سلام دوستان.چند وقتی هست حین کار با لپ تاپ به طور ناگهانی کل صفحه رفرش میشه وبعد از یک ثانیه به حالت اول برمیگرده تو این حالت درصد استفاده از هارد روی 100%میره وبعدش عادی میشه.میخواستم دلیل این مشکلو بدونم.خیلی ممنون
Printable View
سلام دوستان.چند وقتی هست حین کار با لپ تاپ به طور ناگهانی کل صفحه رفرش میشه وبعد از یک ثانیه به حالت اول برمیگرده تو این حالت درصد استفاده از هارد روی 100%میره وبعدش عادی میشه.میخواستم دلیل این مشکلو بدونم.خیلی ممنون
احتمال زیاد نرم افزاری. درایور گرافیک هم میتونه باعث این مشکل بشه.نقل قول:
-----
در ضمن توصیه میکنم هیچ کس دیگه این لپ تاپ رو نگیره. Z5070 بگیرید. تاچ پد با دکمه های جدا. صفحه FULL-HD، گرافیک 840، باتری جداشونده و البته هارد خیلی بهتر (نه صدا میده نه مشکل سرعت داره. مدلش فک کنم سیگت باشه)
سلام.
وبکم این لپ تاب دچار مشکل شده.
یعنی فیلم نمیگیره و تا میزنی رو فیلم برداری هنگ میکنه و خارج میشه از وبکم ( عکس میگیره )
راهنمایی کنید لطفا
نسخه ی ویندوز ؟ از چه نرم افزاری برای فیلم از طریق وب کم استفاده می کنین ؟ سایر نرم افزار هارو تست کردین ؟نقل قول:
ویندوز 8.از نرم افزار خاصی استفاده نمیکنم،نمیدونم حتما نرم افزار پیش فرض خود ویندوز هست.نقل قول:
خیر
بهتره یه نرم افزار دیگه رو هم امتحان کنید ...نقل قول:
بنده هم در حال حاظر با Z500 و نرم افزار پیش فرض ویندوز 10 برای وب کم همین مشکل رو دارم . به نظر میاد مشکل درایوری باشه ... چون روی ویندوز های قبلی با درایور نصب شده توی سایت لنوو مشکلی نداشتم ( تا الانم لنوو درایور خاصی برای ویندوز 10 نداده )
به هر حال می تونین نصب مجدد درایور وب کم رو هم تست کنین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست؟
سالام.بنده یک دستگاه z510 با ویندوز 8 دارم.وقتی درایو c رو error checking میکنم یک مشکل رو نشون میده و وقتی دستگاه ریست میشه میره تو حالت repair. اما وقتی باز هم error checking میکنم باز هم یک ارور نمایش میده.
با نرم افزار های hd tune و HDD Regenerator کل هارد رو چک کردم اما مشکلی رو نشون نداد.
ویندوز رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد.
خواهشا اگه میشه راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دستگاه رو ببرم گارانتی.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من مدل i7 این لپ تاپ رو دارم به خاطر مشکل conservetion mod فرستادم گارانتی ویستا نه تنها درست نشد بلکه دو تا هم ایراد گذاشتن روش فرستادن و به هیچ وجه هم پاسخ گو نیستن
تاکید می کنم به هیچ وجه هیچ محصولی رو با گارانتی ویستا نخرید چون جز اعصاب خردی چیزی براتون از این شرکت متقلب بی سواد از نظر فنی نمی ماسه
دوباره تاکید می کنم گارانتی ویستا به هیچ .جه اگه شده پول اضافه خرج کنید ویستا نگیرید گارانتی رو
چه مشکلی با conservation mode داشت؟نقل قول:
گارانتی چه مشکلاتی اضافه کرد؟
من ۴ سال پیش و ۲ سال پیش یه لپتاپ ایسوسم رو فرستادم گارانتی ویستا، هر دو بار بدون هیچ هزینه ای برام درستش کردن (حتی شکستگی لولا) من که خیلی راضی بودم ازشون. نمیدونم الان چطور شده.
فکر نکنم گارانتی مسئولیتی در قبال مشکلات درایوری باشه . بهتر بود پرس و جو می کردین سپس لپ تاپ رو برای تعمیر می فرستادین گارانتی .نقل قول:
قبلا هم مطرح کردین و قبلا هم گفته شد مشکل Conversation mode یه مشکل عمومی هستش و حتی در مدل های جدید ( اگر اشتباه نکنم Z5070 ) هم وجود داره . قطعا گارانتی نمی تونه اینگونه مشکلات که ناشی از سهل انگاری سازنده هستش رو حل کنه
دوستان درایور ها برای ویندوز 10 توی سایت لنوو قرار گرفت.
از دوستان کسی ویندوز 10 نصب کرده؟
بله من ورژن نهایی رو نصب کردم.نقل قول:
فعلا که راضی کننده بوده
درایورای جدیدو دانلود کردید یا نه!؟ باید حتما دانلود کنم!؟نقل قول:
در مورد درایور که من درایورها را از سایت لنوو گرفتم.
اما سوال اینکه کسی ویندوز 10 و ویندوز 8.1 را با هم نصب کرده؟
یک سوال هم بی مورد به ویندوز 10 است ولی میپرسم. لپ تاپ من 3 تا درایو C , D , E داره و 2 تا درایو هم رزرو سیستم است. در نتیجه بهم اجازه ایجاد یک پارتیشن جدید را نمیدهد. حالا که میخواهم ویندوز 10 نصب کنم و نمیخواهم اطلاعات قبلی ام را جابه جا کنم ، حالا هم نمیتوانم درایو جدید بسازم. چیکار باید بکنم؟
خب، بالاخره مشکل را حل کردم و ما هم ویندوز 10 نصب کردیم.نقل قول:
در مورد مشکل پارتیشن که با نصب برنامه MiniTool Partition Wizard Professional مشکل را حل کردم و یک پارتیشن جدید برای نصب ویندوز 10 ساختم.
بعد هم ویندوز 10 نسخه 64 بیت enterprise نصب کردم و با برنامه KMSpico هم فعالش کردم.
فقط نکته اینجاست که برنامه energy management هنوز برای ویندوز 10 ارائه نشده است.
همچنین با توجه به اینکه من طرفدار سرسخت McAfee هستم و هنوز نسخه 8.8 را نگرفتم و نمیدانم با ویندوز 10 سازگار هست یا نه.
- - - Updated - - -
خب، بالاخره مشکل را حل کردم و ما هم ویندوز 10 نصب کردیم.نقل قول:
در مورد مشکل پارتیشن که با نصب برنامه MiniTool Partition Wizard Professional مشکل را حل کردم و یک پارتیشن جدید برای نصب ویندوز 10 ساختم.
بعد هم ویندوز 10 نسخه 64 بیت enterprise نصب کردم و با برنامه KMSpico هم فعالش کردم.
فقط نکته اینجاست که برنامه energy management هنوز برای ویندوز 10 ارائه نشده است.
همچنین با توجه به اینکه من طرفدار سرسخت McAfee هستم و هنوز نسخه 8.8 را نگرفتم و نمیدانم با ویندوز 10 سازگار هست یا نه.
مال 8.1 که بدون مشکل کار میکنه! من آپگرید کردم، فقطم درایور کارت گرافیکو نصب کردم! بقیه بدون مشکل کار میکنن!(به جز یه دونه که احتمالن مربوط به صداست ولی بازم مشکلی نداره!)نقل قول:
بعید میدونم مشکلی داشته باشه! من که فقط با نصب avg tuneup 2015 مشکل داشتم که اونم از سایت خودش گرفتم، نصب شد!
energy management ویندوز 8.1 را امتحان کردم، نصب نشد.نقل قول:
ولی جالبه که در حالیکه در ویندوز 8.1 گزینه conservation mode فعاله، در ویندوز 10 هم باتری بیش از 55 درصد شارژ نمیشه . یعنی در عمل بدون نصب برنامه energy management، این اتفاق میفته.
با سلام .نقل قول:
تنظیمات Conservation mode در بایوس ذخیره میشن . لذا تا زمانی که بایوس به حالت پیش فرض برنگشته ، تنظیمات ذخیره شده باقی می مونن .
نقل قول:می تونین لیست محصولات تست شده با ویندوز 10 رو از اینجا نگاه کنینکد:http://www.av-comparatives.org/windows-10-approved-products/
دوستان من از 8.1 به 10 upgrade کردم و آخرین ورژن تمامی درایورها رو نصب کرده اما 2 تا مشکل شدید :n03:
1 -سرعت بوت خیلی کنده (60-90 ثانیه ) 2- بعضی اوقات ویدئو کار کرش میکنه و صفحه سیاه میاد که هی میخواد خاموش و روشن بشه و بعد از چند ثانیه ویندوز ریستارت میشه و ارورvideo tdr failure میده !
لطفا کمک کنید، مال شما چطوری مشکلی نداره ؟ من روی ویندوز 8.1 هیچکدوم این مشکلها رو نداشتم.
آپدیتی هم که دیشب اومد رو نصب کردم فقط مشکل صدا بنظرمیاد درست شده چون بعضی اوقات صدا قاتی میکرد و قطع میشد.
- - - Updated - - -
دوستان من از 8.1 به 10 upgrade کردم و آخرین ورژن تمامی درایورها رو نصب کرده اما 2 تا مشکل شدید :n03:
1 -سرعت بوت خیلی کنده (60-90 ثانیه ) 2- بعضی اوقات ویدئو کار کرش میکنه و صفحه سیاه میاد که هی میخواد خاموش و روشن بشه و بعد از چند ثانیه ویندوز ریستارت میشه و ارورvideo tdr failure میده !
لطفا کمک کنید، مال شما چطوری مشکلی نداره ؟ من روی ویندوز 8.1 هیچکدوم این مشکلها رو نداشتم.
آپدیتی هم که دیشب اومد رو نصب کردم فقط مشکل صدا بنظرمیاد درست شده چون بعضی اوقات صدا قاتی میکرد و قطع میشد.
سلام
من حدود یک هفته قبل یک لب تاب i5 z5170 'گرفتم
موقعی که لب تاب رو گرفتم فروشنده کل نصب ویندوز 8/1 و نرم افزارها رو در مدت کمتر از 10 دقیقه آماده و تحویل داد ؟؟؟!!!!!!
نرم افزار های نصب شده با ورژن های نرم افزار های داخل cd ،مربوط به لب تاب هم خوانی نداره و موقع کار بعضی اوقات هنگ می کنه آیا لازم برنامه های خودشو نصب کنم؟
مورد بعدی موقعی که هارد اکسترنال وصل می کنم و شروع به کپی می کنم سرعت کار با سیستم به شدت پایین می آید ایراد کار کجاس
دیروز هم به هیچ عنوان نرم افزاری روی سیستم نصب نمی شد که با برنامه ریکاوری درست شد به نظر شما دوستان آیا بهتر ه ویندوزم رو مجدد نصب کنم؟؟
کل شارژ که نگه می داره مابین 3 تا 4 ساعت آیا واسه این لب تاب زمان خوبی هست ؟
برنامهenergy management رو نصب نکردم آیا لازمه
و مدت زمانی که یک لب تاب شارژ نگه می داره چقدره
موقعی که لب تاب رو گرفتم فروشنده کل نصب ویندوز 8/1 و نرم افزارها رو در مدت کمتر از 10 دقیقه آماده و تحویل داد ؟؟؟!!!!!!
نرم افزار های نصب شده با ورژن های نرم افزار های داخل cd ،مربوط به لب تاب هم خوانی نداره و موقع کار بعضی اوقات هنگ می کنه آیا لازم برنامه های خودشو نصب کنم؟
مورد بعدی موقعی که هارد اکسترنال وصل می کنم و شروع به کپی می کنم سرعت کار با سیستم به شدت پایین می آید ایراد کار کجاس
دیروز هم به هیچ عنوان نرم افزاری روی سیستم نصب نمی شد که با برنامه ریکاوری درست شد .
به نظر شما دوستان آیا بهتر نیست ویندوزم رو مجدد نصب کنم.
دیروز هم به هیچ عنوان نرم افزاری روی سیستم نصب نمی شد که با برنامه ریکاوری درست شد .
به نظر شما دوستان آیا بهتر نیست ویندوزم رو مجدد نصب کنم.
سلام دوستان
همونطور که میدونید ، z510 دو نوع مختلف داره که یکیش دارای هارد ssd یعنی Hssd ( همونی که 8 گیگ به عنوان کش عمل میکنه ) و اون یکی هارد معمولی هست
الان هارد لپ تاپ من معمولی هست و خیلی اذیت میکنه ، سرعت بوت ویندوز پایینه و وقتی به برق وصل نباشه کلا کند عمل میکنه ، میخواستم ببینم میتونی هاردش رو عوض کنم و هاردی بندازم که 8 گیگ ssd داشته باشه به عنوان کش؟
اگه آره چه مدلی هست که مشکل ساز نباشه باهاش؟میشه لینک بدید ازش؟
آخه از یکی از تعمیرکارا پرسیدم گفت مشکل نور پیدا میکنه و توی بایوس مشکل ایجاد میکنه و باید آپدیت کنی و .... و بعدش حل نمیشه
میخواستم ببینم صحت داره یا نه؟
در کل چیکار کنم؟
ممنون
به بهنقل قول:
احوال صاب تاپیک :n02:
تعمیرکاره الکی میگه
پاساژ بزرگمهر رشت ی تعمیر کاره خودش این لپ تاپ و داشت، هاردشو عوض کرده بود، البته پیشنهاد من اینه ک ی هار با سرعت 7200 بذاری
این بهتر از ی هارد 5400 هیبریدیه،
لینک ک ندارم، ولی مغازه اون فروشنده و تعمیرکار تو پاساژ و اگر خواستی پیدا می کنم بهت میدم
:n05:
نقل قول:
مخلصم آقا فرهاد گل
پس منو یادته هنوز؟ :n02: بابا دمت گرم
اتفاقا من علاالدین رشت رفتم طبقه دوم ، اون تعمیرکالری ک گفتم اونجاس :n02:
فقط 3 تا سئوال: :n02:
1- وقتی هاردش رو عوض کرده بود مشکلی براش پیش نیومده بود؟
2- الان بنظرت هارد با سرعت 7200 بهتر از اون HSSD هست که گفتم ؟
3- بیزحمت اگه تونستی شماره مغازه یا آدرس مغازه ( اسم مغازه ) رو بهم بده یه سر برم ببینم چی میگه این مهندس :n02:
ممنون عزیزم
مخلصیم
خوده تعمیرکاره ب من پیشنهاد کرد این هاردو بذارم، حتما خوب بوده ک ب من هم پیشنهاد کرده بود.
البتهمن دیگه حساس نیستم سرعت هاردش اونقد اذیت کننده نیست ک بابا، ب نظر من ارزش نداره (200،300 تومن خرج هاردش کنم ( فکر کنم)) اخه تازگیا باتریشم خراب شده، دوست ندارم خرج کنم براش،
ولی هارد هیبریدی خب فقط تو بوت سرعت بالایی داره وگرنه بقیه چیزا یکیه، ولی هارد 7200 ک من میگم تو تمام فرایندها سرعت بالایی داره، اون ک ویندوز 10 نصبیدی سرعت بوت پایینه بخاطر ویندوزه، این شرکتا هزارتا بلا سر ویندوز میارن، مثلا من ویندوز 8 نصبیده بودم اینطوری بود، بعد ی ویندوز 8 شرکت دیگه نصب کردم سرعت بوتش خوب شد!
اما اسم مغازه رو باید مسیرم بخوره ببینم بهت بگم
ولی کروکی وار میتونم بهت بگم
وقتی داری به پاساژ نگاه میکنی از ورودی سمت چپ وارد شو بعد سمت چپ پله کانو رفتی بالا، طبقه دوم، پله کان ک تموم شد اولین مغازه ای ک اون جلو است، هستش، صاحابش ی یارو کچله، ولی خیلی با انصافه
ولی خودم چند وقت دیگه میرم بعد بهت دقیقشو میگم
شماره هم ی دونه دارم ولی نمیدونم مال اون هست یا نه :n13:
دمت گرمنقل قول:
آره ویندوز 10 که مشکل بوت داره تقریبا ولی من مشکلم اون نیست / کلا هارد و باتری این لپ تاپ داغونه / حالا مسیرت خورد اسم مغازه رو دیدی بیزحمت بهم بگو یا صاحب مغازه رو ، برم ازش مشورت بگیرم ببینم چی میگه.
خودمم مسیرم خورد که میرم پیشش
هارد ک خوبه باز اگه باتریش خراب بشه دیگه مصیبته ، چون معلوم نیست باتری های توی بازار چجورین ، اینی که شرکت زده مالی نیست وای بحال بقیه
ممنون
من که توصیه میکنم دوباره خودت ویندوز بریزی و درایورها را هم از سایت بگیری و یا از روی CD نصب کنی.نقل قول:
ویندوز هم بنظرم ویندوز 8.1 بریز، نسخه 64 بیت.
در مورد برنامه energy management حتما توصیه میکنم که نصب کنی.
در مورد هارد نظری ندارم ولی دوستان دیگر هم در صفحات قبل همین تاپیک صحبت کرده بودند که هنگام کپی، سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه.
توصیه میکنم برنامه tera copy را نصب و امتحان کنی. شاید مشکل تا حدودی کمتر شود.
اقا شمارشو تو پیغام خصوصی بهت دادم، البته امروز ب من گفت هارد ssdنقل قول:
160گیگ 250 تومن با ی ماه ضمانت دارم، منم رغبت پیدا کردم ی لحظه بخرم :n05:
ولی ازون جایی ک دوس ندارم خرج این لپ تاپ کنم نمیخرم، همون. دو و نیم میلیون هم زیاد پولش و دادم :n05:
ولی یارو میگفت هارد 7200 نایاب شده ، ب هر حال خودت پیگیری کن، سر اخر هم نتیجه رو ب اشتراک بذار تو تاپیک تا دوستان استفاده کنند
- - - Updated - - -
اقا شمارشو تو پیغام خصوصی بهت دادم، البته امروز ب من گفت هارد ssdنقل قول:
160گیگ 250 تومن با ی ماه ضمانت دارم، منم رغبت پیدا کردم ی لحظه بخرم :n05:
ولی ازون جایی ک دوس ندارم خرج این لپ تاپ کنم نمیخرم، همون. دو و نیم میلیون هم زیاد پولش و دادم :n05:
ولی یارو میگفت هارد 7200 نایاب شده ، ب هر حال خودت پیگیری کن، سر اخر هم نتیجه رو ب اشتراک بذار تو تاپیک تا دوستان استفاده کنند
ممنون داداشنقل قول:
زحمت کشیدی
والله این هفته که امتحانات ترم تابستون هست ، تموم شد باید یه روز برم پیشش ببینم چی میگه
اگه خبری شد ، نتیجش رو اینجا میذارم
بازم دمت گرم
دو هفته ای هست که ویندوز 10 رو نصب کردم .
روز اول به خصوص حالش خوب نبود و چندبار خود به خود ریستارت شد و صفحه آبی هم چندباری می اومد ! (عکس زیر ) اما بعدش دو چند روز اینده خوب شد و دیگه صفحه آبی نیومد.البته یه وقت که بازی رو اجرا میکنم ریستارت میکنه اما خیلی کم پیش اومد یکی دوبار . لودینگ ویتدوز هم خوبه راضی کنندس قک کنم نهایت 15 ثانیه طول میکشه . جالبه کهconservation mode نداره الان هم دوباره تو سایت Lenovo دیدم نیست ! باطری من روزای اول رو 55 بود الان نمیدونم چرا پر و کامل نشون میده !!! نمیدونم چرا اینطوری شد ! شاید من جایی سیخ زدم نفهمیدم !!:n02: الان مساله اینه باطری من رو 100 هستش باطری قضیش چیه و رو چه وضعیتیه ؟!!!! نزنه باطری بعد یه مدت خراب بشه ! از کجا بفهمم که الان این 100 شارز شده مثلا دیگه به باطری کاری داره نداره و داره مستقیم از برق استقاده میکنه ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر تنظیمات بایوس رو ریست کنین تنظیمات مربوط به باتری هم ریست میشه
چطوری ؟! یعنی بعدش مستقیم از برق استفاده میکنه !؟نقل قول:
این خطا شاید بخاطر هارد HDD بعلاوه SSD باشه. اگه مشکل دوباره پیش اومد ، توی تنظیمات بایوس قسمت configuration گزینه sata controll mode - AHCI رو تغییر بدین و تست کنین. همچنین در قسمت Boot گزینه UEFI رو هم تغییر بدین و تست کنین. احتمالا سیستم برای شروع در انتخاب حافظه boot دچار مشکل میشه، پس تمام وسایل جانبی رو هم از سیستم جدا کنید.نقل قول:
( ممکنه نیاز باشه به نحوی هارد HDD رو غیرفعال یا جدا کنید تا سیستم مثلا SSD رو بعنوان درایو بوت بشناسه یا برعکس و بعد هارد رو متصل کنید که در لپتاپ بهتره اینکارو نکنید )
+
در مورد باتری این مشکلات بیشتر به درایورهای لنوو برمیگرده که کلا برای نسخه های دیگر غیر از Win8 خیلی جالب عمل نکرده. حتی من از درایور انرژی منیجر 8 در 8.1 استفاده میکنم!
بعید میدونم این مشکل بخاطر معمولی بودن هارد باشه. هارد لپ تاپ z510 منم معمولیه و نسبت به روز اولی که ویندوز نصب کردم (حدود 1 سال پیش) سرعتش تغییری نداشته و ویندوز 8.1 خیلی زود بالا میاد.نقل قول:
سلام . مدت یکسال که z510 ددارم . چند وقتیه که لب تابم مشکل باتری پیدا کرده . درصد باتری یا روی صد یا روی صفر . موقع کار کردن هم به صورت ناگهانی خاموش میشه . مشکل هنگ هم بهش اضافه شده و فقط وقتی الت کنترل دیلیت میگیرم از حالت هنگ بیرون میاد . . تا حالا چند بار ویندوز عوض کردم ولی مشکلات هنگ و باتری پابرجاست . با برنامه انژی منیجمنت هم چند بار کالیبره کردم مشکل حل نشد . خواستم ببینم کسی راهکاری داره . کلافم کرده یهویی این نشکلات با هم شروع شد
جدیدا یه مشکلی پیدا کردم،
باتری رو درست نشون نمیده لپ تاب،مثلا اگه شارژ واقعی 20 درصد باشه،رو صفحه نمایش 90 درصد نشون میده!!
بار ها شده رو شارژ 80 درصد لپ تاب خاموش شده،ظاهرا 80 درصد بوده ولی در اصل کاملا خالی شده.
راه حلی هست ؟
- - - Updated - - -
باتری رو درست نشون نمیده لپ تاب،مثلا اگه شارژ واقعی 20 درصد باشه،رو صفحه نمایش 90 درصد نشون میده!!
بار ها شده رو شارژ 80 درصد لپ تاب خاموش شده،ظاهرا 80 درصد بوده ولی در اصل کاملا خالی شده.
راه حلی هست ؟
- - - Updated - - -
راه حلی هست ؟
در برنامه lenovo energy management یک بار Guage reset کنید.نقل قول:
برای این کار باید باتری کاملا شارژ باشد. بعد گزینه guage reset را بزنید ( در این حالت فکر میکنم لپ تاپ را از برق بکشید) و هیچ کاری باهاش نداشته باشید تا زمانی که کل باتری مصرف شود.