سیمکارت تبلت من دیتای رایتل هست نه وایبر و نه واتس آپ رو نمیتونم فعال کنم
راهنمایی لطفا:n03:
Printable View
سیمکارت تبلت من دیتای رایتل هست نه وایبر و نه واتس آپ رو نمیتونم فعال کنم
راهنمایی لطفا:n03:
کال کن تا کد رو بگیری، گاهی اسمس نمیاد.نقل قول:
بابت جوابتون ممنوننقل قول:
اگه منظور شما گرفتن کد از طریق تماس هست سیم من دیتاس و کال ندداره.:n29:
این رایتله رسما ر$یده هر کی بهم زنگ میزنه حتی وقتی بیرونم آنتنم پره طرف میگه که صدام نمیره!! چند نفر هم گفتن!! خاک تو سر رایتل! ایرانسل lte داره تو مشهد این تو 3g مونده :n22:
پس مشکلتون جدیه. اگر از طریق پیام کوتاه نیومد و تماس هم نداره سیمکارتتون. پس کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
البته وایبر خیلی نیاز به کال نداره. واتس آپ زیاد به کال اهمیت نمیده. و معمولا با پیام و ارتباط با سرور خودش رو فعال میکنه.
متشکرمنقل قول:
آقاحل شد
تو تبلت شماره همراهمو دادم تا وقتی اون منتتظر دریافت اتوماتیک بود پیام واتس آپ رو از همراهم forward کردم به تبلتم عجیبه که بدون خطا قبولش کرد لبته هنوز زیاد باهاش کار نکردم شاید با دادن شماره سیمکارت دیگه غیر از سیم خود تبلتم به مشکل بخورم ولی لیست کنتاکتا همه اومدن.:n16:
خوب الآن شماره گوشیت به وایبر وصل شده، نه تبلتنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من فکر میکنم این شماره سیم رو فقط زمان فعال لازم داریم وگر نه که همه کارای اینجور نرم افزارا با اینترنته البته به دلیل فعال نشدن سیم دیتا رایتل من تابه حال تجربه استفاده از این شبکه ها رونداشتمنقل قول:
مشکل من رو خیلیا با رایتل دارن لینک زیر رونگاکنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اون دوستمون گفتن که مدلش E303 هست. دیگه نیازی نیست بردو درآوردنقل قول:
بسته ها تغییری کرد؟؟؟؟؟نقل قول:
فعلا که تغییری نکردهنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
نه هنوز فکر کنم نظرشون عوض شدهنقل قول:
گذاشتن یدفعه 1 مهر:n02:
آره... از در عقب صندلی جلو...نقل قول:
رایتل عمراً 1ریال از حاشیه سود خودش کم کنه حتی اگر به قیمت تبدیل شدن به تایا 2 باشه این کار...
منم الان خیلی دلم میخواست ایرانسلم نانو سیم بود از اینترنت اون استفاده میکردم :دی
اما الان قضاوت خیلی زوده. 3 ماه دیگه معلوم میشه کدوم کریر تو نبرد نسل 3 و 4 پیروز میشه... نسل 3 ، 3 یا 4 سال دیر و با کیفیت خیلی ابتدایی وارد کشور شد اما اینطور که معلومه ایرانسل LTE آورده و خیلی هم فعلا عقب نیستیم..
باید صبر کرد..
دانلود رایتل :n22:
سلام
تو شهر ما هنوز رایتل نیومده، دیشب اومدیم نیشابور و از دو سه کیلومتری شهر پوشش شروع شد، تو سطح شهر آنتن دهی خوبه و از سه آنتن کمتر نمیشه، روستاهای اطراف هم پوشش دارن، همون دیشب یه بسته دویست مگ گرفتم، سرعتش بالای ۶۰ بود و تا ۸۰ و ۹۰ هم میرفت، پینگ هم خوبه، چهل مگ رو تو دوازده، سیزده دقیقه گرفت و میشه گفت مشکلی نداشت، ولی زیاد بین H و H+ جابجا میشه
اینم تست سرعت
چه آپلـــــــود خوبــی داری :n02:نقل قول:
بدشانسی فقط همون نقطه آپلودش انقدر بالا بود، بقیه جاها زیر ۲۰ کیلوبایتهنقل قول:
ولی الان تو روستای سچوب، پنج کیلومتری نیشابور این تستو گرفتم
سلام.
رایتل هنوز تنها راه خرید بسته رو از سایتش انجام میده؟؟
یکی از ضعف های بزرگش به نظرم همینه .
ســلامنقل قول:
هنوز از طریــق سایت هســت:n27:
همین الان به بسته فعال کردم
وبگردی خوبی داره
دانلود رو نمی دونم چه جوره چون می ترسم حجمم تموم شه :دی
اره سرعت خوبه ولی طرح هاش اصلا به صرفه نیست.امیدواریم طرح های جدیدی بدند :n13:نقل قول:
من خطم نویز داشت و تقریبا ADSL خونه قطع شدهنقل قول:
به نظرم با توجه به شرایط فعلی رایتل فقط برای مواقع ضروری خوبه
دوستانی که رای فای دارند آیا میشه از سیم کارت ایرانسل و همراه اول هم برای 3G از این مودم استفاده کرد ؟
من ندارم ولی از پتشیبانی رایتل پرسیدم گفت سیمکارت اپراتور های دیگر رو نمیشه در مودم های رایتل استفاده کرد.نقل قول:
تقریبا یه جور مثل مبین نت میمونه که مودم هاش فقط برای خودش قابل استفاده هست.
من از رایتل دیتا استفاده میکنم طرح سرعت ۱ مگ گرفتم دیروز سرعت رو تست کردم جوابش شد این سردر نیاوردم you یعنی سرعت من اینه؟آنتنم پره و سیگنالم هم -۵۷ دسیبل قدرت داره لطفا جواب بدید.:n29: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*142*1*1#نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
تو تست سرعت شما رو 15 کیلوبایت محاسبه کردهنقل قول:
دوستان رایتل مگه سال 86 راه نیفتاده؟پس چرا فروش سیمکارت رو از سال 90 شروع کرده؟میشه کسایی که یادشون هست راهنمایی کنن؟
*142#
برای خرید بسته ها
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
این رایتل نمیخواد قیمتای نجومیشو درست کنه؟
حداقل با توجه به قیمت و سرعتهای ایرانسل ، اگه رایتل دستی به قیمتاش نکشه ، فکر نکنم دوام بیاره ...
رایتل در حال حاضر یه برتری بسیار خوب نسبت به دو شرکت رقیب دارهنقل قول:
اون هم پوشش 3G هست
پوشش 3G ایرانسل که از رایتل کاملتره و سرعتش هم بهتره ....نقل قول:
البته پوشش 3G ایرانسل هنوز کامل نشده.نقل قول:
والا تو ارومیه در خیلی از مناطقی که رایتل درست انتن نمیده ایرانسل به طور کامل 3G پوشش میدهنقل قول:
شهر های جنوبی برعکسه و تا اخر امسال این داستان ادامه داردنقل قول:
مثل اینه که بگی چون تو خونه ما wifi داره پس همه جا wifi داره و wifi سراسری هستنقل قول:
متاسفانه پوشش 3G ایرانسل اصلا خوب نیست
من تو تهران بودم هم همه جا 3G نبود
مثلا تو استان ما فقط اهواز آنتن داره
من شمال بودم که هیج جا آنتن نداشت
حداقل رایتل تو شهر ها آنتن میده
رایتل پوشش خیلی خوبه ولی واقعا قیمت هاش نمیصرفه :n27: ایرانسل بیاد درجا سیم کارت رایتل رو میشکونم:n02:
مشهد چرا 4G نمیتونم وصل بشم ولی 3G چرا!!! دلیلش ایرانسه یا گوشیم سونی زد 1؟؟
انتن دهیشم بدک نیس برای شروع بد نیس ولی باید خیلی بهتر بشه
Sent from my C6903 using Tapatalk
مگه جایی گفتن ۴ جی راه افتاده که دونبال سیگنالش میگردی؟نقل قول:
شما فعلا از همین نسل سه استفاده کن نسل ۴ رو بزار تو اینده بچه هات استفاده کنند[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk