اصلا هر چی که بفرسته به نظرتون میخواد چه کار بشه!
جز این که الکی حجم ترافیک مارو میسوزونه:n02:
اصلا هر چی که بفرسته به نظرتون میخواد چه کار بشه!
جز این که الکی حجم ترافیک مارو میسوزونه:n02:
نسخهی نهایی ضدویروس پادویش با کمک نظرات و پیشنهادهای شما دوستان به مرحلهی انتشار رسیده است.جهت دریافت ضدویروس پادویش ـ نسخهی خانگی رایگان به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
این نسخه به صورت کاملا رایگان در اختیار عموم کاربران قرار میگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی محصولات رایگان از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میسر میباشد.
به منظور نصب نسخه خانگی رایگان نیاز به حذف نسخه بتا است.
کسی تست اش کرده چه جوریه؟
من تستش کردمنقل قول:
دیتابیسش زیاد جای کار داره
یه انتی ویروس معمولی
سرعتم یکم اورد پایین
ولی نسخه ازمایشیش بودا
سلام .خسته نباشید:n16:
یه سوال داشتم :
اینترنت سکوریتی اوست بهتره یا نورتون؟
از نظر
1- آپدیت ( از نسخه ی 14 نورتون رو نمیشه آفلاین آپدیت کرد و آنلاین هم باید لایسنس باشه .منظورم اینه که لایسنس راحت گیر میاد یا باید نت رو زیر و رو کرد ؟ ولی اوست ت.. کرده اما قابلیت آفلاین داره و آپدیت آفلاین معتبر هم هست)
2-تاثیر کم روی سیستم از قبیل کاهش سرعت و استفاده ی کمتر از پهنای باند
3-سرعت بالای اسکن و قدرت شناسایی
4- گیر دادن کمتر به پچ و کرک برنامه ها یا برنامه های در حال اجرا
با تشکر:n16:
نظر من روی نورتون هستنقل قول:
برای لایسنس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بدین دوستان براتون لایسنس میفرستن
چند مورد:
اگر نورتون رو آپدیت اولیه اش رو انجام بدین در بقیه موارد روزی 3 تا 4 مگ آپدیت داره
نورتون به پچ و کرک ها زیاد گیر میده ولی اگر تاپیکش تو انجمن خودمون رو مطالعه کنید به راحتی میتونید اونها رو در لیست اسثنائات فرار بدین
با سلام ...من آخر سر مجبور شدم به دلیل کمی روم (512مگ)رو ویندوز 8تم نود6 نصب کنم.کنار ویندوز8هم یه 7 نصبه که روش نورتون هست رو اونم نود 4 بریزم؟؟؟؟؟راستی چطوری میتونم عملکرد نود رو یه خورده با لا ببرم؟(بعضی ها میگن ضعیفه!!!!)
یه سوال
کدوم انتی ویروس قشنگ میتونه درگاه اینترنت رو برسسی کنه و فایروالش خعلی قوی باشه کلا من از طریق اینترنت ویروس وارد کامپیوترم نه از طریق فلش و اینچیزا نمیشه
همه ی آنتی ویروس ها دقیقا به همین منظور روی سیستم نصب میشن.
فایروال zone alarm خیلی خوبه البته متاسفانه کمی باعث کندی سیستم میشه.
آنتی ویروس هم eset, avast, kaspersky خوب هستند.
فکر کنم بهترین فایروال که برای کاربران از سطح مبتدی تا پیشرفته طراحی شده کومودو هست.من خودم از ترکیب امسی سافت آنتی مالویر و فایروال کومودو استفاده می کنم.یکی از مهمترین مزیت های امسی سافت اینه که با هر محصول امنیتیه دیگه ای به خوبی کار میکنه.همینطور سطح شناساییش هم فوق العاده است چون از موتور خودش و موتور بیت دیفندر استفاده می کنه.نقل قول:
برترین آنتی ویروس های 2013
سایت toptenreviews یکی از سایتها برای بررسی نرمافزارهای مختلف و رتبهبندی آنهاست. (برترین آنتی ویروس های امسال)
در بخش امنیت این سایت نیز رتبهبندیهای مختلفی برای هر سه گروه ابزارهای امنیتی صورت گرفته است که رتبههای اول تا سوم در هر بخش به شرح زیر است:
آنتی ویروس در کامپیوتر (AntiVirus Software ) :
Bitdefender Antivirus Plus با قیمت 95/29 دلار و مجموع امتیاز 58/9
Kaspersky Anti-Virus با قیمت 95/59 دلار و مجموع امتیاز 75/8
Norton AntiVirus با قیمت 99/39 دلار و مجموع امتیاز 73/8
آنتی ویروس در اینترنت (Internet Security Suites Softwar) :
Bitdefender Internet Security با قیمت 99/39 دلار و مجموع امتیاز 55/9
Kaspersky Internet Security با قیمت 95/79 دلار و مجموع امتیاز 65/8
Norton Internet Security با قیمت 99/79 دلار و مجموع امتیاز 63/8
امنیت کامل (Computer Protection Software) :
Bitdefender Sphere با قیمت 96/89 دلار و مجموع امتیاز 63/9
Multi-Device-Norton360 با قیمت 99/79 دلار و مجموع امتیاز 95/8
Trend Micro Titanium Maximum Security با قیمت 95/49دلار و مجموع امتیاز 45/8
در تصاویر زیر میتوانید لیست کامل بهترین این آنتی ویروس ها را از شماره 1 تا شماره 10 ببینید:
آنتی ویروس در کامپیوتر (AntiVirus Software ) :
آنتی ویروس در اینترنت (Internet Security Suites Softwar) :
امنیت کامل (Computer Protection Software) :
ضمن تشکر باید بگم که اعتبار این وب سایت زیر سواله. چندین ساله که رتبه های برتر این سایت تغییری نمی کنه ضمن اینکه مشخص نیست که بر مبنای چه تست هایی آنتی ویروس ها رو رده بندی می کنه.نقل قول:
البته اینم بگم که نمیشه منکر توانایی های محصولاتی چون بیت دیفندر یا کسپرسکی شد.ولی به نظر من لقب بهترین نیازمند بررسی های همه جانبه ای مثل شناسایی،عملکرد روی سیستم و... هست که اساتید بیشتر در جریانن
برای همون اینجا قرار دادم نه قسمت تخصصی که دوستان بیان نظراتشون رو بگننقل قول:
البت دیدن نتایج خالی از لطف نیست
ولی میشه به هر سایت تست کننده ای ایرا دگرفت:n02:
بله خیلی معیارها هست که خود کاربر باید تست کنه تا متوجه شه.در ضمن این سایت های مقایسه ای اعتبارشون نسبی هست ولی خب av-comparatives یا av test تا حدودی معتبر ترننقل قول:
این سایت فقط جنبه تجاری داره و تست هاش اصلاً درست نیست
البته شما در تاپیک نتایج پست نذاشتین ولی اگر پست اول تاپیک نتایج تست ها رو مشاهده میکردین لینک از این سایت رو ممنوع کرده
اینو به این دلیل گفتم که نشون بدم سایت بی اعتباری هست نه اینکه پست پاک شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما سایت های زیر کمترین مبنای علمی لازم رو ندارند و لذا از ارجاع به اونها در این تاپیک خودداری کنید. در صورت این کار پست حذف خواهد شد :
toptenreviews.com
pcmag.com
virus.gr
starreviews.com
no1reviews.com
سلامنقل قول:
دوست عزیز اون لینک برای قسمت تخصصی هست
ولی اینجا منعی نشد
فقط
اگر کاربری تمایل به خواندن تاپیک های تخصصی ندارد می تواند بدون محدودیت در مورد انتخاب آنتی ویروس و ... فقط در اینجا سوال کند و همچنین ارسال نظرات شخصی و تجربی در این تاپیک مانعی ندارد.
واز همه مهمتر
مهم: کاربرانی که نظر شخصی رو ارسال میکنند حتما دلیل اون نظر رو اعلام کنند غیر این صورت پست حذف خواهد شد
البته بعضیا رعایت نمی کنن
نه خب من فقط منظورم این بود نظر فروم رو در مورد این سایت بگم و اول حرفامم گفتم کهنقل قول:البته شما در تاپیک نتایج پست نذاشتین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
512 MB (1 GB for Vista x64) RAM of system memory
256 MB of RAM
NOD32 از قدیم به کم مصرف بودن مشهوره بوده اما نورتون 21 هم در این زمینه واقعا عالی عمل میکنه.
با سلام. من در حال حاضر از آنتی ویروس آویرا نسخه رایگان در کنار فایروال کومودو استفاده میکنم. سوالم این هست که آیا نرم افزار دیگری که سبکتر باشه و مشکل آپدیت آنلاین هم نداشته باشه وجود داره؟ یعنی گزینه بهتری از اینی که دارم هست؟ ممنون
شما مگر مشکل سرعت با این ترکیب دارین ؟ نباید مشکلی وجود داشته باشه ولی گزینه بهتر :نقل قول:
کمودو اینترنت سکوریتی
آنتی ویروس کومودو فکر نمی کنم در سطح به نسبت پایین تری در مقابل آویرا باشه همان اینترنت سکوریتی کمودو رو استفاده کنیدنقل قول:
محصولات نورتون در نسخه 2014 چه نورتون 360 و نورتون اینترنت سکوریتی هم خیلی سبکتر شدند و می توانید به آن ها هم نیم نگاهی داشته باشید
بنده بعد از پاک کردن کسپر اسکای 2014 و نصب نورتون جدید واقعا حس کردم سرعتش به مراتب بیشتره و سیستم تا حدودی سریعتر شد هرچند کسپر 2014 هم خیلی سبک تر از نسخه 2013 خودش شده
با سلام من هم نورتون سکوریتی 2014 را نصب کردم روی ویندوز 8. خیلی راضیم. این کاسپر 2014دو تا مشکل داره یکی اکتیو یا سریال نامبر و دوم تریال ریست کردن !که استفاده از تریال ریست کلا امکان داره به ساختار امنیتی نرم افزار می تواند آسیب بزنه. اونهائی که عشق کاسپر هستند بهتره بروند با همان نسخه 2013 لذت ببرند. البته تجربه قبلی من جالب بود که کلید ورژن 2011 روی نسخه 2013 براحتی جواب می داد. و کلید 2013 اکثرا بامشکل روبرو بود یا قدری کمیاب. :n06:
ممنون دوست عزیز خیلی خوشهال شدم که پاسخ دادید....نورتون آنتی 2014 نصب می کردم ولی...راستش یه خورده سنگین میکرد(میدونم سیستمم قدیمیه واسه وین8)ولی راستش نود32 نسخه7 نصبیدم دیگه سیستم عالییی کار میکنه جالبه حتی نید فور اسپید رو هم خوب باز میکنه وبازی دیگه کرش هم نمیکنه...بگذریم...حالا من از نود خوشم اومده ...چرا خیلی ها میگن ضعیفه؟؟حالا من با این ویروسی نشم؟؟؟نقل قول:
امیدوارم سیستم هیچ کدومتون قدیمی نباشه...ممنون میشم راهنمایی کنید.:n16:راستی کنار نود مکمل پیشنهاد نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیاد به این حرفا توجه نکن کدوم ضعیفه کدوم قویهنقل قول:
حتی همین تستا چه سایتای تخصصی یا آبکی:n02:
از همون معرفا یکی رو انتخاب کن ببین با کدومش راحتی
بیشتر اونایی که کاربرای زیادی ازش استفاده میکنن
همین نورتو چن وقت پیشا سیستمهای یکی از روزنامه های مهم آمریکا رو چینیا حک کردن اخبارش تو نت بود
در قبال اعتراضشون به نورتون
مسئولانش گفتن خودتون هم باید رعایت میکردین
برای مکمل هم اینجا برو ....
دوستان بین کمودو و نود کدومو پیشنهاد میکنید؟
ببینبد هر کدومشون مزایا و معایبی دارننقل قول:
شما چند صفحه قبل رو بگردین به جوابتون میرسین
ناد32 خوبه ولی کومودو در مقابلش عالیه
ناد32 پولی هستش ولی کومودو رایگانه
آپدیت هردو کم حجم هستند، شاید کومودو کمتر باشه
شناسایی کومودو و جلوگیری از نفوذ مخربها و مخصوصا HIPS که شما رو در اجرای تمام برنامه ها و... در جریان میزاره
هردو کاربر پسند و راحت هستند
ببینبد اینا درحدود 10 درصد یا کمترین اطلاعات از این دو برنامه هستند
شما خودتون باید تست کنید
شاید من بگم کومودو ولی یه کاربر دیگه بگه ناد32
این انتخاب بستگی به سلیقه ی شما داره
ما میتئنیم شمارو راهنمایی کنیم و شمارو به اون آپشن هایی که در نظر دارید در مورد برنامه ی امنیتی، نزدیکتر کنیم تا انتخابتون راحتتر بشه
شما از برنامه های امنیتی چی مدّ نظرتون هست؟
خودم روی سیستم قبلیم کمودو داشتم که خیلی از مشکلات سیستم رو برطرف کرده بود. روی سیستم جدیدم نود نصبه که بعد از 2 هفته از کار افتاد و نمیدونم دیگه مسئله یوزر و پسوورد یا هرچیزیه. بعلاوه خیلی از سایتها که میخوام وارد بشم اجازه نمیده. اما به نظر سبکتر از کمودو میاد.
کمدو یک مشکلی که داشت حجم حافظه زیادی روی هارد اشغال میکرد. حالا موندم برگردم به کمودو یا همین نود رو درستش کنم.
من خودم الان یکی از کاربرای پروپاقرص کومودو هستم ولی در مورد فضای اشغالی زیاد روی هارد اصلا چیزی نشنیدم و ندیدم!نقل قول:
ولی خب هر برنامه ای یه فضایی رو اشغال میکنه برا نیاز طبیعی و ابزارها و.....
شما تو عکس زیر دقت کنید
محتوای مخفی: Click to view
بنظر من شما نباید زیاد اینقدر رو فضای اشغالی وسواس باشین!
مهمترین امنیت، کاربر پسند، قدرتمند، با کمترین باگ، آپدیت ساده و .... باید باشن نه فضای اشغالی!
:n16:
داداش پوشه Program Data یادت رفت . Hidden هست . متاسفانه به لپ تاپ دسترسی ندارم یه نمونه بدم . زحمتشو بکش :n16:نقل قول:
اکثر کاربرا تو ایران در مورد سرعت و حجم اینترنت مشکل دارننقل قول:
برایه هموم آنتی انتخاب میکنن که سرعتشون رو نگیره و زیاد حجم آپدیت بالایی نداشته باشه
در مورد رایگانها در اینجا بنظرم چون قانون کپی رایت نیست نرم افزاره به سه دسته تقسیم میشن
اونایی که سریالشون راحت گیر میاد
اونایی که کرک میشن
اونایی که سریال یا کرکشون کمه یا پیدا نمیشه
(اگه تحریم آنتها بیشتر بشه و یا اینترانت اجرا بشه )
دقت کنیداکثرا بیشتر بخاطر همین مسائل استفاده از بعضی آنتیها اینجا رواج داره
البته آنتیهایی هم هستن مثل کمودو
که رایگانن و یکی از دوستان عزیز انجمن بدون هیچ چشمداشتی عین یه خدمات پس از فروش عمل میکنه و همه مشکلات رو جواب میده و پیگیر هستن
بنده هم تعصب رو هیچ چیزی ندارم و اصلا مهم نیس کدوم رو بگن آشغال یا کدوم بهترین
اتفاقا خیلی خوشم میاد همین کمودو رایگان کیفیتش چنان بالا بره که آنتی اول مطرح بین کاربر بشه
و سیستم عاملهای متن باز بیاد جای ویندوز تو 90 درصد کاربرای جهان بگیره
ممنونم که یادآوری کردین :n12:نقل قول:
بله فراموش کرده بودم :n02:
سلام.
من یک کامپیوتر دارم که شب ها به اینترنت وصل میشه و فایل دانلود می کنه و اصولا هم کاری باهاش نمی کنم . چون سیستم کمی ضعیف هست برای محافظت از -- و اینجور مسائل چه چیزی پیشنهاد می کنید ؟
قبلا کمودو داشتم تا اینکه اذیتم کرد و بعد از پاک کردن دوباره که نصب کردم نتونستم اصلا ریموت کنترل بشوم (دو تا کامپیوتر دارم که به این یکی ریموت میشم) . بی دردسر بودن و سبک بودنش برام خیلی مهم هست .
البته نمیدونم بهتره فایر وال بگیرم با اینترنت سکوریتی .
ممنون میشوم راهنمایی کنید .
اینترنت سیکروبتی بهتره .نقل قول:
خوب چون سیستم ضعیف هست باید اینترنت سیکروبتی سبک نصب کنی
یک سوال ازت دارم تو سیستمت چیز خیلی مهمی داری که نباید -- بشی ؟
اگه فایروال خالی بخوای که مثل کمودو گیر بده و هر اتفاقی بخواد تو کامپیوترت بیافته بهت خبر بده ( رقیب کمودو ) . انلاین ارمور رو پیشنهاد میکنم که مثل کمودو hips قدرتمندی داره
ولی اگه اینترنت سیکروبتی بخوای نود اسمارت رو پیشنهاد میکنم نسخه 6 فینال
میتونید مشخصات سیستم خودتون رو قرار بدین؟نقل قول:
ممنون .
در واقع سیستمی که دارم (از یکی از بچه ها گرفتم که نمی خواستش و کانفیگش اینه : رم 512 ddr و پنتیوم 2.4 دوهسته ای )
در واقع هیچ چیز مهمی توش نیست و فقط محلی برای نگه داری موقت فیلم های دانلودی ام هست که بعد از مدتی منتقلشون می کنم به کامپیوتر اصلی - ریموت دسکتاپ میشم بیشتر بهش و امنیتش هم برای اینه که خیلی ولنگ و باز نمونه . چون اگر هکی چیزی بشوم یا ویندوز از کار بیفته ( با توجه به اینکه به زحمت تونستم روش ویندوز نصب کنم- واقعا به زحمت ) برام مهمه .
با این مشخصاتی که دارین شما از Comodo Internet Security یا Kaspersky Internet Security 2014 و یا Emsisoft Internet Security 8.1 استفاده کنیدنقل قول:
چرا Comodo ؟ چون سبکه، رایگانه، امنیتتون رو تامین میکنه، فایروال قدرتمندی داره، حجم آپدیت کمی داره، پشتیبانی از زبان پارسی
چرا Kaspersky ؟ چون سبکه، کد فعالسازی براش پیدا میشه، فایروالش قویه، حجم آپدیتش کمه، امنیتتون رو عالی تامین میکنه
چرا Emsisoft ؟ دو موتور اسکن، فایروال خوب، پشتیبانی از زبان پارسی، رفتار شناسی، قدرت شناسایی عالی
من فقط چند تا از مزیت های این برنامه های امنیتی رو بهتون گفتم
انتخاب با خودتونه
Eset Smart Security رو پیشنهاد میخواستم بدم ولی بخاطر فعال کردنش با سریال که واقعا اذیت کننده هستش، کنار گذاشتم
Avast internet Security هم خوبه ولی برا آپدیتش چون ایران تحریم هستش، یا باید از طریق آپدیت آفلاین اقدام به آپدیت کنید و یا با شیشه شکن!!!
شما هم با اون پیشنهاداتون میگه با کمودو مشگل دارم بعد شما کمودو پیشنهاد میدیدنقل قول:
میگه رم کامپیوترش 512 هست بعد شما کاسپر با امسی سافت پیشنهاد میدید
اوست هم که تحریمه نباید پیشنهاد میدادید
اون وقت واسه نود 32 فعال کردنش سخته ام سی سافت نیست ؟!!!!
دوست عزیز با این مشخصاتی که شما دارید من فکر میکنم ویندوز شما xp هست درسته ؟ یا ویندوز 7 نصب کردی؟ اگه 7 هست فایروال خودش کافی هست و فقط به یک انتی رایگان سبک نیاز پیدا میکنی اگه xp هست بگو یک فکری برات بکنیم .
System Request for Comodoنقل قول:
System Request for Emsisoft
System Request for Eset
System Request for Kaspersky
پدرام جان پیشنهاد دادن مشکلی نداره!
سعی ما بر اینه که گزینه هایی رو پیش روی کاربران قرار بدیم تا بتونن راحتتر انتخابشون رو به ما بگن تا بتونیم به بهترین نحو راهنماییشون کنیم
قصد تحمیل کردن عقاید خودمون رو هم به کسی نداریم!
Kaspersky رو پیشنهاد دادم چون نسخه ی 2014 بسیار سبکه و راحت و کاربرپند
Comodo رو پیشنهاد دادم چون سبکه، حافظه کم مصرف میکنه، از آپدیت آفلاین پشتیبانی میکنه و رایگانه و بی دردسر
Avast رو گفتم چون کسی که فیلم دانلود میکنه، شیشه شکن هم داره!!
Eset خوبه براش ولی دنبال سریال گشتن کمی اذیت میکنه
Emsisoft هم عالیه چون خیلی نگانه امنیته سیستمشه
:n16:
عزیز من شما کلا نمیخوای قبول کنی پیشنهاد اشتباهی دادینقل قول:
همینطور که خودت لینک دادی کاسپراسکی و ام سی سافت حداقل 1 گیگ رم میخوان ولی دوست ما کامپیوترش حداکثر 512 مگ رم داره (400 مگ در دسترسه )
با کمودو هم که مشگل داره و میگه نمیخواد نصب کنه
اوست هم که تحریمه و اپدیتش دردسر داره کسی که این کامپیوتر رو دار فقط برای نگه داری فیلم و دانلودم اونم شب ها نمیخواد دردسر داشته باشه میخواد راحت باشه
نود 32 رو هم که بهش پیشنهاد ندادین و گفتین دردسر فعال سازی داره ( تا حدودی اشتباه گفتین چون سریال برای نود زیاد هست فقط زود سریال هاش بلاک میشه )
برای همین من دارم میگم تمام پیشهاد های شما اشتباه هستن . پیشنهاد دادن مشگلی نداره ولی ببینین طرف چی میخواد و چی میگه و چی میتونه نصب کنه بعد پیشنهاد بدین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ناراحتت کردم ببخشید . :n16:
نود که اصلا مشکل فعال سازی ندارهنقل قول:
لینک فرستادم راحت فعال میشه
اونقدری که برای نود یوزر هست برای هیچ نرم افزاری نیس:n02:
راستی نورتون رو نگفتین
فقط مشکلش آپدیت یه کم زیادش هس:n02: