مثل اینکه فردا run بشه . (VPS 32gb الکی نیس)
Printable View
مثل اینکه فردا run بشه . (VPS 32gb الکی نیس)
اینو حتما ببینید خودم ساختم :n02:
من حواسم به تاپیک هست , اگه دعواها ادامه پیدا کنند و به توهین بکشه برخورد میشه .نقل قول:
اقایوت میخواید تو تاپیک دعوا کنید بریم ریپرت بدیم تاپیک قفل شه بهتر از اینه
____
البته بگم که محترمانه انتقاد کردن ایرادی نداره و این که یه نفر نظرشو بگه که به نظر من فلان سرور از فلان سرور بهتره ایرادی نداره تا وقتی توهینی نکرده . نظر شخصیه اون شخص هست و محترمه .
من نصبش کردم اما بعد از 3 4 دقیقه بازی مدام گیر می کنه و غیر قابل بازی میشه وقتی ازش میام بیرون دوباره میرم داخل درست میشه تا 3 4 دقیقه دیگه و همین روند...
چه کنم درست بشه؟ ورژن 1.5.1 هستم.
mc.bluegamers.ir
چطور میشه در سرور رجیستر کرد ؟ :n13:
:n27: من نخواستم کسیو از سرورت بکشم بیرون آقای مهران خان فقط نظر خودمو گفتم :n03: چرا زود جوش میاری ؟؟ چی بگم والا ...نقل قول:
خوب الان چی کارت کنم ؟ اومدی میگی سرور من حال نمیده فک می کنی کسی از سرور میره ؟ یادته گیم 5 با چه اسمی اومدی تو سرور چطوری بن شدی بد می گفتی دوستم بود ؟
برید تو Option بازی و سپس توی قسمت Video Settings بعد Graphics رو روی Fast بزارید . Clouds هم off کنید اگه بازم درست نشد از Optifine HD استفاده کنیدنقل قول:
من نصبش کردم اما بعد از 3 4 دقیقه بازی مدام گیر می کنه و غیر قابل بازی میشه وقتی ازش میام بیرون دوباره میرم داخل درست میشه تا 3 4 دقیقه دیگه و همین روند...
چه کنم درست بشه؟ ورژن 1.5.1 هستم.
register pass pass/نقل قول:
چطور میشه در سرور رجیستر کرد ؟
سلام به بروبچ ، آقا فقط همین سرور BlueGamers :n09:
به مناسبت راه یابی ایران به جام جهانی 2014 پس از 8 سال یک Skin آماده کردم که به نظر خودم جالبه ، امیدوارم کسانی که اکانت پرمیوم خریداری کردند مانند مهران خان ( نام بردم چون خودتم قبلا منو نام بردی ) از این Skin استفاده کنن !! به امید پیشرفت در فوتبال ایران :n09: حتی اگر اکانت هم ندارین فایل char رو تغییر بدین :n01: اگه گفتین پیراهن چه بازیکنیه ؟؟! :n18:
برای روحیه گرفتن طرفداران تیم ملی هم که شده این Skin بزارین :n20:
دانلود Skin : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن
---------------------------------------------------------------------------------------------
راستی آهنگ پیشواز رایگان ایرانسل برای تیم ملی : ارسال 2014 به 7575
تشکر فراموش نشه :n28:
هشت ساااااااال ؟؟؟!!!! :n04:نقل قول:
پس از 8 سال یک Skin آماده کردم
صعود ایران به جام جهانی بعد از 8 سال منظورشون بود .
2006 آخرین جام جهانی بود که حضور داشتیم حالا 2014 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو شناختی ؟؟؟ من همون Leon4rdo ام که اومدم سرورت Grammy Awards تورو دیدم :n11:
آقا این سرور که همش پره
یکم خالی کنید ماهم بیایم دیگه :n02:
دست کسی که سرور زده درد نکنه
آقا هفته دیگه Run میشه قول میدم .:n12::n29:
من میخوام با داداشم lan بازی کنم میزنم open lan world ولی دیگه نمیدونم چه کنم
وقتی می زنی Open Lan World ، تو قسمت Chat به تو یک هم چین IP میده : 0.0.0.0:2407 (2407 هر بار عوض می شود ) ، وقتی این IP رو داد تو باید به جای 0 ، IP خودتو وارد کنی ، مثلا در حالت DeFault ، اگه آفلاین بازی می کنی ، IP که داداشت باید وصل شه برای بازی به تو میشه = 192.168.1.2:2407 که البته این عدد رو خودتون انتخاب می کنین ، اگه بلد نیستید این اعداد را ست کنید ، یک سرچ بزنید آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر :n06:نقل قول:
اگه شد که هیچی ولی اگر نشد بگو :n05:
دوستان اگه جایی اشتباه گفتم خودتون درستشو بنویسید
لازم نیس اینقد بپیچونید خودتوننقل قول:
برو تو بازی بزن open lan world بزن بعد به داداشت بگو بره تو قسمت مالتی پلیر (multiplayer) یکم صبر کنه سرور تورو اون پایین پایین میاره
همونجا که نوشته searching for lan worlds
اینجوری بهم وصل میشید اگه سرور و اون پایین نیاورد اونی که بازی رو ساخته باید فایروال (firewall) خودشو خاموش کنه هم با آنتی ویروس و هم با ویندوز (آموزشش هس تو اینترنت)
و چون رو شبکه خانگی هستید خطری حمله هکر ها و اینا نیست
searchin for lan worlds نمیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی ماینکرفت ورژن 1.4.7 به بعد این قابلیت هست
فایروال رو حتما چک کن که جلوشو نگرفته باشه و کمی هم باید صبر کنی
سلام دوستان چرا MC من این ارور رو میده؟ تازه نصبش کردم (از سافت گذار گرفتمش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شاید جاوای پی سی شما اپدیت نیست!!
بزودی run میشه D:
از 9 تا پستتون 9 تاش فقط (بزودیrun میشه) (امروز run مشه____فردا run میشه__ هفته دیگه run میشه .هست.نقل قول:
حالا چی هست این ران میشه :دی
بهتره دستی IP بدین .
و گندم از کجا گیر بیارم.
من البته ورژن Pocket editation (موبایل) بازی میکنم ولی فکر کنم به این شبیه باشه
نقل قول:
مشکل ار جاوا نیست . رم کامپیوتره . رمتون چنده ؟
شاید هم می خواین تو بازی مقدار رم رو افزایش بدین این ارور رو میده
آهن ----< سنگ آهن رو بوسیله کوره بپزین به صورت شمش بدست میادنقل قول:
سنگ آهنم باید تو زمین بگردین . با کلنگ سنگی یا بهتر کنده میشه
سنگ آهن پیدا نمیکنم. هر جا میگردم پیدا نمیشه. نه زیر زمین نه رو زمین. بش نیاز دارم:n30:نقل قول:
جاوا جدید نصب کردم بازم درد نشد!نقل قول:
رم: 2 گیگهنقل قول:
دوستان Minecraft Classic چی شد؟ قبلا میرفتی توش Multiplayer میزدی فقط building بود!!؟
ویرایش: پیدا کردم این صفحه پایینش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از Majic Launcher استفاده کنین .
لینک دانلود :
دانلود که کردین ، برنامه رو باز کنین و بزنین Setup ، سپس تب دوم یعنی Advanced رو انتخاب کنین ، مقدار رم روی 512 باشه . بعدش بزنین Test ببینین اجرا می شه یا نه .کد:http://magiclauncher.com/adload.php?f=MagicLauncher_1.1.5.exe
خوب بیشتر بگردین :n02::n02: جای مشخصی نداره آهن . باید اونقدر زمینو بکنین تا پیدا کنین . توی غار ها شانس پیدا شدنشون بیشتره .البته امیدوارم مپ بازی همون Default یاشه نه Superflatنقل قول:
البته لازم به گفتن نیست ولی همینجوری باید بگم که سنگ آهن این شکلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سرور مهران ، یکی بهم گفت این دکمه رو فشار بدم ، فشار که دادم زیر پام خالی شد افتادم مردم وسایلام رسید بهش، منم برای تلافی تله رو خراب کردم ، حالا مهران منو Jail کرده ، اونم آزاده :n09:
از طرف دیگه Lichking به مهران فحش می ده ، بعد به مهران میگه Leon4rdo بهت فحش داد ، انصافه ؟ :n15:
------
راستی چقدر درصد اعتماد کم شده ، به Lichking میگم Survey Bypasser داری ، میگه آره ولی نمیدم ، چون می خوای سرور مهران خراب کنی :n22:
اگه کسی Survey Bypasser داست بده لطفا برای FileIce می خوام ، ربتی هم به سرور مهران نداره:n15:
60 کیلومتر رفتم زیر زمین تا 13تا آهن پیدا کردم:n02: گندم رو چطوری بدست بیارم؟نقل قول:
علفای روی زمینو بکن تخمه گندم میده باید زمینو شخم بزنی بکاری
زمینو چطوری شخم میزنی ؟
با چی علف بچینم ؟
سلام ، آموزش مزرعه داری و غیره هم توی سایت Minebaz و هم Aparat ، UTube و خیلی سایت های دیگه هست ، بصورت نوشتار زیاد نمیشه یاد داد ، باید کلیپشو ببینی :n09:نقل قول:
اگه میخوای به صورت تصویری (مصور) از طریق Yahoo میشه یاد داد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو دوکلوم اینجا بنویس دیگه :n02: زیاد سوال ندارم که.همین دوتا رو جواب بدی کافیه
سرور مهران بچه مچه زیاد ریخته توش. سرورش خوبه ها ولی پلیراش زیادی رو مخن. :n16:نقل قول:
دوستان به نظر من سرور های مهران اصلا حال نمیده (نظر خودمه) چون Survival هستش ولی سروری که ابی ( ابراهیم ) میخواد بزنه خیلی بهتره چون PVP هستش و با هم جنگ میکنیم:n02:
به ریدکال ما هم سر بزنید
ما هم به منتظران پیوستیم. :n05:
سلام
سروری الان هستش؟اگه هست ورژن را هم لطف کنید.
همچنین یک لینک دانلود ماین بدین این محمد حسین میخواد من که دارم :n02:
سلام تونستم وارد بازی ماین کرافت بشم :دی
ولی از سایت نمی تونم Minecraft Classic بازی کنم. کسی میتونه Classic بازی کنه؟
MC Classic مال خیلی سال پیشه ( فکر کنم دوران ماموت ها :n02: ) خیلی وقته خود Mojang بستتش . کار هم نمی کنه