مهندسی it یا مکاترونیک هم بخواد بره.
مهندسی it یا مکاترونیک هم بخواد بره.
سلام به تمامی بر و بچ گل بعد از یه هفته غیبت اومدم. امیدوارم همتون به اون چیری که می خواستین رسیده باشید:11: من مهندسی مکانیک شاهرود قبول شدم دیروز هم رفتیم ثبت نام کردیم و شدیم دانشجو.........
راستی کسی از شروع کلاسهای این دانشگاه خبر داره؟ به ما که چیزی نگفتن
نقل قول:
سلام
در صورت داشتن مدرک کاردانی و یا معادل پیش دانشگاهی میتونید در کنکور شرکت کنید
موفق باشید
ميهماني و انتقال
3- براي تكميل فرم دانشجو بايستي كد رشته محلهاي مورد تقاضاي خود را (حداكثر 10 كد رشته) با توجه به استان محل سكونت دائمي خانواده درج نمايد (كد رشته محلها همان كد رشته محلهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) حسب گروه آزمايشي داوطلب ميباشد)
یعنی من نمی تونم دانشگاه های تهران رو انتخاب کنم(من کرجیم)؟
دوستات عزیز من چند مدل شهریه داریم مگه من غیر انتفاعی رفتم امروز ثبت نام 515 هزار هزینه شریه ثابت با 19 واحد شد بعد یک فیش هم داد مبلغ 175 هزار همینجوری مفت خوری (با کمال پررویی هم میگه این مبلغ جایی ذکر نمیشه =زیر مزی )این 175 هزار رو میگه هزینه ثبت نام واسه شما هم گرفتند اینو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه توی انتخاب رشته مجدد دانشگاه آزاد قبول نشیم(یا پشیمون بشیم)، میشه برگشت به رشته ی قبلی؟؟
نقل قول:
از ما که واسه ثبت نام فقط 500 هزار تومن گرفتن..البته انسانی بود
دوستان من از کجا بفهمم
تاریخ شروع کلاسای دانشگاه کی هست؟
تو سایت دانشگاه که هیچی نزده
یعنی از اول مهر دانشگاه های دولتی اغاز به کار میکنند؟
دوستان سلام
دانشگاهی در تهران هست که هنوز شروع نشده باشه کلاساش ؟!
دوستان مباحث رياضی يک و دو چی هست؟
لطفا اگه کسی اطلاعی داره جواب بدهنقل قول:
سلام
امروز با دوستم رفته بودیم واسه تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد اون انتخاب رشته کنیم. دیدیم مثل اینکه یه نفر قبلا رفته بود واسش ابتخاب کرده بود رشته های چرت و پرت زده بود.:18:
میشه از طریق ip فهمید طرف کی بوده؟؟؟؟
خواهشا زودتر جواب بدین.
:31:دل کی بسوزه؟ جمعه ثبت نام کنین، شنبه کلاس باشین؟ :31:نقل قول:
استادتون کی بود؟ دکتر عربزاده باشه خیلی خوبه - هم خوب درس میده هم کتاب تالیفی داره که هم مثالهای خوبی داره و هم تو خیلی دانشگاهها تدریس میشه، مخصوصا معادلاتش خیلی خوبه -. ولی امیرارجمند برا ریاضی 1 تعریفش رو نشنیدم. راستی یه نکته که همه خوبه بدونن اینه که ترم یک خیلی راحت میتونن معدل بیارن ( به استثنا شریف که دروس پایشون سختتره ). یعنی ترم یک معدل خوبی بیارین، و دلتون خوش نباشه هر ترم اینطور پیش میره. الان ما ترم سوم زیر بار 50 تنی کمرمون خم شده.
راستی اون شما نبودی که داشتی میرفتی سلف دخترا؟! سال اولیا مخصوصا دو روز اول خیلی مشخص بودن :) - خدایا ما هم پارسال اینجوری مشخص (تابلو) بودیم ؟ -!! - دیدی ریاضی فیزیک پسرا رو گذاشتن زوج و دخترا فرد روزای زوج سلف چقدر شلوغ شده؟!! -
هفته اول تدریس یارها تشکیل نمیشن. فردا نمیخواد برین کلاس :31: - راستی اینترنت از کجا آوردی؟ ورودی جدید اینترنت ندارن. ما که پارسال نداشتیم!
یکی از دوستام امسال برق علم و صنعت قبول شده و رفته ثبت نام کرده بعد ثبت نام مستقیما رفتن اردوگاه شهید باهنر و تا پنجشنبه میمونن و شنبه کلاسا شروع. مختصات اردوگاه کجاست؟ لواسون؟نقل قول:
دو روزه تو این سایت دنبال کسی هستم که از سهمیه های فرزندان شاهد استفاده کرده باشه یا حداقل اطلاعی داشته باشه
نیست واقعا همچین کسی ؟
من که چنین سهمیه ای نداشتم. وگرنه الان جای بیوالک امیرکبیر احتمالا برق تهران بودم ! . ولی یکی رو میشناسم استفاده کرده بود. سهمیه جانبازی.نقل قول:
کلا با رتبه های چندین برابر میشه قبول شد تو یه رشته. البته این چیز ثابتی نیست. ضمنا با بقیه سهمیه ها رقابت نداری و فقط با سهمیه خود شاهد . ( البته اگه جانبازی و شاهد یکی باشه درسته وگرنه من برا جانبازی دارم میگم )
اقا االان یعنی کسی دانشگاه های تهران نمیره بدون شروع شده یا نه ؟!
هیچ کس خودشو لو نمی ده که ............ نشه:31:نقل قول:
منظورت دقیقا کدوم دانشگاه ؟ تهران دانشگاه زیاد دارهنقل قول:
کسی نبود جواب بده بنظرتون مکانیک شاهرود رو ادامه بدم یا برای نرم افزار عباسپور یا خوارزمی تقاضای انتقالی بدمنقل قول:
ميهماني و انتقال
3- براي تكميل فرم دانشجو بايستي كد رشته محلهاي مورد تقاضاي خود را (حداكثر 10 كد رشته) با توجه به استان محل سكونت دائمي خانواده درج نمايد (كد رشته محلها همان كد رشته محلهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) حسب گروه آزمايشي داوطلب ميباشد)
یعنی من نمی تونم دانشگاه های تهران رو انتخاب کنم(من کرجیم)؟
70 درصد رو من منظورمه. اون کسی که میشناسی رتبش توی منطقه چند شد ؟ و در آخر کجا در اومد ؟؟نقل قول:
مگه چیه ؟نقل قول:
خوبه اینجا نت هست و کسی کسی رونمیشناسه.
از همینجا میگم که اگه کسی اطلاعاتی داره و از دهن بقیه میترسه بهم پیام خصوصی بده تا کسی هم نفهمه .
فقط جان من هرکی از این مساله چیزی سرش میشه بهم یه اطلاعاتی بده.
امیر کبیرنقل قول:
علم و صنعت
خواجه نصیر
عباسپور
خوارزمی
دوستان مکاترونیک خودش رشته ای جداس یا شاخه ای از مکانیک حساب میشه ؟
خب منم بالاخره امروز ثبت نامم تموم شد
فقط تو جریان این انتخاب واحدا موندم
کسی در مورد انتخاب واحد ها و لیست دروس ارائه شده داشنگاه آزاد چیزی میدونه؟
حد/ دنباله/ اعداد مختلط /مشتق/تابع نمایی/رسم تمودار در فضاهای مختلف(کارتزین/ اسوانه ای/کروی)/انتگرال یگانه و چندگانه/سری/فضای 3بعدی/مثلثات و......:12:نقل قول:
دوستان ما هم رفتیم خواهرمون و دانشگاه علم و فرهنگ ثبت نام کردیم ! دانشگاه خوبی بود !
ضمن این که ما فکر میکردیم چون غیر انتفاعی هست پس زیاد بچه درسخون پیدا نمیشه ! در حالی که رتبه های (( 500 - 700 - 1200- 1600 - 2000))
خلاصه کلی رتبه های خوب
برای ورودی های جدید :نقل قول:
امیرکبیر جمعه (24 ثبت نام بوده ) و شنبه 25 ام کلاس ها برگزار شد.
علم و صنعت دیروز ثبت نام بود، شنبه هفته آینده شروع کلاسها.
بقیه رو نمیدونم. به سایت دانشگاهشون سر بزنید کاملا مشخصه.
تا اونجا که من میدونم گرایشی از برق هست تو ارشد. ( شاید گرایشی از مکانیک هم باشه نمیدونم ولی میدونم تو ارشد گرایشی از برق هست )نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad varaste
ولی اینی که شما میگی برای کارشناسی یه رشته جداگونست مثل مهندسی رباتیک.
دقیقا رتبش رو نمیدونم. ولی میدونستم هم نمیتونستم بگم. شاید نخواد. فقط اینو بگم چندین برابر کمکت میکنه. البته یکی از دوستان اینجا هستن که از این سهمیه فکر کنم استفاده کرده که به خاطر اینکه خیلی به خاطر پدرش زحمت میکشه نمیتونه درس بخونه ولی با رتبه خوب هم رفت دانشگاه ( عملا چندان از سهمیه استفاده نکرد، اگه خواست برات با پ.خ جواب میده ). ولی کلا اگه جانبازی برای شما مشکلی در درس خوندن ایجاد نمیکنه توصیه میکنم استفاده نکنید ( شاید ناحقی باشه، گرچه شما جای کسی دیگه رو نمیگیرید تو دانشگاه، چون سهمیه شاهد و جانباز از بقیه جداست )نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad varaste
حالا از نکات اخلاقی بگذریم دارم میگم خیلی بهت کمک میکنه. چندین برابر. یعنی بالای 15 یا 20 هزار کشوری راحت تهرانا رو میارین.
موفق باشید.
معلومه، بلاخره بهترین دانشگاه غیرانتفاعی هستش.نقل قول:
نوشته شده توسط eblisandenzo
کسی نبود جواب بده بنظرتون مکانیک شاهرود رو ادامه بدم یا برای نرم افزار عباسپور یا خوارزمی تقاضای انتقالی بدم[/QUOTE]نقل قول:
اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره کمک کنه:42::42:
تراز های آزاد دامپزشکی - کاردانی 90 رو از کجا می تونم در بیارم ؟ فوری نیاز دارم
+
تراز های زیست شناسی سلولی و ملوکولی ژنتیک
بناب / مرند / درود / کازرون
ممنونم
اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره کمک کنه:42::42:نقل قول:
[/QUOTE]
چرا شما اصلا به علاقه توجه نمی کنید؟؟!! با عقل من جور در نمیاد یه نفر بین مکانیک و نرم افزار مونده باشه!!! اگه علاقه نداشته باشی عمرا بتونی موفق بشی حتی شاید نتونی مدرک بگیری
هفت خان رستم رو باید طی کنی تا بتونی انتقالی بگیری (البته اگه پارتی نداشته باشی یا شاهد و ایثارگر نباشی) من و دوستام یک ساله دنبالشیم هنوز نتونستیم
هفته اول مهر هم میشه برای آزاد ثبت نام کرد؟
چون منتظر پیام نورم........
نقل قول:
من میخوام تغییر رشته بدم برای تکمیل ظرفیت بایدچکارکنم
کسی نیست جواب بده
مدرک پیش دانشگاهی نتونستم بگیرم با وجود اینکه پزشکی سراسری قبول شدم !
احتمالا مجبور میشم یه رشوه خیلی سنگین پرداخت کنم برای ثبت نام وگرنه هم محروم میشم هم نمیتونم ثبت نام کنم
کسانی که پیام نور قبول شدن حتما به لینک زیر یه سر بزنن(نحوه و شرایط ثبت نامه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه؟؟............
نقل قول:
واسه ترم یکی ها آره ! اما ترم بالایی ها نه ! ما خودمون از 10 میریم چون تازه حذف و اضافه تموم شده و لیست میرسه دست استادهانقل قول:
ممنوننقل قول:
آزاد رو گفتن تا 30 ام ثبت نامه
پیام نور هم از 1 مهر ثبت نامش شروع میشه
میخواستم اگه پشیمون شدم برگردم و آزاد ثبت نام کنم
نميشه بدون كنكور رفت دانشگاه آزاد؟!
بچه ها من از اردوی علم و صنعت در رفتم :دی
شوخی کردم . خوب بود.
ولی واقعا دلم برای مکانیکی ها سوخت . یکی از دوستامون اینجا که مکانیک قبول شده بود و مینالید حق داشت . میدونید چرا ؟؟
86 تا پسر قبول شدن و فقط و فقط 1 دختر مکانیک علم و صنعت قبول شدن
توی عمران هم 2 یا 3 تا دختر فقط قبول شدن.
تازه برای ما ( کامپیوتر ) 45 تا پسر و 12 تا دختر قبول شدن ( که بهتر بود قبول نمیشدند :دی )
اینو گفتم سالای بعد بچه ها بخونن و ...
سلامنقل قول:
خود مراکز استان خیر
ولی در سایر شهرهای اون استانها بعلت خالی ماند کلاس ها میتونید برید.
و اغلب توی سطح شهر و اس ام اس تبلیغاتی اعلام میکنند..
موفق باشید