شما نود داری میخوایی کسپر هم نصب کنی ؟:n24:نقل قول:
نمیشه که
نود رو باید پاک کنی
Printable View
شما نود داری میخوایی کسپر هم نصب کنی ؟:n24:نقل قول:
نمیشه که
نود رو باید پاک کنی
نقل قول:
نه داداش قبل از اینکه log بگیرم اصن آنتی ویروس رو سیستم نصب نبود
بعد از اینکه ویندوزو نصب کردم خواستم کسپرسکی رو نصب کنم که نصب نمیشد
نود رو موقتی نصب کردم چون میخواستم فلش به سیستم بزنم
نمیدونی مشکل از چیه؟
سلام.آقا یه سوال...
این طبیعیه که کاسپر 60 GB فضا اشغال کرده (تو بخش program data) ؟ حالا درایو سی هی پیام میده که low space.
تازه یه مدت بود که کاسپر آپدیت نمیشد بعدا فهمیدم مال همین بوده که درایوم پر بوده و جا نداشته.حالا باید چه کرد ؟ اگه به همین روال پیش بره ظرف 6 ماه کل هاردم پر میشه.
kaspersky anti-virus 14.0.0.4515
ممنون.نقل قول:
حل شد مشکل.
زبون ما مو در اورد از بس گفتیم انتی بتا نصب نکنید :دینقل قول:
ااین نسخه بتا هست و یک سری فایل دامپ در پوشه کسپرسکی واقع در فلدر پروگرام دیتا درست میکنه
شما باید این فایل ها زو ریمو کنید
اخرین نسخه 2013 رو نصب کنید..
کسپرسکی در نسخه فاینال شدس خیلی باگ دداره.چه برسه به این نسخه ک در حالت بتا هست
شما Microsoft .Net Framework رو بر روی سیستمتون نصب دارین ؟نقل قول:
اگر نود رو پاک کنید نرم افزار دیگری که با کسپر تداخل داشته باشه روی سیستم شما وجود نداره و کسپر باید نصب بشه, من چیزی به ذهنم نمیرسه مگر اینکه کارشناسان عزیز نظری داشته باشند
سلام
دوستی ک مشکل نصب کسپرسکی داری..وقبلش نود داشتی..شما باید نود توسط برنامه eset unistaller طبق روشی ک میگه ریمو کنی..چه در سیف مو یا ویندوز..فقط کافی تو گوگل سزچ کنی اسمشو تا دانلود بکنی
بنظرم با این کار مشکلت رفع میشه
چون با گوشی هستم نمی تونم لینک دانلودش رو برات بگذارم.
سلام دوستان
من کسپر انتی ویروس ورژن 6 روی سیستمم نصبه که متاسفانه خیلی وقته اپدیت نشده و سیستم ویروسی شده
فایلهای اپدیت افلاین رو از اینترنت دانلود کردم ولی اپدیت نشد
مشکل از کجاست
عذر خواهی میکنم دادا :n11: زحمت میکشی بفرمایی کدوم فایلا رو پاک کنم...اگه جایی توضیح دادین شماره پستشو لینک میذارین:سپاس:n12:نقل قول:
البته تمام فایل هایی که پسوندdmp داشتن رو پاک کردم که مجموعا 3 GB بیشتر نبودن.
.
.
.
.
دوستان انگار هیچکس آن نیست.ما که زدیم هر چی پسوند log داشت پاک کردیم.یا شانس :42:
شما باید اون نسخه رو کاملا پاک کنی.این مراحل رو به ترتیب انجام دهید:نقل قول:
محتوای مخفی: حذف و نصب مجدد کسپر
سلام.
دوستان من جدیدا kaspersky internet security 14.0.0.4651 رو نصب کردم اما اپدیت نمیشه.....تا 24% میاذ ولی بعد ارور میده.
قبل از این ورژن 13 رو داشتم اصلا مشکلی نداشت.
راهنمایی کنید.
ممنون
نقل قول:
دوستان کسی نظری نداشت :n03:
فایلهای اپدیت روی ورژنهای قبلی کار نمیکنه؟ قاعدتا نباید اینجوری باشه
سلامنقل قول:
تاریخ و ساعت و زون تایم سیستم دقیق تنظیم کنید
اگر مشکل برطرف نشد با این برنامه یه گزارش از سیستم تهیه کنید و لینک گزارش اینجا قرار بدید تا بررسی بشه
کد:http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/GetSystemInfo5.0.zip
سلامنقل قول:
ورزن 6 که خیلی قدیمی شد فایلهای اپدیتش فکر نکنم گیر بیاد
چرا نسخه 2014 نصب نمی کنید جدیدترین محصول این شرکت با کارایی بسیار بالاتر نسخه نهایی این انتی ویروس همین چند وقت پیش منتشر شده
کد:http://downloads-am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis2014_14.0.0.4651EN_4710.exe
با سلام میشه لینک دانلود انتی ویروس 2014 رو هم قرار بدین؟نقل قول:
دوست عزیز میشه سریال برای انتی ویروس هم کمک کنید و قرار بدید؟نقل قول:
سلام.
KASESعزیز من تاریخ سیستمم دقیق است وبا نرم افزاری که شما گقتید گزارش هم تهیه کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک گزارش :
سلام
نسخه جدید 2014 اینطور ک مشخص هست دیگر Browser Key نداره و اینطور ک مشخص هست این روال کار کسپرسکی هست ، موقعی ک نسخه جدید از شرکت خارج میشه همیشه این مشکل وجود داشته ک در نسخه بعد یا وصله بعدی این قسمت اضافه میشه.
چرا ک شرکت میدونه بعضی کاربران به صورت کی فایل اورجینال کسپر رو اکتیو می کنند و این رویه ک سیاست شرکت پیشرو گرفته به ضرر خودش هست.
شرکت کسپرسکی یک شرکت سیاست مدار هست چرا ک روس ها برای رسیدن به منافع شخصی کمی برد هم قسمت طرف مقابل می کنند
قسمت بالا رو گفتم تا به این قسمت برسم ، کسپرسکی با اجازه ندادن ، کاربر به استفاده کی فایل بنا به دلایلی کاربری رو برای خرید یک لایسنس اورجینال از خودش دور میکنه شاید سوال پیش بیاد
خب نسخه تریال 30روزه ک به کاربر تعلق میگیره ، باید با دید باز بنگریم چرا ک نسخه 30روزه هیچوقت عطش کاربر رو نسبت به خرید یک نسخه جدید وا نمی دارد..
بنظر من این قسمت باز می گرده ، چون سیاست سود این اجازه رو به شرکت نمی ده ک این قسمت برنگردد...و اگر برنگشت کسپرسکی سود خودش رو از دست میده تا حدودی.
:n22:
تو سایت کسپر که من میرم خبری از 2014 نیست شما از کجا اینو اوردین ؟؟؟؟:n13:
یه ورژنی از اینترنت KIS میشه به من یکی معرفی کنه با WIN 8 سازگار باشه :n15:
سلام.
دوست عزیر من از سافت 98 دانلود کردم.الان هم خدا رو شکر اپدیت شد.
در رابطه با key هم من قبلش نسخه 2013 داشتم.جدید رو نصب کردم اون key 2013 برای 2014 هم کار کرد خوشبختانه.
نقل قول:فعلا نسخه 2014 برای چند کشور خاص منتشر شده تا روزهای اینده کشورهای بیشتری تحت پوشش قرار میگیرننقل قول:
لینک دانلود نسخه 2014 سازگار با ویندوز 8 از سرور usa
کد:http://downloads-am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis2014_14.0.0.4651EN_4710.exe
سلام دوستان
اینم نسخه فاینال کسپر 2014 از سافت گذر............
دانلود KIS 2014 :
دانلود KAV 2014 :کد:http://www.soft.gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=2607&Title=Kaspersky-Internet-Security-2014-v14.0.0.4651-Final
اونجایی که قرمز کردم ، نقطه وسطش رو بردارین .........کد:http://www.soft.gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=2606&Title=Kaspersky-Anti-Virus-2014-v14.0.0.4651-Final
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط یه سئوال برام پیش اومده:
الان اینی که من برای دانلود از سافت گذر گذاشتم بیلد آخرش 4651 هست ولی اونی که آقا علی گذاشته 4710 هست.یعنی الان اون جدیدتره دیگه؟
سافت.گذر همین الان لینک کسپر رو گذاشته.
الان کدوم یکی رو دانلود کنیم؟
بالاخره فاینال بین الملی اومده یا نه؟
چرا وقتی سایت رسمی لینک دانلود گذاشته و تحریم و فیلترم نیست از سافت گذر دانلود میکنید ؟
از سایت رسمیش دانلود کنید
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما چطوری تونستید به نسخه 2014 کی بدید ؟
در صورت امکان راهنمایی کنید .
( اگر روشی مد نظرتون هست که باید سلف دفنس آنتی ویروس غیر فعال بشه آموزش رو قرار ندید هم مشکلی نیست)
ممنون.
شما وقتی نسخه 2014 رو روی نسخه 2013 نصب کنی اخرین کلیدی که روی 2013 بوده به 2014 منتثل میشه !نقل قول:
من خودم کلید داشتم 23 روزه روی 2013 الان که 2014 روش نصب کردم 2014 رو دارم با 23 روز لایسنس!
خودم میدونم دوست عزیز... هنگام آنیستال کردن برنامه هم شما میتونید انتخاب کنید که مثلا فلان بخش از آنتی ویروس همواره روی سیستم باقی بمونه ...نقل قول:
منظور بنده دادن کی به کسپر نسخه 2014 بود ... و لا غیر.
مثل اینکه فایل آپدیت 2013 رو 2014 کار نمیکنه...
دوستان الان این (a) که جلوی ورژن KAV من زده چی هست؟الان تو تسکبار ورژن رو زده 14.0.0.4651 (a)
این وصله چی هست؟
سلام دوستان
آقا من کسپر 2014 رو همونی که مال انگلیسی - هند بود رو نصب کرده بودم و یه سری روش تنظمیات اعمال کرده بودم ، اما الان که ورژن فاینالش اومده ، اونو دانلود و نصب کردم ، وقتی خواستم پاک کنم با kasper remover دیدم ورژن 2014 رو ساپورت نمیکنه ، مجبور شدم از add remove ویندوز پاک کنم.
الان مشکل اینه که من تنظیماتی که روی اون کسپر 2014 اعمال کرده بودم ، سازگار نبود و مشکلاتی رو واسم ایجاد کرده بود ، حالا با حذف اون نسخه و نصب این یکی ورژن هم حل نشده و همچنان اون تنظمیات وجود دارند.
از توی تنظمیات کسپر ، تنظمیاتش رو هم ریست کردم ولی درست نشده ، میخواستم بپرسم کسی میدونه تنظمیات کسپر کجای ویندوز ذخیره میشه که خودم دستی برم پاک کنم ، تا همه تنظمیاتش ریست بشه؟؟؟؟؟؟؟
ایران ستاپ هم صداش در آمده !:n02:نقل قول:
کاربران گرامی ؛ نسخه 2014 آنتی ویروس Kaspersky ، یک نسخهی آزمایشی است و در وضعیت Technical Review قرار دارد. لطفاً در این زمینه ایمیل ارسال نفرمائید و --------- را با سایر سایتهایی که بدون بررسی ، کارشان کپی کردن از اینجا و آنجا است مقایسه نکنید. Trial Reset ساخته شده برای این نسخه ، آسیب اساسی به DataBase آنتی ویروس وارد می کند. هدف ما ، ارائهی یک نسخه سالم با نهایت عملکرد است ؛ قرار دادن یک نسخه ، پیش از آنکه کمپانی سازندهی آن ، رسماً آن را معرفی کند ، افتخار محسوب نمی شود و سوء استفاده از کم اطلاعی کاربران به شما می رود. لطفاً تحمل بفرمائید.
تو سایت خود کسپر که اومده این چی میگه این وسط...نقل قول:
سلامنقل قول:
هیچ شرکتی نسخه Technical Review تو سایتش برای فروش قرار نمیده واسه چندتا کشور نسخه نهایی منتشر شده
نسخه هایی که تو بخش usa و هند داره به فروش میرسه نسخه نهاییه و دارای پشتیبانی فنی امثال ایران ستاپ و. .... هم واسه اینکه بگن ما هستیم و یه کم ملت واسشون کف بزنن و بگن وای اینا چقد متفاوتن میان میگن نسخه Technical Review هست وگرنه خودشونو مسخره کردن یکی لطف کنه لینک نسخه نهاییه usa رو براشون بفرسته شاید اشتباهی دارن تو فوم کسپر نسخه Technical Revie دانلود میکنن:n08:
سلام دوستان
در نسخه 2014 امکان ذخیره تنظیمات نیست؟!!!
دوستان ببخشید ، اینو اگه کسی میدونه بگه ، خیلی گیرم سر این قضیهنقل قول:
نمیخوام به خاطر یه تنظیمات ساده ویندوز عوض کنم
نسخه ی 2014 با موفقیت نصب وآپدیت شد
تا جای که میدونم موقع پاک کردن از اد ری مو و هم یه سوال میپرسه یا یه جایی تنظیمی چیزی داره که پروفایل کاربری رو پاک میکنه شما ورژن اولی رو یه بار نصب کن بعد بزن پاک شه موقع پاک کردن نمی دونم کاستومی چیزی داشت دقت کن ببین جایی سوالی ازت نپرسه که پروفایل رو نگه داره اگه پرسیددرست بهش بگو پاک کنهنقل قول:
من امشب این 2014 رو دانلود کنم خدا به داد برسه سر آپدیتش !!! دوستان کسی کی نداره برایه این 14 ؟؟؟
سلام من kasper 2012 دارم که از ۲سال پیش اپدیت میکنم نیازی هست 2014 بریزم؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
نقل قول:
دوست عزیز اگه نسخه 2013 رو سیستمت نصبه و key هم روش هست پاکش نکن
وقتی نسخه 2014 رو دانلود کردی نصبش کن 2013 خودش پاک میشه ضمن اینکه key هم از نسخه 2013 باهاش هست و از بین نمیره
آپدیت هم فکر کنم بالای 100 مگ بود
نسخه فینال اومد ؟