ویندوزو دانلود کردمنقل قول:
رو لپتاپ نصب کردم ولی اکتیو نشد مثل اینکه رو z500 جواب نمیده
حیف شد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Printable View
ویندوزو دانلود کردمنقل قول:
رو لپتاپ نصب کردم ولی اکتیو نشد مثل اینکه رو z500 جواب نمیده
حیف شد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
دوست منم می خواست ابونتو نصب کنه مثل مال شما شد و همه هاردش پاک شد.نقل قول:
اول Ubuntu نصب کردین بعد از نصب اومدین پارتیشن بندی کردین ؟
یا در حین فرایند نصب اومدین Partition بندی کردین ؟
اگه اولیه شاید بشه یه کاریش کرد !
از تو Ubuntu بگردین دنبال update manager بازش کنین بزنین Settings اونجا جند تا تب هست تو Tab اول یعنی Ubuntu software تیک Universe رو بزنید .
سپس ببندین و دکمه چک رو بزنین لیست آخرین آپدیت ها رو بگیره .
ــــــــــــــــ
اگه کارای بالا رو انجام دادین ترمینال رو باز کنین توش تایپ کنین :
نصب که شد با دستور Testdisk نرم افزار رو در حالت Command-line اجرا کنین . شرمنده رابط گرافیکی نداره . این نرم افزار Partition table رو برمی گزدونه البته اگه دوباره پارتیشن بندی نکرده باشین . احتمال اینکه فایل ها بر نگرده هست ! یکم دقت کنین خودتون می فهمین چکار کنین . اگه سوالی بود تو انجمن لینوکس مطرح کنین . البته من تا جایی که بتونم کمک می کنم !کد:apt-get install testdisk
خوب به احتمال زیاد هم نباید اکتیو می شد . یعنی لنوو باید یه لایسنس مجانی می داد با لپ تاپ ؟نقل قول:
دلیلش فکر کنم اینه:نقل قول:
مال ما اگه آپدیت هم شده باشه نهابتا 1.18 هستش !نقل قول:
اگر لپ تاپ شما جدید باشد و بایوس آن از SLP 2.2 یا Slice 2.1 به بالا پشتیبانی کند این ویندوز دقیقا مانند یک ویندوز اورجینال خریداری شده روی لپ تاپ شما نصب می شود و بدون کرک Activated است.
دوستان یه تجربه جدید!!!! امروز لپتاپ دوستمو(کانفیگ i3 و گرافیک 635) که داغ میکرد و زود باتری خالی میکرد رو یه کم ور رفتیم. اول بایاس رو آپدیت کردیم (در حالی که هیچکدوم از درایور ها نصب نبود به جز اینتل و تاچ پد) درست نشد که هیچ بدتر هم شد(دور فن بالاتر رفت و دما هم یه ذره بالاتر). بعد یکی یکی درایور ها رو نصب کردیم(همزمان با نرم افزار HW Monitor دما و مصرف رو رصد میکردیم). تا رسیدیم به فریمور آپگرید باتری اونو که نصب کردیم هم مصرف اومد بایین هم دما. خلاصش اینکه OK شد. دوستانی که بایاس رو آپدیت کردین و نتیجه نگرفتین هنگامی که به اینترنت وصل هستین یه عنایتی هم به فایل فریمور باتری داشته باشین ایشالا که جواب میگیرید.
بعله فریمور باتری هم خیلی مهم هستش اما من که ویندوز رو عوض کردم دیگه نتونستم فریمور رو آپدیت کنم شاید مثل بایوس فقط یکبار آپدیت کنی میمونه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست من
من پارتیشن ابونتو رو تو ویندوز deleteکردم یه هو 4 تا درایوم باهاش delete شد
دست به چیزی نزدم ابونتو هم پریده
راهی هست درایوها دوباره برگرده؟
راستی یادم رفت بگم دوستم یه لپ تاپ دل داشت یه DVD ویندوز ۷ همراش بود روش نوشته بود مخصوص لپ تاپ های دل ! اینقدز قشنگ بود دی وی دیه که فکر می کردی از خود کارخونه اومده بیرون ! نصب که کردیم دیدیم ویندوز معمولیه بدون هیچ نرم افزار اضافی ! حتی اکتیو هم نبود !
حالا هر چه که باشد ما دانلود می کنیم
اگه حالت دوم هم باشه با توجه به اینکه فعالیت دیگه ای انجام ندادین مشکلی پیش نمیاد کافی باید یه دکمه ریست داشته باشه اگر هم نداشت کافیه یه مرحله بیاین عقب و دوباره برید توی پارتیشن بندی :)نقل قول:
خوب به نظر میاد بهتر شد !نقل قول:
می تونین Ubuntu رو روی Flash memory بریزین Live اجرا کنین همینایی که گفتم انجام بدین .
البته احتمالا نرم افزار های Partition recovery تحت ویندوز هست . لذا کارتون راحت تره !
من فکر کردم گفتین ویندوز پریده فقط Ubuntu مونده !
من منظورم موقعی بود که پارتیشن بندی شده Ubuntu هم نصب شده سیو شده رفته !نقل قول:
اگه حالت دوم هم باشه با توجه به اینکه فعالیت دیگه ای انجام ندادین مشکلی پیش نمیاد کافی باید یه دکمه ریست داشته باشه اگر هم نداشت کافیه یه مرحله بیاین عقب و دوباره برید توی پارتیشن بندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیک جان مهم ترین قسمت در نصب اوبونتو همین پارتیشن بندی هستش توصیه میکنم حتما به فروم های مخصوص اوبونتو یه سر بزنید.نقل قول:
سلام
می خواستم ببینم چطورفریمور باتری رو اپدیت کنم ؟
علیک سلامنقل قول:
شما به صفحه درایور های Z500 برو و در قسمت زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو دانلود نصب کنید.
موقع نصب هم حتما باتطری باید داخل شارژ باشه.
واسه درایور های گرافیک همینا کافیه یا باید از سایت خود انویدیا هم دانلود کنیم؟؟؟؟
. اینکه واسه انویدیا دوتا درایور داده کدومه؟؟؟؟ بالاییه یا پایینیه ؟؟؟ :n13:
همینا کافیهنقل قول:
اگر گرافیک شما ۷۴۰:اولی
اگر ۶۳۵ هستش:آخری
من از جایی که خریدم گفت خودمون تمام نرم افزاراش رو همراه با ویندوز 8 نصب میکنیم و تحویلت میدیم .بیرون هم هرجا بری بین 15 تا 20 تومان نصب میکنننقل قول:
آقا من لپ تاپپم از روی یه میز 50 سانتی سر خورد و افتاد زمین.البته پشتش افتاد روی یه بالش نرم و جلوش خورد به زمین.خدا رو شکر در ظاهر شکستگی و مشکلس دیده نمیشه ولی یه راهنمایی بکنین ببینم از کجا بفهمم که به قطعات داخلش صدمه رسیده یا نه؟
در مورد مشکل داغ کردن ! یه چیز جالب به ذهنم رسید :n10: ( البته تجربه شخصیه ! )
قبلا با لپ تاپ های دیگه کار می کردم ، چوب از نظر کیس بزرگنر سنگین تر بودن همیشه موقع بازی می زاشتمشون رو زمین ! بازی می کردم . دوستامم که لپ تاپ داشتن همین کارو می کردن تا اینکه یکی کول پد خرید همه یاد گرفتن 2 ، 3 تا کتاب بزارن زیر لپ تاپ ! تا از زمین فاصله داشته باشه !!!!
حالا که Z500 خریدم چون وزنش سبکه موقع کار همش لپ تاپ رو پاهامه ! همیشه هم زیر لپ تاپ گرم میشه خوب !
معمولا لپ تاپ مثل کیس رایانه بزرگ و پر حجم نیست . تو سایت های مختلف که دیدم لپ تاپ رو باز می کنن ، قطعات ثابت هستن لدا اینجوری نمی شه فهمید ! البته شرکت هایی مثل Asus تست افتادن از ارتفاع رو رو لپ تاپ هاش با ارتفاع 30 سانتی متر امتحان می کنه . ولی اونجا دیگه بالشت ندارن !نقل قول:
چون قطعات لپ تاپ ثابت هستن پس احتمال شکستگی از داخل کمه از بیرون باید میشکست . اگه جاییش توی لپ تاپ شکسته باشه یا جا به جا شده باشه باید فن ها باشن .
لپ تاپ رو خاموش کن یکم تکونش بده اگه صدا نداد پس نشکسته !
البته اگه روشن بوده ، احتمال اینکه به هارد ضربه خورده باشه زیاده . هارد رو دیگه باید با نرم افزار های S.M.A.R.T چک کنین
واسه فن ها هم چند تا نرم افزار Hwmonitor نصب کن ببین خوب کار می کنن یا نه !
یه سر بزن Notebookcheck تخصصی بررسی کرده دما ها رو هم نوشته ! واسه هر لپ تاپی خواستی سرچ کننقل قول:
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
انجام دادم از کجا بفهمم اپدیت شده ؟ و اینکه تاثیرش رو چ جوری متوجه شم ؟
سوال خوبی پرسیدین.نقل قول:
الان اصلا درایور انویدیا نصب نیست؟
هر وقت نصب کردین یه همچین چیزی باید بیاد:
من متوجه نشدم ..فریمور باتری چ ربطی به انویدیا داره ؟؟ میشه بیشتر توضیح بدید لطفا ؟نقل قول:
و ی سوال دیگه دارم ... من روی صفحه نمایشم ی نقطه ریز ابی رنگ هستش از بینم نمیره ..خواستم بدونم مشکل خاصی هستش یا میشه کاریش کرد ؟ اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
خوب اگه نصب کردین نصب شد لپ تاپ خاموش شد پس نصب شده .نقل قول:
تاثیرش هم فکر نکنم محسوس باشه . توی خود لنوو نوشته فریم ور قبلی یه مشکلی داشت موقعی که تو شارج بود بعضی وقتا به سرش می زد باتری شارج نمیشد یا شارج خالی می کرد . در مورد دما هم چیزی نگفته .
ــــــــــــــــــــــ
تو یه بازی چک کنین ببینین اون نقطه هست یا نیست ؟ و یا لپ تاپو خاموش می کنین بازم معلومه ؟ اگه هست بهتره ببرین گارانتی ( معمولا Dead Pixel)
سلام به دوستای گلم! حالتون خوفه؟؟ یه مشکلی پیش اومده: وقتی فریمور باتری رو نصب کردم ، یه ویزارد باز شد که توی مرحله ی شناسایی خطا داد :،There are no attached batteries that require a firmware update.من باید چیکار کنم؟
دوستانی که لپ تاپ سری جدید خریدن بایوس و باتری رو لازم نیست نصب کنن.اینا آخرین ورژن هستش.پیام هم میگه باتری شما نیازی به آپدیت نداره.نقل قول:
بچه ها شما ماوس لپ تاپ رو چیجوری غیر فعال میکنید ؟
من چند تا برنامه هم نصب کردم ولی کار نکردن !
[QUOTE=hayyan71;7823896]خوب اگه نصب کردین نصب شد لپ تاپ خاموش شد پس نصب شده .
تاثیرش هم فکر نکنم محسوس باشه . توی خود لنوو نوشته فریم ور قبلی یه مشکلی داشت موقعی که تو شارج بود بعضی وقتا به سرش می زد باتری شارج نمیشد یا شارج خالی می کرد . در مورد دما هم چیزی نگفته .
ــــــــــــــــــــــ
تو یه بازی چک کنین ببینین اون نقطه هست یا نیست ؟ و یا لپ تاپو خاموش می کنین بازم معلومه ؟ اگه هست بهتره ببرین گارانتی ( معمولا Dead Pixel)[/QU
نصب کردم ولی لب تاپ خاموش نشد خیلی هم سریع نصب شد .... یعنی نصب شده ؟
در مورد اون نقطه هم ..لب تاب خاموشه نیستش ... وقتی روشنه معمولا وقتایی که صفحه تک رنگ باشه ( مثلا تمام مشکی یا ...) دیده میشه ؟
اگه همین جوری بمونه مشکلی ایجاد میکنه ؟
[QUOTE=mah11k;7824301]سلام خوب من نه البته لبتاب بلكه رو ال سي دي خونمون همين مشكل از ابتدا وجود داشت الان بعد دو سه سال مشكل ديگه اي تو صفحه نمايشش وجود نداره نميدونم چطوري ولي خودش خود به خود درست شد جالبتر اينكه من يه گوشي لمسي داشتم اونم مشكلش خودش حل شد ولي رفع اين دو كاملا اتفاقي بود بهتره شما ببريد گارانتينقل قول:
سلام دوستان من هم امروز بعده 1/5 ماه یه صدایه بوق خیلی ریزی مثل اون رفیقمون حس می کنم. باید حساس باشم یا بیخیالش شم؟
ممنون
سلامنقل قول:
اگه صدا زیاد باشه مشکل هست.ولی این صدای ریز مشکل خاصی نیست.
سلامنقل قول:
دکمه F6 تاچپد(موس لپ تاپ) رو غیر فعال می کنه.(نیازی به گرفتن Fn نیست)
اون دوستمون که صدای بوق میداد لپ تاپش منم.نقل قول:
دایورت کن عزیز و استفاده بکن از لپ تاپت.
سلام دوستان. میخواستم بدونم باسه z500 چنده ؟ همچنین گرافیک gt740 بالاتره یا amd radeon hd 7650m ممنون میشم که جواب سوالمو بدین چون میخوام لپتابه مورده نظرمو انتخاب کنم بینه z500 و 4540s-h
با تشکر
قطعا 740 قوی تر است چون که کلن سری جیفورس مخصوص بازی هستند و قدرت بیشتری نسبت به کارت های amd دارندنقل قول:
در مورد قیمت باید بگم میتونید به سایت دیجی کالا سر بزنید من خودم با کانفینگ زیر 1 هفته پیش خریدم core i5 - ram 6 - vga 740 m 2GB- 1 tr hddنقل قول:
2480000 تومن
در مورد قیمت بگم که من خودم با کانفینگ زیر خریدم 2480000
i5 - ram6- 740m 2GB - 1 TR HDD
و اما لپ تاب 4540 باید بگم که کلا جز لپ تاپ های اداری محسوب میشه و گرافیک اون نسبت z500 ضعیف تر است در واقع بگم که هم رده گرافیک amd 7650 در سری جیفورس میتونه geforce 630m باشه .