خواهش میکنم عزیز، اینجا دقیقا برای همین درست شده، که حتی سؤالات ابتدایی هم پرسیده بشه و هر کی در توانش به دیگران کمک کنه.نقل قول:
با بخش پشتیبانی.
بله.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Printable View
خواهش میکنم عزیز، اینجا دقیقا برای همین درست شده، که حتی سؤالات ابتدایی هم پرسیده بشه و هر کی در توانش به دیگران کمک کنه.نقل قول:
با بخش پشتیبانی.
بله.
امروزروی سیم کشی پریز تلفن کار کردم و سیم اتاقهای دیگر رو قطع کردم .الان snr downstream به 18 رسیده و snr upstream هم رو 14 است. پهنای باند داون استریم هم 2450 است. آپ استریم هم768 . من اکانت یک مگ شاتل اکو دارم. line Atteunation هم برای داون استریم 46 و آپ استریم 27 شده. حالا وضعیت بهتر شده به نظر شما ؟ ببخشید که سوالاتم در حد مبتدی است.نقل قول:
پشتیبانی که مخابرات اصفهان هست زنگ بزنی هیچی بلد نیستن!!! پس این قسمت رو بیخیالنقل قول:
با مودم دیگه اگه منظورتون مارک دیگه هست اره تست کردم مشکلی نبوده ولی اگه یکی دیگه دقیقا همین مدل نه دیگه نداشتم که تست کنم ولی سرچ کردم این مدل کلا این مشکل رو داره و همه ازش گلایه دارن و البته مشکل از مودم نیست و از تجهیزات اشغالی نصب شده توی مخابرات هست
خواهش میکنم دوست عزیز.نقل قول:
بله بهتر شده.
ولی برای اینکه سرعت بیشتری داشته باشی و پایداری خطت هم بیشتر بشه با پشتیبانی تماس بگیر بگو "من به سرعت زیاد برای آپلود نیاز ندارم، بنابراین آپ استریمم رو بیارید روی ۵۱۲ و در عوض داون استریم رو بذارید روی ۴ مگ"
اگه این کارو براتون انجام بدن بهتره، وگرنه در حال حاضر هم مشکلی وجود نداره و دیگه شما نباید قطعی داشته باشی.
ضمن احترام به نظر شما دوست گرامی،نقل قول:
خب اگه "فقط" با این مودم خاص مشکل داره، و همونطور که گفتید همه ازش گلایه دارن، پس دور از منطقه که بگیم عیب از سمت تجهیزات مخابراته. چون تقریبا با هیچ مودم دیگه ای همچین مشکلی وجود نداره.
ببینید دوست عزیز ، من مخالف این نیستم که تجهیزات مخابراتی ما نسبتا قدیمی و بعضا بی کیفیت هستن، ولی در این مورد خاص بنظرم عیب از سمت مخابرات نیست.
بهرحال امیدوارم راهکار خوبی برای رفع این مشکل پیدا کنید.
موفق باشید.
خودمم موندم چرا میگن به خاطر تجهیزات مخابرات هست ولی یه جا میخوندم که تجهیزات مخابرات ظاهرا چینی و بیشتر از زایکسل هست اون استاندارد لازم رو نداره (یا استاندارش فرق میکنه) خلاصه این مشکل به وجود اومده و مودم های خودشون بیشترین سازگاری دارن
امروز با پشتیبانی اصفهان شرکت شاتل تماس گرفتم و در خواست کاهش اپ استریم و افزایش دان استریم را کردم اما خانمی که جواب میداد خیلی محترمانه درخواست من رو رد کرد و گفت که سرویس اکو یک مگ شاتل روی 767 اپ استریم و 2470 دان استریم بسته شده و قابل تغییر نیست.
ایا راه دیگه ای برای پیگیری این درخواست مثلا از طریق تماس با تهران وجود داره یا کلا بی خیال قضیه بشم.
ممنون:n16:
عجب! چه پاسخ دهی بی ربطی!نقل قول:
دوست عزیز شما باید مستقیم با پشتیبانی مرکزی شاتل صحبت میکردی نه با نمایندگیش.
بهرحال، شما اول بفرمایید آیا الان اینترنت شما مشکلی داره؟ مشکل قطعی دارید؟ کلا مشکل شما چیه؟
اگه مشکل قطعی ندارید که هیچ، ولی اگه دارید ، یکبار دیگه تماس بگیرید (با پشتیبانی اصلی شاتل) و درخواستتون رو به اونا بگید، اگر هم دلیل خواستن بگید که دلیل شما برای درخواست کاهش آپ استریم بخاطر قطعی های بخاطر نویز بالای خط هست. اگه بازهم همکاری نکردن دو راه دارید: یا با بخش شکایات تماس بگیرید و یا کلا از یه شرکت دیگه سرویس بگیرید.
من سرویس 1 مگ مخابرات دارم الان یکسالی میشه
از بعد عید خطم مشکل پیدا کرده قبلا SNR خطم 22 بود ولی الان شده 6 !!!
من هیچ تغییراتی ندادم خودبخود شده حتی دو تا مودم رو از ابتدای پست تست کردم همین 6 بوووود
چند سری با پشتیبانی صحبت کردم ارجاع دادن مرکز مخابرات اوناااا هم میگن مشکلی نیست ممکنه بخاطر مسافت طولانی باشه درصورتیکه قبلا با همین شرایط نویز پایینی داشتم
آخرین مطلبی که گفتن این بود که اگه راضی نیستی میتونی درخواست بدی سرویس رو جمع کنیم تا فیبرنوری شد دوباره راه اندازی کنی
سرویسم پایدار نیست حتی وقتی از مود G.dmt استفاده میکنم! قطع و وصلی زیاد دارم
با این شرایط من چه کنم؟
1 مگ رو به 512 کاهش بدم؟
یا یه خط جدید ثبت نام کنم شاید اون مشکلی نداشت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس 1 مگ مخابرات دارم الان یکسالی میشه
از بعد عید خطم مشکل پیدا کرده قبلا SNR خطم 22 بود ولی الان شده 6 !!!
من هیچ تغییراتی ندادم خودبخود شده حتی دو تا مودم رو از ابتدای پست تست کردم همین 6 بوووود
چند سری با پشتیبانی صحبت کردم ارجاع دادن مرکز مخابرات اوناااا هم میگن مشکلی نیست ممکنه بخاطر مسافت طولانی باشه درصورتیکه قبلا با همین شرایط نویز پایینی داشتم
آخرین مطلبی که گفتن این بود که اگه راضی نیستی میتونی درخواست بدی سرویس رو جمع کنیم تا فیبرنوری شد دوباره راه اندازی کنی
سرویسم پایدار نیست حتی وقتی از مود G.dmt استفاده میکنم! قطع و وصلی زیاد دارم
با این شرایط من چه کنم؟
1 مگ رو به 512 کاهش بدم؟
یا یه خط جدید ثبت نام کنم شاید اون مشکلی نداشت!
دوستان منظور از دوشاخه تلفن برق دار هست و.دوشاخه زنگ دوم تلفن کدوم نمونه هاست؟!
######
تو قطعی اینترنت بیشتر Snr دخیل هست. یا attenuation?
Sent from my C6602 using Tapatalk
دوشاخه زنگ دوم تلفن نمیدونم چیه! اسمشو اولین باره میبینم!نقل قول:
ولی دوشاخه ی برقدار یعنی دوشاخه ای که توش یه مدار (کیت) ضد برق داره.
دو شاخه رو بازکن، اگه توش کیت الکترونیکی ندیدی و فقط دو تا سیم بود، یعنی برقدار نیست و برای Adsl مشکلی نداره.
در اون مورد هم هر دو تا نسبی هستن و دقیقا نمیشه گفت کدوم بیشتر عامل قطعی میشه.
اما در کل زیاد بودن attenuation مثلا بیشتر از ۶۰ یعنی فاصله ی زیاد با مرکز مخابراتی، و در نتیجه: یا عدم اتصال، و یا قطعی های زیاد و مکرر.
پارامتر snr هم که بیانگر نویز خط هست. اگه کمتر از ۷ نباشه مشکل خاصی پیش نمیاد.
خیلی عجیبه، ولی جالبه! چون مشکل منم دقیقا مشابه مشکل شما هست و از بعد از تعطیلات شروع شد، با این تفاوت که من از هایوب سرویس دارم. برای من snr فقط در ساعات پر مصرف اینترنت کم میشه (یعنی نویز خط زیاد میشه) ولی مثلا اوایل صبح و نیمه شب با اینکه خطم روی ۴مگ بسته شده ولی snr روی حدودای ۱۸ میره و همون حدودا میمونه تا روز بعد طرفای ظهر!!! چراشو هنوز کشف نکردم ولی به خود isp هایوب مشکوکم! البته هنوز مدرک محکمه پسندی ندارم. فقط چون برجسته ترین فرضیم بود گفتم.نقل قول:
خلاصه اگه چند صفحه قبل رو بخونید مفصل درموردش توضیح دادم و دوستان هم نظراتی دادن.
خلاصش اینه که من فعلا بیخیال Adsl شدم و از دیروز که شارژم تموم شد دیگه تمدیدش نکردم تا بعدا از یه isp دیگه هم سرویس بگیرم ببینم اون چطور میشه.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم،صبحا و شبا کیفیت خطم عالیه،ولی از ساعت 3 ظهر تا 6 عصر snr به شدت میاد پایین،نمیتونه ماله گرمای هوا باشه؟نقل قول:
چون تو 6 ماه اول سال این مشکل رو دارم!!!
والا منم اول به گرمای هوا شک کردم، ولی چرا یهویی یکی دو روز بعد از تعطیلات اینجوری شد!؟ مگه تو دو سه روز چقدر دما بالاتر رفت!؟ بعد چرا همین دو سه روز پیش که از یک ماه پیش گرم تر بود دو سه روز پشت سر هم کیفیت خط عالی بود؟! هوا که روز به روز داره گرمتر میشه!نقل قول:
بنابراین درصد شکم به گرمای هوا تقریبا صفر شد!
شما سر خط چک کردی؟نقل قول:
نقل قول:بدون شرح ! ! !نقل قول:
:D
:n02: ندیدم اون یه تیکه رونقل قول:
سلام یه هفتس مشکل دارم .قبل یه هفته خطم خوب بود.البته تو گیم آنلاین یکم مشکوک میزد.مثلا تو بتل پینگم 20 بود .ولی انگار مثلا 500 اینا بود.
صبحا سرعتم خوبه بد نیست "120" ساعت دقیقش رو نمیدونم. ولی بعد از ظهر ها و شبا سرعتم افت میکنه به 2-3 کیلو بایت.جالب اینجاست سرعت آپلودم همیشه بیشتر از 120 کیلوبایت در ثانیست.این hec error و بقیه ارورا هم فرقی نداره صبح یا شب باشه تا 6 رقم هم ارور داشتم..چند روز پیش با پشتیبانی مخابرات صحبت کردم گفت 2-3 روز صبر کن کلا اینترنت کشور ایراد داره"من نمیدونم چرا فقط من مشکل دارم"؟!!!.از سیم دم در هم امتحان کردم که فرقی با داخل خونه نداره.بعد از ظهرا هم حدود 20 % پاکت لاست دارم.بازم بعد از ظهرا سرور داخلی باشه سرعتم به 50-60 میرسه.پینگ هم کلا مشکلی نداره.چند تا سوال هم دارم .
1-اگه من isp رو عوض کنم بازم این مشکلات را خواهم داشت؟
2-این پشتیبانا نمیدونن hec error چیه ؟من بهش چی بگم؟
3-hec error میتونه باعث از دست دادن حجم ترافیک بشه؟],k rfg ovhf
اینم مشخصات خطم
HEC Errors: 51637 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 CRC Errors: 35645 0 FEC Errors: 80051 0 Total ES 2165 0
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 114 85 Attenuation (0.1dB): 490 350 Output Power (dBm): 20.0 12.5 Attainable Rate (Kbps): 7920 1056 Rate (Kbps): 5223 1023 D (interleave depth): 1 1 Delay (msec): 0.35 0.24 Data Counter: 21217 -32810
بالا پایین شدن سرعت ربطی به نویز نداره . اگه در طول روز قطعی همراه با پرش لینک داری از نویزه. الان ریت خط شما هم روی 5 مگ و 1 مگ بسته شده که مناسبه پس مشکل از خود مخابراتهنقل قول:
ممنون.الان من isp رو تعویض کنم .مشکلم حل میشه؟منظورم هم سرعت هم hec error?
اگه میبینی پشتیبانی مشکلتو حل نمیکنه isp رو عوض کن خطت مشکل خاصی ندارهنقل قول:
اگه میبینی پشتیبانی مشکلتو حل نمیکنه isp رو عوض کن خطت مشکل خاصی ندارهنقل قول:
دوستان استفاده همزمان از اسپیلیتر و میکرو فیلتر برای مهار نویز تلفن بیسیم مفید هست یا نه فقط باید از یکیش استفده کرد؟
دوستان خط من وضعش چطوره؟
ظاهرا SNR خیلی قوی هست (110)
ولی Attenuation خیلی زیاده (115)
اکانت مخابرات 512 پنج گیگ شبانه رایگان
مودم WAG120N
قطعی محسوسی ندارم
مقادیر توی مودم سیسکو باید ضربدر 0.1 بشن. مثلا 110 میشه 11 مقدار snr خطتنقل قول:
دوستانی که مشکل منو"صفحه قبل هست" من رو دارند .من ریت خطم گفتم اوردن رو ۲ مگ درست شد.رو ۸ مگ بسته بودن که باعث hec error میشد .هم پاکت لاست داشتم هم از ترافیکم خود به خود کم میشد.که حل شد.
مشکل نویز خط من حل شد
بعد از حدود 2 ماه سرکار بودن امروز مشکلم حل شد
خیلی از سمت مخابرات پیگیری کردم هیچکدوم از پرسنل اداری و واحد mdf و 2020 و ریئس مخابرات و .... حالیشوووون نبووود!!!
حتی داشتم قید اینترنت مخابرات رو میزدم ولی با نویزی که خطم داشت از هر شرکتی سرویس میگرفتم همین بود داستان ! حتی رفتم یه خط جدید ثبت نام کردم گفتم شاید فرجی شد باخط جدید نویز نداشتم!
بالاخره شماره مسئول قطع و وصلی منظقه خودمون رو گیر آوردم تماس گرفتم باهاش گفتم یه خط جدید گرفتم مشکل خط قبلی هم گفتم براش گفت اصلا نیازی نبووود خط جدید بگیری همونو برات ردیفش میکنم
امروز صبح اومد گفت پستمون مشکل داره ولی تو همون پست گشت یه بوق خوب و سالم گیر آورد خطم رو جابجا کرد 5 دیقه هم طول نکشید رفتم مودم رو تست کردم دیدم نویزم از 6 اومده 25 !!!
منم آخرش 20 تومن شیتیل دادم دوباره کارم گیرش میفته
نتیجه اخلاقی اینکه اگه کار اداری داری که کارتو راه نمیندازن و حالیشون نمیشه چی میگی برو دم آبدارچی اداره رو ببین سه سوته ردیفش میکنه
مشکل نویز خط من حل شد
بعد از حدود 2 ماه سرکار بودن امروز مشکلم حل شد
خیلی از سمت مخابرات پیگیری کردم هیچکدوم از پرسنل اداری و واحد mdf و 2020 و ریئس مخابرات و .... حالیشوووون نبووود!!!
حتی داشتم قید اینترنت مخابرات رو میزدم ولی با نویزی که خطم داشت از هر شرکتی سرویس میگرفتم همین بود داستان ! حتی رفتم یه خط جدید ثبت نام کردم گفتم شاید فرجی شد باخط جدید نویز نداشتم!
بالاخره شماره مسئول قطع و وصلی منظقه خودمون رو گیر آوردم تماس گرفتم باهاش گفتم یه خط جدید گرفتم مشکل خط قبلی هم گفتم براش گفت اصلا نیازی نبووود خط جدید بگیری همونو برات ردیفش میکنم
امروز صبح اومد گفت پستمون مشکل داره ولی تو همون پست گشت یه بوق خوب و سالم گیر آورد خطم رو جابجا کرد 5 دیقه هم طول نکشید رفتم مودم رو تست کردم دیدم نویزم از 6 اومده 25 !!!
منم آخرش 20 تومن شیتیل دادم دوباره کارم گیرش میفته
نتیجه اخلاقی اینکه اگه کار اداری داری که کارتو راه نمیندازن و حالیشون نمیشه چی میگی برو دم آبدارچی اداره رو ببین سه سوته ردیفش میکنه
منظور از پست چیه؟
مسئول قطع وصل رو از آبدارچی پرسیدی کی هست؟
پست احتمالا منظورش کافو هست.نقل قول:
مسئول قطع و وصل هم احتمالا منظورش سیمبان محلشونه. برو بخش خرابی تلفن از همونجا شماره ی سیمبان محله ی خودتونو میتونی گیر بیاری. یا تو کوچه کمین بگیر هروقت اومدن مشکلات خطوط تلفن رو رفع کنن برو سراغش ;) با یه ماشین احتمالا وانت که دو سه تا نرده بان روشه میان تو کوچه ها میچرخن. احتمالا تا حالا دیدیشون.
بهرحال خوشا به سعادتت دوست عزیز. من که هربار به سیمبان گفتم خطمون مشکل داره بیفایده بوده.
فعلا بیخیال شدم تا یکم وقتم آزاد تر بشه دوباره پیگیر بشم.
چجوری جای سیم رو عوض کرد؟ مگه هر پورتی توی جعبه تقسیم مخابراتی برای یه خط نیست؟ سیمی که میاد توی خونه شما رو چجوری وصل کرد به یه پورت دیگه ؟نقل قول:
اول رفت کافو مربوط به پستمون رو پیدا کرد که خودش 6 تا پست رو تغذیه میکرد گفت هم میشه کابل رو کلا جابجا کنم ببرم یه پست دیگه که کمتر بار روش باشه و سالم تر باشه که دراونصورت باید کابل جدید با متراز بیشتر بکشم هم تو همین پست یه بوق خوب و باکیفیت بدم بهتنقل قول:
منم گفتم هرطور که صلاح میدونی فقط میخوام مشکلم حل بشه
از تو کافو تست کرد باگوشی خودش ازهمون پست یه بوق خوب پیدا کرد بعد پورت مربوط به شماره من رو تغییر داد بعد اومد دم پست جای خروجی رو هم تغییر داد اوکی شد
البته پست مربوطه نباید پر باشه تا بتونه از مسیرهای دیگه تست بگیره یا باید خط همسایه تون اگه کیفیتش خوبه و اینترنت نداره با خط شما جابجا کنه هم از کافو هم از پست در اینصورت میشه
اگه از کافو هم تغییر بده در اینصورت میشه جای خط شما داخل پست که به ورودی منزل شما وصل میشه عوض میشه با یه بوق سالم تر !!نقل قول:
اول رفت کافو مربوط به پستمون رو پیدا کرد که خودش 6 تا پست رو تغذیه میکرد گفت هم میشه کابل رو کلا جابجا کنم ببرم یه پست دیگه که کمتر بار روش باشه و سالم تر باشه که دراونصورت باید کابل جدید با متراز بیشتر بکشم هم تو همین پست یه بوق خوب و باکیفیت بدم بهت
منم گفتم هرطور که صلاح میدونی فقط میخوام مشکلم حل بشه
از تو کافو تست کرد باگوشی خودش ازهمون پست یه بوق خوب پیدا کرد بعد پورت مربوط به شماره من رو تغییر داد بعد اومد دم پست جای خروجی رو هم تغییر داد اوکی شد
البته پست مربوطه نباید پر باشه تا بتونه از مسیرهای دیگه تست بگیره یا باید خط همسایه تون اگه کیفیتش خوبه و اینترنت نداره با خط شما جابجا کنه هم از کافو هم از پست در اینصورت میشه
با سلام خدمت دوستان
من جدیدا یه مودم asus خریدم و قبلا tp-link داشتم و خطم اصلا نویز نداشت و عالی بود
الان خطم نویز پیدا کرده و SNR Down خطم به 7 دسی بل رسیده و روی اعصابه نمیدونم چیکار کنم دوستان یه راهنمایی بکنن
دوباره با یک مودم TPLINK تست کن ببین وضعیت چطوره اگه اوکی بود مشکل از مودم ASUS هست البته به شرکتی که ازش سرویس گرفتی هم بستگی داره!نقل قول:
اگه TPLINK هم مشکل داشت خطت نویز دار شده که باید علت اون رو پیدا کنی
مرسی دوست عزیزنقل قول:
الان فهمیدم که اسپلیتر ندارم ممکنه مشکل از نبود اسپلیتر باشه؟
100%نقل قول:
نام دیگه اسپلیتر نویزگیر هست.
Tapatalk
رو مدل tplink اسپلیتر داشتی؟نقل قول:
به هرحال استفاده از اسپلیتر توصیه شده است برای به حداقل رسونده نویزهای احتمالی
اسپلیتر رو یه خط کاملا تاثیرش رو میزاره ممکنه رو یه خط دیگه که SNR پایینی هم داره تاثیری نداشته باشه
من به شخصه رو خیلی از خط ها تجربه کردم
الان شما یه اسپلیتر تهیه کن ان شاالله مشکلت حل میشه:n01:
رو مدل tplink اسپلیتر داشتم و خطم فوق العاده بودنقل قول:
الان روی همون خط هستم
یه اسپلیتر تهیه کردم ولی نمیدونم چرا خطم بدتر شد مودم حتی نتونست وصل بشه
فکر میکنم اسپلیتر مشکل داشته باشه
تو خونه دو تا تلفن داریم این میتونه رو نویز تاثیر گذار باشه؟
از یه نفر پرسیدم گفت باید به تعداد پریزهایی که بهشون تلفن وصله یه اسپلیتر وصل کنم در این صورت کیفیت خط عالی میشه نظر شما چیه؟