گوشي من w700iهست وپس از خيس شدن ديگه انتن نميده كسي ميتونه منوراهنمايي كنه چيكاربايد بكنم
گوشي من w700iهست وپس از خيس شدن ديگه انتن نميده كسي ميتونه منوراهنمايي كنه چيكاربايد بكنم
از منوی گوشی وارد Setting شده، و در تب General ، گزینه Master Reset رو باز کنید. سپس Reset All رو انتخاب کنید. و هر چی سوال بپرسه Yes رو بزنید.نقل قول:
قت کنید که با این کار تمام قسمتهای گوشی به حالت اولیه برگشته و اس ام اس هاتون هم پاک میشند.
در مورد فلش کردن این PDF رو بخونید. (البته از صفحه 11 به بعدش رو)
آموزش تعویض فریمور با برنامه SE TOOL2 LITE در غالب یک فایل pdf که از صفحه 11 به بعد مربوط به این کاره :
برای تهیه فریمور و فایلهای کاستومایز هم به تاپیک زیر مراجعه کنید. (اول PDF رو بخونیدهاااااا)کد:http://www.divshare.com/download/3785036-9eb
---==== کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=142555
مشکل سخت افزاری برای گوشیتون پیش اومده. باید بدین تعمیرش کنند. حداقل هزینه اش هم بالای 7 تومن خواهد بود.نقل قول:
موفق باشید. :40:
سلام.
من یه گوشی K 850 دارم که با بعضی عکسا و فیلم و آهنگا مشکل داره...یعنی مثلا پریویو ی عکسو نشون میده ولی وقتی انتخابش می کنی که بزرگشو نشون بده صفحه ی سیاه میاد...یا بعضی mp3 یا 3gp رو پخش نمی کنه. البته بیشتر برای عکس ها مشکل پیش میاد
این مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری؟!!! کاریش میشه کرد.....!!؟
گوشيت تون رو اپديت كنيد مشكلتون حل ميشـــه مشكل از فريموري گوشيتونــــه :11:نقل قول:
سلام من یک تازه واردم و تا حالا از اینجا استفاده نکردم نمی دونم سوالم و جای درستی می نویسم یا نه ولی من یک گوشی M600I دارم که نمیتونم SMS فارسی بنویسم یک کی بورد فارسی برام معرفی کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون به خاطر جوابتون و ببخشيد كه من دير جواب دادم ....
آقا فول فلش منظورتون چيه؟ من دادم بيرون كه با باكس فلش كنن، ولي گفتن قبول نمي كنه و قاط زده حسابي!!! :41:
كار ديگه اي نميشه انجام داد؟ نميشه به طريقي تمام فايل هاي سيستمي گوشي رو پاك كرد و دوباره فلش كرد؟
با تشكر :11:
فول فلش یعنی کل گوشیت رو فلش کنینقل قول:
یعنی هم مین fs و کاستومایز رو بزاری که کامل فلش بشه
انجوری که شما میگی از GDFS هست
ولی فکر کنم این تعمیر کاره تازه وارد بوده ها ولی در کل باید یه GDFS خام با BOX بریزه بعد انلاک کنه بعد هم یه بار هم فلش کنه دیگه این راه انشالله که نتیجه میده :10:
دوستان در مورد منو فلش یک مشکل داشتم
من 6 تا منو فلش گرفتم اما همراهش تم نبود من چندتا تم خودمو ویرایش کردم و اون ادرس که .swf رو با نام منو فلش یکی کردم مثلا توی تم گفتم fire_theme.swf اما بعد از اینکار دیگه تم کار نمی کرد خواهشا کمکم کنید
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشی w200 هست
موقع نصب پچ چنین خطایی میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه علت چیه؟
همه ی مراحل رو هم درست انجام دادم و پچ هم متناسب با فریمورم بود
ممنون از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
یه گوشی SonyEricsson S500 دارم و یه لپ تاپ که با وایرلس به اینترنت وصله، میخواستم گوشی رو از طریق Bluetooth به لپ تاپ وصل کنم و Connection وایرلس لپ تاپ رو share کنم تا گوشیم به اینترنت وصل بشه ولی هر کاری می کنم وصل نمیشه.
تو Data Account گوشی یه Bluetooth Connection مربوط به لپ تاپ هست و تو Internet Setting ، قسمت Internet profiles و Setting for Java یه پروفایل برا اینترنت ساختم که از این Data Account برا وصل شدن استفاده کنه ولی هر صفحه اینترنتی که می خوام باز کنم یه لحظه علامت رد و بدل اطلاعات با Bluetooth میاد و سریع میره و صفحه باز نمیشه. آیا باید Proxy خاصی وارد کنم؟ آیا اصلآ راه دیگه ای داره؟
لطفآ کمک کنید و بگید چطور میشه به اینترنت وصل شد.
با سلام و خسته نباشيد به دوستان
من k750 دارم امروز داشتم باهاش كار مي كردم يكدفعه خاموش شد.بعد كه روشن كردم ديدم كل فايلهاي روي مموري گوشيم پاك شده.هركاري هم كردم نتوانستم درستشون كنم.مموري را درآوردم دوباره جا زدم گوشي را خاموش روشن كردم در آخر هم خواستم با برنامه recovery myfile ببينم مي توانم برگردونم كه نشد.فايلهام خيلي مهم بودند.چكار مي توانم بكنم براي برگشتشون؟لطفاً راهنمايي كنيد.
سلام .
دوستان ، از کجای Fs می شه سورس برنامه های نصب شده رو پیدا کرد ؟
من یه جا رو پیدا کردم ، که فقط برنامه های روی فون مموری رو داره( c:/tpa/preset/system/ams ) اما مموری کارت رو پیدا نکردم ؟
ادرس اون رو اگه می شه ، محبت کنید ...
مرسی
دوست عزیز برنامه های مموری روی خود مموری تو پوشه e:\system\ams ک یه پوشه مخفیه نگهداری میشن. میتونی با mobyexplorer رو خود گوشیت این پوشه رو از حالت مخفی دربیاری بعد فایلا رو بگیری. این فایلا رو FS نیستن.
آقا تا حالا به جز باکس میشه جور دیگه ای تو خونه رو CID53 پچ ریخت؟ SEtool جدید نیومده؟
ممنونم ازت دوست من ، حق با شما بود ، مرسی :11::11: :10:نقل قول:
(بابت اسپم شرمنده ام ، با یه تنکس خشک و خالی دلم نیومد تشکر کنم :11:)
دوست خوبم؛ کاش یه سرچ می کردید. :46:نقل قول:
من اینا رو پیدا کردم:
فلش و هک CID53 با far+jdflasher
Cid 53 ها بيان امتحان كننــــکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269800
تبدیل Cid 53 به 52 100 % عملیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251597
فلش k800 cid53 با برنامه k810 برای اولین بارکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252673
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247382
دوست عزیز یه راه دیگه هم هست که باکس کروز گیر بیارید و به راحتی براتون CID گوشیتون براتون دانگرید کنندنقل قول:
آقا تا حالا به جز باکس میشه جور دیگه ای تو خونه رو CID53 پچ ریخت؟ SEtool جدید نیومده؟
ولی یه خورده هزینش زیاده
آقا توحید(خ) عزیز اون تاپیک اول که گفتی ماله خودمه(!) میدونم ولی خواستم ببینم کسی چیز دیگه ای نمیدونه؟
دوستان سوني اريكسون كدي چيزي واسه فرمت داره مثل نوكيا؟ خوشبختانه من تاحالا se نداشتم نميدونم چي به چيه :دي
یکی جواب ما رو بده....نقل قول:
حرفه ایها....
ثواب داره هان......
دوست من اگه با همون برنامه اي كه معرفي كردي پيدا نكرده پس كلي پاك شده راه برگشتي نداره :41:نقل قول:
سوني اريكسون ها مثل نوكيا كد نداره تو تنظيماتش ريست كلي بايد بزني براي پاك كردن:46:نقل قول:
دوست من پچي كه خراب باشــــه اين ارور رو ميده پچ هاي ديگه هم امتحان كردي :11:نقل قول:
سلام دوستان
من چند تا مشکل با گوشیم دارم گوشیم w810 R4EA031 هست . نه میشه فایل های پوشه FS رو بیرون کشید و نه پچ روش نصب میشه . اولا بگین چه جوری فایل ها رو بگشم بیرون دوما بگین چطور میشه روش پچ نصب کرد سوما بگین چطور میشه الف ها رو استفاده کرد بدون پچ . در ضمن صداش رو هم خودم تقویت کردم . بعضی مواقع که صداش رو تا ته زیاد میکنم یه دفعه بوق قیژ مانندی میکشه مشکلش چیه ؟
حالا از کجا باید بفهمم پچ سالمه یانه؟نقل قول:
هر پچی رو میزنم همین خطا رو میده.:41:
بعد از yes no که باید no رو انتخاب کنیم این میاد.
پچ هم زیاد دارم برا فریمور خودم
اگه میشه چنتا سایت پچ معرفی کنید.
ممنون
از اينجا كه موقع پچ ريختن ارور بده يا روي گوشي بريزي گوشي بالا نياد يا LCD چشمك بزنه بعد نصب پچ :20:نقل قول:
اينجا ببين برا فريمور شما هستــــ :46:
کد:http://iprotebe.cz/patch_files-w200-sce1645.html
چه جالبنقل قول:
منم همه ی پچا رو از اینجا گرفته بودم ولی هیچکدوم نصب نمیشه:41:
چکار کنم به نظرت؟:41:
همه هم متناسب با فریمورمه
البته فریمور فابریک نیست خودم این فریمورو روش نصب کردم.
حالا چییییییی؟:19:
سلام
مدل گوشیم w960 هست.بعد از مستر ریست جهت پاک کردن برنامه هایی که نصب کرده بودم متوجه شدم که آیتم یه برنامه - با اینکه پاک شده بود - در منوی تولز باقی مونده و پاک هم نمیشه فقط قابل انتقال به قسمتهای دیگه ی گوشیه.چطور میشه پاکش کرد؟
ممنون
شما فريمور گوشيت رو تغيير بـــده و ببين پچ هاي اون فريمور به درستي روي گوشيت اجرا ميشــــه يا نــــه :46:نقل قول:
سلام دوستان
چند روز پیش گوشی مامانم گم شد و ما هم الان رفتیم بازار یه k770 براش گرفتیم.
چند سوال.
سریال گوشی در آخر یه 67- نسبت به کارتون و پشت گوشی زیادی داره. فروشنده گفت که این مربوط به سری تولید هست. به جز این دو رقم زیادی، بقیه سریال کاملا مطابقت داره.
راست گفته یا نه؟ سریال اصلی هست یا چنج؟
پیشاپیش سپاس. :11:
دوستان من k850 دارم ولی هرچی کد تنظیم gprs ایرانسلو میزنم میگه گوشی شما موجود نیست! از دفترچه موبایل و تنظیمات سایت ایرانسل استفاده کنید!
چطوری gprs ایرانسلو تنطیم کنم!!:(
سلام به دوستان عزیز ...
من یه گوشی k510 دارم یا همون یكی دیگه داره... كه الان تو اهنگ هاش یه چند تا اهنگ از محمد یاوری و سیاوش قمیشی وجود داره ( نه اهنگ اصلی موبایل) كه وقتی بخوایم حذفش كنیم .. می گه فایل محافظت شده است و حذف نمی كنه
مشكل از كجاست؟... كی می تونسته محافظتش كنه؟... اصلا امكان داره ؟
در قسمت تنظیمات اینترنت(Internet Setting) یکی از وضعیت های قبلی رو پاک کنید.نقل قول:
بعد یک وضعیت جدید ایجاد کنید.
در اولین سوالی که میپرسه گزینه ی اول رو انتخاب کنید (فکر کنم PS Data باشه).
بعد از اون مراحل زیر رو دنبال کنید.
اتفاقا هفته ی پیش K850 یکی از دوستانم رو تنظیم کردم، خیلی هم خوب کار میکنه الان.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2960656&postcount=2305
در ضمن اگه به نتیجه نرسیدید (که حتما میرسید) به پست زیر مراجعه کنید:
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2962449&postcount=2310
دوست عزیز شما نمیتونی دستی تنظیم کنی؟نقل قول:
یه کانکشن بساز و apnاش رو بده mtnirancell بعد تو internet setting یه پروفایل جدید بساز این کانکشن رو انتخاب کن. حالا رو پروفایلت کلید راست(لمسی منظورمه)بزن بعد برو تو setting بعد پروکسیشو فعال کن
ip:10.131.26.138
port: 8080
میتونی از همین پروفایل برای java هم استفاده کنی. ان شا الله مشکلت حل میشه
مرسی درست شد
بعد دوستان هنوز gprs ایارانسل در جمعه و 5 شنبه رایگان هست؟
دوستان ممنون میشم یک y! msg واسه 850 برام بگزارید چون نیاز به چت دارم اگر میشه یک مرور گر خوب هم بگید یا ادرس انجمنش رو بدید مرسی
سلام میخواستم بدونم وقتی که ما با نرم افزار update service گوشی رو آپدیت میکنیم حتما باید اخرین فریمور رو رو گوشی نصب کنیم چون حق انتخاب نداریم حالا سوال من اینه که مثلا وقتی من قبلا فریمور قدیمی رو نصب کرده بودم کیفیت ضبط صدا خیلی خوب شده بود ینی قبلا بد بود اما بعد آپدیت خوب شد حالا که من میخوام بازم یه فریمور جدیدتر رو نصب کنم آیا بعد آپدیت کیفیت ضبط صدا بازم خوب میمونه یا نه؟
ینی آیا آخرین نسخه فریمور تمام مشکلاتی رو که فریمور های قدیمی حل میکردند رو حل میکنه یا نه نه ؟ فقط چندتا مشکل جدید رو حل میکنه و فریمور قبلی کلا پاک میشه و کیفیت ضبط صدا بازم ضعیف میشه؟
درکل اینکه فریمور جدید ینی فریمور های قدیم به اضافه چند تا اصلاح دیگر است یا اینکه فقط چند تا اصلاح جدید است؟
ممنون میشم کمک کنید چون من برای اولین بار میخوام آپدیت کنم و یه جا خوندو که گفته بود یه فریمور قدیمی تر کیفیت صدا رو خیلی خوب میکنه ام حالا دیگه اون فریمور قدیمی شده و جدیدترش در اومده ینی حالا این جدیده هم کیفیت صدا رو خوب میکنه یا نه؟
سلام
من رو W700 همه جور الف نصب کرده بودم .
همه چی خوب بود تا اینکه گوشی رو دوباره فلش کردم . حالا با بعضی از الف ها گوشی هنگ میکنه
لیب هم جدیدترینشو نصب کردم . دقیقا با همین الف و داین قبل از فلش همه چی درست بود .
هر چی فکر میکنم نمیتونم یه دلیل منطقی واسه اجرا نشدن الف ها ( مخصوصا desktop ) پیدا کنم
کسی موتونه راهمایی کنه ؟
دوست من فروشنده درســــت گفتــــه اگه مطابقت داره پس سريال اصلي هستش و برو تو سايت ها IMEL گوشي هم ببين ثبــــت شده :11:نقل قول:
گوشي هاي زيادي هستن كه همينجوري هستن بعضي مواقع ها به يه فايلي يا شعر نميزارن پاك كني كه بعد از مدتي درســـت ميشه منم تو همين گوشي K750 اينو مشكل رو داشتم كه بعد از مدتي پاك ميشــــد:11:نقل قول:
اپديـــت يعني اين دوست من كه فريمور و مشكلاتي كه گوشي به فريمور و برنامه ها داشـــت برطرف ميشــــه كاري كم شدن صدا تغييري نميكــــنه:41:نقل قول:
الف هاي دستكاپ همينجوري هستن بعضي هاشون ايراد دارن بعضي ها نــــه :41:نقل قول:
شما فريمور رو دوباره دانلود كردي از جاي ديگه يا تو كامپيوتر داشتي دوباره فلش كردي :11:
سلام خدمت همگی
من یگوشی k800 دارم که cid53 هست وبا بیشتر k800 ها از cid52,53 مقایسه کرده کیفیت lcd از همه بهتره یعنی شفاف تره . وقتی که روشن می کنم گزینه normal mode و flight mode نمیاد یکراست میاد بالا .
می خواستم بدونم اگر گوشی های دیگه آبدیت بشن کیفیت lcd با لاتر میره ؟
كيفيت همه CID ها رو من نگاه كردم همگي يكي هستنــــ :20:نقل قول:
هيچ ربطي نداره اپديـــت به كيفيـــت LCD :41:
سلام
من يه مشكل با گوشي كا 800 پيدا كردم ! وقتي با من تماس مي گيرن يا من با جايي تماس مي گيرم صدا از گوشي در نمياد ! يعني اين كه طرف مقابل صداي منو مي شنوه حرف هم مي زنه ولي من صداي اونو نمي شنوم ! با هندز فري چك كردم صدا ميومد ! وقتي اسپيكر گوشي رو روشن مي كنم هم صداي طرف مياد ! ولي در حالت عادي صداي طرف مقابل به گوش نمي رسه . گوشي هميشه پيش خودمه و بيشتر باهاش موزيك و راديو گوش مي كنم و تو اين شش ماهي كه خريدمش تا حالا زمين نخورده
از اساتيد محترم هركس راهنمايي كنه ممنونش ميشم