من دلسوز توام دل انگیزنقل قول:
هم شاتل بودم هم پارس،بعد اومدم مخابرات که از همشون بهتره(بین بد و بدتر و خیلی بدتر :n09:)
چون سرعت معمولا! تو ساعات رایگان تغییری نمیکنه
Printable View
من دلسوز توام دل انگیزنقل قول:
هم شاتل بودم هم پارس،بعد اومدم مخابرات که از همشون بهتره(بین بد و بدتر و خیلی بدتر :n09:)
چون سرعت معمولا! تو ساعات رایگان تغییری نمیکنه
کاملا عادیهنقل قول:
بعضی مواقع ممکنه در کشور های دوست و همسایه حوادثی از قبیل سیل،زلزله و حجوم حشرات وحشی باعث بشه اینترنت در خوزستان و چه بسا ایران دچار تحولاتی بس طولانی بشه
بعضی مواقع کوتاه و بعضی دیگر دراز!
عادت میکنی :n06:
دو مگ محدود تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان سرعت منم به صورت افتضاح پایین اومده(2مگ محدود درحدود 50 میزنه از آپلودباز!)نقل قول:
کسی زنگ نزده ؟
سلام دوستان
من adsl 256 نامحدود از شاتل دارم
ماهیانه 45 تومان
سرعت دانلود همیشه 32 kb
میخوام اینو جمع کنم 1 mb نامحدود بکشم که 40 تومان هست
با این اوصاف خط رانژه که شاتل وصل کرده رو ورمیدارن؟ یا روی همون وصل میکنن؟
بعد میگن ip مخابرات valid نیست
این چه امکاناتی رو ازم میگیره اگه valid نباشه؟
از هیپ فایل اجازه دانلود میده؟
یه سوال دیگه اینکه هزینش رو قبض میاد یا راه داره جوره دیگه پرداخت کنیم؟
ممنون میشم اساتید جوابامو بدین تا چند روز دیگه میخوام اقدام کنم :n01:
راستی از دزفول هستم
واسه شما هم سایت واسه شارژ باز نمیشه؟
مثل اینکه باز دوشواری شروع شد
الان دو روزه که اینطوریه
سرعت بد شده چـــــــــرا ؟؟؟
سلام دوستان
وقتی میخوام تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد بشم بعد از اینکه یوزر و پسورد مودمم رو تو سایت وارد میکنم با پیغام زیر مواجه میشم :
شناسه در سیستم وجود ندارد. لطفاً از اینکه شناسه خود را به درستی وارد می کنید مطمئن شوید.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام
دو تا سوال دارم
1) واقعا این سرویس هایی که رائه میشه نامحدود است یا مثل شاتل بعد 20 گیگ دانلود محدودت میکنه !!
2) این قضیه جدید حساب کتاب اینترنت چیه ؟؟میگن میخوان اینترنت نا محدود جمع کنند ؟؟
سلام عزیزم.نقل قول:
خط شما باید تخلیه بشه و مخابرات مجدداً رانژه کنه.
در مورد آی پی نمیدونم.
در مورد هزینه خیر.روی قبض نمیاد.میتونین دستی به نمایندگیها و یا آنلاین با کارتهای عضو شتاب پرداخت کنید.
سلام.نقل قول:
1.آره.نامحدوده.من ماهیانه حدود 40 گیگ دانلود دارم.
2.ظاهراً اوضاع خرابه.
سلامنقل قول:
نام کاربری که همون شماره تلفن با پیش شماره شهرستانه. (بدون صفر اول)\
رمز عبور هم که حروف نداره که بگم کیبوردت فارسیه یا انگلیسی. مال من ۹ رقمیه.
پیش شماره با شماره تلفن میشه ۱۰رقم. تعدادش را بشمار.
همش رو درست وارد میکنم اما باز هم همون پیغام رو میده :n03: کلافه شدمنقل قول:
سلام دوستان
من قبلا برای گزارش اتصالات و مصرفم به آدرس ahwaz.sitra.ir میرفتم ولی بعضی از دوستان گفتند به این آدرس 80.191.224.244 برم .
وقتی هم که میرم اصلا گزارش ترافیک مصرف شده شبانه رایگان رو نشون نمیده فقط همینه نشون میده که از چه ساعتی تا چه ساعتی به اینترنت متصل بودم و از حجم ترافیکم هم کسر شده اتفاقن من بعد از دانلودهای شبانه از طریق دانلود منیجر کامپیوتر خاموش میشه ولی صبح که میام میبینم مودم روشنه و تو سایت حجم ترافیک مصرف شده رو میبینم
لطفا یکی منو راهنمایی کنه چکار باید بکنم
شاید نام کاربری شما برای سیستم تعریف نشدهنقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی
سلامنقل قول:
نیازی نیست کاری بکنید. درسته ترافیک مصرف شده را مینویسه ولی فقط ساعت غیر رایگان را حساب میکنه.
مثلاْ اگر کامپیوتر سرساعت۶ خاموش بشه هیچ از اعتبار شما کم نمیشه.
فقط اعتبار را چک کنید.
سرویس 1مگ محدود از ظهر تا الان زیر 300 نشده.
افـــــــــــت سرعت ندارید دوستان ؟
چلا منم افت سرعت دارم ولی بیشتر از سرور خارجی
یا خدای محمد...
دوباره شروع شد افت سرعت.لعنت بهش.پیج به زور باز میشه.
بچه ها 256 نامحدود سرعت دانلودش چنده ؟
تف توی روح مخابرات
واسه من اینترنت غیر ملی شده یعنی فقط سایت های خارجی رو باز میکنه سایت های داخلی به هیچ وجه باز نمیشن..
هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد
256 نامحدود نداشتم.اما وقتی 128 نامحدود داشتم سرعت دانلودش 35 بود.الان که 512 نامحدود دارم سرعتش 75 هستش.نقل قول:
یعنی احتمال میدم 256 نامحدود سرعتش 45 باشه.
واسه من که باز میشه.همه ی سایتهای داخلی؟نقل قول:
باز س.وس.ن.خانم.و.یاس.من.خانم تشریف آوردن...:banghead:
اقا اینترنت ما دو روزه قطعه واس بقیه هم همینجوریه؟حتی سامانه سیترا باز نمیشه:mad:
اخه من چ گناهی کردم اینجا ب.دنیا اومدم
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
3 روزه اینترنت بنظرم بد شده.نمیشه آنلاین بازی کرد
آقا اینترنت ما حل شد....:n02:
ی سوال دو روزه اینترنتم قطع بود فقط صبح یه چند دقیقه وصل شد بعد الان زنگ زدم پشتیبانی همون حرفای تکراری گفت برو مودم رو جاهای مختلف چک کن مشکل از سیم کشی شاید باشه نشد مودم دیگه چک کن بعد برو مودم رو ریست کن از این حرفا بعد از تماش مودم رو روشن کردم الان با سرعت70 دانلود میکنه:n19: من الان موندم مشکل از کجاس قبل از تعویض مودم هم یه بار همین مشکل دقیقا بوجود اومد:n29: موندم مشکل این قطعی ها از کجاس طرف راس میکه مشکل از مودمه یا خودشون قطع میکنن:n23:...خودش ک میگه از طرف ما مشکلی نیست:n27:
دوستان برای گرفتن سرویس 1 مگ به بالا په مدارکی باید داشته باشیم؟
الان از پارس انلاین سرویس دارم و مدرکی نمی خواد
اگه زرنگ باشی نه.نقل قول:
یه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه کافیه.نقل قول:
رفقا قطعی لحضه ای واسم زیاد شده بنظرتون مشکل از مودمه یا مخابرات:n28:؟
دوست عزیز من خطم فیبر بود اوایل سال 91 لینکم هر 2 دقیقه یکبار قطع میشد .هی پیگیری کردیم هردفعه یکی یه چیزی میگفت که خطوط قدیمیه و .... ولی حرف همه این بود که مشکل از خط خودتونه بعد از چند روز گفتن مخابرات باید از اول خطوط رو تعمیر کنه یعنی مشکل از خودشونه !نقل قول:
خلاصه نت ما 1 ماه قطع شد .اما فعلا سالمه .اینجور مشکلا از خودشونه درواقع تا الان که از خودشون بوده.
با سلام بروبچ ،
میخواستم اینترنت adsl بگیرم ، که چشمم به تعرفه های مخابرات افتاد ، 128 نامحدود 11396 تومان (مفت بلاش) و 256 نامحدود 14230 ، هالا موندم بیام همینو بگیرم یا از پارس آنلاین بگیرم ، اگه سرعت مخابرات مثلا 256 به مثلا 40 الی 50 میرسه به نظرم به صرفه تر هست تا آدم تا ساعت 2 نصف شب بمونه بیدار ؟؟ ها؟؟
اگه کسی تجربه داره راهنمایی مون کنه . در ضمن پیش شماره تلفن من 552 هست و مال مخابرات آزادی هست ، که فکر کنم فیبر نوریه ، اصلا پارس انلاین میتونم بگیرم ؟؟؟
بعدش یه چیزه مسخره ای که توش هست اینه که 128 3 ماهه با 6 گیگ محدودیت میشه 26775 تومان بعدش 128 3 ماهه نامحدود میشه 26940 تومان یعنی 165 تومان اختلاف ؟؟؟ نمیدونم چی بگم مسخرس ، شک برانگیزه ، جریانش چیه ؟!!
تشکرات قبلی
کسی نیست جواب مارو بده ... هالا تو بقیه شهرا چطوره اونا هم همین وضعه...
سلامنقل قول:
آقا من الان 128 نامحدود گرفتم افتضاحه افتضاحه...
سرعت دانلود نهایت به 20 کیلو میرسه با توجه به SNR خط من که بالای 20 هست همیشه.
مثل سوگ پشیمون شدم بابت خرید ولی اگه تو کارت لنگ دانلود با سرعت بالا نیستی خوبه
قبلا 128 محدود داشتم سرعت دان تا 40 کیلو میرفت.ولی این نه سرعت دائما پرش داره،و نهایت تا20 کیلو.
الان میخوام 1 مگ بگیرم ازشون،امروز درخواست گواهی اشتغال به کار دادم،که نرسیدم ببرم تحویل بدم،رفت برا 2 شنبه.
نگیری بهتره.
یاعلی
سلامنقل قول:
رفیق کدم شهر هستید/
یاعلی
دوست عزیز سرعت 256 نامحدود پایینه اگر قصد خرید نامحدود رو دارید من 512 نامحدود رو توصیه میکنم با سرعت 70 ماهی 23نقل قول:
کسانی که سیترا براشون باز نمیشه باید dns رو روی اتوماتیک بزارن که بیافته فقط روی 217.218.127.127
نقل قول:
اهواز برادر
این هم دانلود الان. دانلود یک ویدیو با V پ ی N از Yوت ی و P
تلفن منطقه ما حدود 4 روز قطع بود
الانم که وصل شده سرعت بسیار پایینه و در حد جون کندن , کس دیگه هم همچین مشکلی داره ؟
من شوشترم سرعت نسبت یکی دو ماه پیش دقیقا نصف شده و گه گاهی قطعی داره البته من فقط نامحدودش رو چک کردمه