازی نمیره و خطای Closed Program میده! چند بار هم با Your Uninstaller کاملاً حذفش کردم و تمام فایل ها و پوشه های باقی مونده از PES رو دستی هم حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی همش همین خطا رو میده! چی کار کنم الآن که بازی بالا بیاد؟
اینم بگم که تمام نرم افزارهای کمکی نصبه و همون طور که گفتم، بعد از نصب GTA V این خطای Closed Program رو میده...
مشکلتون خیلی کلیه . دقیق چیزی به ذهنم نمیرسه . واقعا گزینه های زیادی میتونه باشه . شاید کرک یا پچ GTA V ویروسی بوده و سیستمتون الوده شده . فعلا بازی pes 13 رو نصب کنید دو حالت داره . اگه کار کرد نتیجه اینه که مشکل pes 15 هستش و اگه نه ویندوزه .نقل قول:
حالا خودمونیم واقعا closed program میده یا الکی منو تست کردید ؟!! اخه متن پست شما زیادی تر و تمیز و شسته رفته اس . حتی حروف اول انگلیسی بزرگه !! حتی تشدید «راه حلّ» و تنوین «کاملاً» و مد «الآن» رو گذاشتید! . اینکه سال 2012 ثبت نام کردید تو فروم ولی به طور عجیبی اون سال فکر امروز بودید و شماره 2015 رو واسه یوزنیم استفاده کردید عجیبه . بعد 500 پست بدون اواتار . بازم عجیبه . حسی که بهم میدید انگار یه یوزر خیلی حرفه ای داره دستم میندازه . حق بدید . ادم میترسه ...
نگیم لگ . چون لگ حس افت فریم و صحنه اهسته شدن رو القا میکنه . در حالی که مشکل من و شما این نیست . شما در حالت انلاین قطعا 60 فریم بر ثانیه رو دارید . بگیم Delay بهتره . Delay اینه که احساس کنید کنترلر یا کیبرد سریع فرمان رو نگیره و با تاخیر اجاره کنه . البته تهش قطعا به اندازه افلاین روون و سریع نیست . البته اگه سریع گل میخورید و دیگه خیلی تاخیر دارید مشکل زیادی پینگ تونه . لطف کنید WIN + R رو بزنید . تایپ کنید cmd . حالا بزنید ping konami.jp . عدد دومین ردیف از سه ردیف موجود که واستون میاد همون پینگ تونه بر حسب میلی ثانیه . میگن واسه روونی بازی باید زیر 100 میل باشه . ولی من با اسیاتک 2 مگ حدودای 300 میله . سه راه داریم واسه کاهش پینگ . سخت افزاریش اینه که اصلا با wifi بازی نکنید . فقط lan یا usb . راه دوم که سرویس های کاهش پینگ هست . گوگلش کنید به نتیجه هایی میرسید . فعلا خودم تست نکردم . راه سوم هم نرم افزاریه که من همه رو رفتم که فایده نداشت .نقل قول:
کنترات گرفتم تاپیک pes رو !! شانس من سوت و کور شده اینجا ...
داخل مسترلیگ پرداخت پولش برچه اساسیه؟چطوری میشه پول بیشتری بدست آورد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اتفاقا کرک 1.03 ورژن دومش بهتر از قبلش شده.ارور ها کمتر شده هرچند که هنوز مثل سری اول که کرک آنلاین اومد نمیرسه.طبق تستهایی که من انجام دادم کرکهایی که در سایتهای مختلف گذاشته میشه باهم متفاوتند.البته خود فایل کرک %95 مشابه هم هستند اما فایلهای همراه که کپی میشوند همیشه یکی نیستند و اگر فایل رو بتونید مثلا با نوت پد باز کنید متوجه میشید حتی محتویاتش هم فرق میکنه.همین تفاوت خیلی در ارورها تاثیر داره.من فقط برای همین کرک 1.03 ورژن 2 سه چهار نوع کرک مختلف پیدا کردم!و با چندین و چندبار آزمون و خطا،بهترین نتیجه رو در ترکیبی که در پست قبل گفتم بدست آوردم.
با روش ذکر شده،درصد ارور با یوزرهای خارجی حدود %60 رسیده که با ورژن قبلی خیلی بیشتر بود و با یوزرهای داخلی کمترین ارور رو دارم اما بدون ارور نیست.در گروهی هم که در واتس داریم چون همه یک کرک رو داریم استفاده میکنیم هیچ مشکلی برای اتصال با هم نداریم و کمترین تاخیر و بیشتر مواقع بدون تاخیر بازی میکنیم.
شاعر میفرماید:دست بالای دست زیاده :n09:نقل قول:
دوستان کسی پایه است بیاد بازی کنیم . اینجا جای کری نیست فعلا . ولی کم پیش میاد کمتر از 3 تا به کسی بزنم اصولا .. قبل بازی هم بهتون میگم نوع گلا چیه . اگه دوست داشتید فقط چیپ یا R2 گل میزنم نه جور دیگه ای .
در بازی آنلاین واقعا میشه به این نکته رسید،البته من ادعایی ندارم و در همین مدت خیلی از بچه های خودمون رو دیدم که بازی بسیار عالی ای دارند.البته دو مسئله "باگ" و "قلق" باعث شده تا با اجرای فوتبال واقعی و تاثیر تاکتیکها فاصله زیادی داشته باشیم که بحثی طولانی خواهد بود.
شما مختارید،نقل قول:
فقط شماره و واتس اپ و اینا رو پایه نیستم . نمیخوام شماره م تو نت پخش شه خیلی . راه دیگه ای به نظرتون رسید خوشحال میشم .
میتونید یه خط اعتباری برای کارهای متفرقه خریداری کنید(که البته مشکل واتساپ اینه که حتما همون سیمکارت باید در گوشی باشه) استیم هم که مثل سابق نمیشه استفاده کرد،سایر برنامه های دسکتاپ هم ممکنه روی کانکشن اثر بذاره.بهترین راه ارتباطی راه فعلی هست :n02:
پیشنهاد میکنم از روشی که گفتم دوباره بازی رو نصب کنید،برای خودم و دوستان در ارورها و اتصال ها تاثیر خودش رو داشته،سیاست اسکیدرو و سایر گروههای کرک کننده،نشون داده که گاهی(و نه همیشه) بدنبال منافع شخصی هستند.نمونش کرک های فیفا هست که هرساله با جنجال زیادی همراه هست.نقل قول:
راستی بعضی وقتا انقد دیگه وصل نمیشه به هیشکی به سرم میزنه همه جا بچه ها رو جمع کنم کمپینی بزنیم که اسکیدرو یا کرک نده یا درست درمون یه کرک حسابی منتشر کنه .
سلام امیر جان،پ.خ فکر کنم باز باشه،البته شما رو به لیست دوستان اضافه کردم برای پروفایل :n11:نقل قول:
برای لگ یا همون تاخیر،این بخاطر پینگ بالای داخل هست که دوستمون توضیحات کاملی ارائه دادند.اکثرا با کاربران خارجی این تاخیر هست اما با کاربران داخلی اکثرا بدون تاخیر هست و روند بازی خیلی روانتر هست.
سلام دوستان.اقا ما یه مدت از بازی به دور بودیم به خاطر مشغله های درسی.من با بارسا بازی میکنم.میخواستم یه راهنمایی برای چیدن ترکیب بکنید.من همیشه حمله ای بازی میکنم.بعد میشه بگید چه طوری میتونم ضریه ی سر بزنم؟رو توپ هایه هوایی هر توپی بیاد تو محوطه و سانتر شده باشه مستقیم تو گلم هست.ممنون میشم راهنمایی کنید
به این مورد که کرک GTA V ممکن بوده ویروسی باشه، حتّی فکرم نکردم؛ چون از همین تاپیکی که توی P30 World هست و لینک های معتبر برای کرک GTA V گذاشتن، دانلود کردم و حتّی با Kaspersky Internet Security 2015 15.0.2.361(a) که آخرین نسخه ی این آنتی ویروسه و آپدیت هم هست رو سیستم، اسکن کردم فایل کرک GTA V رو و ویروسی نبود! اگه ویروسی بود، صد در صد آنتی ویروسم تشخیص میداد؛ چون تا حالا ویروسی ندیدم که از دستش در بره! از نسخه ی 2011 تا الآن دارم از Kaspersky Internet Security استفاده می کنم و خیلی هم راضی ام.نقل قول:
PES 2013 رو ندارم که نصب کنم! یه نکته ی دیگه هم این که الآن KM Player و Pot Player هم یه خطای خاصی میدن و فایل ها رو اجرا نمی کنم. حدس خودم اینه که یکی از فایل های Registry اصلی سیستم حذف شده که این جوریه؛ چون اکثر مواقع بعد از این که نسخه ی جدید برنامه ها رو نصب می کنم، از بخش Registry Cleaner برنامه ی CCleaner اسکن می کنم و فایل های Registry اضافه رو Remove می کنم!
=========
نه! واقعاً خطای Closed Program میده. چه کاریه بخوام تستتون کنم؟ :n02: راجع به متنی هم که نوشتم، همیشه این جوری ام. سعی می کنم تا اونجا که می تونم، درست و کامل بنویسم! در مورد حروف انگلیسی هم باید اینو بگم که خوشم میاد حرف اوّل هر کلمه رو بزرگ بنویسم؛ چون واقعاً متن نوشته شده خیلی خوشگل تر میشه نسبت به اون متنی که همه ی حروفش یا بزرگ یا کوچیکه! فقط در صورتی که یک کلمه، مخفّف کلمه های مختلفی باشه رو بزرگ می نویسم؛ مثل همین PES که مخفّف Pro Evolution Soccer هستش! :n02: راجع به سال هم که تو یوزرم هست، من همیشه از اعداد 0 و 5 خوشم میومده و میاد. واسه همین سال 2012 که داشتم ثبت نام می کردم، دیدم نزدیک تر از سال 2020، سال 2015 هستش، برا همین تو اکثر سایت هایی که عضو شدم، عدد بعد از ID ـمو 2015 گذاشتم! :n02:
نقل قول:
سلام آقا محمد ، خوشحالم با دوست آگاهی مثل شما صحبت میکنم . چقد شما محترمید ..
من و شما سر این مسئله که کرک 1.02 خیلی خیلی بهتر بود ، متحدیم . جایی که متحد نیستیم اینجاس که من فکر میکنم اصلا نباید این کرک 1.03 رو با لفظ «خوب» توصیف کرد . واقعا تحت هیچ شرایطی شایسته این صفت نیست . چرا ؟ چون اگه همین الان هم من هم شما با هر نوع کرک 1.03 یی بریم لابی و 10 تا از اتاق های بخش EU - Any رو چک کنیم ، قطعا به 8 تا یا بیشتر وصل نمیشیم . حاضرم فیلم بگیرم بذارم رو سایت . واقعا واقعا شگفت زده میشم اگه کرکی که شما دارید بتونه از 10 تا به 5 تاش وصل شه . البته به شرطی که رندم برید نه اینکه با دوستای خودتون داخل کشور قرار بذارید و به اونا وصل شید . میخوام بگم گذشته شدیدا بهتر بود . و الان شدیدا وضع افتضاحه . بازم میگم بازی های با افراد داخلی منظورم نیست . در حالت کلی مد نظرمه .
بـَــَــَــَــَـله .. :n02: . حرف دل من رو زدید . واقعا حق با شماست . این جوری تاخیر ازار دهندس . اصلا بعضی وقتا تاخیر انقد بالاس که تاثیر شانس و اتفاق خیلی بیشتر از تاکتیک و بازی خود شخص میشه . پیگیرم که پینگم رو بیارم زیر 100 .نقل قول:
شاعر میفرماید:دست بالای دست زیاده :n09:
در بازی آنلاین واقعا میشه به این نکته رسید،البته من ادعایی ندارم و در همین مدت خیلی از بچه های خودمون رو دیدم که بازی بسیار عالی ای دارند.البته دو مسئله "باگ" و "قلق" باعث شده تا با اجرای فوتبال واقعی و تاثیر تاکتیکها فاصله زیادی داشته باشیم که بحثی طولانی خواهد بود.
:n37::n29:نقل قول:
شما مختارید، میتونید یه خط اعتباری برای کارهای متفرقه خریداری کنید(که البته مشکل واتساپ اینه که حتما همون سیمکارت باید در گوشی باشه) استیم هم که مثل سابق نمیشه استفاده کرد،سایر برنامه های دسکتاپ هم ممکنه روی کانکشن اثر بذاره.بهترین راه ارتباطی راه فعلی هست :n02:
محمد جان واقعا نامید شدم از این کرک 1.03 . انقد انقد رفتم دیدم به هیشکی وصل نمیشه دیگه حالم گرفته شده . دنبال کرک ها و تعویض پورت و روش های فروم های خارجیم فعلا به نتیجه برسم حتما خبر میدم ...نقل قول:
پیشنهاد میکنم از روشی که گفتم دوباره بازی رو نصب کنید،برای خودم و دوستان در ارورها و اتصال ها تاثیر خودش رو داشته،سیاست اسکیدرو و سایر گروههای کرک کننده،نشون داده که گاهی(و نه همیشه) بدنبال منافع شخصی هستند.نمونش کرک های فیفا هست که هرساله با جنجال زیادی همراه هست.
ممنون ..
نقل قول:
پس لطف کنید از لحظه ای که برنامه باز شده و هنوز نرفته و باکس ارور close program میاد ، اسکرین شات بگیرید . همچنین ارور km player و pot player . اینکه الان کسپر thread یی رو پیدا نمیکنه خیلی دلیلی نیست که سیستم الوده نیس . چون با اینکه شاید ویروس خودش پاک شده باشه اون تغییراتی که میذاره مسئله اثرگذاریش مهمه . نه صرفا بودن یا نبودن خودش . الان سیستم شما میتونه توسط ویروس مشکل دار شده باشه و خود ویروس اصلا نباشه . اثر حسابه نه موثر !
چقد یه خط و نیم آخر توضیحاتتون عجیب بود . بگذریم ..
سلام مجدد خدمت شما،خواهش میکنم عزیز،بازخورد برخورد خود شماست :n16:نقل قول:
شاید من کمی ورژنها رو اشتباه گرفته باشم.
1.منظور من این هست که اولین باری که pes 2015 رو تونستیم با کرک آنلاین بازی کنیم وضعیت خیلی بهتر بود نسبت به الان.حالا یادم نیست اونموقع چه ورژنی بود.
2.بعد کرک آنلاین برای مدتی از کار افتاد و چند وقت پیش دوباره کرک جدید برای آنلاین اومد که مشکلاتش زیاد بود،(که من فکر میکنم 1.02 بود و شاید اینجا اشتباه کنم) و بعد هم 1.03 ورژن اول که هنوز همون مشکلات رو داشت.
3.الان هم که کرک 1.03 ورژن دومش هست و با داخلی ها کم ارور میده و با خارجیها نسبت به مرحله 2 ارور کمتری داره و نسبت به مرحله 1 ارور بیشتر.
یعنی به ترتیب کیفیت ارتباط میشه مرحله 1 بعد 3 بعد 2
به هر حال،الان با کاربران خارجی هنوز هم مشکلات ارور زیاد هست اما برای من نسبتش اونقدر که شما میگید نیست.حتی سرورهای مختلف و با کشورهای مختلف.
باز هم پیشنهاد میکنم روشی که گفتم رو تست کنید.یعنی نصب کامل مراحل اسکیدرو(اسکیدرو دوبار برای 1.03 ورژن دوم پست داده) و بعد استفاده از کرکی که از یکی از سایتهای ایرانی لینک دادم.(اینجا بحث تفاوت کرکها هم کاملا مشخص میشه)
اگر شما هم به راه حل و نتیجه ای رسیدید خوشحال میشیم با بقیه درمیان بذارید،بخصوص درمورد پینگ و تاخیر آنلاین
موفق باشید :n16:
درآمد و پرداخت های مستر لیگ بر اساس قهرمانی ها،اسپانسرها،کادر فنی و بازیکنان،نقل و انتقالات و ... هست.بصورت طبیعی برای افزایش درآمد تیم،شما بسته به بودجه کلی تیم میتونید روی قهرمانی ها،پاداش هایی که در قراردادهای اسپانسری نوشته شده،پرورش بازیکنان جوان و فروش آنها به تیمهای بزرگ کسب درآمد کنید.البته با اینکه من همیشه مسترلیگ pes رو از سایر بخشها بیشتر دوست داشته ام اما فاصله زیادی با سیستم نقل و انتقالات در فیفا داره.نقل قول:
برای افزایش بودجه تیم میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید و به قولی ره صدساله رو یک شبه طی کنید. :n02:
نقل قول:
خیلی ممنون .. :n12:
راستش ما کلا 2 تا کرک انلاین از Skidrow داریم . اولیش که تا حوالی دی و بهمن کار میکرد و اسمش Online Mode Crack V 1.02 بود و خیلی هم خوب کار میکرد و من عاشقش بودم . عین اوریجینالم میرفت . که میشه همون مرحله 1 شما .
بهمن بود که این کرک یهو قطع شد و کار نکرد تا اینکه چند هفته پیش ورژن Online Mode Crack V 1.03 اومد که به زعم من کرک خیلی بدیم هست . الان چیزی به اسم کرک 1.03 ورژن دوم اصلا نداریم . به عبارت بهتر ، اخیرا (=چند هفته گذشته) به هیچ وجه 2 تا کرک از طرف اسکیدرو منتشر نشده . فقط یکی بوده . اگه شما فکر میکنید کرک 1.03 دو ورژن داره خوشحال میشم لینک اسکیدروش رو بذارید . شاید من اشتباه کنم .
(البته شاید چند هفته پیش همون روز اولی که اسکیدرو کرک 1.03 رو منتشر کرده ، همون روز اورژانسی باگی رو پیدا کرده و سریع لینکش رو برداشته و اصلاح شده اش رو دوباره گذاشته باشه رو سایتش . و به صورت شفاهی اسم ورژن 2 رو رو جدیده گذاشته باشن . این ممکنه . وگرنه مطلقا اسم رسمی به اسم ورژن اول 1.03 و ورژن دوم 1.03 نداریم . گمون میکنم این «ورژن2» مغلطه یه سایت ایرانی هست که نمیخوام اسم ببرم ..)
نقل قول:
اگر شما هم به راه حل و نتیجه ای رسیدید خوشحال میشیم با بقیه درمیان بذارید،بخصوص درمورد پینگ و تاخیر آنلاین
راستش الان وسط امتحاناییم . اگه مدار منطقی و سیگنال و سیستم و درس های رشته برق بذارن حتما راهی پیدا میکنم و خبرش رو همینجا میذارم .
بازم تشکر از راهنماییتون .. :n40:
اولین تریلر از پیس2016
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره کاور PES2016 هم نیمار شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در رابطه با اسم ورژن دوم با شما موافقم.فقط در چند سایت ایرانی چنین نامی وجود داره.نقل قول:
اما من گفتم که اسکیدرو برای ورژن 1.03 دو تا پست داده منظورم اینها بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی همراه با پچ و dlc و کرک هست و کلا کاملتره.دومی هم برای 1.03 هست.البته به تاریخ پست و کامنتها توجه نکنید چراکه بنظر میرسه دومی ویرایش شده هست.این رو هم صرفا برای این گفتم که دوستان اشتباه دانلود نکنند چون من فقط با اولی به نتیجه رسیدم و دومی خیلی مشکل و باگ ایجاد میکنه برام.
دوستان سلام
چرا پیج PES 2016 رو افتتاح نمیکنین
هر ساله همین موقعا باز میشدا
بالاخره بعد این همه بازی و در اواخر بازی مزخرف 2015 اینو متوجه شدم که کونامی چه حقه ی کثیفی زده تا کم کاری خودش رو جبران کنه تا به اصطلاح بازی نزدیک به فوتبال واقعی ارائه بده حالا جمع بندی های من از این نسخه پی اس
1- هوش مصنوعی کامپیوتر ارتقا یافته اما نه در ارائه بازی بلکه در خطا و این چیزا بطور مثال وقتی شما توپ رو از کامپیوتر می گیری بازیکن اونا به زمین میافته که یا داور خطا می گیره یا مانع رد شدن بازیکن شما میشه و بازیکن شما هم میفته در معدود دفعات بازیکن شما رد می شه از حریف.
2- توپ گیری از کامپیوتر در این نسخه زجرآور بطوریکه اونا در کسری از ثانیه حرکات محیرالعقول انجام می دن اما بازیکن شما ماسته این هم دلیل داره اگه دقت کنین بازیکن کامپیوتر هرچقدر هم از توپ فاصله داشته باشه براحتی به توپ می رسه دلیلش اینه که تمرکز یا هوش مصنوعی کامپیوتر متمرکز برروی توپ هست ولی بازکن شما تمرکز یا هوششون روی بازکن کامپیوتره با اینکه شما میدونی توپ کجا میره اما بازیکن فرمانبردار شما نیست.
3-از تیم مالدیو به اندازه مالدیو و از برزیل به اندازه برزیل انتظار میره اما تو این نسخه بازیکن کامپیوتر هر کی باشه از هر نظر بهتر از تمام بازکنای تاپ شماست
4- اگرم کامپیوتر قرار باشه ببره می بره حال وقت اضافه یه دقیقه بشه 5 دقیقه مهم برد اوناست.
5-تکل شما هم که افتضاحه بازیکنای شما جفت پا میرن تو شیکم حریف حتی اگه توپشون رو بزنی دستت یا اون یکی پات بازیکنشون رو میزنن زمین و میشه خطا اما اونا پوست بازکن شما رو می کنن انگار نه انگار
در کل چیزی که به عنوان هوش مصنوعی خلق شده تمامی امکانات رو در اختیاره کامیوتر میزاره تا شما ببازی چون همون هوش مصنوعی که بازیکن رو کنترل می کنه داور و حرکات توپ رو هم کنترل می کنه
امیدورام 2016 درست بشه و ما یه دونه نیمار داشته باشیم نه هزاران بازیکن که توانایی نیمار رو دارن
سلامنقل قول:
من هر سال به یه نسبت مساوی فیفا و پی اس بازی میکردم
ولی امسال چون نتونستم فیفا 15 بازی کنم اکثر وقت گیم رو روی پی اس گذاشتم ( تقریبا روزی 45 دقیقه )
حرفات و تحلیلت نسبتا درسته
ولی اگه کمی بیشتر بازی کنی و دقت کنی میتونی راحت از این قضایا خلاص بشی
فقط بهت ی توصیه کوچیک میکنم
درسته بازیکن کامپیوتر خیلی قوییه ولی باس خودت جوری ترکیب بچنی که بتونی راحت پاسکاری کنی
انصافا پاسکاریاش خیلی خوب شده
هم کوتاه و هم در عمق
من الان تمام تیما رو تو حالت تاپ تو چمپیون لیگ میبرم
با ترکیبای مختلف و تیمای مختلف
حتی با تاتنهام رئال رو بردم
نمیخام تعرف از خود کنم
ولی شما اگه سرعت بازی رو توسط چرخش توپ توسط بازیکنات کند تر انجام بدی اونا راحت تر میتونن توپ رو ازت بگیرن
ولی اگه تند تر ترکیبی پاسکاری کنی چون مدام کامپیوتر مجبوره سوئیچ بازیکنشو تغییر بده نمیتونه بهت برسه و راحت به دروازش میرسی
البته حرف و حدیث خیلی زیاده ولی خوب سعی کن بتونی رو بازی با سرعت بالا سوار شی
یاعلی التماس دعا
من با اختلاف راحت می برم اما اینایی که می گم واقعا وجود داره بخصوص موارد 1 و3 و5نقل قول:
سلام. کاملاً با نظرت مؤافقم. تو این نسخه، Konami دیگه شورشو در آورد؛ مخصوصاً رو خطا! خیلی از کاربرا هم اعتراض کردن ولی بعد از 4 تا آپدیت، هیچی به هیچی! امیدوارم تو 2016 این مشکلات کاملاً برطرف شه...نقل قول:
هربازی یک سری مشکلاتی داره شما سعی کن از نکات مثبتش لذت ببری و دلیل نمیشه که بگی مزخرف !
اولا من به شخصیتی توهین نکردم که ناراحت می شی ثانیا وقتی نکات مثبت و منفی وقتی کنار هم قرار می گیره نتیجه مطلوب حاصل می شه این نسخه به استثنای پاسکاری که بهبود داشتهدر بقیه موارد پس رفت کرده که کاملا مشهوده اینم بگم که دو روزه به نتیجه نرسیدم و از مقایسه پی اس 2003 تا 2015 و روند پیشرفت این بازی این نتیجه رو می شه گرفت.شما وقتی گیم پلی بازیت خوبه فقط باید بری دنبال بهبود کارهای دیگه نه اینکه بدترش کنی.اینم سیاست شرکت کونامی هر نسخه ایراداتی داره تا فرد تمایل داشته باشه نسخه بعدی رو بخرهنقل قول:
من ناراحت نشدم و نیستم :n02: دارم میگم اون مشکلاتی که شما بازی برات شده مزخرف. برای من و خیلی ها اینقدر حاد نیست و لذتشو بردیم ...اصلا2015 pes با نسخه قبل 2014 نباید مقایسه بشه بازی برای نسل جدیده و با موتور دیگه ای داره ساخته میشه و پیشرفت می کنه الان فیفا هم مشکل گیم پلی داره و از یک روش میشه گل های اسون و تکراری زد شاید این بدترین مشکل باشه توی گیم حالا باید بگیم فیفا اشغاله ؟!نقل قول:
اتفاقا گل های یک شکل تو همین پی اس به وفور زده می شه حتی شیوه بازی تمام تیمها یکی هست.یه سوال دارم ازات تو فوتبال واقعی جز بارسلونا چه تیمی خوب پاسکاری می کنه؟پاس کاری کردن یه شیوه بازی هست اما نیاز به بازیکنایی هست که بتونن این کار رو انجام بدن نه اینکه همه تیما بشن بارسلونا اشتباه می گم؟!!! این نسخه همه تیمها راحت پاس کاری می کنن بدون لو دادن توپنقل قول: