فابليت پخش فيلم رونداره!:41:نقل قول:
Printable View
فابليت پخش فيلم رونداره!:41:نقل قول:
ممنون میشم بگید کار این دستگاه چی است ؟ و میشه باهاش شبکه گرفت مثل ----- ؟
ایا این مدل خودش این برد داخلش داره
Sony Bravia KDL-46EX700
من اهواز زندگی میکنم ایا اصلا میشه گیرنده دیجیتالی استفاده کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تو اینترنت که سرچ میکردم یه سری از این گیرنده های دیجیتالی دیدم که کول دیسک بود که می گفت برای کامپیوتر ساخته شده میخواستم بدونم آیا اینا رو میشه واسه تلویزیون استفاده کرد یا خیر ؟ و یا مدلی برا ی تی وی ساخته شده چون کسی در این مورد صحبتی نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام می خواستم بدانم نمایندگی برایت توی رشت کجاست ویا اینکه دوستانی که از رشت هستن برایت رو از کجا خریدن به من هم آدرس بدین منم بخرم با تشکر
سلامنقل قول:
به اینا می گن usb --- که فکر کنم فقط بشه برای کامپیوتر استفاده کرد و احتمالاً درایور مخصوص خودش را داره ، نمونش را هم ایکس ویژن زده که تو تلویزیون هم تبلیغشو می کنه و فکر کنم اگه سایت مادیران را ببینی اطلاعات کافی در موردش وجود داشته باشه . قیمتش هم 29 هزار تومانه .
سلام .نقل قول:
کسی نبود ؟ :دی
مخلصیم .
دوست عزیز فعلا در حال حاضر فقط 14شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی رو میتونین بگیرین ولی در آینده به شبکه ها اضافه میشهنقل قول:
دوستان اگه ممکنه بگین که ایکس ویژن 131 رو از کجا میتونم تهیه کنم من از 2تا فروشنده پرسیدم همه گفتن مدل 121 رو دارن و 131 رو نداشتن من ساکن رشت هستم
دوست عزیز فعلا چند تا استان این سیستم رو دارن و به زودی کل استا نها ی کشور این قابلیت رو خواهند داشتنقل قول:
فعلا تهران -کرج - قم و قزوین و رشت این قابلیت رو دارن
نقل قول:
سلام
هر تعداد شبکه دیجیتالی که صدا و سیما بفرسته ، این گیرنده ها هم دریافت میکنن .
مثل اینکه تو تهرات فعلا 14 تا شبکه تلویزیونی و 10تا شبکه رادیویی قابل دریافته که این تعداد تو شهرها ی دیگه بنا به دلیل بالا متفاوته .
همون جور که گفتم تعداد شبکه ها محدوده و کانال های استانی رو نمیشه گرفت .( البته اطلاع دقیق ندارم . شاید بشه چند تاش رو گرفت اما انگشت شمار ) ولی به زودی قراره همه شبکه های استانی هم به صورت دیجیتالی قابل دریافت بشن .
آره برند خیلی خوبیه ، ولی متاسفانه واردکننده های ایران هر برندی رو بخوان روی اجناسشون میزنننقل قول:
بعید میدونم این واقعل فیلیپس باشه . البیه فیلیپس از این نوع دستگاه ها داره اما من این مدل و شکل رو در لیست محصولات فیلیپس ندیدم !!!!
اینم اطلاعات درباره ی آنتن
کد:http://up.--------.com/Files0/4f040ccc3f824d829175.jpg
ضمن تشکر از توجه شما اما بیشتر منظورم این بود که در پورت یو اس بی ال سی دی کار آئی داره یعنی میشه به جای کامپیوتر به ال سی د ی وصلش کرد و شبکه های استانی رو گرفت ؟ اگه بشه خیلی عالیه هم دیگه دستگاهی مثل ست باکس نمی خرم که فضا اشغال کنه هم از نظر هزینه رزونتره و هم قابل انتقالهنقل قول:
چند قیمت میدیشنقل قول:
انتنتو عوض کن انتن uhf بذار شاید بگیره
سلام می خواستم بدانم نمایندگی برایت توی رشت کجاست ویا اینکه دوستانی که از رشت هستن برایت رو از کجا خریدن به من هم آدرس بدین منم بخرم با تشکر و اگه ممکنه بگین که ایکس ویژن 131 رو از کجا میتونم تهیه کنم من از 2تا فروشنده پرسیدم همه گفتن مدل 121 رو دارن و 131 رو نداشتن من ساکن رشت هستم
سلام دوستان
من یه چند روزیه دنبال خرید گیرنده دیجیتالم یه چند تا سوال واسم پیش اومده می خواستم دوستان لطف کنن کمکم کنن
1- اول اینکه دوستان که بین گیرنده های مختلف مقایسه داشتن کدوم رو پیشنهاد میکنن ؟
2- برایت نرم افزارش از طریق کدوم شرکت یا سایت پشتیبانی میشه ؟
3- آدرس سایت اصلی شرکت برایت رو می خواستم چون وارداتیه ؟
4- پروویژن t7+ گیرندگیش بهتره یا برایت ؟
5- واقعا همه فرمت هایی که لیست شده بدون مشکل پخش میکنن؟
از دوستان ممنون میشم کمکم کنن
سلام دوستان
من یه چند روزیه دنبال خرید گیرنده دیجیتالم یه چند تا سوال واسم پیش اومده می خواستم دوستان لطف کنن کمکم کنن
1- اول اینکه دوستان که بین گیرنده های مختلف مقایسه داشتن کدوم رو پیشنهاد میکنن ؟
2- برایت نرم افزارش از طریق کدوم شرکت یا سایت پشتیبانی میشه ؟
3- آدرس سایت اصلی شرکت برایت رو می خواستم چون وارداتیه ؟
4- پروویژن t7+ گیرندگیش بهتره یا برایت ؟
5- واقعا همه فرمت هایی که لیست شده بدون مشکل پخش میکنن؟
از دوستان ممنون میشم کمکم کنن
سلامنقل قول:
من اطلاعاتی در این زمینه ندارم ، ولی وبلاگ زیر برای یکی از کارمندان مادیرانه که تا به حال هرچی سوال پرسیدم جواب داده ، شما هم سوالتون را اونجا مطرح کنید تا به پاسختون برسید :
کد:http://maadiran.mihanblog.com
بهره برداري از نخستين خط توليد تلويزيون هاي ديجيتال کشور در ساوجبلاغ
led-lcd
32-52 اينچ
منبع
کد:http://www.digitaltv.orq.ir/
کدامیک از گیرنده های دیجیتالی که دارای پورت hdmi است را می توان با کنترل تلوزیون کنترل کرد و از کنترل خود دستگاه استفاده نکرد؟
چون من یک دوربین فیلم برداری سونی دارم که با hdmi به تلوزیون وصل می کنم با کنترل تلوزیون قابل کنترل است
نقل قول:يعني ساير فرمتها را پخش نمي كند؟نقل قول:
گيرنده دیجیتال تلويزيون فیلیپس
HDT - 2661N
ويژگی های محصول:
گيرنده تلويزيون ديجيتال با كيفيت اچ دی HD
دارای خروجی HDMI
ضبط برنامه های در حال پخش بر روی حافظه فلش
قابلیت پخش فیلم با فرمت AVI و MPEG
پخش فایل های صوتی و عکس
پخش برنامه های ضبط شده از حافظه فلش
حرکت زمانی بر روی برنامه تلویزیونی در حال پخش
برنامه ریزی ضبط دستی یا از طریق راهنمای الکترونیکی
راهنمای الکترونیکی پخش برنامه
تله تکست فارسی
مئجئددرايران
قيمت70000تومان
کد:http://www.digitaltv.orq.ir/
اما توي اون عكس آگهي چيزي در مورد پخش فيلم ننوشته بود!:13:نقل قول:
با سلام
دوستان این گیرنده مارک دیویژن هست که ادعا می کند که نحت لیسانی فیلیپس کار میکند
اینم سایتش
کد:http://www.simanoor.com/
خوب با مراجعه به اين سايت و تصاويرش معلوم مي شود كه مارك فيليپس الكي است:نقل قول:
Technology founded by PHILIPS
خوب معمولاً خيلي از شركتها خصوصاً از نوع چيني برد را از بردهاي يك مارك معروف كپي مي كنند و حتي ممكن است بنويسند Design in Japan يا Components of SONY و ....
سلام دوستان
برایت نرم افزارش از طریق کدوم شرکت یا سایت پشتیبانی میشه و برای آپدیت قرار داده میشه؟
سلام
دوستان کسی آدرس سایت اصلی شرکت برایت رو می دونه به من بگه ؟؟؟
برایت درصد دریافت سیگنالم نشوم میده ؟؟
این یک سایته که برایت رو تبلیغ کرده
کد:http://www.thisisbright.com/Home.aspx
من مدل 131 رو از پاساژ بزرگمهر تو خیابون بیستون خریدم 79 تومن.نقل قول:
دو بار دكمه INFO را بزن.نقل قول:
سلام دوستان من یه xvision121 خریدم از خروجی y/pb/pr به تلویزیون وصلش کردم تصویر نشون میده ولی یه خط سیاه وسط تصویره و تصویرو دوتایی نشون میده آیا باید کابل مخصوصی بگیرم یا مشکلم چیز دیگست
این همون سایت اصلی برایت هستش و از همین طریق هم پشتیبانی میشهنقل قول:
نمایندگی فروش و خدمات برایت هم سایت پی ام پی فور هستش
[HTML][/HTML]کد:www.--------
سوني شاپ جان خبري از فريمور جديد پرو ويژن t7كليد نقره اي نشد؟
من اموج دیجیتال را در قم ضعیف دریافن می کنم به دنبال آنتنی هستم که تقویت دار باشه کسی در این مورد اطلاعی داره
ممنون از شما، آنتن UHF گذاشتم كه همان 4 كانال را هم ديگر نمي گيرد!!نقل قول:
83 تومان مي فروشم
والا ما هم مثل شما منتظریم - فردا پیگیری می کنیمنقل قول:
ولی اگه به خود فولاد رایانه هم زنگ بزنید فکر کنم زودتر نتیجه بگبریم - وقتی شرکتی ببینه و خریدارش فعال و پیگیر هستن ، مطمئنا به خدماتش سرعت میده و جدی تر میشه
دوست عزيز بايد از كابل كامپوننت استفاده كنينقل قول:
من تو صفحه قبلی یه عکس زده بودم، شایدم دو صفحه قبل.نقل قول:
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
اگه خروجی HDMI داره با همین کابل وصل کن.نقل قول:
دوستان مشهدی کسی این دستگاهو واسه کامپیوتر داره ؟
چند تا شبکه رو تو مشهد میگیره ؟
بهترین مدل واسه کامپیوتر چیه ؟ تو رنج 30 تل 50 تومن مشکل قیمت ندارم
با سلام
از دوستان كسي اطلاع داره كه تلويزيونهاي ديجيتال otaدارند يا نه؟ شنيدم stb منوي ota داره ولي تلويزيونهايي كه خودشان ديجيتالند چطور؟ ota دارن؟
مرسي