سلام. دو تا کامپیوتر با فاصله 100-150 متر رو چجوری میشه شبکه کرد؟ (برای بازی)
Printable View
سلام. دو تا کامپیوتر با فاصله 100-150 متر رو چجوری میشه شبکه کرد؟ (برای بازی)
درود بر جناب وارسته :11:نقل قول:
قبلا که خط اینترنت رو به سویچ وصل کرده بودم باعث اختلال در شبکه داخلیمون شده بود ؛ از طرف دیگه از این کار (اتصال مودم ADSL به سویچ) ایراد گرفته بودن ، میگفتن امنیت نداره !!!
الان میخوام این دو تا کامل از هم جدا باشن و امکان ارتباط بین شبکه داخلی و اینترنت ADSL نباشه !
هزینه بر خواهد که به صورت وایرلس این کار رو انجام بدیدنقل قول:
به نظر اگر سیم های پشت پچ پنل رو درست اوکی کرده باشید نباید مشکلی داشته باشید. در اتصال صحیحشون مطمئن هستید ؟نقل قول:
یعنی الان شما چند تا از سیستم هارو از سوایچ جدا کردید و زدید به adsl یعنی از شبکه قطعشون کردید و زدید به adsl ولی مابقی سیستم ها adsl دارند ؟
خب قاعدتا ارتباطی بینشون نیست میتونه پچ پنل مشکل داشته باشه
یا احتمالا دیتاشیت رو درست مطالعه نکردید دچار آی پی کانفلیکت شدید
دیتاشیت ؟نقل قول:
در این مورد اطلاعی ندارم !
میتونید بیشتر توضیح بدید ؟
شما خودت پچ پنل را نصب کردی یا کسی اتصالاتش رو انجام داده ؟نقل قول:
اینکه گفتن امنیت نداره بیخوده. فرقی نکرده الان اوضاع! شما تا وقتی یک فایروال سر راه اینترنتت نداشته باشی اوضاع همینه. بنابراین توصیه میکنم همون روش قبلیو انجام بدی....نقل قول:
راجع به این کاری که انجام دادی هم نظری ندارم نمیدونم.
موفق باشی افشین خان:10:
نه بابانقل قول:
شبکه اینترنت که domain هستش
اون یکی شبکه که workgroup هستش که پنج نفر بیشتر باهاش کار ندارن
پچ پنل قبلا نصب شده بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مسئله اینه که شبکه مون وصل شده به سرور ایزا که اونم سر راه اینترنتش فایروال داره !نقل قول:
به هر حال میخوان که این دو تا کاملا جدا باشن !
با این کاری که الان کردم امکان ارتباط و انتقال دیتا بین ADSL و شبکه داخلیمون هست یا پچ پنل اتصالی داره ؟ :20:
با این حساب قطعا پچ پنلتون مشکل دارهنقل قول:
توضیحاتی در مورد شبکه (Domain (Server Base میتونید ارائه بدین !؟!؟!؟؟!
تو کافی نت سیستم سرور ویندوز اکس پی هست و البته سرور نیست بلکه نوع شبکه workgroup هست ... قصد نصب ویندوز سرور دارم ... Windows Server 2008 R2 Enterprise x64 SP1 .... راهنمایی؟ مقاله ... و مطلب هایی که مربوط به شبکه هست ؟
در شبکه های دومین ما یک ورک استیشن مرکزی داریم ( سرور ) بقیه ورک استیشن ها به اون جوین میشن و مدیریت به نوعی متمرکز تره و گروپ پالیسی به راحتی انجام میشهنقل قول:
همینطور که از امضام معلومه صبانت گرفتم سرعتش عالیه ولی برای شبانه و روزانه کردنش باید از خواب ناز ساعت 3 صبح بلند شم و یوزر و پس رو عوض کنم و تا بشه شبانه .کسی راه حلی پیشنهاد داره که خودش عوض بشه ؟ مثلا میزارمش روی حالت بریدج که کانکشنی بشه دیگه با وایرلس لپ تاپم نمیتونم وصل شم وقتی هم میزارم روی PPPOE هم یه مشکل دیگه دارم اگه کسی میتونه کمک کنه ....
مقاله یا پی دی افی در این مورد دارین ؟ هر چی تو نت سرچ زدم بیشتر نوشتن این مورد تخصصی هست و توضیح ندادن !!!نقل قول:
می شه یکی به من بگه چرا همچین مشکلی واسم پیش اومده ....................ممنون می شم
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=531234
80 درصد میتونه از تداخل درایور ها باشه :46:نقل قول:
ویندوز عوض کردید ؟
ویندوز لپ تاپمو تازه عوض کردم ..........ویندوز کامپیوتر هم یه 2 ماهی می شه تازه عوض کردم . منظور از تداخل درایور ، درایور های لپ تاپه ؟....بلوتوث لپ تاپ مشکلی نداره
راسش نهنقل قول:
شما می خواهید الان یک شبکه دومین راه اندازی کنید یا فقط می خواهید بدونید چی هست ؟
دوستان من یه مودم داخلی وایمکس دارم ... ایرانسل ...
یه خروجی lan داره و وایرلس... من به خروجی های lan بیشتری نیاز دارم .. یه مودم adsl دارم تو خونه .. asus am604 .. 4 تا خروجی lan داره و وایرلس هم داره ...
میتونم مودم وایمکس رو یه جوری روی مودم asus ام ست کنم و از اون استفاده کنم یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ..
سلام دوستان
چنتاسوال داشتم
تو دانشگاه ما یه اینترانت داریم که با وایرلس قابل دسترسیه
بعد اگه بخایم به اینترنت وصل شیم با یه وی ... ان که خود دانشگاه میده به اینترنت وصل میشیم.
چند روز پیش خبر دار شدم که یه درایو رو سرور دانشگاه هست که حدود 1.8 ترابایت اطلاعات روشه و من با خوشحالی میخاستم اطلاعات رو کپی کنم کهدیدم سرعت کپی از 100 کیلو بایت فرا تر نمیره .
حالا سوال من اینه که اگه بخام با سرعت بیشتر اینا رو کپی کنم چه راهی وجود داره؟؟؟؟
یکی از بچه ها میگفت شاید وایر لس خوابگاه ضعیفه، یکی دیگهمیگفت نه، مشکل از وایر لس لپ تاپه و از این حرفا.
حالا یه راهی جلوی پای من بزارین کهحداقل با سرعت 1 مگ بتونم کپی کنم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
از دوستان كسي با access-list ها در نرم افزار packet tracer كاركرده؟
اگه جواب مثبته در اين زمينه چند تا مثال دا ره بزاره...
يه نمونه
ip access-list extended r2
permit ip 192.168.2.0 0.0.0.255 10.0.0.0 0.255.255.255
permit ip host 192.168.2.1 any
deny ip 192.168.2.0 0.0.0.255 192.168.1.0 0.0.0.255
مثال که زیاده...نقل قول:
کد:http://www.cisco.com/en/US/products/sw/secursw/ps1018/products_tech_note09186a00800a5b9a.shtml
کد:http://computernetworkingnotes.com/ccna_certifications/extended_access_list.htm
دوستان من از اینترنت خوابگاه استفاده می کنم
این اینترنت طوری شیر شده که برای هر کس سقف استفاده خاصی وجود داره و حتی شب ها که تعداد کاربران کم می شه تغییر چندانی نمی کنه
من با استفاده از نرم افزار H*o*t*s*p*o*t*s*h*i*e*l*d که نوعی باز کننده همه جور سایتی هم هست از اینترنت استفاده می کردم و محدودیت سرعت هم برداشته می شد
اما بعد از موج جدید بلاک شدن این جور نرم افزارهای سایت باز کن!!! دیگه نمی تونم سرعت مناسبی در استفاده از سایت ها داشته باشم!
به یه چیزی برای بالا بردن سرعت وب نیاز دارم
باز کردن سایت های ممنوع برام مهم نیست
یه سری نرم افزارها مثل گت باود برای این کار هست اما توی خوابگاه کار نمی کنه!
می شه راهنماییم کنید؟؟
مودم ADSL توانايي نت كردن اتصال خودش رو داره و نميتونه اتصالات ديگهاي رو نت كنه.نقل قول:
شما از موردم ADSL به عنوان سوئيچ ميتونيد استفاده كنيد.
شما با ست كردن IP مودم وايمكستون در Gateway سيستمهاتون ميتونيد از سه سيستم استفاده كنيد.
ابتدا كابل شبكه وايمكس رو به يكي از پورتهاي مودم ADSL بزنيد.
بقيه سيستمهاتون رو هم از پورتهاي ديگه وصلشون كنيد.
بهشون IP در رنج IP وايمكس بديد و براي Gateway هم از IP مودم وايمكس استفاده كنيد.
براي وايرلس هم از خود مودم وايمكس استفاده كنيد.
همه چيز امكانپذير هست كه چنين مشكلي داشتهايد:نقل قول:
شايد اتصالات شما در حد قابل قبولي نباشه.
يعني اينكه شبكه وايرلستون ضعيفه و نميتونيد ارتباط خوبي داشته باشيد.
وضعيت ارتباط رو چك كنيد ببينيد كه چگونه است.
امكانش هست كه محدوديت از طرف مدير شبكه باشه.
يعني طوري تنظيم كردن كه بار ترافيكي رو از روي سرور برداره و به نوعي كمتر به اون فشار بياد.
شاد باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من قبلاً روی لپ تاپم ویندوز ویستا داشتم و با اون توی محل کارم به راحتی به اینترنت وایرلس شرکت وصل می شدم.
دیروز ویندوز ویستا رو پاک کردم و به جاش ویندوز 7 ریختم. ولی متاسفانه اصلاً به اینترنت وصل نمی شه!
یعنی وقتی که دکمه وایرلس لپ تاپ رو روشن می کنم، شبکه های وایرلس موجود در منطقه رو پیدا نمی کنه!
راستش من تا حالا با ویندوز 7 کار نکردم و نمی دونم تنظیمات خاصی باید انجام بدم یا نه، لطفاً راهنمایی کنید؟
در ضمن توی شرکت یه مودم وایرلس هست و یه اکسس پوینت که اکسس پوینته WPS داره و با فشار دادن یه دکمه پشتش می شه اینترنت رو اتوماتیک بین لپ تاپ ها share کرد.
پیشاپیش سپاسگزارم.
سلام
یه مشکلی دارم که فکر میکنم مناسب ترین تاپیک برای مطرح کردنش همین تاپیکه.
من برای اشتراک گذاشتن وایرلس اینترنت از مودم وایمکس رفتم یه اکسس پوینت DAP-1150 خریدم که با تنظیمات کارخونه کار میکنه. اما من نمیتونم وارد صفحه تنظیمات بشم و براش پسورد بزارم.!!!
طبق راهنما باید ادرس dlinkap رو تو IE بزنم تا وارد بشه اما هیچ اتفاقی نمیفته!!! یه مشکل دیگه این که بعضی از دستگاه ها با وایرلس بهش وصل میشن بعضی ها نه! یا اگه کانکت میشه دستگاه قبلی دیسکانکت میشه!!!
مشکل کجاست ؟؟
لطفا راهنمایی کنید...
سلام دوستان
یه گیرنده شبکه وایرلس اکسترنال میخوام حتی المکان از نوع بیرون خونه ای (اگه دا خل خونه ای هم بود مشکلی نیست میزارم تو جعبه که مشکل نباشه)
و اینکه خروجی لن داشته باشه حالا چون 3 ،4 متری فاصلست با سیستم
اين مشكل رو در جاي ديگري مطرح كرده بوديد كه به آن پاسخ دادهام.نقل قول:
اكثر دستگاهها از IP عمومي 192.168.1.1 براي تنظيماتشون استفاده ميكنيد.نقل قول:
شما يه نگاهي به پشت دستگاه بندازيد ببينيد چيزي در اين مورد نوشته شده يا نه؟
براي راحتتر تنظيم كردن بهتره اكسس پوينت رو با يه سيستم مرتبط كنيد و بعد اقدام به تنظيم كردنش.
با تنظيم صحيح و درست اكسس پوينت ميتونيد ازش به خوبي استفاده كنيد.
يه سرچي درون سايتهاي آنلاين فروش قطعات رايانهاي بزنيد ميتونيد قطعه موردنظرتون رو بدست بياريد.نقل قول:
شاد باشيد:40:
میخوام سیستم کافی نت که سیستم ویندوز اکس پی هست به ویندوز سرور 2008 تغییر بدم و نوع شیر اینترنت رو هم میخوام از طریق دومین انجام بدم ؟!؟!؟!؟نقل قول:
دوست عزيز:نقل قول:
براي هر كاري هدف خاصي دنبال ميشه.
مطمئناً شما هم هدف خاصي رو دنبال ميكنيد.
نميخوام دخالت در كارتون كرده باشم.
فقط براي خودتون تشريح كنيد كه از ويندوز 2008 چه چيزهايي براي كافي نت ميخواهيد؟
شايد نيازي نباشه از ويندوز 2008 استفاده كنيد و يه سيستم رو به اين كار بسپاريد.
شايد بتوانيد با برنامههاي كاربردي ديگر به راحتي كارهاي خودتون رو انجام بديد.
با اين حال يه خورده بيشتر براي كارتون توضيح بديد كه آيا نياز به ويندوز 2008 هست يا نه؟
چطور میشه محدودیت سرعت دانلود رو تو یه شبکه که اینترنت آن به اشتراک گذاشته شده را برداشت
پ.ن. من یوزر پسورد مودم شبکه را دارم
مارک مودم
tp link-WR741N
محدودیت سرعت از طریق مودم انجام نمیشه . کامپیوتری که اینترنت با اون به اشتراک گذاشته شده این کار رو انجام میده . از نرم افزار هایی که برای این کار طراحی شدند استفاده میشه . در این صورت اگه به این سیستم دسترسی نداری کاری نمیتونی انجام بدی .نقل قول:
عزیزم ما قبلا با نوعی شیلتر غکن با سرعت دانلود 200 کیلو بااااایت داشتیم اما بدون اون سرعتمون 2 کیلو بودنقل قول:
تا وقتی که شیلتر فکن رو خِفت کردند!! و دیگه کار نمی کنه و ما باید با 2 کیلو بایت دانلود کنیم!!!
:6::6::6::6::6::6::6:
شما اول ببینید چطور اینترنت محدود شده . نرم افزاری یا سخت افزاری اگه نرم افزاری با چه نرم افزاری و اگه سخت افزاری نوع سخت افزار رو مشخص کنید تا راهکار بدیم به شما :46:نقل قول:
هنگامي كه محدوديت اعمال ميشه با استفاده از نرم افزار يا وسايل ديگري به غير از مودم اين كار صورت ميگيره.نقل قول:
شما از طريق سيستم خودتون به مودم دسترسي داريد يا نه؟
در صورتي كه جواب مثبت هست شما IP مودم رو به جاي Gateway در تنظيمات كارت شبكتون وارد كنيد.
اينترنتتون مستقيم خواهد بود و ديگه محدوديتي نداريد.
سرعت اینترنت رو نمیشه با استفاده از نرم افزار بالا برد؟ مثلا 256 مخابرات رو ببری در حد 512 راهی میشه پیدا کرد؟
نه عزیزم نمیشه.نقل قول:
اگه ميشد كه سنگ روي سنگ بند نميموند.!!!!نقل قول:
هر كي به اندازه پولش پلو ميخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
یکی میتونه اینجا منو کمک کنه برای نصب ns3?
هرراهی رفتم بازم مرحله اخرش گیرمیکنه؟
خواهشا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام
ما توی شرکت یه دومینی داریم که سرورش 2008 هست و همه کلاینتها XP. یکسری پالیسی هم روی سرور ست شده..مثلا رایت کیک از مای کامپیوتر حذف شده یا ران از منوی استارت..من روی یکی از سیستمها ویدوز 7 ریختم اما توی این ویندوز یکسری تفاوتهایی با ویندوز های xp وجود داره مثلا Accessories هم از استارت حذف شده در صورتیکه توی xp اینطو نیست..چرا؟