عاقا من یه مشکل دارم با کامپیوتر که میام اینترنت به ندرت دیسکانکت میشم. اما وقتی میخوام آنلاین با ایکس باکس بازی کنم هر یه ربع قطع میشه اینترنتنم .سره همین کلی از بازیامو الکی 3-0 باختم کسی راهی برای حل این مشکل داره؟
Printable View
عاقا من یه مشکل دارم با کامپیوتر که میام اینترنت به ندرت دیسکانکت میشم. اما وقتی میخوام آنلاین با ایکس باکس بازی کنم هر یه ربع قطع میشه اینترنتنم .سره همین کلی از بازیامو الکی 3-0 باختم کسی راهی برای حل این مشکل داره؟
ورژن 0.8 مودینگوی هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من خیلی از پستای این تاپیک و تاپیک نصب بازی رو خوندم. ولی برای اطمینان میخواستم بهم بگید که از اول کدوم فایلا رو نصب کنم که بهترین جواب رو بگیرم؟!
بازی رو دانلود کردم که فایل نصب نداره . از پی---سی--دانلود
پچ 3dm رو هم دارم.
آپدیت رو هم دارم.
یه فایل dep هم بود که نفهمیدم به چه کار میاد.
squad و پچ گرافیکی هم هست. الان یکی بگه به چه ترتیبی اینارو نصب کنم که بهترین نتیجه رو بگیرم. مرسی
این پچ مودینگوی رو هم نیاز هست دانلود کنم؟!
شما دو حالت بیشتر نداری : 1-فیفات کرک شده هست اونم نه یک کرک سالم . یک کرک داغون که مفت نمیرزه و بر اساس اون داری در مورد بازی و جزییاتش نظر میدی و بازیت آپدیت هم نیست که خوب در این مورد من ارزش نداره وقتمو تلف کنم و جواب بدمنقل قول:
بیشتر تحلیلها ار روی بغض و احساسات بیهوده مطرح میشه
2-فیفات اورجینال هست که در این صورت اگه پی سی بازی میکنی آی دی اوریجینتو بزار اینجا تا اد کنم ببینم این حرف هایی که میزنی چقدر میتونی تو زمین پیاده کنی
انتقاد وارونه ؟ تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیمنقل قول:
مثلا یکی خیلی جالبه میگه بازیها در فیفا 13 کم گل و نزدیک بود و در فیفا 14 پرگل
یعنی یک انتقاد کاملا وارونه انگار که بگی ماست سیاهه
تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیم اما توی این فیفا 14 بیشتر بازیها 1-0 و 1-1 و نهایتا 2-0 تموم میشه
با کیا بازیارو پر گل تموم میکردی شما ؟ با پسر خالت و 4-5 تا از رفیقات که دور هم هفته ای یک بار جمع میشدید و فیفا بازی میکردید ؟ یا با CPU بازی میکردی که پر گل میشده ؟
من حرفی که براش میزنم سند و مدرک دارم اونم مقایسه نتایجی هست که پارسال و امسال در مسابقات جهانی بدست اومده و پارسال با فیفا 13 بوده و امساب با فیفا 14 !!!
سند و مدرک من دیدن بازی ها و پیگیریه نتایج بازی ها در معتبر ترین لیگ ها و مسابفات جهانی هست اونم بازی بین بهترین پلیر های فیفا در دنیا و مقایسه اونا بین فیفا 13 و 14
مدرک شما چیه ؟ بازی کردن با سی پی یو و 4-5 تا از رفیقات ؟ تحلیل من احساسی هست و از روی بغض یا تحلیل شما ؟
همین مسابقاتی که الان داره برگزار میشه و فکر نمیکنم شما بدونی چی هست و کجا برگزار میشه پارسال تو فینال بازی دقیقه 120 1-0 تموم شد
امسال همون که اول شد تو 16 نفر 6-1 باخت و حذف شد . حرفم سر باختش نیست چون همه امکان باخت براشون هست اما نتیجش مهمه . امسال فقط همین نتیجه هم نبوده و 7-8 تا بازی دیگه هم با این نتایج بوده تو مسابقات !!! این یعنی افتضاح
وفتی دو نفر بازیاشون در یک سطح هست بوجود اومدن نتیجه 5-1 و 6-1 و 7-1 خنده داره اونم در مهمترین مسابفات جهانی
پارسال یک بازی داشتم آنلاین میدیدم که برنده میرفت فینال و در آنلاین چون بازی به پنالتی کشیده نمیشه اگه بازی مساوی بشه اینقدر بازی میکنن که یک نفر گل بزنه
بازی اول مساوی شد
بازی دوم مساو شد
بازی سوم مساوی شد
بازی چهارم دقیقه 70 یکی گل زد و رفت فینال
این یعنی بازی . نه فیفا 14 که در اون سطح نتایج 5-1 و 6-1 بوجود میاد
هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه ! اگه اینجوری بود EA دو روز بعد از انتشار بازیش آپدیت برای بازی نمیداد بیرون اونم برای گیم پلی بازینقل قول:
یک بازی کاملا شبیه سازی شده رو شاهد هستیم که به قول ea این بازی نیست
چیزی که از فیفا 11 اتفاق نیفتاده بود
البته شما احتمالا کرک شده بازی میکنی و در جریان این چیزا نیستی و همین که با پسر خالت و 4-5 تا از دوستات بازی میکنی و بهتون خوش میگذره ذیگه فیفا 14 میشه براتون بهترین فیفا
باز دوباره مقایسه واقعیت با بازی :n08:لامصب EA خیلی موفق بوده در این زمینه که به همه تلقین کنه بازی که میسازه مثلا شبیه واقعیت هستنقل قول:
شما تو فوتبال حقیقی حق نداری یک لحظه هم تمرکزت رو از دست بدی در فیفا 14 هم همینطوره همون لحظه که توپ
به پات رسید باید سریع پاس بدی کاملا باید متمرکز باشی و از لذت های یک بازی معمولی و فانتزی دست بکشی
در فوتبال واقعی شما توپ دستت میاد باید دورو برتو نگاه کنی سرت بالا باشه ببینی کدون بازیکن بهترین فضا و موقعیت رو داره بعد پاس بدی بهش که در فیفا تا میای به خودت بجنبی و یه حرکتی به اون بازیکن سنگین وزنت بدی ...
نه که تا توپ میاد دستت سریع و بدونه هیچ برنامه ای فقط پاس بدی و توپ رو نگه نداری
در فیفا های گذشته فرقی نمیکرد که شما با 3 مدافع بازی کنی یا 6 تا ! اگه درست و اصولی دفاع میکردی با 3 تا دفاع هم کاری میکردی که هیچ کس نتونه ار دفاعت رد بشهنقل قول:
من فکر میکنم بعضی ها بلد نیستند دفاع کنند
اولین قانون دفاع لایه ها هستند دفاع سنتی سه دفاعه لایه ها بخوبی رعایت میشدند
اما در دفاع مدرن حتما باید مدافعان کنار نخبه باشند یعنی خاصیت دفاع و حمله رو همزمان داشته باشد حتما باید سریع باشند
لایه هافبک دفاعی باید مثل یک دفاع مرکزی عمل کنه
بعضی ها فکر میکنند دو دفاع مرکزی دارند و تمام حالا باید هافبکشون آی بدو آی بدو کنه و توپ رو از حریف بگیره
نخیر اینطور نیست وقتی شما 4 دفاع میزاری در واقع دو دفاع فقط داری که دفاع سوم که یکی از هافبک ها باشه اصلا نباید دنبال توپ باشه
باید با همون حالت تاکتیکال دفنس در حاشیه ی مهاجم باشی و دفاع های کنار یا دیگر بازیکن ها عمل دنبال کردن و درگیری رو ایجاد کنند!
اما اینجا با 6 تا دفاع هم ...
اینجا اصولی نمیشه دفاع کرد از بس مدافعین پراکنده هستن و از بس وزنشون زیاده که نمیشه انیور اونورشون کرد
در این فیفا هم یک بازیکن فقط با قدرت سر زنی بالا میزاری اون جلو برات در هر بازی 3 با هتریک میکنهنقل قول:
بازی با فکر دنبال میشه
در فیفاهای گذشته یک بازیکن با اسپید و استامینای بالا میزاشتی اون جلو و هر بازی برات هتتریک میکرد
ولی عملا دیگه این قضیه به یک رویا برای فانتزی بازها تبدیل شده!
به فکر چاره برای نوع فوتبال کردنتون باشید .. دست از تاکتیک های تکراری بردارید
حالا دیگه استفاده از سرعت و جایگیریه خوب یک بازیکن شده بازی فانتزی و سانتر از جناحین و شاخ زدن شده بازی با فکر !!!
سخن آخر : امیدوارم یه کسی بر نخوره !
از نظر من کسایی که بازیشون محدود هست به بازی کردن با نهایت 6-7 نفر و کل سبک های بازی که دیدن همین ها بوده و بر اساس بازی با سی پی یو نظر میدن و تجربه بازی کردن با حرفه ای جماعت رو ندارن صلاحیت ندارن در مورد اشکال داشتن یا بی اشکال بودن گیم پلی بازی نظر بدن
من خودمم رو هم در همین دسته فرار میدم
والسلام
کسی نگفته شما و امسال شما از بازی لذت نبرید . من و کسی مثل من اگه انتفاد میکنه منظورش این نیست که شما و امثال شما از بازی لذت نبریدنقل قول:
تایید میشه این کسایی که میگن 13 از 14 بهتره واقعا برام عجیبه من که از بازی لذت میبرم در واقع نیمه پر لیوان رو باید دید تا خالی رو اره قبول دارم بازی نقطه ضعف داره که اونم سانتر هاست و الا من گیم پلی بهتر رو به فرضا چمن بهتر ترجیح میدم
باید دید کی و با چه دیدی نظر میده . کسی که فیفا رو آماتوری بازی میکنه و فقط هدفش سرگرمیه معلومه نظرش هم در مورد بازی و گیم پلی و هر چیزه دیگش نمیتونه خیلی مهم و اثر گذار باشه و آماتوری هست مثل خیلی از نظر هایی که میخونبم در مورد چمن و تیر دروازه و گرافیک چهره بازیکن موقع تکل زدن و خیابون های اطراف ورزشگاه و ...نقل قول:
یکم منطقی باشید یه سری به سایتا خارجی بزنین متوجه میشین نظرات وبازخورد مردم دنیا رو
حالا میخواد اون شخص ایرانی باشه یا خارجی
شما اگه منظورت من هستم من از فیفا 10 دارم اورجینال میخرم و بازی میکنم . حتما سابفم از شما بیشتر هست در این مسایلنقل قول:
ما ایرانی جماعت همیشه دوس داریم گیر بدیم و گیر بدیم بازی کرک شده مفت هم بازی می کنیم می خواهیم بیایم یه گروه که یکسال رو یه بازی کار کرده رو زحماتشو نادیده بگیریم .
اتفاقا شما و امثال شما که بیشتر حرف ها و نظراتتون در مورد ظاهر بازی فیفا و گرافیک چهره و ورزشگاه و چمن و این چیزا هست بیشتر به سمت ساکر باز ها میل میکنید چون اونا هستن که تا بحث بین این دو بازی میشه سریع میرن سراغ همین گرافیک چهره و انیمیشن های بازی و چمن و ... چیزهایی که همش ظاهر بازی هستنقل قول:
فیفا 14 یه سروگردن از 13 بهتره شکی هم درش نیست حتی با یه سری نقاط ضعف.شمایی که اینقدر می نالید برید همون پی اس با اون گیم پلی محشرش رو بازی کنید واقعا لذت بردم از پی اس امسال دوتا بازی کردم نمیدونم یه حس ناخو اگاهی بهم گفت طاقت اینهمه خوبی این بازی رو ندارم سریع ریموش کردم
واسه شما و امثال شما که زیاد مهم نیست ایرادات بازی . چون جدی بازی نیمکنید . فان بازی میکنید
اما اون بدبختی که میخواد خیره سرش مسابفات بره میدونه که این مسایل به ظاهر بی اهمینت از نظر شما فردا تو مسابفات جلو 4 تا حرفه ای میشه بزرگترین مشگلات که راهی برای جلوگیری ازش نیست
خوش به حالتون شماهاکه دارین بازی میکنید!!
من که وارد بازی میشم یه بازی دوستانه الکی میخوام انجام بدم با اولین افساید می پره بیرون از بازی.....
همچنان به دنبال یه اکانت دست دوم هستم!!!:n24:
سلام دوستان ، جایی هست که بتونم origin ID بچه های اینجا رو پیدا کنم تا ادشون کنم؟
من همیشه pes بازی می کردم الان پناه آوردم به فیفا دیگه :n02:
می شه یکی بگه چطوری می شه دریبل زد اینجا ؟؟
خوشبختانه امسال فیفا دریبل زدنش شده مثل pes و فقط با انالوگ سمت راست میتونی دریبل بزنی . البته اگه پیشنهاد میکنم فقط جاهای خالی اون هم با یکی مثل نیمار یا رونالدو بزنی و یه وقت مدافع حریف رو دریبل نکنی چون یا توپ از پات جدا میشه و میرسه به حریف یه میخوری به شکم حریف رو پرت میشی اونور .نقل قول:
ظاهرا فقط من نیستم که 13 رو به 14 ترجیح میدم!
واقعا همونطور که دوستمون اشاره کردن گل هایی رو تو بازی شاهدیم که نه تنها گلهای مفتی هستن بلکه برای جلوگیری از اونا بیشتر مواقع هیچ کاری نمیشه کرد، برای گل زدن تو فیفا 14 روشهایی که اکثر اوقات جواب میده ایناست:
1.ارسال پاسهای بلند پشت دفاع در حالی که مهاجمتون چندین قدم از مدافع حریف عقبتر باشه باز هم بهش میرسه
2. شوت زدن از فاصله 20-25 متری: مطمئن باشید اگه گل نشه ریباندش گله
3.سانتر کردن از جناحین: که به صورت تخیلی اکثرا روی سر مهاجم فرود میاد و مدافعا جایگیری مناسبی برای دفع توپ ندارن
اونقدرا هم که دوستان میگن گیم پلی به واقعیت نزدیک شده اینطور نیست، چرا که تو فیفا 14 عکس العمل بازیکنی مثل رونالدو با خدیرا فرقی نمیکنه، دوتاشون کند تغییر مسیر میدن!!
در کل به نظرم این فیفا برای حرفه ای ها و کسایی که تو مسابقات شرکت میکنن، فیفایی نیست که بشه روش حساب کرد.
راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی های جهانی رو کجا میشه دید؟
نقل قول:
به لطف کل کل ها و نظرات کارشناسی طولانی دوستان، پست من دیده نشده بود. ! عذرخواهی !
من میتونم با وجود این که بازی رو کرک کردم آنلاین بازی کنم؟اگه میشه چجوری؟
نقل قول:
ببخشید اولا احترام خودتون رو نگه دارید
من منظور خاصی به کسی نداشتم که شما اینجوری صحبت می کنید خیلی خوب حرف از سابقه شد من خودم از فیفا 98 تا الان که 14ست فیفا بازی می کنم تا چند سال پیش هم مسابقات انلاین شرکت می کردم و همینطور مسابقات کاپ کشوری فیفا 07 تو استان اول شدم
اما الان به دلیل مشغله درسی وقتشو ندارم فقط با دوستان بازی میکنیم .
این از این نکته بعد مشکل شما اینه که ندیده نشناخته میاید در مورد این و اون قضاوت می کنید من کجا گفتم ظاهر بازی برام مهمه اگه خوب مشاهده کنید پست قبلیمو گفتم من گیم پلی بازی رو به چمن و امثال مسایل ظاهری ترجیح میدم.نیازی نمیبینم وقتمو برای اثبات حرفام به این و اون بگذرونم هر کس نظری داره من نظری دارم شما نظری دارید باید به هم احترام بذاریم .
مکگه سهام شرکت فیفا رو دارید که اون رو مال خود و امثال خود می دونید و نباید کسی راجع بهش نظری بده .
من اون پست رو بدون منظوربه کسی نوشتم فقط نظر خودمو گفتم .شما هم بدون اینکه بیاید نقد تون رو راجعبه بازی بنویسید هی به این اون حمله میکند تیکه میندازید انگار شما خدای فیفایید و بقیه آماتور.
اگه فیفا 14 شبیه ساز فوتبال نیست پس شبیه ساز چیه کشتی/بکس/راگبی/تنیس؟
اومدن با توجه به پتانسیلی که دیدن تو موتور بازی یه سری تغییرات دادن به بازی بله هیچ چیزی کامل نیست نه 13 نه 14 نه...فیفا 1000 مهم پیشرفته.نظر من بازی بهتر شده شما میگی بدتر شده خیلی خوب بدتر شده دلیلی نداره بیاید به این اون تیکه بندازید.
شما اگه میخواهید یه شبیه ساز بهتر رو داشته باشید چند ماه دیگه صبر کنید نسل بعد رو بازی کنید.
پ ن.باتوجه به توهین شما به شخص بنده که بنده وامثال بنده رو آماتور و ظاهر بین خوندین اومدم تا جواب بدم .هیچ بحثی هم نیست.موفق باشید.
نه اینکه دیده نشه بلکه اینقدر اینجا بچه ها گفتن که دیگه خسته شدن و شما هم یه سرچ میزدی پیدا میشد که باید چه کار کنی و در ضمن تاپیک نصب و رفع مشکلات فیفا 14 هم جداست .نقل قول:
ولی به صورت کلی شما الان همه چی رو داری . به نظرم squad رو بریزی بهتره تا پچ مودینگ وی . اون پچ گرافیکی هم باعث ایجاد لگ میشه در بعضی موارد . چند صفحه پیش لینک اموزش pdf رو که یکی از بچه ها گذاشته بود دوباره گذاشتم برو همونو بخون .
شما باید بازی رو به صورت ارجینال تهیه کنید برای اینکه بتونین انلاین بازی کنین .نقل قول:
سلام . من پروفشنال بازی میکنم فعلا . چقدر حریف راحت میتونه پاسهام رو قطع کنه !! گلزنی خیلی سختتر شده توی این ورزن برای من . بهترین روش گل زنی چیه ؟ دریبل زدن جز تغییر جهت بازیکن حالت دیگه ای هم داره ؟ حریف خیلی راحت دریبل میزنه ! (من با کیبرد بازی میکنم ) .
احترام خودمو نگه داشتم و به کسی بی احترامی نکردم . اگه ادامه رو بخونی میفهمینقل قول:
ببخشید اولا احترام خودتون رو نگه دارید
شما در ادامه حرف های اون آفای دیگه که مستقیما روی صحبتشون با من بود و بلافاصله بعد از صحبتاشون اومدید و حرف هاتون رو زدید و حرف های اون آقا رو هم تایید کردید . حرف های اون آقا رو نقل قول کردید و تایید کردید . این یعنی روی صحبتتون با من بودهنقل قول:
من منظور خاصی به کسی نداشتم که شما اینجوری صحبت می کنید
در یکی دو صفحه گذشته هم غیر از من کسی از فیفا انتقاد نکرده که شما و اون آقا بخواید بهش جواب بدین
پس نگید منظورتون با شخص خاصی نبوده
سابفه هم شامل فان و آماتوری میشه هم حرفه ای . انجور که معلومه شما از فیفا 07 به اینور به دلیل مشغله درسی نتونستشد جدی بازی کنید و فان بازی میکردید ! میشه بفرمایید این کاپ های آنلاینی که بازی میکردید چی بوده اسمش ؟ در زمان حرفه ایتون منظورمه که فیفا 07 بوده و قبل و از اون ! دلم میخواد بدونم اون زمان شما چه اینترنتی داشتید و چه کاپ هایی شرکت میکردید که هیچ مشکلی با پینگ تایم و ... نداشتیدنقل قول:
خیلی خوب حرف از سابقه شد من خودم از فیفا 98 تا الان که 14ست فیفا بازی می کنم تا چند سال پیش هم مسابقات انلاین شرکت می کردم و همینطور مسابقات کاپ کشوری فیفا 07 تو استان اول شدم
اما الان به دلیل مشغله درسی وقتشو ندارم فقط با دوستان بازی میکنیم .
اسم کاپ هارو لطفا بگید
من ندیده و نشناخته حرف نزدم . این نمونه نظرات شما در مورد بازی فیفا 14 هست که چند صفحه فبل موجوده :نقل قول:
این از این نکته بعد مشکل شما اینه که ندیده نشناخته میاید در مورد این و اون قضاوت می کنید من کجا گفتم ظاهر بازی برام مهمه اگه خوب مشاهده کنید پست قبلیمو گفتم من گیم پلی بازی رو به چمن و امثال مسایل ظاهری ترجیح میدم.نیازی نمیبینم وقتمو برای اثبات حرفام به این و اون بگذرونم هر کس نظری داره من نظری دارم شما نظری دارید باید به هم احترام بذاریم .
2-اونجور که دوستان گفته بودن میگفتن گرافیک بازی کمتر شده اما بنظرم اینطور نیست اگر بازی رو روی بالاترین حد گرافیک بازی کنید متوجه میشید که بازی پیشرفت در گرافیک و چهره ها داشته فقط یخورده از نظر من پیراهن بازی کنا بد طراحی شده انگار که به بدنشون چسبیده البته شاید با پچی کمی بهتر بشه
3-صداگذاری فوق العاده شده یعنی جوری که من محو بازی شده بودم خونه تنها بودم و صدا ی اسپیکر رو زیاد کردم کلا جو مثل جو واقعی بود وخیلی باعث جذاب تر شدن بازی شده.همین طور گزارشگر بازی خیلی متنوع تر شده صحبتاش و در مورد بازیکن ها و بازی های قبل هم میگه که فرضا از 5 بازی قبل چکار کردی یا یه بازیکن که رو فرم هست رو بهش اشاره میکنه
اینا حرف هایی هست که شما زدی در مورد گرافیک و چهره و صدا و گزارشگر و فرم بازیکن و ...
منظور همین پست آخر شما نبوده که گیم پلی رو به چمن ترجیح دادی
نقل قول:
من اون پست رو بدون منظوربه کسی نوشتم فقط نظر خودمو گفتم .شما هم بدون اینکه بیاید نقد تون رو راجعبه بازی بنویسید هی به این اون حمله میکند تیکه میندازید انگار شما خدای فیفایید و بقیه آماتور.
دیگران هم مثل شما شعور و فهم دارن و متوجه میشن . نیازی به توضیح شما نیست و مشخص هست که حرفاتون بدون منظور به شخص خاصی نبوده به دلایلی که بالا گفتم
بچه 14 ساله که نیستم متوجه نشم منظور شما چی بوده و با کی بوده :n06:
فیفا 2014 که هیچی ! فیفا 3014 هم شبیه سازه هیچی از واقعیت نیست . اینا تبلیغات شرکت های سازنده هست برای فروش بیشتر و خالی کردن جیب بنده و شما . انتشار خبر دروغ در سطح وسیع باعث تاثیر بر شنونده میشهنقل قول:
اگه فیفا 14 شبیه ساز فوتبال نیست پس شبیه ساز چیه کشتی/بکس/راگبی/تنیس؟
فیفا فقط یک بازی هست ! بازی ! از بازی هم نباید فراتر از بازی توقع داشت
نقل قول:
اومدن با توجه به پتانسیلی که دیدن تو موتور بازی یه سری تغییرات دادن به بازی بله هیچ چیزی کامل نیست نه 13 نه 14 نه...فیفا 1000 مهم پیشرفته.نظر من بازی بهتر شده شما میگی بدتر شده خیلی خوب بدتر شده دلیلی نداره بیاید به این اون تیکه بندازید.
شما اگه میخواهید یه شبیه ساز بهتر رو داشته باشید چند ماه دیگه صبر کنید نسل بعد رو بازی کنید.
پ ن.باتوجه به توهین شما به شخص بنده که بنده وامثال بنده رو آماتور و ظاهر بین خوندین اومدم تا جواب بدم .هیچ بحثی هم نیست.موفق باشید.
من تو صحبت هام به کسی توهین نکردم. شما به گفته خودت خیلی وقته حرفه ای بازی نمیکنی و با دوستات معمولی بازی میکنی . پس یعنی فان بازی میکنی ! یعنی آماتوری بازی میکنی ! جدی بازی نمیکنی !
این اسمش توهین نیست
من اگه برای شما از لفظ فان و آماتور استفاده نکنم پس چی استفاده کنم ؟ چی شد که فکر کردی کلمه فان و آماتور توهین محسوب میشه ؟
مگه حالتی بین اینکه کسی جدی بازی میکنه و کسی که جدی بازی نمیکنه هم وجود داره ؟
اگه جدی بازی میکنی و هدف خاصی داری اسمت میشه حرفه ای و اگه جدی بازی نمیکنی و هدف خاصی نداری اسمش میشه فان ! اسمش میشه آماتور ! این توهین نیست برادر من
و اما در آخر : این نظر شما رو در یکی از پست هاتون خوندم :
چون میدونم شما اورجینال نداری و کرک شده بازی میکنی دادن یک همچین نظری اونم در مورد شوت های بازی فیفا 14 خیلی از کسی مثل شما که خودت رو حرفه ای میدونی بعیده !نقل قول:
5-نکته جذاب شوت زدن های بازیکناست که نصافا عالی شده ضربات والی فوق العاده شده و یه حس واقعی رو به آدم میده.
دیگه عالم و آدم فهمیدن شوت های فیفا 14 اونم فبل از اینکه آپدیت براش بیاد فاجعه بود
کلیپشم گذاشتم همه دیدن دیگه طرف با داوید ویا از وسط زمین هر چی شوت میکرد گل میشد
بعد شما میگی شوت های این بازی یک حس وافعی رو به آدم میده !!!!!! اون هم شوت های بازی فبل از آپدیت شدن !
آپدیت شدش هنوز مورد داره چه برسه به آپدیت نشدش
والسلام
سلام . من امروز متوجه یه اشکال تو بازیها شدم . اونم اینکه میزبان و میهمان جاشون عوضه !!! یعنی تیم میزبان میاید به میهمان دست میده !!! در صورتی که تو بازی های واقعی تیم میزبان سمت چپ و میهمان میاد دست میده . و موقعی که تو خونه حریف گل میزنی تماشاگرا بازم تشویق میکنن!! در صورتی که تو 13 یه 30 ثانبه سکوت حاکم میشد . اگه کسی این مشگاو داره بگه ... فکر میکنم شاید مشکل از کرک باشه
- :n13:
البته کامیار جان ناگفته نماند که اپدیت واسه نسخه کرک هم اومده و کلا کرک بدون اپدیت اجرا نمیشه و توش این مشکل شوتهای finesse تا جایی که من دیدم حل شده . اما خیلی از مشکلات دیگه همونطور که گفتی همچنان هست . خیلی هم گیر به کرک نده . چون گیم پلی که با کرک عوض نمیشه . مگه اینکه منظورت انلاین بازی کردن باشه .نقل قول:
با کیبرد باید کلا بزاری کنار بازی رو . مخصوصا امسال با این فیفا . دریبل رو هم که کلا بی خیال . چون ماها هم که توی 13 راحت دریبل میزدیم اینجا با مشکل مواجه شدیم و عملا قید دریبل رو تو بازی زدیم . واسه گل زدن فقط سانتر کن واسه یه مهاجر نسبتا سرزن مثل لوان و ... . اگه هم کاوانی یا ابرا بود که دیگه هیچی . توی این حالت به احتمال 90% هر کدوم از سانترهات گل میشه و میتونی هر بازی رو با نتیجه خیلی واقعی 5-3 ببری .نقل قول:
از هردو دوست متشکرم بابت بحثهایی که داشتن.حرفها بوی کل کل میداد ولی تقریبا مفید بود
من یه pes باز قدیمی ام،ادعا هم ندارم چون سن ما از این چیزا گذشته،فقط اومدم اینجا یه سر زدم ببینم امسال fifa چیکار کرده و نظر شماها درباره اش چیه.از حرفهای دوستان مشخصه بازی افت کرده
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
دوستان راهی هست که بشه نور بازی رو کم کرد ؟
اکثر بچه ها توی اجرای درست بازی موندن...بازیشون اجرا نمیشه یا مشکلات از قبیل بیرون پریدن از بازیو.... دارن شما الان تنها مشکلتون نور بازی هست؟؟؟؟نقل قول:
تو خود بازی فکر نمیکنم بشه چنین کاری کرد...فکر کنم بهترین راهش از خود ویندوزتون و تنظیمات کارت گرافیکتون میتونید نور را تغییر بدین!!!
من دو تا فیفا14 دارم یکیش مال شرکت new tech یکیشم مال شرکت تصویر گستر پاسارگاد کدومشونو نصب کنم بهتره؟
شک نکن فیفا 14 ی تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کن . کلا یه چیز دیگه است . گیم پلی بهتری نسبت به بقیه فیفا 14 ها داره و تازه میشه انلاین هم بازی کرد . فکر میکنی این همه که از بازی انتقاد های بی جا میشه دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که هیچکدومشون فیفا 14 ی شرکت تصویر گستر پاسارگارد رو نصب نکردن .نقل قول:
اگه میخوای فیفا 14 واقعی رو تجربه کنی بازی مربوط به شرکت تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کن . من تا همین چند روز پیش که فیفا 14 ارجینال رو بازی میکردم هیچ حسی بهم دست نمیداد . ولی از وقتی فیفا 14 شرکت تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کردم اصلا زندگیم از این رو به اون رو شده و دیگه هیچ مشکلی توی زندگیم ندارم .
داداش این شرکت تصویرگسترپاسارگادکه میگی آپدیت 2.5 گیگی رو هم داخل خودش داره؟نقل قول:
داداش زیاد جدی نگیر.... این دوستمون شوخی دارننقل قول:
اون رو که واسه مزاح گفتم اما ...نقل قول:
کلا بازی کرک شده بدون اپدیت اجرا نمیشه و اگه اجرا شد که یعنی اپدیت رو داره اما اگه اجرا نشد لازم نیست 2.5 گیگ دانلود کنی . همون اپدیت با حجم 55 مگ اومده که اگه خواستی لینکش رو بهت میدم .
یه چیز پیدا کردم
کرک بدون اپدیت بهتر جواب میده!الان من هیچ مشکلی بدون اپدیتو با کرک ورژن3 ندارم عالی
دوستان من یه مشکلی دارم !!
بازی رو به هر شکلی که نصب میکنم ارور Not Responding لعنتی رو میگیرم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک ورژن 4 رو کپی کردم نشد
آپدیت داخل خود دی وی دی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم نشد !
کرک 4 با آپدیت بازی رو هم نصب کردم باز هم نشد !
متاسفانه نمیدونم بازیش برای کدوم شرکته !! یه فایل آپدیت هم داخل دی وی دی دومش داره .
یه کمکی بکنید ممنون میشم
کلا قید این فیفا رو زدیم .ریلود هم فکر نکنم کلا کرکش کنه.
سوال 1: پس چرا این سایتا زدن منتظر کرک بهتر باشید؟
سوال 2 : آپدیت نقل و انتقالات فیفا 14 رو فیفا 13 نصب میشه یا نه؟
کرک جدید ورژن 5 اومد اینم لینکشfs2.filegir.com/manchester_united/FIFA14.v1.2.0.0.Final.Crack.Only.v2.rar ازسایت PESEDIT.IR
مطمئنی کرک فیفاست؟!!!!!!!!!!!پس چرا پی اس دات آی آر؟نقل قول:
:n09:
آره مطمئنم
1.خوب گفتن منتظر باشید دیگه . بگن منتظر نباشید ؟نقل قول:
2.والا اگه میشد که الان ما میرفتیم همون فیفا 13 رو بازی میکردیم . کلا نه اپدیت رسمی نه غیر رسمی واسه نقل و انتقالات فیفا 13 نمیاد . الان فیفا 12 هم به قول یکی از دوستان هنوز با ترکیب دو سال پیشه .
سلام
آقا من یه مشکلی برام پیش اومده
آنالوگ راست جوی استیکمو نمی شناسه :|
بعد می رم تو تنظیمات هم آنالوگ راست رو نمی شه تنظیم کرد
من الان نه می تونم دریبل بزنم نه هیچ کدوم از کارایی که این آنالوگ می کنه رو
چه کنم ؟؟
دوستان مثل اینکه کرک 5 هم اومده!
گفتن که این کرک نهایی هست و تمامی باگها رو هم فیکس کردن!
نقل قول:
NOTE:
Note: run fifa14-3dm.exe to start game
Fixed all bug and crash.
For win 8/8.1,try to put in compatibility for windows 7
البته من خودم کرک 4 رو نصب دارم و مشکلی هم نداشتم.
این که فقط برای وین 8 هست.گفته برای وین 7 سعی می کنیم؟نقل قول:
دوست عزیز اخرین ورژن درایور کارت گرافیکت رو دانلود کن درست میشه.منم همین مشکل رو داشتم.نقل قول:
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
واقعا کرک مضخرفی هست این کرک ورژن 5!
مشکل کرک ورژن 3 کارت قرمز و لرزش دوربین بود!
کرک 4 از بازی میومد بیرون کرش میکرد!
و حالا در کرک ورژن 5 مشکل عجیب مصدومیت وجود داره!بازیکنا همون اول بازی یکی یکی مصدوم میشن!
امتحانش مچانیه!!
من حاضرم همون کرک 4 رو استفاده کنم کرش کنه ولی این مصدومیت و کارت قرمز و این چیزا رو نداشته باشه!
شما رو نمیدونم!!
ویندوز من هم 8 و 64 بیتی هستش...
60 مگابایت آپدیت جدید اومد اوریجین
معلومم نیست به چه دردی میخوره