من الان گیج شدم رفیق!نقل قول:
من 0.1 رو نصب کردم و حالا به نظرتون چی باید دان کنم ؟؟؟ میشه لینک بدین؟؟؟
گزارشگر دیگه ای واسش نیومده؟؟؟؟ ممنون
Printable View
من الان گیج شدم رفیق!نقل قول:
من 0.1 رو نصب کردم و حالا به نظرتون چی باید دان کنم ؟؟؟ میشه لینک بدین؟؟؟
گزارشگر دیگه ای واسش نیومده؟؟؟؟ ممنون
بچه ها حجم پچ پیس ادیت سافت 98 بیشتر هست چرا ؟
بعد کسی از سافت 98 گرفته که کار کنه پچ ؟
عزیز نظر منو بخوای اگه حجم نداری دان نکن تغییراتش نسبت به پچ قبلی زیاد نیستنقل قول:
فرقی نمیکنه،بعضی سایت ها ریکاوری میذارن یا نوع فشرده کردنشون فرق میکنه که حجم هاشون یکم متفاوت میشهنقل قول:
من پچ قبلی رو از پی سی دی گرفتم
من از سافت 98 دانلود کردم و کاملا سالم بود و کار کردنقل قول:
تغییراتش رو توی پست قبلیم توضیح دادم ( پست 2520 همین تاپیک )
لینکش رو برات ارسال کردم
سلام پچ رسمی کونامی هنوز نیومده
آقا این MyPES 2014 جریانش چیه ؟؟
خب نمیشه خوده پچ رو جدا پیدا کنم و دانلود کنم؟؟؟ دقیقا" چیو باید سرچ کنم؟؟ یعنی شماره چنده پچ ؟0.2 ؟؟؟نقل قول:
سلام.
من باید از کجا بفهمم نسخه بازیم چیه.یعنی این پچ سافت 98 رو میتونم دان کنم.
سلام،کسی میتونه در مورد تنظیمات دسته راهنمایی کنه،کلا داغونه؟:n27:
من unistal اش کردم رفت !
این پچی که الان اومده 0.2 هستشنقل قول:
الان یکی از سایت های ادیت ایرانی پچ رو از dlc جدا کرده حجمش شده حدود 100 مگ که لینکشو برات پ.خ میکنم،کسایی که قبلا پچ 0.1 رو نصب کردن لازم نیست حتما دوباره 700 مگ دان کنن
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببین این تنظیمات دسته منه ، تقریبا میشه گفت برای همه همینطوریه ، یعنی با X شوت میزنه و با Y پاس فرار و با B سانتر و تکل و با A هم پاس میده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دسته من دکمه استارت را نداره و نمیتونم تنظیمش کنم ! اون جای خالی را خودت تنظیم کن روی Start
درضمن برای بازی کردن حتما باید دسته شوک دار داشته باشی . . .
داداش mahdi209 میشه لینک اون سایتی که فقط پچ جدید رو گذاشته و نیازی نداره 700 مگ رو دانلود کنیم بذاری؟!:n05:
من پچ 0.1 رو نصب کردم. ارزش نداره دوباره 700 مگ بگیرم.
چون نمی تونم تو خصوصی ازت تشکر کنم .(چون پستام هنوز 20 تا نشده) همین جا ازت تشکر میکنم mahdi209 عزیزنقل قول:
این پچ MyPES14 Patch 1.1 چه تغییراتی انجام میده ؟؟
این خرید بازیکن تو مسترلیگ شیوه خاصی داره؟ من هرکار میکنم نمیشه بازیکن خرید...
حتی بازیکن های آزاد!!!
من با سیستمی قوی که دارم کاملا راحت دارم بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی میکنم منم با حرف konami_pc
موافقم هر چقدر تلاش کردم یه باگ پیدا کنم نتونستم .
در ضمن بچه های پی اس باز و اقای konami_pc
باید خیلی خوشحال باشید چون امسال تاپیک پر فن فیفا شده در واقع اینا دارن پی اس بازی میکنن که هی میان اینجا و نظر میدن وگرنه هی اینجا نمی اومدن .
بازم تاکید میکنم تا الان هیچ باگی تو بازی ندیدم
بچه های فیفاباز از اینکه هی میاید اینجا و نظر میدید حالا چه مثبت یا منفی فرقی نمیکنه بلکه باعث خوشحالی ما فن های پی اسه پس خوش اومدین به جمع ما پی اس بازا.
در اخر میخوام بگم که کونامی ترکونده بازی حرف نداره خدایی همین پی اس چهارده فیفا رو میخوره حالا ببین سال بعد چه شود...
دوست خودم اومد خونه وقتی بازی رو روی LED خونه و تنظیمات گرافیکی سیستم خودم دید البته از قبل بازی کرده بود خونه خودشون و باسیستم خودش روی گرافیک پائین تر ولی وفتی اومد اینجا و بازی رو دید اصلا متعجب شده بود بخدا میگفت تو پچ بالا بردن گرافیک ریختی باورش نمیشد این همون بازی هستش که خونش انجام میدهنقل قول:
بازی کردیم بعد 1 دقیقه گفت خدائی خیلی بازی فرق میکنه روی گرافیک بالا اتفاقا اومده بود باگ های بازی رو نشون بده میگفت خطا بده پشت 18 تا راحت گل بزنم منم هی میزدمش تا این بتونه یکی رو گل کنه بخدا با سلکت کردن دروازبان هیچکاری نمیتونست بکنه و بخصوص با تایم زمانی پرش دفاعم بیشتر توپاش یا به دفاع میخورد یا راحت دروازبان جمع میکرد عیب اینجاست که نحوه بازی رو ندونستن تاکتیک و تکنیک های بازی رو اونجوری که باید بلد باشن بلد نیستن میزارن روی حساب باگ خوب بگذریم بعد گفت بزار فیفا رو ببینم چجوریه دمو فیفا رو گذاشتم واسش روی اخرین گرافیک تا بازی شروع شد بعد 1 دقیقه گفت بیا اقا بیرون امسال سال شماست هنوزم وقتی میخواست بره میگه امسال با فیفا نکست جن حتما فیفا سرتر میشه گفتم خوبه میگی نکست جن پس این یعنی صب کن سال بعد Pes 2015 بیاد بعد ببینیم چی میشه فعلا با این مقایسه نکنش
رفته خونشون بازی کرده زنگ میزنه میگه خدائی Pes 2014 تو سیستم تو یه چیزی داشت که مشکلی نبود توش گفتم خوبه خودم واست ریختم دوتا نسخه یکی هستش گفتم تو کافیه بریی سیستمت رو یکم بروز کنی بخصوص واسه بازیهای سنگین گرافیکی چندتا هم کلیپ های اموزشی بازی رو بگیر یکم از حالت فن بودن فیفا در بیا همون خونه خودتون هم حال میده ........... خوشبختانه از اون فن فیفاهای بود که منطق داشت وقتی یه چیزی رو میدید قبول میکرد حقم داشت هر چی بهش میگفتم پشت تل قبول نمیکرد تا اینکه اومد خونه بازی کرد و حرف ما واسش ثابت شد
دقیقا مثل اینجا که هر چی میگیم همه فک میکنن حقوق گیر این شرکت هستیم ما هم گیمری بیش نیستیم ولی سعی میکنیم وقتی یه بازی رو میخوایم انجام بدیم روی درجه ای بازی کنیم که از طرف شرکت پیشنهاد داده شده و اینجوری هم خودمون لذت میبریم هم پسوند فن باز به کسی چسبونده نمیشه و کسی هم داغ نمیکنه روی حرفهای تکراری کسی که داره هی از بازی تعریف میکنه و باورش سخته واسشون :n01:
والا منم با حرفت موافقم بازی رو دادم چندتا از پسرای فامیل نصب کنن بعد اومدن خونمون بازی رو رو کامپیوتر من انجام میدن عین فوتبال ندیده ها ریخته بودن سرش حین میگفتن عجب گرافیکی داره عجب گیم پلی روونی داره عجب چمنی ... بعد بهشون میگم مگه ندادم شما بازی رو نصب کنید میگن بازی رو سیستم تو یه چیز دیگست میگفتن انگاری بازی تو یه نسخه دیگست رفتم خونه پسرای فامیل دیدم بلللللله سیستم همشون ذغالیه بازی رو هم روی لاو بازی میکنن اونم به چه سختی تازه تیکم میزنه گفتم خدا همتونو شفا بده با این سیستمای عهد عتیق بازی انجام میدادین بلکه باید برید سیستم هاتون رو عوض کنین . بچه هایی که اینجا از بازی مینالن هم قضیه شون همینه . این بازی رو رو یه سیستم قوی انجام بدین قول میدم بازی رو ول نمیکنین همچین جذبش میشید که نگو و نپرس ... در کل من الان تو این چند روزی که بازی رو انجام دادم باگی پیدا نکردم ولی تو سیستم های ضعیف هر جور باگی پیدا میشه که مشکل رو ضعف سیستم میدونم در نهایت بازی به عنوان یه بازی سال اولی بسیار راضی کننده هستش و مطمئنن سال بعد با رفع برخی مشکلات هوش و اضافه شدن لیگ های بیشتر و استادیومها و فیسهای بیشتر به نظرم فیفا رو سال بعد کنار بزنه .نقل قول:
دوستان یه سوال فنی!:n02:
شوت محکم پشت محوطه رو چجوری میزنید؟!
متاسفانه حرف شما نادرسته و تمامی کسانی که از بازی ایراد میگیرن سیستم ضعیف ندارند. چون من هم روی High بازی میکنم و سیستم متوسطی دارم که باهاش هر بازی جدیدی نصب کردم اجرا شده و در سطح متوسط به High فریم خوبی گرفتم.نقل قول:
مشخصات لپ تاپ من:
CPU :DualCore Intel Core i5-450M, 2666 MHzCatalyst 13.4 WHQL
RAM: 4 GB
Graphic: ATI Mobility Radeon HD 5730 1 GB
Win 8.1 64 Bit
اما من مشکل فریم ریت ندارم مشکل دیر اجرا شدن دستورات دارم مثل شوت زدن،تغییر اشاره گر بازیکن، حرکت دادن بازیکن و...
قرار نیست بخاطر یه بازی سیستم همه ارتقا پیدا کنه. بلکه مشکل از بازی هست که فقط رنج سیستم های High-End رو هدف قرار داده. درسته که بازی های جدید گرافیک های بالا میخوان ولی انتظار ما از یه بازی فوتبال که همیشه سیستم متوسطی میخواسته اینه که این تغییرات ناگهانی رو زودتر از این ها انجام میداد تا الان شاهد این همه اعتراض نباشیم.
بچه ها من یه مشکل دیگه هم دارم که حسابی کلافه شدم ،وقتی سانتر میکنم و میخوام به صورت تک ضرب، ضربه سر یا شوت بزنم عمل نمیکنه و اکثر مواقع بازیکنم توپ رو استوپ میکنه و دروازه بان حریف میاد توپ رو جمع میکنه!!!:19:
میخواستم ببینم از دوستان این مشکل رو دارن؟!! اگه دارید چاره چیه؟!!
نقل قول:
همین پیاس فیفا رو میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی جالبه شما به بازی با این گرافیک و بازی که شوت ها و کلا همه چی تو اون 1 ثانیه دیر عمل میکنه میگی فیفا رو میخوره ؟به بازی که میشه مستقیم کرنر گل کرد ؟به باز یکه از 10 سانترش 8 تاش گله؟به باز یکه ایستگاهیاش همه زو چارچوبن و راحت میشه گل کرد؟به بازی که توش نمیشهتک ضرب و سریع بازی کرد؟انگار بازیکنا یه وزنه بهشون وصله
من هنوز بازی نکردم 14 رو اما از تعریفای دوستان میدونم فیفا خیلی پیشرفت داشته البته مکن خودم پی اس هم بازی میکردم یه زمانی اما معتقدم فیفا کاملتره و هر کی نظری داره وقابل احترام.
دوستان عزیز من تونستم یه فصل از مسترلیگ رو تموم کنم (با سیستم بالا و روی تنظیمات High) و میخوام یه نقد از بازی بنویسم.
در ابتدا به این نکته اشاره کنم که من از سال 2002 دارم PES یا همون Winning Eleven سابق رو بازی میکنم چون هیچ وقت نتونستم با گیم پلی و ساختار بازی FIFA ارتباط برقرار کنم.(این رو گفتم که دوستان فکر نکنن چون ایراد زیاد میگیرم طرفدار بازی FIFA هستم).
این بازی محاسن و معایبی داره که بدون هیچ تعصبی بصورت بند بند اشاره میکنم :
محاسن :
1) گرافیک بسیار تحسین برانگیز مخصوصا در نماهای نزدیک
2) استادیوم ها بسیار زیبا و واقعی طراحی شده اند
3) گیم پلی بازی پیشرفت چشمگیری نسبت به نسخه های قبل داشته ولی باز با ایده آل ها فاصله زیادی داره
4) رو پاسهای عمقی بسیار خوب کار شده
5) بازی بطور کلی سخت شده و نمیشه اون نتایج غیرواقعی نسخه های قبلی رو رقم زد
6) قیافه بازیکنانی که ساخته شده اند بسیار زیبا هستند
7) عکس العمل دروازه بانها بسیار عالی و چشم نواز شده اند
8) اشتباهات داوری خیلی کمتر شده
9) انیمیشنهای بازیکنان در زمانهای مختلف بازی مانند ضربات پنالتی و قهرمانی جالب شده اند
10) جو استادیوم و هیاهو و تشویق تماشاگران نسبت به نسخه های قبل پیشرفت خوبی داشته
اینها محاسنی بودند که الان یادم بود و قابل ذکر بودند ،و اما معایب بازی که کم هم نیستند!
معایب :
1) هوش مصنوعی بسیار پایین دروازه بانها که در مواقع حساس واقعا زجرآور هستند
2) دروازه بانها از زاویه های بسته مثل آب خوردن گل میخورن!
3) در طول بازی کامپیوتر خیلی کم روی شما خطا میکنه که این مسئله یک مقدار از طبیعی بودن بازی کاسته (نهایت 2-3 خطا در طول بازی)
4) تنوع گلهای رد و بدل شده خیلی پایینه (بیشتر گلها چه شما و چه کامپیوتر بصورت ریباند زده میشه!!!)
5) در هنگام تک به تک شدن با دروازه بان ، مدافع حریف با سرعت بسیار بالایی بهتون میرسه!
6) روی سختی Superstar قدرت تیمها معنایی نداره و تعادلی بین قدرت تیمها نیست! (من با منچستر یونایتد تو زمین خودم 3 گل از زسکا مسکو خوردم اما یوونتوس رو بدون دردسر تو زمینش 2-0 بردم!!!)
7) استادیوم ها بسیار کم هستند (نبود استادیوم های اسپانیا جالب توجهه!)
8) به جز چند بازیکن مطرح از هر تیم قیافه بقیه بازیکنان افتضاحه! (البته امیدواریم با پچ این مسئله حل بشه)
9) قسمت مسترلیگ بازی بسیار ابتدایی طراحی شده! (فقط یه تیم رو ور میداری بازی میکنی و دیگه از امکانات جانبی سابق خبری نیست!)
10) قرار دادن قیافه بصورت عکس که از جمله مزیت های چند نسخه قبل بود از این نسخه حذف شده
11) بازیکنان به دستورات خیلی دیر عکس العمل نشون میدند که این مورد هم از جمله موارد اعصاب خردکن بازی هست! (در هنگام تک به تک از پشت محوطه شوت رو میکشی همینجوری میره تو بغل دروازه بان و شوت عمل نمیکنه)
12) وقتی به بازیکنی پاس میدی بعضی مواقع بیخیال از کنار توپ رد میشه (انگار نه انگار که ما بهش پاس دادیم!!!):n02:
13) گل زدن از ضربه آزاد خیلی راحت شده و اگه قلقش دستتون بیاد 70% ضربه هاتون گل میشه
14) در کل شوتهای پشت محوطه خیلی آروم میرن
15) تنوع شادی پس از گل هم خیلی کمه!!!
16) گزارشگر بی روح هم که همیشه جزو ایرادات Pes هست (البته در نسخه قبل با نصب پچ گزارشگر ترکیه بسیار لذت بردم)
اینا نکاتی بود که بعد یه فصل بازی تو Master League قابل اشاره بود دوستان. (اگه باز مواردی رو ببینم حتما اشاره خواهم کرد)
در انتها هم بگم که اگه PES چند برابر این هم ایراد داشته باشه من هیچوقت ازش دل نمیکنم!:n12:
پچ آخره بازی رو که (0.2) بدون DLC نصب کردم ولی هیچ تغیری مثله اضافه شدن تیم ها انجام نشد...دورتموند میخواستیم که نشد :n03:
هنوز هم توی صحنه های آهسته بازی فریم ریت پایین میاد
دوست عزیز نقد بسیار خوب و منصفانه ای بود ولی مطمئن باشین که 90 درصد از معایبی که عنوان کردین با پچ های تکمیلی رفع میشه :46:نقل قول:
ولی خودم هم تعجب کردم که چرا قرار دادن عکس خودمون به جای بازیکن رو حذف کردن آخه من خودم در نسخه قبلی (Football Life) چندین بار با Real Madrid قهرمان و بهترین گلزن لالیگا شده بودم :n08:کریس هم از دست من میرفت یه تیم دیگه
ضمنا جمله آخر شما جمله آخر منم هست :n06:
:n30: سرده ، پس این پچ پس ادیت چی شد؟
بازی رو امروز نصب کردم
خیلی ازش نا امید شدم به نظر من افت کرده انگار 25 تا آدمک ربختی توی یه بک گراند سبز این ور اون ور میدو ان
خیلی افت کرده
به هر حال بازی حتی اگرم با پچ نواقصش رفع شه بازم حقیقت اینکه بازی پر از باگ(منظور باگ گرافیکی نیست،گیم پلی بازی پر از باگ هست) هست عوض نمیکنه،مثل این میمونه یه شرکت بازی رو ناقص بده بیرون بعدش هی پچ و ... بده برای درست کردنش،خیلی ها نه وقت و نه حوصله و نه حجم دانلود کردن پچ هارو ندارننقل قول:
بازی هم یکم بازی کنین و دستتون بیاد میشه مثل نسخه قبل،بازی پر از گل
مستر لیگ هم که تقریبا هیچ جذابیتی نداره،شده مثل یه لیگ معمولی فقط یه خرید و فروش داره و یه پیشرفت و پسرفت که معلوم نیست اصلا بر چه مبنایی هست!
دوستان یه سوال در مورد بازی و مشکلاتش دارم ( تاپیک مشکلات رفتم دیدم هیشکی درست و حسابی جواب نمیده )
اول اینکه از وقتی ویندوز عوض کردم بازی از همون اول مثل صحنه آهسته میشه یعنی رسما کوفتم شده !!!
دوم اینکه پچ رو وقتی نصب می کنم یهو تا 94% میرسه، بعد 3-2 دقیقه همونطور می مونه بعد تموم میشه، واسه شما هم اینطوری نصب میشه؟
دوستانی که مشکلی ندارن، دات نت فریمورک،دایرکت ایکس،درایور کارت گرافیک (nvidia) و اون یارو ++c :n02: دقیقا کدوم ورژنشو نصب کردن ؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم اولش بازی برام اسلوموشن اجرا میشد و زد تو ذوقم!اما تو تنظیمات بازی رو رو حالت windows mode اجرا کن؛رزولوشن و کیفیت رو هم بذار رو آخرش:n02:روون اجرا میشه...
درمورد نرم افزار ها:
نت فریمورک:4.5
دایرکت ایکس:9
درایور کلارت گرافیک نویدیا:من جدید ترین نسخه برا کارتم رو 327 نصب کردم
اون یارو c++هم 2010شو
من روی windows mode گذاشتم تموم صفحه نمیشه ؟
ویندوز مود یعنی همین که تمام صفحه نشه دیگه،اگه بخوای تمام صفحه شه باید فول اسکرین بذارینقل قول:
خب چندتا نکته رو واجب دیدم براتون بگم:
کی گفته نمیشه شوت محکم زد؟! میشه به سرعت تانک از هر جای زمین شوتید
شما شوت رو تا آخر پر کن، وقتی پر شد دوباره دکمه شوت رو بزن
اینقدر محکم میزنه که باز از اون ور بوم افتاده! من محکمی بیش از حد شوت ها رو ایراد میدونم
--------------------------------------------------------------------
اگر هم خواستید مدافع حریف به مهاجمتون نرسه فقط توپ رو جلو بندازید
--------------------------------------------------------------------
اون فلش آبشاری که موقع کاشته ها میاد هم میشه با دکمه r2 توی ps3 برداشت. وقتی بازیکن پشت ضربه هست بزنید میره
-------------------------------------------------------------------
اگر هم خواستید راحت به گل برسید دستتون رو روی دکمه ی L1 بزارید بعد تک ضرب تند تند پاس کاری کنید پاس نهایی که قراره تک به تک بشه رو فقط خالی پاس تو عمق بندازید.... شما الان تک به تک هستید بعد به همون روش اول گل بزنید
-----------------------------------------------------------------
نظر خیلیا رو خوندم نوشتن که نمیشه موقعیت ایجاد کرد و بازی ها کم گله
الان تمام بازی های من، چه با cpu چه دو نفره بالای 4 تا گل داره... خیلی مسخره شده راه گل زدن رو فهمیدیم
--------------------------------------------------------------
اون روز یک باگ وحشتناک برام اتفاق افتاد
داشتم با یکی از رفقا بازی میکردم... روی بنزما تکل زدم... از روی تکل پرید... همینجوری به مدت 3 ثانیه روی هوا ایستاد!!!!!!!
lمن باگ گلزنی شو تو همون روز دوم کشف کردم، تو همین تاپیک هم گفتم، ولی نگفتم چیه که بازی بی مزه نشه براتون ... بعد فهمیدنش دیگه بازی اصلا بهم نچسبید !نقل قول:
خیلی مسخره س که از کنار 18 قدم 80% توپ ها میره تو گل !!!!!! اینجور باگی دیگه بیش از حد ضایع س ! باز اگه تو 18 قدم بود یه چیزی ... قابل تحمل تر میشد
بازم مثل دو سال اخیر به اجبار باید برم سمت فیفا :n03:
این ایراد هایی که این اقا گرفته عین حقیقته منم تایید میکنمنقل قول:
معایب :1) هوش مصنوعی بسیار پایین دروازه بانها که در مواقع حساس واقعا زجرآور هستند
2) دروازه بانها از زاویه های بسته مثل آب خوردن گل میخورن!
3) در طول بازی کامپیوتر خیلی کم روی شما خطا میکنه که این مسئله یک مقدار از طبیعی بودن بازی کاسته (نهایت 2-3 خطا در طول بازی)
4) تنوع گلهای رد و بدل شده خیلی پایینه (بیشتر گلها چه شما و چه کامپیوتر بصورت ریباند زده میشه!!!)
5) در هنگام تک به تک شدن با دروازه بان ، مدافع حریف با سرعت بسیار بالایی بهتون میرسه!
6) روی سختی Superstar قدرت تیمها معنایی نداره و تعادلی بین قدرت تیمها نیست! (من با منچستر یونایتد تو زمین خودم 3 گل از زسکا مسکو خوردم اما یوونتوس رو بدون دردسر تو زمینش 2-0 بردم!!!)
7) استادیوم ها بسیار کم هستند (نبود استادیوم های اسپانیا جالب توجهه!)
8) به جز چند بازیکن مطرح از هر تیم قیافه بقیه بازیکنان افتضاحه! (البته امیدواریم با پچ این مسئله حل بشه)
9) قسمت مسترلیگ بازی بسیار ابتدایی طراحی شده! (فقط یه تیم رو ور میداری بازی میکنی و دیگه از امکانات جانبی سابق خبری نیست!)
10) قرار دادن قیافه بصورت عکس که از جمله مزیت های چند نسخه قبل بود از این نسخه حذف شده
11) بازیکنان به دستورات خیلی دیر عکس العمل نشون میدند که این مورد هم از جمله موارد اعصاب خردکن بازی هست! (در هنگام تک به تک از پشت محوطه شوت رو میکشی همینجوری میره تو بغل دروازه بان و شوت عمل نمیکنه)
12) وقتی به بازیکنی پاس میدی بعضی مواقع بیخیال از کنار توپ رد میشه (انگار نه انگار که ما بهش پاس دادیم!!!):n02:
13) گل زدن از ضربه آزاد خیلی راحت شده و اگه قلقش دستتون بیاد 70% ضربه هاتون گل میشه
14) در کل شوتهای پشت محوطه خیلی آروم میرن
15) تنوع شادی پس از گل هم خیلی کمه!!!
16) گزارشگر بی روح هم که همیشه جزو ایرادات Pes هست (البته در نسخه قبل با نصب پچ گزارشگر ترکیه بسیار لذت بردم)
من الان مستر بازی میکنم در هر بازی بالغ بر 10 تا موقعیت دارم مثلا یک بازی حداقل 6 تا تک به تک خالص داشتم اما هر کار کردم نتونستم گل بزنم مشکلات یکی دو تا نیست به یک بدبختی من از مدافع با سرعت جت فرار میکنم اما موقعی که توپ رو شوت میزنه یک راست میره تو اوت هم تنظیمات رو روی ادونس زدم هم باسیک تنطیمات دستی هم مزخرف ساخته شده شوت هاپشت محوطه همش بدون استثنا میره اوت یا دروازه بان میگره اگر گل بشه مثلا از اشتباه دروازه بان توپ به دستش میخوره میر تو گل من مجبور شدم توپ رو ببرم زاویه بسته که دروازه بان ضعیف عمل میکنه گل بزنم خسته شدم باور کن هر چی موقعیت میسازم گل نمیشه شوت ها انگار چند تا انیمیشن بیشتر نداره و از هر زاویه ای در هر حالتی بدون فشار مهم نیست گل نمیشه مگر جای نقطه پنالتی باشه اونم تازه شاید گل بشه باور کنید هر نوع شوتی میزنم یک دفعه گی کمونه میکنه به تیر یا میره اوت دقت هم کردم کلا حالت های شوتزنی چند مدل بیشتر وجود نداره همش هم برای من تکراری هست و از گل شدن هم خبری نیست در مورد فیزیک بازی هم بگم همه بازیکن ها دست و سایر اعضای بدنشون از هم رد میشن کافیه تنه به تنه بشی تا بفهمی همیشه این اتفاق میوفته سیستمم هم روی های هست کسانی که میگن باگ گرافیک نداره سخت در اشتباه هستند به نظرم این بازی کاملا ناقص عرضه شده نه درست روی شوت ها کار شده نه روی فیزیک البته بدون شک گرافیکش برتر از فیفا هست من تا حالا فیفا بازی نکردم شاید این بازی رو کنار گذاشتم مگر این که در اپدیت ها مشکلش حل بشه به خدا گیم پلی بازی بسیار خوب شده و دیگه بازی مثل پیس 13 فانتزی نیست ولی از نظر من این بازی ناقص هست اخه باور کنید خسته شدم هر موقعیت صددرصد گل نمیشه شوت های پشت 18 کمونه میکنه به تیر یا میره به اوت مشکلم ایجاد موقعیت نیست بلکه گل شدن موقعیت ها هست
سلام.نقل قول:
بعد اجرای بازی alt+enter رو بزن تمام صفحه میشه...:n02:
توی مسترلیگ تونستیم از والنسیا که بازی اول 1 بر0 باختیم به پیروزی 3 بر 1 برسیم و به مرحله بعد و به مصاف سنت اتین فرانسه بریم :n20: توی لیگ هم سومیم ولی توی fa کاپ حذف شدیم :n28:
به امید یک قهرمانی با تاتنهام
شما مثل ما بازی نمیکنی من خودم در مستر اخلاق رو رعایت نمیکنم بازی های مهم رو اگر ببازم از بازی میام بیرون دوباره از اول بازی میکنم تا ببرم :n10:نقل قول: