بستگی داره طرف کی باشه و چه احساسی نسبت به شما داشته باشه، دو مورد دیدم که طرف ابراز کرده و دقیقا همین اتفاقی که شما میگید افتاده چون طرف مقابل این احساس رو نسبت به ابرازکننده نداشت و یک طرفه بود، اما اگر دو طرفه باشه داستان فرق میکنهنقل قول:
Printable View
بستگی داره طرف کی باشه و چه احساسی نسبت به شما داشته باشه، دو مورد دیدم که طرف ابراز کرده و دقیقا همین اتفاقی که شما میگید افتاده چون طرف مقابل این احساس رو نسبت به ابرازکننده نداشت و یک طرفه بود، اما اگر دو طرفه باشه داستان فرق میکنهنقل قول:
ازدواج نمیکنم چون آدم حسابی نیستم!
28 سالمه ولی بیکارم بی پولم.چاقم خیلی 115 کیلو.بچه ننه و ترسو هستم.روانی هم هستم.
خلاصه چی بگم آخه
هر وقت کار داشتم خونه داشتم ماشین داشتم لاغر کردم مشکلای روانیم رو حل کردم بعد فکر ازدواج میکنم.
وسواس فکری دارم.
مشکل خالیم. یعنی من یعنی مشکل.
آها راستی سرباز فراری هستم. مدرکم سیکل. اول دبیرستان ترک تحصیل کردم.
یعنی من اگر هفته ای 5 روز برم روانشناس شاید 1 سال دیگه مشکلاتم برطرف شه.
اصلا حرف زدن در موردش فاییده نداره من تا آخر عمر پای کامپیوتر دارم خود ارضایی می کنم.( والا بخدا چرا دروغ بگم)
--------
معتادم هستم به سیگار و خیلی کم از خونه بیرون میرم تو این 3 ماه شاید 10 دفه واسه خرید سیگار.
کل سرمایه زندگیم 10 هزار تومنه که امروز از مادرم پول تو جیبی گرفتم. روزی 5 هزار تومن میده مادرم.امروز 10 تومن داد واسه امروز و فردا.
از من داغون تر آدم وجود داره تو ایران؟ شایدم خودکشی کردم :n25:
داداش قرار نیست کسی بیاد زندگیتو درست کنهنقل قول:
روانشناس میتونه کمکت کنه ولی ته تهش باس خودت مشکل رو رفع کنی تو هم مشکلاتتو میدونی هم علتشونو خودت رفعش کن
یکم ب خودت بیا داداش شک نکن میتونی
سربازیتو برو بعدش برو ی کار یاد بگیر و ....
چقدر دنیای آدما با هم فرق میکنه...نقل قول:
تعربف از خود نباشه، ولی اتفاقا منم 28 سالمه، کار دارم، پولم دارم خدا رو شکر، لاغر هم هستم، ورزش میکنم، سیگار نمیکشم، خونه برام آماده هست (با وسایل)، ماشین هم دارم، فقط مونده سریازیم تموم شه و بعدش برام زن بگیرن! دیگه بعد اون هیچ بهونه دیگه ای نمیمونه برای زن نگرفتن. منتهی خودم اصلا مایل نیستم.. :n06:
راستش این شرایط شما منو یاد بنده خدایی انداخت که شاید برای شما هم جالب باشه: از یه شهرستان کوچیک اومده بود تهران. یه ترم دانشگاه اومد دید هیچ رقمه نمیکشه ول کرد. اوایلی که اومده بود تهران تفاوت های فرهنگی و روش زندگی مردم اینجا در مقایسه با محل سکونت قبلیش خیلی خیلی اذیتش میکرد (بماند حالا مال کجا بود). قابل هضم نبود براش این آسایش و رفاه نسبی مردم اینجا. همیشه از این مینالید.
تا اونجایی که من فهمیدم پدر هم بالا سرش نبوده. مادرش هر ماه از شهرستان براش پول میفرستاد و اینم اینجا همه شو خرج اتینا و اینترنت میکرد. همش هم پولای اون بنده خدا بود. خودش که دنبال کار نمیرفت حتی بعد از اینکه از دانشگاه انصراف داده بود. کارش شده بود صبح تا شب، هفت روز هفته ول گشتن توی تلگرام و ایستاگرم و پروفایل بقیه! بنده خدا چهره و ظاهر درست و حسابی هم نداشت؛ سر و وضع ش داد میزد که وضع مالی درستی نداره.
ولی در کمال تعجب ذره ای شرم و حیا تو وجود این بشر نبود! اینش برای من خیلی عجیب بود. فکر مادرشو نمیکرد داره از گلوی خودش میزنه میده به این. با اینکه اونایی که میشناختنش کم و بیش از وضعیتش خبر داشتن، ولی از روی انسانیت و شاید کمی ترحم به روش نمیاوردن. میگفت دنبال دختر تهرانی ام! :دی میشناسید دیگه دخترهای الان با اون همه فیس و افاده رو. عجیب روحیه و پشتکار خوبی داشت تو این یه مورد.
اینا رو گفتم برای اینکه اولا بدونید فقط شما نیستید که این مشکلات رو دارید. به هرحال کشور مشکلات شدید اقتصادی داره، مردم هم که تفریح درست حسابی ندارن و این اتقاقات تا حدی طبیعیه. زیاد ناراحت نباشید. بعدش هم شما باز شرایطتتون نسبت به این شخصی که گفتم خیلی بهتره. یه کم رو روحیه تون کار کنید همه چی به امید خدا درست میشه. :n16:
Cortexan
سلام
من هیچوقت اهل توصیه کردن نصیحت یا هر چی اسمش گذاشته بشه نبودم ... خودم هم همیشه شاکی بودم از همه چیز اما فعالیتها و نگاهم به ادامه ی زندگی مصداق اون جمله ی مارتین لوتر کینگ بوده "اگه نمیتونی پرواز کنی بدو اگه نمیتونی بدوی تند راه برو نمیتونی قدم بزن نمیتونی سینه خیز برو اما هر کاری میکنی رو به جلو حرکت کن..." ... پستتو خوندم متوجه شدم دنیات خیلی تیره و تار و داغونه و هیچ روزنه ی امیدی نمیبینی ... جدا متاثر و متاسف شدم .
اما بنظرم همینکه شما به مشگلات ات واقف و مطلع هستی و شناساییشون کردی و بدون پنهان کاری، رک و پوست کنده و بی شیله و پیله جایی مثل اینجا در میان گذاشتی و همینطور بابت این اوضاع بی عار و بی ننگ نیستی همه ی اینها به این معنیه که حد اقل از افرادی که به همین شکل شما هستند و بی عاری و بی خیالی پیشه گرفتند بیشتر حالیته و آدم فهمیده تری هستی.
اما در مورد این مشگلات
نمیدونم پدر و مادرتون چجور آدمایی هستند و قضاوتی نمیکنم... خوب هستند یا نه؟ تحصیلکرده یا نه؟ پولدار یا نه ؟ و ... اما بنظرم اونها بیشتر باید به فکر شما میبودند تا به این وضعیت دچار نشید ... چرا زمانیکه ترک تحصیل کردید اونها از شما نخواستند به سر کار برید؟ کاری برای شما دست و پا نکردند ؟ یا اصلا چرا وساطت نکردند که به درس ادامه بدی یا سربازی بری... پول تو جیبی دادنشون هم اشتباهه ... آدم بیکار و بی هدف روزی 10 تومن براش یک مقدار زیاد هم هست... شما باید از همین 10 تومنا تا الان مقداری سرمایه پس انداخته بودی و معلوم نیست برای چی ها خرجشون کردی...
بهر حال زمان هیچوقت برنمیگرده و از هرجای ضرر که برگردی غنیمته.
شما اولا باید یک تکونی به خودت بدی و برنامه ی روزانه ی خودتو تغییر/بهبود بدی.
حد اقل روزی 40 دقیقه باید بری پیاده روی ... برو برو بیرون یه سیگار بکش آهنگ گوش کن قدم بزن برو پارک الان که زمستون و پاییزه و گشتن توی کوچه و خیابون هم حال و هوای خودشو داره.
برای مشگل خود ارضاییت که گفتی نمیشه سریع رفعش کرد باید آهسته آهسته دوزشو کمتر کنی تا وضعیت بهتر بشه ... اگر روزی یک وعده انجام میدی باید اول سعی کنی به دو روز بندازی بعد 3 روز بعد هفته و ...
اگه دیدن فیلم پورن و سایتهای اشتراک گذاری عکس، متن ، فیلم و ... این مدلی وضعیتتو تشدید میکنه باید خیلی خیلی کمرنگش کنی و کمتر سراغشون بری... عوضش باید خودتو سرگرم دیدن فیلم سینمایی، فوتبال، اخبار، موسیقی و ... کنی تا اینها جایگزین اون سرگرمی های کاذب بشه ...
مصرف سیگار هم باید کاهش پیدا کنه و از 3 نهایتا 4 نخ در روز تجاوز نکنه ...
وعده های غذایی بطور استاندارد مصرف بشه، مختصر توضیح میدم: صبحانه ی مغذی/ناهار کامل، خوب و مفید/ عصرانه چند عدد میوه/ شام سبک / میان وعده ها : آب و سایر نوشیدنی ها و هر از گاهی مغز (آجیل) / والسلام دور پرخوری یک خط قرمز پررنگ کشیده بشه ...
ساعت بیولوژیک بدنت باید تنظیم بشه و ساعت خواب و بیداریت به یک وضعیت نرمالی برسه و شبها آروم و راحت بخوابی و صبحا که میخوای روزتو شروع کنی سرحال و قبراق باشی...
برنامه های مفید تلویزیون/ سایتها و کانالهای مفید در دنیای مجازی و میتونه سرگرمی های مناسب دیگه باشه...
بعد که همه ی این مراحل طی شد و احتمالا حد اقل 1 ماه زمان لازمه، باید دندون کرم خوردت یعنی بیکاری رو بکشی و بندازی دور ... کار جوهر مرده... ضعف و انفعال ات رو از بین ببر و جنم خودتو نشون بده ... جوینده یابنده است اگر مرد کار باشی حتما کاری پیدا خواهی کرد ... از پدرت برای یافتن کار کمک بخواه اگ حس میکنی کس دیگه ای هم کمکی ازش بر میاد این درخواستو ازش بکن... چون تا الان کار نکردی یک کارگر آماتور هستی و ماههای اول باید نگاهت به کار بیشتر جنبه ی یادگیری داشته باشه تا در آمد (کارگر که میگم بطور کلی میگم ... فروشندگی هر چیز... نه فقط عمله گی..) با شروع کار توی ذهنت پروژه های 1 ساله ، 2 ساله و ... برای خودت تعریف میکنی که مثلا باید حقوقت سیر افزایشی داشته باشه و ماههای بعد بیشتر بشه یا فلان کار رو یاد بگیری فلان کار کنی و ...
بر خلاف دوست بالایی موافق رفتن به سربازی نیستم ... سربازی رفتن برای آدمی مثل شما سم مهلکه و ممکنه تا مرز جنون و خودکشی هم بکشونه ...
اصولا نداشتن کارت پایان خدمت یا معافیت به جز دو مورد مشگل خاصی بوجود نمیاره : 1- عدم اجازه ی خروج از کشور 2- در برخی موارد عدم اجازه ی ورود به مشاغل شرکتی/اداری
که هیچکدام از این 2 مورد تصور نمیکنم جزو برنامه هات باشه ...
نمیدونم وضعیت ارتباطات اجتماعی و آداب معاشرت ات چجوریه ... در مراحل بعدی برای مشگل جنسی ای که گفتی اگر تونستی بدون ازدواج پارتنر داشته باشی که فبها نشد حالا که در این زمان حدود یک یا دو سال گذشته و مراحل بالا انجام شده میتونی نیم نگاهی هم به ازدواج داشته باشی... به جز ازدواج راهی برای ارضای امیال جنسیت نیست و مجبوری به خودارضایی ادامه بدی ... اینو چون با توجه به گفته هات تصور کردم کنترل شهوت برات سخته گفتم ... و گرنه آدم هس کلا کنترلش میکنه این احساسات رو و نیازش کمتره ... بالاخره شما سن و سالت هم کم نیست و ازدواج یکی از گزینه های روی میزه ...
بعدا چیزای دیگه یادم اومد میگم سوالی کاری هم داشتی در خدمتم.
^^ پیشنهادهای این دوستمون کاملا تایید میشه.
نقش پدر ومادر تو تربیت فرزند خیلی مهمه. اتفاقا بذارید این نمونه ها درس عبرتی باشه برای کسانی که معتقدن "آنکه دندان دهد نان دهد". نه آقا جان، آخرش همین بچه هان که میشن انگل جامعه. نکنید اینکارو.
در ادامه صحبت های دوستمون منم پیشنهاد میکنم مصرف اینترنتتون رو بیارید پایین؛ کم کم اون مشکل خودارضایی تون هم حل میشه ایشالله.. :n16:
NaughtyCat
ممنون
---
Cortexan
راستی در مورد باقی مشگلات روانی یادم شد توضیح بدم و شما هم دقیقا توضیح ندادی که مشکلات چیا هستند ...
در مورد حل کلیه ی مشکلات روانیت هم دو راه حل داری که من نظرم به دومی نزدیک تره :
1- مراجعه به روانکاو و طی کردن یک دوران نسبتا دور و دراز و پرداخت هزینه ی زیاد
2- مراجعه به روانپزشک و ادامه دادن زندگی با قرص و سایر داروها
/// دیگه از ما گفتن بود و این حرفا کاری بود که از دستم بر میومد... هر کاری میکنی فقط سریعتر بجنب و یه دستی به سر و روی خودت بکش وگرنه توی این دنیا هیچ کس جز خود انسان کمکی بهش نخواهد کرد. تنبلی و یون گشادی رو زودتر بگذار کنار و صراحت کلام منو هم جدی نگیر.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مورد دیگه که من یادم رفت اضافه کنم، اهمیت ادامه تحصیل تو دانشگاه ست. نقش تحصیلات عالی رو اصلا دست کم نگیرید.
اون شخص که خودش درسو ول کرده بود، هی به ما میگفت چیه هی درس درس. تا ارشد هم میخواید بخونید حتما؟ ببینید این طرز فکر رو کسی داشته باشه که حداقل یه بیزنسی داشته باشه؛ یا یه پشتوانه ای چیزی، باز میشه درکش کرد. اما همه ما اطرافیانش میدونستیم در مورد اون شخص اینطور نبود؛ و این حرفا رو بیشتر از روی شاید حسادت میزد. درس و دانشگاه هیچی نداشته باشه حداقلش اینه که طرف دوتا آدم حسابی اونجا میبینه و سعی میکنه خودشو یه کم جم و جور کنه.
من و یکی از دوستان هم همیشه این نکته رو بهش یادآور میشدیم که اگه شما 50 سال دیگه هم جون بکنی، به اینجایی که ما الان هستیم نمیرسی. نگران خودت باش که این چیزا برات نون و آب نمیشه.
به همه دوستان پیشنهاد میکنم اگر دسترسی دارید این کتاب "Hillbilly Elegy" رو بگیرید و بخونید. حداقل خوبیش اینه که متوجه میشید اگه از نعمت داشتن پدر و مادر خوب محروم بودید و توی محیط بدی بزرگ شدید و کسی نبوده که وقتی مسیر رو اشتباه میرفتید و خطا میکردید بهتون گوشزد کنه، هنوز دیر نشده و امکان اصلاح امور هست. :n16:
دم همتون گرم خداوکیلی آدمای با اصل و نصب هستید.که راهنمایی کردید.. هر کی بود میگفت بمنچه برو بمیر. ولی اینکه وقت گذاشتید راهنمایی کردید . نشون میده آدمای با خانواده مهربون با ریشه و اصل و نصب هستید.
امیدوارم همتون سالم و سلامت باشید ممنون از لطف و راهنماییتون :n11::n40::n12:
:n12:امیدوارم صاحب 1 همسر مهربون و باوفا مثل خودتون بشید واقعا لیاقت زندگی خوب رو دارید. :n12:
قربانت، حالا شد. حس خوب.. :n12:نقل قول:
اگر احساس کردی بازم مشکلی هست بگو بیشتر راهنماییت کنیم. :n16:
درک می کنم هدف شما کمک کردنه ولی :نقل قول:
در مورد حل کلیه ی مشکلات روانیت هم دو راه حل داری که من نظرم به دومی نزدیک تره :
1- مراجعه به روانکاو و طی کردن یک دوران نسبتا دور و دراز و پرداخت هزینه ی زیاد
2- مراجعه به روانپزشک و ادامه دادن زندگی با قرص و سایر داروها
مورد اول اینکه روانکاوی درمان نیست
مورد بعدی اینکه ایشون مورد مناسب برای روانکاوی نیست
مورد بعدترش اینکه ایشون مناسب برای مشاوره و یا جلسات روانشناسی هست و روانپزشک نمی تونه گزینه مناسبی باشه !
خوشحالیم که روانشناسی داره جای خودش رو باز می کنه ولی اطلاعات نادرست دادن کمک کننده نخواهد بود .
بسیار تعجب میکنم وقتی میشنوم یکی از بهترین راهکارهای قرن اخیر در مواجهه با مشکلات و استرس ها که اساسش بر ریشه یابی مشکلات درونی ماست یعنی "روانکاوی" رو خیلی راحت زیر سوال میبرید و میگید روانکاوی درمان نیست!نقل قول:
روانکاوی اصلا یک روش درمانی نیست. در واقع روانکاوی یک روش ورای درمانی است و به همین دلیل قطعیترین نوع درمان است.
و بعد اینکه چرا ایشون بنظر شما مورد مناسب روانکاوی نیستن؟!
بله دقیقا با شما موافقم. اطلاعات نادرست دادن کمک کننده نخواهد بود!
به خاطر اینه که روانکاوی رو متوجه نشدید ! منبع اون قسمت که نوشته شده قطعی ترین نوع درمان است کجاست ؟نقل قول:
بسیار تعجب میکنم وقتی میشنوم یکی از بهترین راهکارهای قرن اخیر در مواجهه با مشکلات و استرس ها که اساسش بر ریشه یابی مشکلات درونی ماست یعنی "روانکاوی" رو خیلی راحت زیر سوال میبرید و میگید روانکاوی درمان نیست!
چون روانکاوی نیاز به فردی داره که هم از لحاظ کلامی قوی باشه و هم توان مالی جلسات چندین و چند ساله رو داشته باشه !
تاپیک رو هم از مسیرش خارج نکنید ! سوالی داشتید در خصوصی بپرسید !
یک مطلب فلسفی رو درباره روانکاوی میذارم ولی اگر مدیران صلاح دونستند حذفش کنند
مطلب مهمی که باید توجه کرد اینکه اگر مطلبی و نظری را یک روانکاو بیان کرده آیا روش ارزیابی و تحقیق در نظر او چگونه است ؟ چه محکی برای صحت و سقم رای او داریم ؟مثلاً اگر یک روانکاو گفت اینکه تو فلان اخلاق را داری بخاطر این است که در کودکی از پدرت خیلی کتک خورده ای ؟ از کجا می توان دانست که این داوری صحیح است؟ بر فرضی که من فهمیدم در کودکی واقعاً کتک زیاد خورده ام، اما از کجا معلوم که آن کتک ها علت برای پیدایش این خلق یا عمل شده باشد ؟؟ لذا این رای قطعیت پیدا نمی کند. به همین دلیل روانکاوی هنوز بعنوان یک علم تجربی، شناخته نشده است.
استاد ملکیان،منشا دین،جلسه 15،سال 70
دوست عزیز ! روانکاوان حتی اون مطالبی هم که توی متون معتبر روانشناسی در سطح دنیا وجود داره رو قبول ندارند ، چون معتقدند ناشی از بدفهمی روانکاوی هست ! بعد از فردی که مشخصا روانکاوی رو نفهمیده مطلب میزارید ؟؟ روانکاو به من گفت !!! روانکاو چیزی نمیگه بلکه فرد به اون مطلب میرسه !نقل قول:
تعیین این که چه کسی به روانکاوی نیاز داره و چه کسی نداره بر عهده ی شما نیست و صرفا با خوندن مشکلات یک نفر در یک تاپیک هم نمیشه چنین تصمیمی رو براش گرفت.نقل قول:
صحبت های قبلی شما درمورد روانشناسی و روانکاوی در راستای مسیر تاپیک بوده که من خارجش کردم؟! شما که انقدر مقید هستید میتونستید جواب من رو تو خصوصی بدید!
روانکاوی - Psychoanalysis - یک تئوری کاملا رد شده در سطح جامعه علمی جهانی است. روانکاوی بر اساس فرضیه های منسوخ شده بنا شده و تقریبا میشه گفت یک شیوه شبه علمی تا خرافاتی است. بخش های بسیار اندکی از روانکاوی که پشتوانه قوی داشته امروزه وارد روانشناسی و روانپزشکی شده و بقیه دور ریخته شده. هنوز متاسفانه در خیلی از مناطق جهان از این شیوه استفاده میشه که در اکثر موارد تلف کردن وقت و هزینه بیماران است.نقل قول:
چند ریسورس علمی درباره این مسئله:
Eysenck, H. J. (1991). Decline and fall of the Freudian empire. Transaction Publishers
Pinker, S. (1999). How the mind works. Annals of the New York Academy of Sciences, 882(1), 119-127
Farris, J. S. (1995). Conjectures and refutations. Cladistics, 11(1), 105-118
Torrey, E. F. 1973The Mind Game: Witchdoctors and Psychiatrists. New York: Jason Aronson
شکی نیست روانکاوی تا اواسط قرن بیستم تقریبا کل شاخه روانشناسی رو تحت تاثیر خودش قرار داده بود ولی از اون زمان تا امروز یکی یکی پیش فرض هاش زیر سوال رفتند و یکی یکی مطالعات نشون دادن تاثیر تکنیک ها و ابزاری که در این سیستم استفاده میشه کم و غیر قابل اعتماد است. امروزه تنها ارزشی که روانکاوی داره در مطالعه تاریخ روانشناسی است، همونطور که تنها ارزشی که مزاج سنجی داره در مطالعه تاریخ پزشکی است. همونطور که امروزه برای درمان سرطان راه های بهتری نسبت به تعدیل کردن مزاج خلطی افراد وجود داره، برای درمان مشکلات روانی مثل اضطراب، افسردگی و ... هم راه های خیلی بهتری نسبت به روانکاوی وجود داره.
بله درست میگید متوجه شدم این اشتباه من بود به این علت که روان درمانی رو شاخه ای از روانکاوی تصور میکردم.نقل قول:
توضیحات خودم درمورد روان درمانی رو دوباره تکرار میکنم:
امروزه روان درمانی و درمان فراشناختی جای خودشو به طور خیلی جدی در درمان بیماریهای مختلف باز کرده:
در کنار درمان دارویی برای انواع افسردگی بخصوص افسردگی های عود کننده و شدید,PTSD, اختلالات اضطرابی از جمله فوبیا, سایکوز پس از زایمان, ترک اعتیاد به مواد مخدر و حتی اختلالات هذیانی مثل کسانی که اختلال گزند و آسیب یا سوماتیک یا خودبزرگ بینی دارن بعنوان یک درمان استفاده میشه.
حتی در کتاب کاپلان ( از رفرنس های روانپزشکی) در درمان چاقی و سندرم متابولیک از روان درمانی بعنوان بهترین روش تعدیل رفتار اسم برده شده.
ما درمانی داریم بنام روان درمانی مبتنی بر روانکاوی که به تازگی روش داره کار میشه ولی حقیقت اینه که روانکاوی دیگه کاربردی نداره عملا.
باتشکر از Stream و M . Sayid
من رادیو دکتر هلاکویی ( رادیو همراه) از آمریکا پخش میشه هر روز گوشی میدم.
آقا دخترو پسر زنگ میزنن همش درباره رابطشون سوال میکنن.
مثلا دختره زنگ میزنه آره 2 سال با اون بودم الان 1 سال با اینم.
با خودم میگم خدایا من تا حالا واسه 1 ساعت دوست دختر نداشتم چه جوری مردم همش تو رابطه دوستی هستند.یکی کات میکنن میرن سراغ بعدی.
واقعا تا 28 سالگی 1 دوست دختر نداشتم انوقت اون آقا و خانمی که زنگ میزنن دکتر هلاکویی از 20 سالگی در رابطه جن سی هستند.
من رابطه جن سی داشتم . رابطه پولی تو 17 سالگی چند باری رفتم ولی الان واقعا 10 ساله هیچکاری نکردم.
واقعا الان نزدیک 30 سالگی اینقدر فشار زیاد شده. آدم هی دوست داره همسر داشته باشه هی میره تو فکر. هی دوست داره رابطه جن سی داشته باشه خیلی فشار زیاد شده :n14:
شانس آوردیم خدا خود ارضایی رو برای انسان ها ساخت . خدا هم میدونست یه روزی میرسه ازدواج فقط واسه آدم حسابیا میشه به فکر ما بدبخت بیچاره ها بوده:n39:
پاک شود.............
سلامنقل قول:
متاسفانه عده ای از مردم در درکِ سامانه ی زندگی در دنیا دچار اشتباه و سوء فهم میشند یعنی اشتباه در درکِ حقیقتِ سیستم دنیا و زندگی
سامانه ی زندگی در دنیا در حقیقت سامانه ی آزمون و امتحان در دنیا هست
کلی دلیل و مدرک مادی وجود داره که زندگی در دنیا فقط یک آزمون و امتحان هست .
====================================
تعامل با غریزه ی جنسی هم راههای زیادی داره که برای آزمون انسان طراحی شده و تقسیم میشه به 2 دسته ی کلیِ "صحیح و اشتباه"
از چند راه میشه غریزه ی جنسی رو ارضاء یا مدیریت کرد
بدترینها و خطرناکترینهاش اینهاست :
تجاوز به عنف (با زور ) به جنس موافق و کم سن و سال (کودک )
تجاوز به عنف (با زور ) به جنس مخالف و کم سن و سال (کودک )
تجاوز به عنف (با زور ) به جنس موافق و بزرگسال
تجاوز به عنف (با زور ) به جنس مخالف و بزرگسال
==========================
تجاوز با نیرنگ و فریب به جنس موافق و کم سن و سال (کودک )
تجاوز با نیرنگ و فریب به جنس مخالف و کم سن و سال (کودک )
تجاوز با نیرنگ و فریب به جنس موافقِ بزرگسال
تجاوز با نیرنگ و فریب به جنس مخالفِ بزرگسال
===========================
همجن س بازی 2 فرد بزرگسال
=========================
بعدش زنا هست (ارتباط جنس با جنس مخالفی که همسر نیست )که باز هم بسیار خطرناک و اشتباه هست که انواع مختلفی داره مثل رابطه ی جنسی با بستگان درجه یک مثل پدر , مادر , خواهر , برادر , فرزند و یا اقوام مثل خاله , عمه , دائی , عمو , پدر بزرگ , مادر بزرگ , مادرزن , خواهر زن و فردِ متاهل , فرد مجرد و باکره و غیره
============================
بعدش خودارضائی هست که باز هم یک راهِ انحرافی و اشتباه و خطرناک و غیرطبیعی هست
===============================
تنها راه صحیح , ازدواج هست که انواع مختلف داره/
=============================
در هر کاری 2 راهکار وجود داره . صحیح و اشتباه
به زبان دینی میشه خداپسندانه و غیر خداپسندانه
در سامانه ی امتحانِ دنیا فریبکاری غیر ممکنه چون این سامانه بسیار بسیار فوق پیشرفته هست و جائی برای انکار , دروغ , فرار , فریبکاری و اینها نمیذاره
طبق یکی از قوانینِ این سامانه , کسی که در مخمصه ای گیر بیافته و از روی اجبار و بدونِ اِصرار و با اكراه کار خطائی انجام بده و فقط هم به اندازه رفع نیاز , خطاکار نيست (س مائدة - آ 3)
=============================
راهِ آخِر تعامل با نیاز جنسی , صبر هست چون این نیاز مثل آب و غذا و هوا از ضروریات نیست که بدونشون انسان میمیره
تا نظر شما و دیگر دوستان چی باشه
یکی از دلایل اصلی اینه که آدم ها هنوز به مشکلات و ایرادات خودشون واقف نیستن بعد میرن ازدواج میکنن...در مرحله اول ما باید بتوانینم و یاد بگیریم که رشد کنیم و آموزش ببینم. برای رشد کردن باید اول یاد بگیریم که توی زندگی تغییر کنیم.
و برای اینکه بتونیم تغییر کنیم باید آگاهی داشته باشیم و بدونیم که چطور می شه تغییر کرد. یک مقاله بسیار عالی در مورد اینکه چه موقع نیاز به تغییر داریم من خوندم که پیشنهاد می کنم دوستان هم بخوننش:
برای اینکه بتونین بخونینش آدرس زیر رو توی مرورگرتون پیست کنید.چون من هرکاری می کنم نمی تونم لینک شو بزارم
/hamedmatin.com/niaz-be-taghyir
سلامنقل قول:
مرد ها باید ماهی 21 بار تخلیه بشن تا بتونن به حد بهینه 19 تا 22 % نسبت به کسایی که کمتر از 8 بار در ماه انجام میدن از سر طان پروستات جلوگیری بشه حالا چه با خودارضایی چه با ازدواج
وقتی کسی رو نداری پس بایید تخلیه منی صورت بگیره تا مریضی های که توسط غده پروستات از خون هستش تغلیظ میشه به صورت دفع منی که بیش از 90% اونو مایع تولیدی پروستات هستش خارج بشه
با تشکر
:n16:
بر چه اساسی این دسته بندی ها و سخنان گمراه کننده و کذب و دروغ رو میگین؟نقل قول:
شما تحقیقات علمی دارین که ثابت کنه که خودارضایی راه انحرافی و خطرناک و غیر طبیعی هست؟
سکــس و برطرف کردن نیاز جنسی یکی از نیاز های پایه ای و فیزیولوژیکی بدن هست مراجعه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکتون میکنه، چون ارضا نشدن انسان رو نمیکشه پس نیاز ضروری نیست نه؟
خیلی وضع جوانان و نوجوان هامون خوب و ایده آلِ امثال شما میان بهشون احساس گناه هم تزریق میکنن
در مورد اون دسته بندی های درست و غلط و حکم دهی ها و سامانه دنیا هم توضیح قانع کننده دارین بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم موج میزنه در پست هاتون
مسلما آمیزش جنسی اهمیت زیادی در پیوند زناشویی داره اما زن ماکت سلیکونی هم نیست که فقط باهاش سک.س کنی ...زان و شوهر نیازمند کلی روابط و تعاملات دیگر هم هستند ...نقل قول:
عشق خعلی چیز خوبیه باید عمیق پیداش کنین. اصن فراتر از مباحث جنسیه و وختی عاشق مغز یه نفر بشین اون خوبه.
باتشکر از برنامه خوبتون
.نقل قول:
100% حرفتون درسته وکاملا باهاتون موافقم:n40:
سلامنقل قول:
حرفتون کاملاً صحیح هست
انسان ممکنه غرق در خطاکاری و اشتباه باشه اما اگر فقط یک خصلت داشته باشه روز به روز تغییر میکنه به سمت بهتر شدن :
کافیه فقط حق پذبر باشه و با حق و حرف حق جدلی نداشته باشه
این انسان اگر از روی جهالت و نادانی تبدیل شده باشه به کثیف ترین و پلیدترین آدم , باز هم قابل اصلاح هست چون خصلت حق پذیر بودنش باعث شده که از "هدایت شدنیها" باشه
============================
مردم دنیا از نظر "تغییر" 2 دسته اند
1- درست شدنی ها (هدایت شدنی ها )
2- درست نشدنی ها ( هدایت نشدنی ها )
==================================
زن و شوهر هم همینطورند . اگر از اصلاح شدنیها باشند روز به روز تغییر میکنند به سمت بهتر شدن . روز به روز عیب ایرادهای اخلاقی و رفتاریشون کمتر میشه
برای بهتر شدن باید وقت صرف کرد , پول خرج کرد گرچه اندک و زحمت کشید چون هیچ چیز در این دنیا مجانی نیست
فقط یک نفر حاضره برای بهتر شدن وقت صرف کنه و پول خرج کنه و از بعضی لذتها چشم پوشی کنه و بگذره . اون فرد همون "انسانِ هدایت"شدنی هست
برای آب هم میشه یک هفته صبر کرد و برای غذا هفته ها.نقل قول:
اینکه شما برخلاف نیاز جنسی, از امتحان و آزمون غذا و آب خودتون رو مبرا میکنین چون جزو نیازهای ضروری انسان تلقی میکنینش برای من پذیرفته نیست. آب زمانی نیاز ضروری شما میشه که یک هفته آب نخورده باشین و غذا زمانی میشه نیاز ضروری که سه هفته از آخرین وعده ی غذایی شما بگذره.
با طبقه بندی کردن نیازهای خودتون به دو دسته ی ضروری و غیرضروری از زیر یک سری آزمون شانه خالی نکنین. از همین فردا تا زمانی که دوری از آب و غذا شما رو به حد مرگ نرسوندن باهاشون تعامل داشته باشین و در برابر وسوسه ی خوردن و آشامیدن صبر پیشه کنین.
بنظر شما به کدوم قسمت از جملات من میشه ایراد منطقی وارد کرد؟
دسته بندی هایی که شما باهاش به کل هر قضیه نگاه میکنین باعث میشه نگاهتون به همه چیز سیاه و سفید باشه. متوجه خطر نگاههای سیاه و سفید هستین؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از نظرتون
راه درستش همبستری با همسر هست
در خواب هم تخلیه ی طبیعی انجام میشه اگر واقعاً تحت فشار باشه
فرمول ماهی 21 بار نمیتونه بر همه منطبق بشه . بعضیها ماهها هم بگذره مشکلی ندارند و سالم هم هستند . قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست
خود ارضائی راه طبیعی و نرمال نیست اما درجه ی بد بودنش خیلی کمتر از تجاوز و همجن س بازی و زنا هست
راه طبیعی فقط ازدواج . مُحتَلِم شدن هم مثل یک شیر اطمینان هست ( خروج مایع در خواب اون هم با تعدادِ نرمال و معقول وگرنه علتِ افراطش باید بررسی بشه)
به هر حال , چیزی در اختیار انسان قرار نگرفته مگر اینکه باید دستِ آخر حسابش رو پس بده که از کجا به دست آورده و چطور ازش استفاده کرده در زندگیس (پول , هوش , زیبائی , قدرت , شهرت , علم و دانش , نیروی جنسی , موبایل , ماشین , مسکن , شغل , مدرک تحصیلی , همسر , فرزند , پست و مقام و .....)
هر کسی ظاهراً آزاده که چطور از بدنش استفاده کنه اما انسان مالکِ مطلقِ بدنش نیست و حساب و کتابی بسیار دقیق در انتظارش هست
هر کسی قبول نداره , میتونه بره هر طور دوست داره زندگی کنه . بالاخره نظرش عوض خواه شد و شاید خیلی دیر نظرش عوض بشه و بدجوری پشیمون بشه از نحوه ی استفاده از بدنش در زندگی
بعضی ها متاسفانه تفکر بسیار مبتدی و سطحی دارن که چون سکس یه چیز لذت بخشه و خدا داده پس زنا و بی بند و باری هم مشکلی نداره.
اول اینکه هرچیزی تو کره زمین جنبه خیر و شر داره و از هرچیزی که خدا داده میشه استفاده منفی هم کرد. پس دلیل نمیشه چون خدا چیزی رو داده بشه ازش هر استفاده ای کرد.
شما خودتون بررسی کنید دختری که اخلاق داره با کسی که بی بند و بار هست رو مقایسه کنید از هر نظر تا متوجه بشید رعایت نکردن اخلاق چه آسیبی هایی به شخصیت انسان میزنه.
دختری که انقدر بدبخت باشه که زیر این و اون بخوابه مسلما شخصیت درست و حسابی نداره و قابل اعتماد نیست و بعید میدونم هیچ چیز جذابی هم از نظر اخلاقی و معرفت داشته باشه.
چه خوشتون بیاد چه نیاد سکس واسه خانوم ها جلوه خوش آیند و افتخار آمیزی نداره! پس باید یه سری اصول رو رعایت کرد.
ثروت زیاد هم خیلی خوبه دختری که باباش ثروتمند باشه مثلا 100 میلیارد تومن خونه و مغازه و ویلا و ماشین داشته باشه سریع براش خواستگار پیدا میشه تو 18 سالگی ولی دختری که باباش کارمند باشه و ثروتی نداشته باشه تا 30 سالگی هم براش شوهر پیدا نمیشه مگر اینکه خودش زرنگ باشه بره پیدا کنه.
یه عمو دارم تلیاردره 500 میلیارد تومن ثروت داره دخترش تو 18 سالگی براش 10 تا خاستگار اومد الانم با خوشتیپترین و تحصیل کرده ترینشون نامزد کرد.
یه عمو دیگه دارم بیکاره الافه کل زندگیش یه خونه تو پایین شهره دخترش 30 سالشه 1 خاستگار هم نداشته
سلام به روی ماهتنقل قول:
مرسی از خودت بابت نظرت
""راه درستش همبستری با همسر هست ""
کی گفته؟!
راه درست یا غلطش رو من یا شما نمیگیم قانون طبیعی موجود میگه
قانون طبیعی میگه راحت ترین راه یا به عبارت دیگر راهی کمترین انرژی رو ببره اون منتخبه برای رسیدن به هدف
قانون حرکت آب از فشار بیشتر به کمتر هستش چرا؟ چون من گفتم؟ نه چون سیالات( کل جهان) همیشه به سمته آنتروپی(بی نظمی) بیشتر میرن که میشه از فشار بیشتر به کمتر یا از گرما به سرما این ها قانون طبیعی هستش و با زور و ترس قابل اجرا نیستش
""در خواب هم تخلیه ی طبیعی انجام میشه اگر واقعاً تحت فشار باشه ""
خوب من مگه گفتم نمی کنه!؟ شما دوست دارین بدنتون تحت فشار باشه؟ نه تا وقتی عقل و ابزار دارین برای تخلیه شدن
""فرمول ماهی 21 بار نمیتونه بر همه منطبق بشه . بعضیها ماهها هم بگذره مشکلی ندارند و سالم هم هستند . قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست ""
من آیا گفتم همه مرد ها؟!! شما گوش نمیدی به حرفام . میگم کسی که اجکولیشن ( انزال) بیشتر از 21 بار داشته باشه نسبت به فردی که خیلی کمتر تخلیه داره بیش 25 درصد کمتر دچار سرطان پروستات میشه
بعضی ماه ها بگذره سالم هستن باید بررسی بشه شما مقاله یا لینکی دارین؟ من تمام حرفام با رفرنس هستش
توجه داشته باشین این آزمایش عظیم بین 29342 مرد انجام شده است.
درضمن با آوردن یه جمله درست در آخر هر پاراگراف نمیتونین کل جمله رو درستش کنین
""قدرت جنسی هم مثل همه ی توانائیهای انسان در افرادِ مختلف متفاوت هست""
""خود ارضائی راه طبیعی و نرمال نیست ""
در باره طبیعی بودن بالا گفتم چیزی که انجام شدش تا حالا و انجام میشه و انجام خواهد شد اون میشه حرکت غالب
""بالاخره نظرش عوض خواه شد و شاید خیلی دیر نظرش عوض بشه و بدجوری پشیمون بشه از نحوه ی استفاده از بدنش در زندگی""
این یکی منبعش کجاست؟
شما حرف خیلی بزرگی میزنین در این جمله بالا
این جمله شما یعنی من در هر ثانیه هر نفری که این بحث رو می خونه زندگی کردم و همه مراحل زندگیش رو طی کردم و عاقبت بسیار بدی در انتظار تک تک اون چند میلیون نفر هستش
سلامنقل قول:
اینجور گفتگوها نتیجه مثبتی نداره . اگر صد بار دیگه هم مطلب رد و بدل کنیم باز هم شما حرف خودتون رو درست میدونین بنده هم حرف خودم رو . میدونین چرا ؟
جواب:
وقتی دو یا چند نفر از ریشه ی افکار و عقیده با هم اختلاف داشته باشند گفتگو در موردِ شاخ و برگها وقت تلف کردن و مشت به سندان کوبیدن هست
شما ارزشهاتون و اولویتهاتون و خط قرمزهاتون و خوب و بدهاتون و قانونی و غیر قانونیهاتون و شرعی و غیر شرعیهاتون با بنده تفاوت داره که علت تفاوت در ریشه ها و پایه های عقیده و افکار هست
در این سایت هم گفتگو در مورد اولین عناصر و فاکتورهای اصلیِ سازنده ی عقیده و اعتقاد ممنوع هست
عده ی زیادی از مردم هم وقت و حوصله و منطق کافی برای بررسی اختلافات عقیدتی از ریشه رو ندارند
اختلافهای عقیدتی از این سوال شروع میشه که کلیدی ترین و سرنوشت ساز ترین و اساسی ترین سوال زندگیست
جهان هستی خالق داره یا خودش خودبخود به وجود اومده ؟
جواب هر انسانی به این سوال , همه ی زندگیش رو تحت تاثیر قرار میده . اولویتهاش , ارزشهاش , خط قرمزهاش , هدفهاش و نیّتهاش و انگیزه هاش و غیره و غیره همگی تحت تاثیر پاسخ به این سوال هست
اما پاسخ به این سوال تازه اولِ یک راهِ طولانی در عقیده و افکار هست که گفتار و کردار (رفتار ) هر انسانی رو کاملاً تحت الشعاع قرار میده و تعیین میکنه
==============================
یک نفر نه تنها با پدر یا مادر یا خواهر و برادر و فرزندش به راحتی رابطه ی جنسی برقرار میکنه بلکه حتی با حیوانات هم آمیزش داره
یکی دیگه فقط همسرش براش شهوت انگیزه و دیگران حتی اگر زیباترین و جذاب ترینها باشند براش جذابیتی نداره حتی اگر فرصت هم کاملاً مهیا باشه
این 2 نفر از ریشه ی افکار و عقیده با هم فرق دارند
اختلاف بنده و همعقیده های بنده با شما و همعقیده هاتون علتش اختلاف در ریشه های سازنده ی عقیده و افکار هست
وقتی اختلاف ریشه ای هست گفتگو در مورد شاخ و برگها عاقلانه نیست و بیهوده هست
دوستان لطفا بحث ها در راستای تاپیک باشه.
با درود
دوستان من 26 ساله هستم. دست رو هر دختری میزارم حدودا 3-4 سال از من بزرگ تر هست..به نظرتون جریان چیه؟ من فکر کردم یکی اتفاقی هست..بعد دست رو هر کی گذاشتیم همین شد
مغز شوما به افراد مسن تر از خودتون علاقمند هست و میخواد زیردست باشه.نقل قول:
باتشکر
ممنون از پاسخ شما
راستش خودم این جور هستم که کارهای بچه بازی و لوس بازی دخترهای 20-22 و اینها رو نمیتونم تحمل کنم..اما مثلا من 26 ساله هستم و یک دختر 29 ساله یا 30 ساله
پخته فکر میکنه و درست فکر میکنه..جدی تر هستند من این جور میرم سمت شون - واسه همین...
فرق چندانی نمیکنه، فهم و شعور زیاد به سن و سال ربط ندارهنقل قول:
پختگی دختران بزرگتر یکی دیگر از دلایل تمایل پسران برای ازدواج با آنان است، چرا که اگر دختر چهار پنج سال بزرگتر باشد، بالغتر و به هیجانات خود مسلطتر است و بهتر میتواند چالشها را مدیریت کند. همین امر افزایش اعتماد پسر به او را در پی دارد.نقل قول: