دو تساوی کفایت میکنه!نقل قول:
اینکه اتلتیکو یه باخت و مساوی بده ...
دو تساوی کفایت میکنه!نقل قول:
اینکه اتلتیکو یه باخت و مساوی بده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آتش جهنم مونیخ را رونالدو روشن خواهد کرد
رونالدو می تواند فردا نه فقط درختان مونیخ که کل شهر را بسوزاند و گواردیولا و رومینیگه مشترکا می توانند شاهد این اتفاق باشند
دوشنبه 8 اردیبهشت ساعت 20:20
آی اسپورت - رومینیگه نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ پس از باخت هفته گذشته این تیم مقابل رئال ادعا کرد که در بازی برگشت ، بایرنی ها مونیخ را به جهنمی برای مادرید تبدیل خواهند کرد.
در حالی که یک روز به آغاز این دیدار مانده است منتقد روزنامه AS نگاهی دارد به بازی فردا و ادعای عجیب رومینیگه :
« بازی این هفته بایرن و دو گلی که روی ضد حمله از وردربرمن دریافت کرد را دیدم. حالا دیگر مطمئن هستم که انتظارات بالا از رونالدو برای گلزنی در این دیدار خیلی غیر منطقی نیست .
با توجه به وضعیت مناسب این روزهای ستاره پرتغالی و نمایش خیره کننده اش در بازی با اوساسونا ، می توان امیدوار بود که این بار تاریخ به نفع رئال رقم خورده و جهنم مونیخ به دستان او روشن شود.
کریستیانو در ابتدای هفته نشان داد که یک بار دیگر آن سرعت خیره کننده ای که می تواند لام ، بواتنگ و دانته کند را گیج و سردرگم کند ؛ بدست آورده و بدون شک قدرت این را دارد که به تنهایی رئال را به فینال ببرد.
یا گواردیولا فکری به حال دفاع شکننده اش خواهد کرد یا اینکه رومینیگه اولین کسی خواهد بود که از اظهارنظر خودش ابراز پشیمانی خواهد کرد »
« کریستیانو در مونیخ نوک پیکان هجومی رئال خواهد بود ؛ بدون اینکه نیاز به بنزین اضافی داشته باشد .
او در همین شرایط و بدون آمادگی 100 درصد هم می تواند بلای جان دفاع بایرن باشد. پزشکان به او توصیه کرده اند که زیاد به خودش فشار نیاورد و اگرممکن است ، 90 دقیقه تمام بازی نکند.
اما همه کریس را می شناسند . وقتی صحبت از بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان و به خصوص بایرن مونیخ به میان می آید ؛ گوش او بدهکار هیچکس نیست.
او می خواهد بازی کند و همینطور هم خواهد شد. تصمیم گیرنده خود اوست ؛ مادریدیسمو به او ایمان دارد چرا که او همیشه یک برنده است.
حضور رونالدو در بازی فردا یک موهبت برای مادرید است . کافی است رئال به خوبی مقاومت کرده باشد و در لحظاتی که مدافعین بایرن خسته تر از همیشه هستند در یک ضد حمله رونالدو کار را تمام کند. یک ضد حمله یک گل و سقوط بایرن.
کریس اصرار داشت که در مقابل اوساسونا به میدان برود و آنچلوتی با تیزهوشی به او میدان داد.
بازی کردن و بازی کردن ! تنها راه بازگشت کریس به شرایط آرمانی همین مساله بود و دو گل و نمایش خیره کننده او مدرکی بود بر اثبات این ادعا .
رونالدو می تواند فردا نه فقط درختان مونیخ که کل شهر را بسوزاند و گواردیولا و رومینیگه مشترکا می توانند شاهد این اتفاق باشند »
پدرو پائولو سن مارتین : AS
رضا سیف
به امید موفقیت رئال :n12:
در طی 3-4 سال اخیر، رئال به خوفناکترین تیم در ضدحمله ها تبدیل شده و کسی نمیتونه منکر این باشه
من فکر میکنم امشب مهمترین آزمونمون رو تویه این چند سال درباره این موضوع داریم و باید نشون بدیم چرا اینقدر تیم ها از ضدحمله های ما میترسن...
بایرن بدون شک مثل نیمه اول بازی رفت، توپ رو خواهد داشت و جلو خواهد بود و همین بهترین فرصت رو میده که با چندتا توپ گیری، بتونیم ضد حمله بزنیم...
و البته از اون مهمتر اینکه مثل بازی رفت، خراب نکنیم این توپ ها رو و ازشون کاملا استفاده کنیم...
سرعت و دوندگی دی ماریا خیلی عالیه اما امیدوارم ایسکو فیکس باشه بجاش چون ایسکو پشت محوطه تا حالا چندبار توپگیریهای عالی داشته که به گل ختم شده...یجورایی خوراکش شده!
ضمن اینکه با اینکار، میتونیم دقیقه 60-70 دی ماریا رو بیاریم که با دوندگی پیاپی، خسته کنه بایرنی ها رو...
(البته بعید میدونم اینجور بشه!)
+
من فکر میکنم مثل بازی با بارسا، امشب هم بیل میتونه برگ برنده ما باشه...
امیدوارم رو فرم باشه و بتونه از اون فرارهای عجیبش داشته باشه...
در کل گرچه آمار خیلی بده در برابر بایرن در زمین اونا اما خب من امیدوارم...
+
نظر سنجی AS : طرفداران رئال خواهان حضور بی بی سی معروف در مقابل بایرن
نکته جالب اینجاست که هواداران رئال کوئنترائو را به مارسلو ترجیح داده اند . این در حالی است که مارسلو تا قبل از مصدومیت ، مهره فیکس کارلو آنچلوتی در دفاع چپ بود
سه شنبه 9 اردیبهشت ساعت 19:58
آی اسپورت - 4 ساعت دیگر دیدار حساس رئال مادرید در مقابل بایرن آغاز می شود و جو شهر مادرید ، کاملا تحت تاثیر این بازی قرار دارد.
برای مادریدی ها لادسیما نزدیک تر از هر زمان دیگری است و طرفداران رئال بی صبرانه منتظر نتیجه گیری تیم محبوبشان و برپایی جشن صعود به فینال هستند.
بدین منظور روزنامه AS از هواداران رئال خواسته بود که 11 بازیکن انتخابی خود برای این بازی را انتخاب کنند.
مطابق نظر آنچلوتی که در نشست خبری دیروز اعلام کرده بود که بنزما ، بیل و کریستیانو در ترکیب اولیه رئال حضور خواهند داشت ؛ هواداران رئال نیز با اکثریت آرا رای به حضور مثلث بی بی سی در پیکان حمله تیم محبوبشان دادند.
بر طبق این آمار کاسیاس بعنوان دروازه بان ، په په ، کارواخال ، راموس ، کوئنترائو در خط دفاعی آلونسو ، مودریچ ، و دی ماریا در خط میانی و بنزما ، بیل و کریس رونالدو نیز در فاز حمله بازیکنان مدنظر هواداران رئال هستند.
نکته جالب اینجاست که هواداران رئال ، کوئنترائو را به مارسلو ترجیح داده اند . این در حالی است که مارسلو تا قبل از مصدومیت ، مهره فیکس کارلو آنچلوتی در دفاع چپ بود.
منبع:
ما که رفتیم فینال اما یه چی
[حذف شد]
+
برای ژابی هم خیلی ناراحت شدم
جاش تو فینال خیلی خالیه...
راموس هم شاهکار بود!
+
ویرایش : جاودانی رو میبینم..
اگه مادرش میمرد، اینقدر چهرش ناراحت نمیبود!
بعضی مواقع، از ترکیدن اینا بیشتر از برد رئال لذت میبرم!
He Can't Hear You
- - - - - - - -
طعم خیلی خوبی داشت نیمه ی اول که با کارت ژابی خراب شد . حیف شد واقعاً ...
فقط امیدوارم راموس کارت نگیره .
عجب 45 دقیقه ای بود! واقعا مهیج و لذت بخش :n19:
یعنی امشب آخر ضد حمله بودیم واقعا نمیزاریم تکون بخورن دوستان پیش به سوی فهرمانی:n12::n12::n12::n12:
تو همین نیمه ی اول بایرن رو له کردیم
دمه همه گرررررم
مخصوصا راموس که نیمه نهایی دو سال پیش رو بدجور جبران کررررد
دوستان بهم لینک دانلود فول اچ دی این بازیو بدن تا فردا
خیلی ممنون
+
جاودانی فکر کنم رئالیه
این مزدک رو گیر بیارم :n24:
محشره این کارلتو - عجب گرد و خاکی به پا کرد در آلمان
نتایجی که کارلتو مقابل بایرن مونیخ گرفته واقعن بی نظیره
زمانی که در میلان بود هم خوب بایرن نقره داغ میکرد:n02:
تبریک به رئالی های عزیز:n16:
همون طور که پیش بینی می کردم بایرن توی دفاع مشکل داره
به خاطر همین توی نیمه اول دیگه رئال کارو تموم کرد حتی با گل اول
ولی دیگه فکرشو نمی کردم همچین نتیجه ای بدست بیاد و واقعا رئال عالی بود و بایرنی ها هم یه جورایی شاید بعد گل اول خودشون رو حذف شده دیدن
این برد ارزشمند و صعود پیشاپیش مبارک باشه :دی
+
راموس هم تعویض شد و حداقل فینال رو به خاطر محرومیت از دست نداد
ولی واقعا موندم من فینال احتمالی رئال و چلسی رو کجای دلم بذارم :دی
یعنی برام هم بده هم خوب!
تبریک تبریک تبریک :n19:
این هم از آخرین تیم آلمانی که به دست رئال حذف شد :n09:
5-0 قهرمان فصل پیش رو نابود کردیم...
یعنی قهرمانی (احتمالی) بدون حرف میشه این!
ما نیاز به داور نداریم برای قهرمانی...بی حرف و حدیث قهرمان میشیم!
و باید اینجا از کارلتو گفت که که همه معدلات رو بهم زد...
حتی خود ما هوادارا وقتی خوردیم به بایرن، خیلی امیدوار نبودیم...
حداقل به این چنین بردی..
اما اون اینکار رو کرد و شایسته تقدیره...
خیلی شیک پپ رو مات کرد...از اون کیش و مات های خیلی سریع!
اکثر بازیکن ها هم عالی بودن...
کارواخال و فابیو فوق العاده بسته بودن دو طرف رو...
پپه هم در کنار راموس عالی بودن...تمام توپ ها رو برگشت دادن...
گل دوم کریس هم که دیگه نابود کرد امشب رو برامون...
چقدر این پسر میخواد پیش ما عزیز شه، معلوم نیست!
کلا شب خیلی خوبی بود..به جز محرومیت ژابی که خیلی دلم براش سوخت...
تبریک خلاصه..
وعده ما؛ لیسبون!:n02:
عجب بازی ای بود ! تبریک می گم به همه ... خیلی حال داد ... اصلا فک نمی کردم این جوری طوفان کنیم ...
نویر کلا اگه نبود برای بایرن خیلی بهتر می شد ! :دي
دفاع بایرن واقعا ضعیف بودش ... روبن هم عالی گرفته بودن ... کلا ترکیب تیم عالی بودش ... مودریچ زابی راموس رونالدو دی ماریا بنزما کارواخال په په .... کلا همه عالی بودن ... کم کار ترین بازی کن زمین هم که کاسیاس بود ... با این که همش اونا حمله می کردن ولی کلا کار خطرناکی نکردن همون شوت گوتزه بازی قبلی از همه خطرناک تر بودش ... این بازی هم نزدیک بود البته ... ولی ۲ تا دروازه خالی رونالدو و بیل نزدن ...
سال دیگه هم احتمالا باید ۲باره رونالدو همه چیو درو کنه ...
ریال هم که المان رو حذف کرد یه تنه ... :دي
با اینکه چلسی رو خیلی دوست دارم ولی دوست دارم فینال بخوریم به اتلتیکو ...
[QUOTE]اره الکی گنده شده که تونسته توی بارسا در یک سال فقط شیش تا جام بیاره
[حذف شد]
بدون کوچکتربن اغراق :
یک دقیقه سکوت رو دیدم داور سوت رو زد برق رفت
وقتی اومد سوت پایانو زد
دو سوت بازیو دیدم
تبریک..... تبریک.........12 ساال صبر کردم.... کردیم.......
مرسی کارلتو..... امسال از اول با اومدنت بوی فینال رو حس میکردم..... فقط یه قدم دیگه.
جالب اینجاست کسایی که سال 2012 پنالتی خراب کردن امروز با دبل جبران کردن. و چه خوب گفت رونالدو که یه قهرمانی بهتون بدهکارم. نا امیدتون نمیکنم. مرسی مرد
تنها چیزی که میشه گفت اینه که همه عالی بووووووودن
و بایرن رو با یه بازی خوووب تو خونه ی خودش بردیم
تبریک به همه ی رئالی های عزیز :n12:
محتوای مخفی: درخواست
من الان فقط این شکلی ام :n02:
چند چیز خیلی خوب بود...
اول اینکه بایرن 180 دقیقه نتونست گل بزنه...موقعیت هم دو سه تا ایجاد کرد.
مورد بهتر رکورد زنی کریس بود که جلوی اینهمه تیم خوب، بهترین رکورد رو بجا گذاشت.
مورد بهتر تر، این بود که راموس نویر رو نقره داغ کرد. بعد از اون پنالتی که راموس زد به آسمون، نویر خیلی اینور اونور دستش انداخته بود که راموس به بهترین شکل جوابش رو داد. گل اول فوق العاده بود...مثل یه عقاب پرید رو سر توپ...
از گزارشگر و مجری و کارشناس شبکه سه هم سوت می زنیم و می گذریم.
:n02:
بایرن که نابود شد :n02: درتموند خیلی بهتر بازی کرد، الان ارزش اون بازیش معلوم میشه جلو این تیم اماده
وای وای .......... دوستان تبریییییییییییییککککککککک کککککککک:n12:
بایرن رو 5 تاییش کردیم ، انتقام بارسلونا رو هم گرفتیم !!! :n02:
دم راموس گرم.... با 2 تا گلش کمر بایرن مغرور رو شکست. سلطان هم مثل همیشه گل کاشت......
اگه یکم دقت میکردیم 2-3 تا گل دیگرو هم راحت میزدیم. انصافا همه بازیکنا عالی بودن. از کارواخال گرفته تا بیل و بنزما....
در مورد محرومیت آلونسو هم غمی نیست. ما رئال مادریدیم و با تموم وجود برای لادسمیا خواهیم جنگید.
HALA MADRID
تبریک میگم بازی عالی بود :n12:
مشت محکمی بود بر دهان اتوبوس گویان :دی باقی صحبتها فردا در کمال آرامش :n20:
فقط:
نقل قول:
بی حرف و حدیث قهرمان میشیم!/یعنی قهرمانی (احتمالی) بدون حرف میشه این!
عزیز جان عجله نکن :دی هنوز فینال مونده و اتلتیکو و چلسی هر دو حریفی سخت خواهند بود!
ژابی واقعا حیف شد چقدر بی جهت اخطار گرفت ...
تبریک تبریک تبریک:n12:
اولیش به خاطر صعودمون به فینال ونقره داغ کردن بایرن تو زمین خودشون
دومیش به خاطره رکورد 16 گله کریس
سومیش به خاطر...
[حذف شد ]
گرت : یه پیروزی فوق العاده. بازی برای رئال در فینال لیگ قهرمانان، تحقق یک رویاست!
+
آمارمون این فصل در مجموع برابر آلمانی ها :
6 بازی
برد : 5
مساوی :0
باخت : 1
گل خورده : 4
گل زده : 17
اینا رو ول کنید..
من عاشق این خوشحالی شدم!
بقول معروف، شایسته حضور در فیفا هست!:n02:ویرایش :
نقل قول:
عزیز جان عجله نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز فینال مونده و اتلتیکو و چلسی هر دو حریفی سخت خواهند بود!
نقل قول:
یعنی قهرمانی (احتمالی) بدون حرف میشه این!
دارم میرم بخوابم چون فردا زود باید بلند شم.
فقط اینو بگم که فرقی نمی کنه میزبان کیه و کجاست می خواد خونه خودی باشه و می خواد خونه تیم حریف باشه هر کجا باشه اسمانش متعلق به کهکشانی هاست.:n12:
بدون هیچ شکی رونالدو با فاصله بسیار زیادی نسبت به رقیبانش، بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست. :n12:
دوستان به یک نکته ظریف توجه کنین :
(شالکه + دورتموند + بایرن) 4 - رئال مادرید 17
VIVA MADRID:n12:
رئال فقط تو بازی برگشت با دورتموند یکم ضعیف بازی کرد
تو بقیه بازی ها خیلی خوب بود
به ترتیب به تیم های قوی آلمان خوردیم
که به قول قوه ی الهی و تیمی بردیم :n02:
تبریک دوستان ! تو جهنم خودشون آتیششون زدیم : دی
به شدت خوشحال شدم از گل زنی راموس ، قشنگ انتقام اون پنالتی رو گرفت .
تبریک میگم واقعا بازی فوق العاده ای بود خیلی زیبا و با اقتدار بردیم
بایرن هم تخصص پیدا کرده در نتیجه 4-0 در نیمه نهایی...!
حالا این رو باخت، سال پیش برد با همین نتیجه یه تیمی رو!
+
دوستان برد رو تبریک میگم.....
گل اول رئال که زده شد خیلی خوشحال شدم ولی...وقتی راموس گل دومو زد یه فریادی زدم که کل اهل خونه بیدار شدن....یعنی دیگه نمیدونم اگه اون برگشت بیل و برگشت کیلومتریه رونالدو گل میشد دیگه محله رو چراغونی میکردم شب....
16 گل در 10 بازی....خیلی مشتاقم جلو تیم اتوبوسی چلسی بازی کنیم....در کل تفکرات بارسایی رو منحل کردیم....و یه چیز دیگه ام این که به بایرن یوپ هاینکس واقعا" متاسم....:n02:
رونالدو وقتی دومین کاشته رو گرفت ،من همون لحظه گفتم رونالدو بچسبونش به تور دروازه .... و در عین نا باوری نویرو دیدم که فقط داره نگا میکنه....
کاسیاسم که تو چند تا صحنه گل کاشت....مزدکم که کلا" بعد گل دوم نابود شد....
رونالدو و راموسم تلافی بدی رو سر بایرن در آوردن....و در کل خیلی خوشحال شدم برا گلای راموس چون خیلی دوست داشتم تلافی کنه....(یکی از گلاشم فک کنم تقدیم کرد به تیتو....)
و اینم بگم که ،بازی رفت گفته بودم که این هاوارد وب برامون هر وقت سوت زده خوب بوده....امیدوارم فینالم بدن به اون....:n20:
یعنی دو تا دیگه ام میزدیم تلافی بارسا رو سرشون در آورده بودیم....
تیم عالی بود ... کارواخالم امروز به خصوص بود...کلا" به هر کی فکر میکنم میبینم سر پستش عالی بوده....
و در آخر این که رسیدیم به لیزبون و منتظر حریفیم....آیا فینالی تمام اسپانیایی در پیش خواهد بود یا فینال سر مربی پیشین در مقابل تیم باز سازی شده؟!
=======
الان فقط یه چیزی کمه....اتلتیکو لطف کنه یه بار ببازه و یه بار مساوی کنه کا ما راه میوفته..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عکس های بازی دیشب
غول های اسپانیایی لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی 0-4 در آلیانز آرنا مقابل بایرن مونیخ و در مجموع بازی رفت و برگشت با نتیجه 5-0 به فینال رسیدند.
آنجلوتی در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: "باورنکردنی بود. نمایش فوق العاده ای بود. واقعاً خوشحالم.
"فکر می کنم نیمه اول عالی بود، در دفاع و حمله با توپ و بدون توپ خیلی خوب بودیم. فکر می کنم نیمه اول بازی فوق العاده بود.
"سعی کردیم نسبت به بازی اول مقابل بایرن مونیخ تلاش بیشتری داشته باشیم، فشار بیشتری در حمله وارد کنیم و سریعتر بازی کنیم، همه چیز خوب بود."
درباره اینکه ترجیح می دهد در فینال مقابل چه تیمی بازی کند از آنجلوتی سوال شد: "نمی دانم، چلسی تجربه زیادی در این نوع بازی دارد. از سوی دیگر در حال حاضر اتلتیکو تیمی با شور و اشتیاق فراوان است.
"فرقی ندارد، مهم حضور در لیسبون است."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
دیشب چند تا نکته واقعا برای من جالب بود.
یکی گزارشگر اقای مزدک خان بود که یادمه دقایق پایانی بود این بشر هنوز در گزارش خودش از اما اگر صحبت می کرد و هنوز صعود رئال رو در حد احتمال قرار داده بود. :n13:
مثلا یادمه یک جا که راموس تعویض شد گفت « بله راموس کارت زرد داره و اگه رئال بیاد بالا در بازی بعدی بهش نیاز هست» :n08:
نکته دیگه هم این قیافه کریم هستش، هر موقع چهرشو از نزدیک نشون میدادن من خندم میگرفت، کلا شکل و شمایل چهرش طوریه که ادم فکر میکنه الان این بشر میزنه زیر گریه :n08:یه جورایی ابروهاشو خم میکنه من فکر کردم به این ابنبات ندادن می خواد قهر کنه.:n02:
منم بردو تبریک میگم فکر کنم هیچکس فکرشو هم نمیکرد اینقدر قاتع بازی رو ببریم:دی
گزارش مزدک هم با اینکه روی اعصاب بود ولی خدایی از گزارش سیانکی بازی چلسی و لیورپول بهتر بود
سیانکی به طور واضح توهین میکرد به چلسی:دی
ایشالا فینال با چلسی بازی باشه و امیدوارم به یاد موندنی ترین فینال رو داشته باشیم:n12:
چقدر طرفدار مشترک رئال ، چلسی هست :n02:
فینال چلسی و رئال واقعا دیدنی میشه
امیدوارم فینال خوبی ببینم ، البته با برد رئال :n02:
+
دوستان به نظرتون اگه اتلتیک بیاد بالا کار رئال سختر هست یا چلسی ؟؟؟؟
به نظر من اتلیتیک
بخاظر این که سبک خیلی فشرده ای دارن و بازیکنای خیلی خیی خشن
کافیه یه گل بزنن دیگه عمرا بذارن گل بخورن ، حتی به قیمت جونشون
محتوای مخفی: لینک
+
من اولش فکر کردم رونالدو داره میرقصه :n02:
بقیه عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم به همه هواداران تیم عزیزمون رئال:n02:
ازمعدود بازیهایی بود که شاهد شکست پپ تو تاکتیک بودیم و کمتر کسی میتونه پپ رو تو استراتژی و تاکتیک تو بازی شکست بده.
معمولا تیمها مقابل بایرن قرار میگیرن توپ رو میدن به بایرن و فضا رو در اخیتار میگیرن ولی بازم بایرن بازی رو دیکته میکنه و هر کاری بخواد میتونه بکنه ولی دیشب این ما بودیم که بازی رو به بایرن مونیخ دیکته کردیم و بهشون نشون دادیم بازی فقط پاسکاری نیست!که تو یه بازی700تا پاس بدی بدون حتی زدن 1 گل در مجموع 180 دقیقه شاید کلا بایرن 2موقعیت 100%گل داشت
2 تا آمار امیدوار کننده
* اخرین باری که رئال بایرن رو در مرحله حذف اوت کرد، فصل 00-99 بود که در نهایت رئال موفق شد برای هشتمین بار، قهرمان cl بشه...
* ایکر تا حالا 2 تا فینال اروپایی با رئال داشته که هر دوتا رو برده. 00-99 با والنسیا + فصل 02-01 برابر لورکوزن
یه چیز هم که بهش اشاره نشد، از خود گذشتگی فوق العاده بیل بود..
تیم 2-0 جلو بود و صعودش کاملا قطعی بود و بیل تک به تک شده بود...راحت میتونست گلش رو بزنه...بلاخره گلزنی تویه نیمه نهایی cl یه چی دیگست!
اما خیلی راحت توپ رو داد کریس که بتونه رکورد گلزنی تویه cl رو بشکونه!
بقول خودش ؛ این پسر اینجاست که به کریس پاس گل بده!
+
به امید دیدن مجدد این صحنه
نمایش اقتدار رئال بزرگ رو به همه هوادارا تبریک میگم . :n16: جهنم مونیخ تو سیاهچاله این کهکشان محو شد :n09:
مطمئن بودم بازی برگشتم با برد تموم وصعود میکنیم ولی زدن 4 گل رو کسی پیش بینی نمیکرد
خوشحالم بعد ازمدتها تو آستانه کسب سه گانه هستیم. یه جورایی انگار دوباره باید خود زیدان میومد کنار تیم تا نحسی این طلسم رو بشکونه
ممنون از کارلتو که تو مهمترین جای فصل تیم رو آماده نگه داشته و افکارش رو به حریفا دیکته میکنه و ممنون از همه ستاره های این کهکشان
جیگرم حال اومد وقتی حال همه این ضد رئالیهای سیما و اون کارشناس ضعیفش گرفته شد که هنوز داشت بعد بازی مستقیم و غیر مستقیم رئال ،چلسی ،اتلتیکو و،فوتبال ایتالیا و جمعی ازبهترین مربیای دنیا رو میکوبید و ذهن بیننده رو منحرف میکرد . ظاهراً فقط مربی مورد علاقش رو شایسته میدونست برای قهرمانی
فک کنم اهوازی ها و آذری ها به موقع این آدم رو شناختن و عذرش رو خواستن
تنها ضد حال دیشب فقط از دست دادن آلونسو بود که خیلی به کار تیم میومد تو بازی فینال با توجه به تجربه زیادی که تو فینالها داره ولی %99 قهرمانی رو مال رئال میدونم و %1 هم مال اتفاقات