چرا رونالدو به ژاپن تبریک نگفته ؟ (البته احتمالا زودتر گفته چون زودتر صعود کردند)
Printable View
چرا رونالدو به ژاپن تبریک نگفته ؟ (البته احتمالا زودتر گفته چون زودتر صعود کردند)
در مورد حضور بانوان فکر کنم تاپیکی با همین عنوان ایجاد شده و اونجا بسیاری از نظرات مطرح شد و در نهایت معلوم نشد چند درصد موافقن و چند درصد مخالف!
اما من معتقدم با در نظر گرفتن همه شرایط نه تنها حضور بانوان ایرادی نداره بلکه بیشتر هم میتونه به سالم شدن وضع ورزشگاه کمک کنه. اما تمام این حرفها بی نتیجه است چرا که تصمیم گیرندگان در این مورد همچون مواد دیگری که اکثریت جامعه نظری دیگر دارند اونها نظر خودشونو دیکته میکنن. به عبارت دیگر نرود میخ اهنین در سنگ!
من تجربمو از استادیوم رفتن بگم :دي اوول بگم من ۷ ۸ بار بیشتر استادیوم نرفتم ... شاید فقط توی همین بازی هایی که رفتم این اتفاق افتاده باشه ... فحش ندین :n02:
اقا به خدا من می ترسم وقتی می رم استادیوم .... ادم باید ۲ تا دستش تو جیبش باشه یه وقت چیزی از جیباش کم نشه ... یکی از پشت می ماله به ادم یکی از جلو یکی ..... سربازا هم که دمشون گرم با باتوماشون ... گشت بدنی هم در خدمتمون هستن ... تا فی خالدون رو می گردن .... وقتی همه جلویشونو هل می دن ( در حالت نشسته :n02:) تا حالا چندین بار دیدم دعوا شده ... یه عالمه ادم هستن تو کار بچن . چه برسه دیگه مختلط شه ... لیدرای عزیز هم که هستن اونجا ، تشویق نکنید فحشه که نثارتون می کنن .... حالا وقتی پای تلویزیون نشستی فقط فحشاشو بعضی وقتا می شنوی بقیه ی چیزاشو نمی بینی که ... به نظر من با این جو همین مردونه باشه بهتره ....
کسایی که ورزشگاه می رین واقعا می تونین خواهرتونو ببرین توی این جو ؟
البته اینم بگم که واقعا ما نمی تونیم برای بقیه تصمیم بگیریم ... در کل گفتم جو استادیوم اماده نیست ...
در مورد حضور خانوم ها تو ورزشگاه
ب نظر من باید کارکارشناسی صورت بگیرند جامع شناس ها از زوایای مختلف بررسی کنند
فکر میکنم این حق خانوم ها ب عنوان نیمی از جامعه هست ک تو ورزشگاه ها باشند همین خانوم ها ک میگید تو ورزشگاه ها جو مسمومه روزانه تو خیابون هزار و یک جور مزاحمت ها رو میبینند پس نباید برند خیابون؟
من میگم باید اروم اروم ب خانوم ها اجازه ورود و داد اول مراسمی مثل استقبال و بازی های دوستانه و ملی نه چندان حساس بعد ک یکم جا افتاد حضور تو بازی های حساس در هر صورت نبود خانوم ها یک جور بی احترامی ب اقایون هم هست کما اینکه حضور دو جنس مخالف تو ورزشگاه باعث میشه سر و صدا و کلا جو استادیوم ب نفع تیم ملی باشه
ولی متاسفانه تو این مساله سلیقه ای عمل میشه مثل بازی ایران و ایرلند ک صفایی میگفت ک ویزا صادر کردند بررای خانوم های ایرلندی اما بعدش گفتند ک اجازه نمیدیم ک با رییس جمهور وقت اقای خاتمی تماس گرفته بودند ایشون اقای خاتمی گفته بود مشکلی نیست ولی مسیول استادیوم اجازه نمیداد ک ایشون تهدید کرده بودند ک اگه اجازه ندید میرم جلوی دوربین ها و میگم رییس جمهور اجازه میده و شما اجازه نمیدید ک ایشون کوتاه اومده بود کلا این مسایل تو فوتبال ایران سلیقه ای دلشون بخواد میزارند دلشون نخواد...
کيروش: ايران خانه من است
سرمربي تيم ملي ايران ميگويد، بايد بزرگ فکر کرد و اهداف بزرگي داشت. او ادامه ميدهد، در روزهاي خوب شاهد دوستان زيادي در کنار خود هستيد ولي وقتي روزهاي خوب را سپري نميکنيد، بايد کيفيت دوستان خوبتان را بررسي کنيد.
کارلوس کيروش در نشستي مشترک با خبرنگاران اعزامي به کره با ابراز خرسندي از صعود تيم ملي به جامجهاني گفت: امروز، روزي بود که کساني که متحد بودند، به نتيجه رسيدند. امروز، روزي به ياد ماندني بود و اين احساس خوبي است که ميليونها هوادار ايراني را خوشحال و شاديت را با آنها تقسيم کني. اين مسئله براي من حائز اهميت است. اين موفقيت سعي تک تک بازيکنان است که در خط مقدم با روحيهاي جنگنده برابر حريف حاضر شدند.
او افزود: در همين جا از کساني بايد تک به تک تشکر کنم. تعداد آنها زياد نيست. تعدادي از آنها به ما اعتماد به نفس زيادي ميدادند. مثلا آقاي کفاشيان به ما پشت نکرد و هميشه سعي کرد کنار ما از ما حمايت کند. از او بسيار متشکرم. ما مشکلات زيادي داشتيم اما کفاشيان هيچ وقت ميدان را ترک نکرد. البته بايد از آقاي نبي و نايب رييس فدراسيون، آقاي مقدس که در لحظات مهم ما را تنها نگذاشتند، تشکر کنم. همچنين از مديرعامل شرکت آسمان که ما را تنها نگذاشت. او پرواز خوب و بسيار مهمي را هماهنگ کرده بود. من از همه متشکرم. همچنين از برخي از شما رسانهها که از ابتدا کنار ما بوديد. من دفعه پنجم يا ششمي است که به عنوان سرمربي براي رفتن به جامجهاني تلاش ميکنم. سه بار تاکنون موفق به رفتن به جامجهاني شدهام. يک بار هم به عنوان مديرفني با تيم ملي آمريکا در جامجهاني بودم.
سرمربي تيم ملي در ادامه با توضيح بيشتر دوستان و علاقهمندان به تيم ملي بيان کرد: ميدانم بايد گام به گام کار کنيم. گفته بودم صعود کار بسيار سختي است و رفتن به جامجهاني فراز و نشيب دارد. يک روز خوب است و يک روز بد. يک روز ضد ماست و روز ديگر با ما. در روزهاي اخير روزهاي خوبي را سپري کرديم. شما ميتوانيد در روزهاي خوبتان شاهد دوستان زيادي کنارتان باشيد. ولي وقتي روزهاي خوب را سپري نميکنيد، بايد کيفيت دوستان خوبتان را بررسي کنيد. تعداد کساني که کيفيت خيلي خوبي داشته باشند زياد نبود. رمز و راز اين موفقيت اتحاد اين دوستان بود که ما را تنها نگذاشتند.
او در ادامه درباره آينده تيم ملي صحبت کرد و افزود: ميخواهم الان درباره آينده صحبت کنم. درباره آينده ميتوان آسان صحبت کرد. ما دو راه داريم يا به برزيل براي تفريح و تعطيلات ميرويم يا به برزيل ميرويم تا با شرافت و غرور بازي کنيم. اگر ميخواهيد به تفريح برويد، نميخواهم عضوي از شما بشوم. ترجيح ميدهم در زمان ديگري براي تفريح به آنجا بروم. بايد خيلي چيزها را عوض کنيم. نميتوان بدون حمايت ملت کار را ادامه داد. اولين کار اين است که براي آينده به سختي کار کنيم. بايد سعي کنيم انگيزه بازيکنان را بالا ببريم و با يک برنامهريزي چند ديدار تدارکاتي داشته باشيم. چيزي جز اين باعث ميشود تا ما سريعا از جامجهاني خداحافظي کنيم.
کيروش در ادامه از اهداف تيم ملي صحبت کرد و گفت: بايد بزرگ فکر کنيم و اهداف بزرگي داشته باشيم. بايد سخت تلاش کنيم و آماده باشيم. آنقدر قوي باشيم تا از گروهمان صعود کنيم. ما به يک ليگ خوب نياز داريم و بايد از لحاظ زمين هم وضعيتمان بهتر شود. مسائل جسمي و ذهني را هم بايد آماده کنيم تا در برزيل با بزرگان بجنگيم. الان زماني نيست که خودمان را پنهان کنيم و همه چيز را به آينده حواله دهيم.
کيروش براي ماندن در تيم ملي شرطهايي گذاشته بود، آيا اين شرطها برآورده ميشود؟ "من اين مسائل را گفتهام و اين مسئولان هستند که بايد در اين رابطه صحبت کنند و تصميم بگيرند. ميتوانم داشتههاي فنيام را بياورم اما بقيه داستان با من نيست. به عنوان مربي وظيفهام اين است که راه را طي کنم اما پياده کردن اين روند با من نيست و بستگي به مسئولان دارد که آيا تصميم ميگيرند يا نه."
کيروش ادامه داد: "در حال حاضر دغدغه من اين است که بازيکنان ما نياز به استراحت دارند. بعد از 11 ماه تمرين و بازي آنها بايد استراحت کنند و اگر اين طور نشود، مطمئنا در بازيهاي بينالمللي مصدوم ميشوند. 12 ژوئيه ليگ شروع ميشود و بازيکنان دوباره بايد بازي کنند."
وي افزود: "بايد برنامهريزي دقيقي براي ليگ و جام حذفي داشته باشيم و همه چيز به طور شفاف مشخص باشد. ما بايد فضاي مناسب و فرصت خوبي را ايجاد کنيم. اين بازيکنان بايد در جامجهاني با تيمهايي از آفريقا، اروپا و آمريکاي جنوبي بازي کنند. بنابراين بايد بازيهاي دوستانه مناسبي را تدارک ببينيم. بايد فرصت کافي را به جواناني مثل شجاع خليلزاده، رضا حقيقي و محسن مسلمان بدهيم. ديروز در ورزشگاه کره فضاي کوچکي مثل جامجهاني را ديديم. تماشاگران به زمين بازي نزديک بودند. 50 هزار نفر در ورزشگاه بودند اما بيشتر از 100 هزار نفر سروصدا ميکردند."
سرمربي تيم ملي با تمجيد از مليپوشان ايران گفت: "بايد توجه داشته باشيم که بعضي از بازيکنان مان چطور با اين فشار زياد برخورد و آن را مديريت کردند. آنها عالي کار کردند و همهشان قهرمان هستند. تکرار ميکنم، زمان نداريم و زمان براي ما تمام ميشود. فوتبال بينالمللي مثل ايران نيست که تا يک تعطيلي ميرسد، همه چيز را تعطيل ميکنند. در ايران شما بايد چهارشنبه تصميم بگيريد بعد ميگويند، پنجشنبه و جمعه تعطيل است پس بگذاريم براي شنبه. اما شنبه هم کاري نميکنيد."
وي افزود: در ماه اوت بازيهاي دوستانه بينالمللي برگزار ميشود اما ما فقط يک بازي دوستانه داريم و نميدانيم که دو ماه ديگر بايد با چه تيمهايي بازي کنيم در حالي که 90 درصد تيمهاي بينالمللي برنامهشان مشخص است. ما نميتوانيم براي حضور در جامجهاني با تيمهايي مثل موريس و ماداگاسکار بازي دوستانه داشته باشيم. الان وقت تصميمگيري و انتخاب درست است. شما دو نوع انسان داريد يکي آدمي است که غذا ميخورد، بعد ميخوابد، مريض ميشود و ميميرد. انسان ديگري هم داريم که غذا ميخورد و انرژي ميگيرد و با استفاده از آن انرژي کار خود را براي موفق شدن انجام ميدهد.
کيروش گفت: من به مردم ميگويم که الان وقت شادي است. بايد خوشحال باشيم و جشن بگيريم. امروز بايد از صعود لذت ببريم اما فردا صبح بايد برويم به دفتر و کارمان را انجام دهيم. فردا ديگر زمان شادي نيست.
سرمربي پرتغالي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که در نشستي خبري گفته بود ايران خانوادهاش است، دوست دارد در تيم ملي بماند، گفت: باز هم ميگويم که ايران خانه من است. از سال گذشته اين موضوع را گفته بودم اما هر روز را براي همان روز برنامهريزي ميکنم و فردا مشخص نيست. دليل آمدن به ايران اين بود که تيم را به جامجهاني ببرم و بتوانيم در اين تورنمنت بازي کنيم. من مربيام و زندگيام اين گونه است که رقابت کنم و ببرم. کلمات من هماني است که گفتم. اگر ميخواهيم به برزيل برويم تا رقابت کنيم، من هستم.
90
:blink::blink::blink:
آتش گرفتن سکوی بازیکنان ! امروز ورزشگاه آزادی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جريان برگزاري جشن براي تيم مليفوتبال قسمتي از سکوي مراسم دچار آتشسوزي شد.
مراسم استقبال از بازيکنان تيم ملي فوتبال در ورزرشگاه آزادي تهران در حال برگزاري است.
در قسمتي از اين مراسم در حاليکه بازيکنان و اعضاي تيم روي سکويي که تعبيه شده بود حضور داشتند، مواد دودزايي شامل سه رنگ پرچم جمهوري اسلامي ايران بود روشن شد که به شکل عجيبي دود فراوان توليد کرد و باعث ناراحتي بازيکنان و اطرافيان تيم شد.
پس از مدتي که اين مواد دودزا در حال روشن شدن بود چند عدد از آنها دچار آتشسوزي شد که با اقدام به موقع مسئولان اين آتش فوري خاموش و مهار شد.
در مراسمي که براي تقدير و تشکر از ملي پوشان تدارک ديده شده بود محمد عباسي وزير ورزش و جوانان و علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال از ابتدا حضور داشتند و در ادامه نيز محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس جمهور در اين مراسم حاضر شد.
در ابتدا از مسئولان تدارکات تيم ملي تقدير و تشکر شد و پس از آن کادر پزشکي و کادر فني مورد تقدير مسئولين قرار گرفتند.
اولين بازيکني که براي تقدير و تشکر نامش اعلام شد فرزاد حاتمي بود.
هنگامي که نام محمدرضا خلعتبري خوانده شد کيروش او را در آغئش گرفت.
حسين ماهيني روي پيراهن خود نام شهر بوشهر را نوشته بود.
محمد نوري و اميرحسين صادقي با کودکان خود در اين مراسم شرکت کرده بودند.
عليرضا حقيقي تنها بازيکني از ايران بود که پرچم و شال ايران را بر گردن نداشت.
اشکان دژاگه که به علت مصدوميت در ترکيب تيم ملي حضور نداشت نامش در ورزشگاه خوانده شد.
جواد نکونام و کارلوس کيروش نفرات پاياني بودند که براي تقدير و تشکر با يکديگر نزد معاون اول و وزير ورزش و جوانان رفتند. هنگامي که اين دو به سمت سکو ميرفتند هواداران علي دايي را تشويق کردند.
آندرانيک تيموريان دسته گل خود را به يکي از جانبازاني که در کنار زمين نشسته بود تقديم کرد.
کلا 20 ثانیه از مراسم امروز رو دیدم همون بخش آتیش گرفتنه بود:n02:
داشت گر میگرفت که یکی اومد شوتش کرد ختم به خیر شد
دقیقا همون جا گوچی چشمش به آتیش افتاده بود همچین داشت نگاه میکرد که ... :n02:
پ ن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا نگاه میکنن به ردهای که تیمها فکر کنم در تاریخ 17 اکتبر در رنکینگ فیفا دارندنقل قول:
سید بندی به این صورته که:
هفت تیم اول + میزبان در پات (گلدان) 1 قرار میگیرند
24 تیم بقیه بر اساس منطقهی جغرافیایی در سه گلدان دیگر قرار میگیرند تا دو تیم یک قاره یا کنفدراسیون در یک گروه قرار نگیرند بجز اروپا که بعلت زیاد بودن تیم ها به ناچار در هر گروه دو تیم حضور دارند
و فکر کنم به همین ترتیب هشت تیم دوم در سید دوم هستند و ...
ابتدا یک تیم از گلدان 1 که هشت تیم اول دنیا هستند برداشته شده و در گروه 1 قرار میگیرد و به همین ترتیب تیمهای اول هشت گروه با انتخاب از این گلدان مشخص میشن
سپس تیمی مثلا از گلدان 2 انتخاب میشه و قرعه کشی میشه تا مشخص بشه در کدام گروه قرار میگیره و اگر مثلا متعلق به امریکای جنوبی بطور مثال اروگوئه باشه در گروهی بغیر از مثلا برزیل و آرژانتین باشه قرار میگیره و در ردهای در اون گروه قرار میگیره که سیدبندیش مشخص شده
و ...
امیدوارم درست گفته باشم
:n02:
بهتر نیست به جای اینکه به عدم حضور خانمها در استادیوم ها شکایت کنیم به فرهنگ غلط تماشاچی ایراد بگیریم ؟ واقعا من توی هیج جای دنیا سراغ ندارم که تماشاچیها اینقدر بی فرهنگ باشن .
خود حضور خانمها باعث میشه فرهنگ سازی بشه منتهی تا این پروسه کامل بشه و ملت عادت کنن ممکنه اتفاقات ناخوشایندی در بعضی موارد بیفته . تا نسبتا به تماشاچی اداب تماشاچی بودن و رفتن به استادیوم القا نشه نمیشه رفتن به استادیوم رو برای خانم ها ازاد کرد . البته گفتم که خود حضور خانمها تا حدی این کار رو میکنه و بعضی از اقایون ایرانی در حضور خانمها رعایت میکنن اما بعضی ها .... نگم بهتره .
باز استادیوم ازادی و تماشاچی های تهرانی بهترن اما خدا بخیر کنه شهرستانی ها رو که موقع بازی های ملی بیشتر میان استادیوم ازادی . توهین به شهرستانی ها نمیکنم که خودمم از مشهد اما از حق نگذریم تماشاچیهای تهرانی یه کم بهتر از شهرستانی ها رفتار میکنن توی استادیوم .
یه سوال داشتم چند وقت دنبال یه جایی میگشتم بپرسم . یه زمانی توی همین دوره احمدی نژاد قرار شد خانمها بتونن بیان استادیوم و حتی فکر کنم یه بازی هم اومدن اما دیگه ندیدم همچین کاری بشه . ایا قانونش وضع شده بود و لغو شد یا نه ؟
یه کار درست بود که احمدی با هر نیت حالا میخواست انجام بده که ولی آیات عظام تقلید مخالفت کردند و خوشبختانه ضربه ای به اسلام وارد نشد.نقل قول:
به نقل از بی بی سی :
محمود احمدینژاد در اردیبهشت ۱۳۸۵، یعنی کمتر از یک سال بعد از رسیدنش به ریاستجمهوری، به رئیس سازمان تربیت بدنی دستور داد که مقدمات حضور زنان و دختران تماشاچی را در مسابقههای فوتبال فراهم کند. این دستور رئیسجمهور به رئیس سازمان تربیت بدنی موجی از انتقاد را میان روحانیون سنتی و محافظهکاران حاکم برانگیخت، تا جایی که چند مرجع تقلید را هم به واکنش واداشت. آقای احمدینژاد نزدیک به دو هفته نسبت به مخالفتها واکنشی نشان نداد و تصمیمش را عوض نکرد اما سرانجام آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران، در این ماجرا مداخله کرد و به دولت دستور داد که نظر مراجع تقلید را محترم بشمارد.
یک اشاره مهم: امروز بازی نبود مراسم بود...هزاران مراسم در این مملکت و در همون آزادی با حضور بانوان بدون اتفاقی برگزار شده...این واقعن یک بد سلیقگی و آزار بود و بس...
شما اگه پیش جماعت ایرانی که توی ورزشگاه بودن میرفتی،دیگه هم بر نمیگشتی، با اینکه پسری ها!ولی دیگه نیومدی چه برسه به اون دختر
در ضمن اگه قراره دختر و پسر با هم باشن نمیان که اینارو بغل هم بزارن تا یه عده ای رعایت کن آدم عاقل!
پسرا اینور دخترا اونور،پسرا هم راحت کاراشونو میکنن
پس اومدن زن به ورزشگاه،از نظر منطقی=0
پيام تبريک رونالدو به تيم ملي ايران
اسطوره فوتبال برزيل صعود سه تيم آسيايي به جام جهاني 2014 برزيل را تبريک گفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو ستاره سال هاي نه چندان دور فوتبال برزيل به تيم هاي ايران، کره جنوبي و استراليا براي صعود به جام جهاني 2014 برزيل تبريک گفت. او که از سوي فدراسيون فوتبال برزيل مسئول تبريک و خوشآمد گويي به کشورهاي صعود کننده به جام جهاني انتخاب شده، در پيام خود آورده است: «به تيم هاي ايران، کره جنوبي و استراليا براي صعود به جام جهاني برزيل تبريک مي گويم. ما قول مي دهيم از شما به گرمي استقبال کنيم، همانطور که شما (کره اي ها) در سال 2002 ميزبان خوبي بوديد.»
رونالدو سابقه پوشيدن پيراهن تيم ملي برزيل را در جامهاي جهاني 1998، 2002 و 2006 در کارنامه خود دارد.
خبرآنلاين
به قوله بچه ها امضات تو حلقمنقل قول:
بعد کلی تاخیر تبریک میگم
خیلی خوب جوابشونو دادن
دمشون گرم
هنوز خیلی از تیمهای اروپایی و آمریکایی مشخص نشدن اما کسی می دونه تاریخ قرعه کشی کی هست؟
بر اساس رنکینگ فیفانقل قول:
نقل قول:
خوب پسر ها نیان!
ببینید ما داریم خیلی این قضیه رو بزرگ می کنیم. مگه ما داخل راهپیمایی ها کنار زن ها نیستیم؟
داخل سینما بغل دست دختر ها نمی شینیم؟
تو دانشگاه دختر نمی بینیم؟
×××
البته من فقط موافق اینم که خانم ها داخل بازی های تیم ملی که داخل ورزشگاه آزادی برگزار میشه بیان و داخل مسابقات باشگاهی الان خیلی زوده.
اولا بخاطر اینکه تو مسابقات تیم ملی فحش کمتری میدن و بعد اینکه از نظر رفاه { دستشویی و آب آشامیدنی و صندلی و... } ورزشگاه آزادی در وضعیت خوبی هستش.
می تونند مثل لیگ برتر انگلیس دوربین ها و قانون های سنگینی هم بگذارند که تماشاگر از جاش تکون نخوره :n02:
توجه:
کنفدراسيون فوتبال آسيا در نشست عمومي خود در خرداد ماه 1392 که در قطر برگزار خواهد شد ، ميزبان جام ملت های آسیا سال 2019 را انتخاب مي کند .
ایران هم کاندید شده و باید با کشورهاي بحرين ، لبنان ، عمان ، عربستان ، تايلند رقابت کنه.
به نقل از socerex اين بار نوبت غرب آسيا مي باشد که مسابقات جام ملت ها را در سال 2019 ميزباني نمايد .
~~~
بنظر من همین وضعیت زنان در ایران خودش خیلی روی میزبانی تاثیر خواهد گذاشت. :n27:
جووووووون؟مگه میشه پسر نیاد باشگاه؟؟نقل قول:
خوب پسر ها نیان!
عزیزم یه چیزی میگیا!تو دانشگاه و سینما رو به یه جای خیلی شلوغ و پرسر و صدا و...مثل ورزشگاه مقایسه میکنی؟نقل قول:
ببینید ما داریم خیلی این قضیه رو بزرگ می کنیم. مگه ما داخل راهپیمایی ها کنار زن ها نیستیم؟
داخل سینما بغل دست دختر ها نمی شینیم؟
تو دانشگاه دختر نمی بینیم؟
من اصلا موافق نیستم.نقل قول:
البته من فقط موافق اینم که خانم ها داخل بازی های تیم ملی که داخل ورزشگاه آزادی برگزار میشه بیان و داخل مسابقات باشگاهی الان خیلی زوده.
اگر طبق رنكينگ باشه اوضاعمون شديداً خرابه و فكر هم نميكنم بتونيم اونقدرها تا زمان قرعه كشي بالا تر بريم.
در حال حاضر ايران با 506 امتياز در رده 67 قرار داره و با كسب اين سه پيروزي در سه بازي آخر خودش تونسته 90 امتياز نسبت به دوره قبل به امتيازاتش افزوده بشه و به 596 برسه و با اين امتياز ميشه تا رده 50 بالا اومد ولي باز هم قرار گرفتن در اين رده نميتونه وضعيت ما رو خيلي تغيير بده.
تنها راه چاره برگزاري ديدارهاي تداركاتي زياد و كسب پيروزي در اون ديدارهاست كه با اين فدراسيون بالشخصه اميدي بهش ندارم.
پشت پرده غیبت قهرگونه فردوسیپور در ساعات باشکوه صعود!
شاید پیام رضایت گونه فردوسی پور به یکی از روزنامه های ورزشی بابت تیتری که قبل از انتخابات در حمایت از رئیس جمهور منتخب منعکس شد و عادل را در یکی از موارد نادر حامی شخص و گروه خاصی معرفی کرد باعث این غیبت چشمگیر در لحظات شاد و باشکوه صعود ایران به برزیل شده باشد!
شبکه ایران/مهدی کشاورز: آنچه که ذهن خیلی ها را از آغاز تا پایان ویژه برنامه بازی ایران و کره جنوبی مشغول کرده بود این بود که چقدر جای عادل فردوسی پور در این برنامه خالی است! چه در مقام گزارشگر، چه در مقام مجری و چه در مقام مهمان تلفنی!
در صعود باشکوه ایران به جام جهانی آلمان صدای فردوسی پور را در لحظه گلزنی محمد نصرتی در استادیوم آزادی به تیم بحرین بسیار حسی تر و رساتر از مزدک میرزایی به یاد می آوریم. در ارزیابی نوستالژیک لحظات بزرگ سه بازی مهم ایران در برابر استرالیا، بحرین و کره جنوبی هرگز مزدک و عادل نمی توانند جای جواد خیابانی را بگیرند.
بازی ایران و استرالیا و عبارات ماندگاری چون «غزال تیزپا» و «باز هم روی زمین» از حافظه تاریخی ما پاک نمی شود و منتقدان خیابانی در این مورد خاص در برابر این گزارشگر تسلیم می شوند!
شاید اگر گزارش بازی ایران و کره جنوبی به عادل فردوسی پور سپرده می شد او در بزنگاه های مختلف این بازی و اتفاقات موازی بازی ازبکستان و قطر می توانست ماندگار تر و پرشورتر از مزدک ظاهر شود و حتی شاید از جواد خیابانی جلو بزند! اما نه تنها این بازی مهم به عادل نرسید که حتی در استودیوی مخصوص جای خالی او در میان مهمانان به شدت احساس شد.
حتی ارتباط تلفنی هم با فردوسی پور برقرار نشد و هیچ یک از مجریان در صحبت شفاهی هم که شده جای عادل را خالی نکردند! شائبه دلخوری فردوسی پور شاید به خاطر از دست دادن گزارش این بازی تاریخی مطرح شده است.
تمام روز سه شنبه هم تلفن همراه او روی صندوق صوتی بود و نتوانستیم از زبان خودش حس خوش جهانی شدن تیم ملی را بشنویم. شاید پیام رضایت گونه او به یکی از روزنامه های ورزشی بابت تیتری که قبل از انتخابات در حمایت از رئیس جمهور منتخب منعکس شد و عادل را در یکی از موارد نادر حامی شخص و گروه خاصی معرفی کرد باعث این غیبت چشمگیر در لحظات شاد و باشکوه صعود ایران به برزیل شده باشد!
به هر حال بسیاری از مردم و علاقمندان برنامه «نود» دوست داشتند فردوسی پور هم در این احساسات ناب با آنها شریک شود!
یه مساله ای رو دوست دارم مطرح کنم ..
نمیگم نباید به بازیکنا جایزه داد اما انقدر فرق؟
بازیکنای فوتبال ما حقشونه جایزه بگیرند .. شکی نیست آیا یکم بیش از حد داریم شورش رو در نمیاریم ؟ جریان واردات خودرو و این حرفها ..
دلم برای ورزشهای دیگه میسوزه که همیشه باید فدای فوتبال بشند . وقتی کشتی گیرهای ما به خاطر بی پولی و عدم توجه از تیم ملی کناره گیری میکنند در حالی افتخار آفرینان بزرگ ترین رویداد ورزشی (المپیک )هستند. وقتی احسان حدادی به جایی میرسه که اعلام میکنه ازین پس حاضره برای هر کشوری جز ایران بازی کنه وقتی بازیکنای فوتسال ما قهرمان آسیا میشند واسه همه عادیه و فقط میشینند بهم تبریک میگند بدون اینکه یه جایزه خوب بهشون تعلق بگیره این پولهای بیت المال که برای فوتبالیستها خارج از قاعده خرج میشه رو به شخصه نمیپسندم و راضی نیستم ... کاش عدالت در همه ورزشها بر قرار بود اونوقت اگر برای فوتبال بیشتر خرج میشد هیچ کس گله نمیکرد.
عدالت تو کشور ما معنی نداره ، من به شخصه از صعود تیم ملی همونقدر خوشحال شدم که از نقره و کسب طلای تیم کشتی خوشحال شدم ولی ... :n27:
پ.ن: ای کاش این هفته تموم نشه، استقلال هم به بوریرام خورد!!
یعنی الان اونجاهایی که گفتی با استادیوم یکی کردی ؟نقل قول:
راهپیمایی ها و سینما و دانشگاه الان جزو مکانهای فرهنگی و اجتماعی حساب میشن که زن و مرد و دختر و پسر به راحتی کنار هستن . هر چند اونجا ها هم سختگیریهایی میشه . اما استادیوم الان محل بی فرهنگی کامله و حضور خانمها در کنار اقایون مثل حضورشون توی سینما و دانشگاه و ... نیست . چون جو اونجا جو ارومی نیست بر خلاف اینجاهایی که گفتی .
درسته . کلا برای اختصاص بودجه و امکانات و حقوق و ... باید عدالت رعایت بشه . اما یه دید دیگه ای هم هست . فوتبال محبوب ترین ورزش توی ایران و جهانه . به عنوان محبوبترین ورزش باید هم خرج بیشتری واسش بکنن و جوایز بیشتری رو بهش اختصاص بدن . اما به دو دلیل این کار توی ایران اشتباهه و محکوم میشه همیشه .نقل قول:
یک اینکه بدن اما نه دیگه اینقدر که واقعا خودش تضاد طبقاطی میاره که این همه مسئولین از کاهش این تضاد شعار میدن .
و دو یک ضرب المثلی هست که میگن : "این همه گوشت میخوری کو دنبه ات " یعنی این همه بریز و بپاش توی فوتبال اما باز هم دریغ از یک پیشرفت حتی در حد کمش .
به هر حال همینه دیگه .با توجه به اینکه توی ورزش های دیگه قدرتمندیم ولی وقتی محبوبترین ورزش مملکت فوتباله . نمیش کارش کرد . بر خلاف کشورهایی مثل امریکا و کانادا و روسیه .
اخ که گفتی . یکی از ارزوهام این بود که ازبک به جای کره بره بالا . اون که نشد . اما یه امیدی هنو هست . استقلال ببره و سئول کره هم ببره . اونوقت استقلال توی نیمه نهایی سئول رو شکست بده و دوباره حماسه :n20: کلا امسال به نظر سال خوبی واسه فوتبال مملکت باشه .نقل قول:
من بازی های لیگ ایران رو نمیبینم و فقط بین المللی هایی که ایران توشه رو نگاه میکنم و طرف هیچکدوم از تیمهای ایرانی نیستم اما امیدوارم استقلال بره تا قهرمانی . چون واقعا امسال خوب بازی میکنه و حقشه .
دوستان
بازی ها جام ملت های آسیامون کی هست دقیقا؟
قبل از شروع جام جهانی؛بازیه رسمی داریم؟
طبق سایت فیفا،نقل قول:
23 مهر : ایران - تایلند
24 آبان: تایلند - ایران
28 آبان: لبنان - ایران
14 اسفند: ایران - کویت
یادداشت روز : آقای کی روش ما را ببخش
ما همان ها هستیم که بعد از باخت برابر لبنان امیر قلعه نویی و علی دایی را پیشنهاد دادیم.نه اینکه آنها بد باشند.بد بودن از نگاه ماست
سایت گل - حالا که دیشب را به عشق کی روش و تیمش در خیابان گذرانده ایم و امروز که منتظریم تا بیایند و با سبد سبد گل به استقبال تیم ملی برویم بد نیست کمی هم به خودمان نگاه کنیم.نگاه به خود نه نگاه به آدمهایی که در این فوتبال ادعای خود بودن دارند.بیایید ببینیم ما چه کرده ایم و امروز سهم ما از این برداشت جز برداشت چیست؟
اصولا ما باد کاشته ایم تا طوفان درو کنیم یا اینکه فقط بنده حزب بادیم.نکنید تمام شمشیر های انتقاد فقط از سر یاس از شکست کی روش در نیام است؟ما همان ها هستیم که بعد از باخت برابر لبنان امیر قلعه نویی و علی دایی را پیشنهاد دادیم.نه اینکه آنها بد باشند.بد بودن از نگاه ماست.برای اینکه بدانید چقدر بر اشتباهمان مصر هستیم و چقدر ادعای هیچ را داریم توجه تان را به دیالوگ های کارشناسان این فوتبال بین دو نیمه و در رسانه ملی جذب میکنم.شاید شما هم با ما هم عقیده شوید.که ما نه انتقاد بلدیم و نه انصاف داریم.
بین دو نیمه
از تمام وقت موجود برای آنالیز تیم ملی 10 دقیقه صرف تبلیغ شد.شاید در نگاه اول این ده دقیقه به هدر رفته است اما اشتباه نکنید.مفیدش همان ده دقیقه هدر رفته بود.تبلیغ که تمام شد مجری برنامه با سرعتی مثال زدنی رشته کلام را در دست و گرفت و شروع به دادن سرنخ های صحبت کرد.گفت که نتیجه علیرغم نوع بازی راضی کننده است.اما نوع بازی ما خطرناک و بسیار پایین تر از حد انتظار است.برای اینکه وقت هدر نرود مسابقه دو سرعت منتقدان شروع شد.آنها که از اول بازی هم تنها تاسف را آنالیز تیم ملی میدانستند و میگفتند کاش لبنان و ازبکستان را برده و بودیم و حالا تیم دوممان را بازی میدادیم شروع کردند به ریشه یابی.که باید پرس از جلو انجام بدهیم و زیبا و تماشاگر پسند بازی کنیم.بقیه هم که پیش از بازی حفظ ظاهر میکردند تاکتیک های تیم ملی را بی اثر و فاقد خلاقیت عنوان کردند.همین جاها بود که یادمان آمد قبل از بازی قطر را هم مقابل ازبکستان بازنده بلامنازع میدانستیم و حالا قطر نیمه اول را برده و به رختکن رفته است.
آن روزها که کی روش بد بود
آن روزها را همه یادمان هست.مربیانی که امروز یا در لیگ یک به زور تیم هایشان را نگه داشته اند و یا سقوط کرده اند و تیم ندارند را یادم هست.آنها در هر سال تیم سقوط میدهند و آنهایی که فقط میتوانند سرپرست باشند را هم همینطور.آن روزها همه فقط حال و هوای مهندسی نظام مند فوتبال را داشتند و ادعا میکردند از کی روش بهترند.
اسم هایشان همه در تاریخ ثبت است.نه برای اینکه انتقاد نباید بلکه بخاطر همین امروز و همین بین دو نیمه.چون نمایندگان همان ها بعد از دو بازی خوب برابر قطر و لبنان و یک نیمه قابل قبول برابر کره گفتند کی روش نمی تواند.تیم ملی بد بازی میکند.اما هرگز نگفتند برابر بازی مستقیم کره اگر ما پرس را به میانه میدان می آوردیم و مدافعان کند ما که در عمق برابر قطر و لبنان هم متزلزل نشان دادند برابر سرعت کره ای ها چه خاکی بر سرشان می ریختند.
نگفتند چرا صادقی و منتظری هم زمان هستند تا جلوی مربی علی اصغری کره که استاد بازی مستقیم هست را بگیرند.نگفتند اگر صادقی نبود آن غول 2 متری چه بلایی بر سرمان می آورد.البته شاید یادشان رفته است در بازی رفت هم تیرک عزیز دروازه جانمان را خرید.
یادمان ندادند پرس توان هوازی بالایی میخواهد و در بازی برابر حریفی مثل کره با آن دوندگی بالا و آن هوای شرجی اولسان پرس یعنی مرگ.
البته آن روزها مثل همین دیروز و مثل تمام انتقادات بی اساس فقط لحظه ای دوام داشت.نیمه دوم ما فقط گل زدیم.و فقط به جام جهانی رفتیم.موقعیت های کره هم بیشتر بود اما همان منتقدان تاکتیک های کیروش را خیره کننده دانستند.و در آخر هم دست زدند.
اما ما برای آنها دست میزنیم که بعد از حماسه تیم ملی سوال مهم شان رفتن نکونام به تراکتور یا ماندن در استقلال است!
حرف آخر
دوست عزیزی در شبکه ای اجتماعی نوشته بود:
همیشه بعد از بازیهای اروپایی و دیدن کارشناسان خودمان دلم میخواهد شهروند قطر باشم و الجزیره رسانه ملی ما باشد!
راست میگفت.ما گری لینه کر نمیخواهیم.مندیه تا نمیخواهیم.رود گولیت هم نباشد غمی نیست.فقط خودتان باشید و کمی علم بیاموزید و البته بنا به رسم مسلمانی کمی انصاف.شاید ما هم به خودمان و رسانه ملی مان افتخار کردیم!
رونالدو صعود ایران را تبریک گفت
اسطوره فوتبال برزیل صعود سه تیم آسیایی به جام جهانی 2014 برزیل را تبریک گفت.
به گزارش آخرین به نقل از خبرآنلاین، رونالدو ستاره سال های نه چندان دور فوتبال برزیل به تیم های ایران، کره جنوبی و استرالیا برای صعود به جام جهانی 2014 برزیل تبریک گفت. او که از سوی فدراسیون فوتبال برزیل مسئول تبریک و خوشآمد گویی به کشورهای صعود کننده به جام جهانی انتخاب شده، در پیام خود آورده است: «به تیم های ایران، کره جنوبی و استرالیا برای صعود به جام جهانی برزیل تبریک می گویم. ما قول می دهیم از شما به گرمی استقبال کنیم، همانطور که شما (کره ای ها) در سال 2002 میزبان خوبی بودید.»
رونالدو سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی برزیل را در جامهای جهانی 1998، 2002 و 2006 در کارنامه خود دارد
اگه خاطرتون باشه زمان قطبی هم تیم در مقابل کره به شدت دفاعی بازی می کرد هم بازی جام جهانی و هم 2011 قطر که علاوه بر کارشناسان خود جواد نکونام هم شروع به حمله به قطبی کردند.نقل قول:
من از بچگی یادمه همه می گفتند فوتبال سرعتی کره در مقابل فوتبال قدرتی ایران که همه در بازی سه شنبه پرسینگ و زدن ضربه های اول روی هوا و بازی قدرتی رو دیدید!
نگاه پروسه ای به فوتبال ما وجود نداره. و قضاوت های ما احساسی هست. باور کنید اگه اون هد دقایق آخر بازی می رفت تو گل همه صداشون در می اومد که کیروش مربی نیست.
برای سال دیگه اگه وضعیت لیگ درست نشه، جام جهانی همون بلایی رو سر کیروش میاریم که سر پروفسور برانکو ایوانکوییچ اوردیم. هر بچه ای توی خیابون به خودش اجازه می داد از تاکتیک مربی انتقاد کنه
چه برسه به روزنامه نگار ها و استاد حاج رضایی!
اینا می تونه بازی های تدارکاتی تقریباً خوبی برامون باشه البته امیدوارم با وضعیت جدید بتونیم چندتا بازی با تیمهای قدر اروپایی انجام بدیمنقل قول:
ورزش > فوتبال ملی - کارلوس کروش در مسیر بازگشت از کره در جمع خبرنگاران درباره صعود ایران به جام جهانی حرف های جالبی زد. کارلوس کروش می گوید حاضر نیست مربی تیمی باشد که در جام جهانی زنگ تفریح باشد. او می خواهد در تیمی کار کند که برای صعود به برزیل می رود. یعنی باید همه چیز در بهترین شرایط باشد. این خواسته اوست برای ماندن در ایران که خیلی شفاف در جمع خبرنگاران مطرحش می کند. او در مسیر بازگشت از کره در هواپیمای اختصاصی تیم ملی این گفت و گو را خیلی صریح با همه خبرنگاران حاضر در هواپیما انجام داده است.
*سفر خاطره انگیزی شد. آمدن به کره و رسیدن به جام جهانی.
بله شکی نداریم. روزی بود که متحد و هم دل کنار هم بودیم و به نتیجه کارمان رسیدیم. افرادی که اشتیاق به هدف رسیدن را کنار نگذاشتند به هدف رسیدند و روز به یاد ماندنی را ساختند. واقعا احساس خیلی خوبی است. احساسی داریم که میخواهیم آن را با هواداران میلیونی ایرانی تقسیم کنیم. یک احساس خوب و فوق العاده. واقعا حائز اهمیت است که اشاره کنیم تک تک بازیکنان که در خط مقدم این مبارزه بودند با انگیزه و روحیه بالا جنگیدیند. ما در زمین جنگیدیم و به جام جهانی رسیدیم.
*و اگر قرار باشد این شادی را با کسی تقسیم کنید ؟
اول از همه با مردم خوب ایران اما بعد از آنها ، باید از کسان دیگری هم تشکر کنم البته عده آنها زیاد نیست! این عده به تیم ملی نزدیک بودند و همیشه اعتماد به نفس را به ما منتقل کردند و ایمان داشتند که ما می توانیم کارمان را انجام دهیم. کفاشیان هیچ وقت به ما پشت نکرد. اعتماد به نفس را به ما می داد. همه گونه حمایت می کرد و این اعتماد و ایمان را داشت که می توانیم موفق باشیم. مشکلات زیادی در طول این دو سال و دو ماه داشتیم که با توجه به تمام این مشکلات ریئس فدراسیون هیچ گاه میدان را ترک نکرد .البته باید تشکر کنم تشکر ویژه از اعضای هیات رئیسه. آقای نبی و همچنین از هواپیمایی آسمان که در این پرواز حساس همیار ما بود. در انتها میخواهم این را بگویم که بعضی از شما دوستان در ابتدای حضور من در ایران در کنار من بودید. این دفعه پنجم است که در رده بزرگسالان تلاش برای جام جهانی را به عنوان سرمربی تجربه می کردم . در این 5 بار ، سه بار موفق شدم به جام جهانی برسم. به عنوان ناظر تکنیکی و مدیر فنی تیم ایالت متحده هم که حضور داشتم 4 بار در جام جهانی حضور پیدا کردیم اما به عنوان سرمربی سه بار این اتفاق افتاده است.
*مسیرمان سخت شده بود اما در نهایت پیروز شدیم.
من نگاهم همیشه به این فرایند صعود نگاه قدم به قدم بوده. به یاد دارم که ابتدا گفتم به شما که راه صعود ما سخت و دشوار خواهد بود. ما با توفان و دریای پرتلاطم مواجه خواهیم شد. بعضی روزها هم آرام خواهد بود.
در طول روزهای خوب مثل امروز که روز بسیار خوبی هست شما می توانید شاهد دوستانتان در کنارتان باشید. امروز آقای کفاشیان دوستان بسیار زیادی دارد. ولی وقتی شما روزهایی را پشت سر می گذارید که روزهای خوبی نیست شما کیفیت دوستان خودتان را می بینید. اینجا می خواهم بگویم که با کیفیت دوستان مان بود که توانستیم به موفقیت برسیم. تعدادشان زیاد نبود ولی دوستان بسیار خوبی بودند. و رمز و راز این موفقیت و فرمول موفقیت این بود که این دوستان متحد کنار هم بودند و همدیگر را تنها نگذاشتند. بعضی از آنها بازیکنان بودند. من باز هم در انتها این را می خواهم بگویم که فوتبال ایران باید افتخار کند چون بازیکنان خوبی دارد که باید در اختیار تیم ملی باشند.
*همه الان دوست دارند درباره آینده بشنوند؟
حالا در مورد آینده صحبت کنیم. آینده خیلی ساده است. شما دو راه دارید. یا میخواهیم برای تعطیلات به برزیل سفر کنید. یا میخواهید به برزیل بروید تا با تمام شرافت و غرور رقابت کنید. اگر می خواهید برای تعطیلات به برزیل بروید من نمی خواهم عضوی از این گروه باشم. چون واقعا من دوست ندارم برای تعطیلات به آنجا بروم. ترجیح می دهم جای دیگری را در زمان دیگری بروم برای تعطیلات. اگر ایران می خواهد به جام جهانی برزیل سفر کند که با تمام غرور بجنگد باید خیلی از چیزها را عوض کنیم. نمی توانیم این مسیر را ادامه دهیم و هر روز به خودمان دروغ بگوییم. اولین کاری که باید انجام دهیم این است که باید سعی کنیم خیلی سخت تلاش کنیم و سعی کنیم انگیزه تیمی را به وجود بیاوریم و به مسیرمان ادامه دهیم. باید برنامه بسیار خوبی را تنظیم کنیم تا آماده باشیم که رقابت کنیم. اگر غیر از این باشد سریعا کشته می شویم.
*و برای رسیدن به این ایده آل چه کاری باید انجام بدهیم؟
کاری که ما باید انجام دهیم این است که سقف آرزوهای مان را بزرگ تر کنیم. باید سخت تلاش کنیم و کوشش کنیم و سعی کنیم آماده باشیم. به خودمان القا کنیم که می رویم برزیل تا به مرحله دوم صعود کنیم. باید قوی باشیم و به آن ایمان داشته باشیم.
بعضی از دوستان الان درونشان خوشحال هستند که به هدفمان رسیدیم. ولی الان زمان آن است که سخت بجنگیم و آماده باشیم. سعی کنیم با داشتن این فاکتور مهم بجنگیم. ما احتیاج به بازیهای دوستانه خوب داریم. لیگ خوب و برنامه آماده سازی خوب. از همه مهمتر احتیاج داریم قلب بزرگ و مستحکمی داشته باشیم . ذهنی بزرگ و والا. به خودمان بقبولانیم که می رویم برزیل با تیمهای بزرگ بجنگیم و مبارزه کنیم. کلمات آخر من این است. الان زمان این است که تصمیم گیریهای مناسب را انجام دهیم. زمان این نیست که خودمان را پنهان کنیم.
*شما شرط تان را گفتید. فکر میکنیم مهیا شود؟
این یک انتخاب برای فدراسیون فوتبال است. و بقیه دست اندرکارانی که وظیفه دارند بر دوش آنها هست. بقیه این داستان وظیفه من نیست. وظیفه من این است که تجربه و دانشم را به ایران بیاورم. این راهی است که من توصیه میکنم آن را ادامه دهیم.
به عنوان مربی وظیفه من این است که این راه را مشخص کنم اما پیاده کردن آن و ادامه دادن آن برمیگردد به مسئولان که این تصمیم را بگیرند. مثال خیلی کوچک و واضحی میخواهم بزنم. مثالی که دغدغه شده. بازیکنانی که اینجا در این هواپیما هستند باید 15 تا 20 روز استراحت مطلق داشته باشند. اگر به استراحت نپردازند به خاطر یک فصل 11 ماهه را پشت سر گذاشتند و فصل قبل هم استراحتی نداشتند مصدومیتها از راه خواهد رسید و وقتی میخواهیم برای جام جهانی استفاده کنیم مصدوم می شوند. 12 جولای فصل جدید شروع می شود. بازیکنان باید از نظر بدنی و ذهنی آماده باشند. این لیگ باید با یک برنامه ریزی دقیق شروع شود. یک برنامه هم برای جام حذفی داشته باشیم که برنامه تیم ملی چه زمانی خواهد بود. بازیهای حذفی چه وقت خواهد بود.ما باید این فضای مناسب و فرصت مناسب را ایجاد کنیم که این زمان مناسب باشد. ما باید با تیمهای افریقایی و امریکای جنوبی و اروپایی روبرو شویم. باید این فرصت را به بازیکنان جوانمان بدهیم تا این بازی ها را قبل از جام جهانی تجربه کنند. بازیکنانی مثل شجاع و علیرضا و محسن مسلمان و رضا حقیقی باید تجربه رقابت بین المللی داشته باشند. شما دیروز در مقیاس کوچک فضای جام جهانی را تجربه کردید. دیروز شاهد بودید استادیومی که نزدیک به زمین بود . 50 هزار نفر دیروز سر و صدایشان بیشتر از 100 هزار نفر در آزادی بود. بعضی از بازیکنان ما واقعا دیروز با این مسائل به خوبی برخورد کردند و این فشار را کنترل کردند . برای یک بازیکن بدون تجربه این کار واقعا عالی است. واقعا آنها قهرمان هستند. یک بار دیگر میگویم که زمانی نداریم. این برنامه ای است که باید انجام دهیم.
*این تدارک شاید کمی برای ایران دشوار باشد...
فوتبال بین المللی در جهان مثل ایران نیست که هر وقت یک تعطیلاتی برسد همه می روند شمال. شما باید یک تصمیمی را چهارشنبه بگیرید بعد بگویید دوشنبه برمی گردیم. نه این طوری نیست. امروز 19 جون است. دو ماه و نیم دیگر در آگوست یک بازی دوستانه داریم. با کی؟ نود درصد تیمهای بین المللی الان برنامه هایشان را در اختیار دارند و میدانند با کی بازی دارند. ما نمی توانیم به جام جهانی برویم و با موریس یا ماداگاسکار بازی کنیم. الان زمان این است که تصمیم گیری کنیم و انتخاب درست داشته باشیم . شما دو نوع آدم دارید در دنیا. افرادی هستند که وقتی یک وعده غذای خوب می خورند و سیر می شوند می گویند برویم بخوابیم. تنها زمانی به کار کردن فکر میکنند که گرسنگی دارد فشار میآورد. اتفاقی که برای این افراد می افتد این است که اگر غذا به آنها نرسد خسته و گرسنه می شوند و میمیرند. افراد دیگری در دنیا هستند که وقتی یک وعده می خورند از انرژی آن غذا استفاده می کنند که بروند از انرژی آن غذا اندوخته بیشتری به دست بیاورند. الان زمان این است که از انرژی و فضای خوبی که به دست آمده استفاده کنیم و برای خودمان اندوخته بیشتری به دست آوریم.
*و اگر بخواهیم مستقیم با مردم سخن بگویید ؟
کلمات آخرم به ایران و ملت ایران. امروز 19 جون( 29 خرداد) باید همگی جشن بگیریم. از آن لذت ببریم و جشن. فردا صبح اول وقت همه باید برگردند دفتر و کار شروع شود. فردا جشن تمام میشود.
*دلتان هست ایران بمانید یا نه؟
من جواب سئوال تان را پیشتر دادم
*شما گفتید ایران خانه من است ؟
دو سال است میگویم و هیچ شکی در آن نیست. من هر روزم را برای همان روز برنامه ریزی دارم و برای همان روز زندگی می کنم. فردا دست خداست. دلیل آمدن به ایران این بود که تیم را برسانم به جام جهانی . من سرمربیام. مثل شما خبرنگار نیستم. مسئول فدراسیون نیستم. زندگی من این است که رقابت کنم و ببرم. رقابت کنم و ببرم. دوباره کلمات من همان است که قبلا گفتم. اگر بخواهیم برویم برزیل ببریم من هستم. اگر برای تفریح برویم نیستم.
+
پن: میتونیم با کیروش و بازیکنای خوبمون مثل دژاگه و گوچی و آندرانیک بازم پیشرفت کنیم، البته اگه بزارن!
نه فقط اروپایی بلکه امریکای جنوبی هم باید بیاد تو کار . مسئولین به فکر بازی های تدارکاتی نباشن دهنمون تو جام جهانی سرویسه . باز شاید با بازی تدارکاتی کمی بهتر بشیم . سال 2006 فقط به یه بازی با المان زدیم و تموم شد رفت .نقل قول:
باید حداقل با یک تیم خوب اروپایی و یه تیم امریکای جنوبی قبل از جام جهانی یه دوستانه داشته باشیم .
مطلبی که ماه ها پیش سویش کردم...یک نگاه کنیم به بخشی که بولد شده... زمانی که قهر از تیم ملی چیز عادیی بود و میبایست تازه ناز بازیکن مربوطه رو میکشیدیم که توروخدا بیا ....نقل قول:
زمان انتشار خبر: سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۲ شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروهی که چند برنامه تلویزیونی و سایت و روزنامه را در اختیار دارند، بخش گسترده ای از وقت و توان خود را صرف کوبیدن قلعه نوعی به خاطر گفتن اصطلاح اجنبی پرستی می کنند، اما چرا یک دهم این میزان، به علت قهر بازیکنان مطرح تیم ملی پرداخته نمی شود؟
پس از آن که سیدمهدی رحمتی اعلام کرد در شرایط فعلی نمی تواند در تیم ملی باشد، هادی عقیلی نیز اردوی تیم ملی را ترک کرد و هنوز هیچ یک از رسانه های مطرحی که برای اصطلاح اجنبی پرستی قلعه نوعی وا مصیبتا سر دادند، نخواسته اند برای پرسیدن علت های این تصمیم وقت بگذارند.
این در حالی است که عقیلی و رحمتی بارها به شکل واضح و مستقیم گفته اند، از ما علت تصمیمان را بپرسید!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، عقیلی در تماس تلفنی با برنامه نود گفت: کار من درست نبوده ولی مسائلی بود که نمی توانستم تحمل کنم. مطمئنا این کار من یک پیشینه و علتی دارد که با یک ارتباط تلفنی نمی توانم درباره اش صحبت کنم و باید بیشتر از این ها زمان داشته باشم.
او در پایان صحبتهایش گفت: هیچکس از من و رحمتی سوال نکرد که چرا این کار را کردیم؟
قهر از تیم ملی اتفاق جدیدی نیست. به عنوان نمونه وحید هاشمیان و علی کریمی بیش از یک بار از تیم ملی خداحافظی کرده اند و بیانیه هایشان به راحتی در دسترس است. بدون آن بیانیه ها نیز علت قهر آنها واضح بود و حتی اگر به زبان نمی راندند قابل حدس بود، اما علت قهر رحمتی و عقیلی را به راحتی نمی شود حدس زد.
علت ترک اردو، آنطور که برخی کوشیدند جلوه دهند، نیمکت نشینی نیست. عقیلی قبل از این نیز طعم نیمکت نشینی را چشیده و رحمتی با هر خلق و خوی خوب و بدی که دارد، هنوز هم بهترین دروازه بان کشور است.
از سوی باشگاه هایشان نیز تحت فشار نبودند.
قطعا رحمتی و عقیلی و سایر بازیکنان باتجربه تر تیم ملی حرف های دیگری دارند. آنها مسائلی را در این تیم دیده اند که برخی خبرنگاران مایل نیستند کسی درباره اش صحبت کند. مسائلی درباره نحوه قرار گرفتن نام ها در لیست های پنجاه نفره و سی و پنج نفره تیم ملی در ایام نقل و انتقالات و حضور دائمی برخی از ضعیف تر های باشگاهی در ترکیب اصلی تیم ملی. درباره کشف و معرفی ناگهانی دورگه ها به مردم فوتبال دوستی که تا قبل از ملی پوش شدن، حتی نام دورگه ها را نیز نمی دانستند. درباره تبلیغ مداوم و گسترده برای دورگه ها در برخی برنامه ها و رسانه ها.
همه این ها مرتبط یا شبیه به همان سوال ساده قلعه نوعی است که گفت: آقای فردوسی پور چرا از کی روش انتقاد نمی کنی با این نتایج و وضعیت تیم ملی؟
کیروش دهداری گونه (قضیه استعفای 14 بازیکن) بار دیگر این بساط را برای مدتها از فوتبال ما برچید و دیگه کی از این جراتها بکنه....
تیم ملی همیشه یک فرصت است برای بازیکن...حتی در روزگاری که در ایران و جهان باشگاه ها به این اندازه قدرتمند و تصمیم گیرنده شده اند.
+یاد ایویچ افتادم که در بازی دوستانه در مقابل رم چگونه کله پاش کردند، همین قضیه عمان هم خوب جمع شد...
دوستان با توجه به اختلاف زمانی که برزیل با اینجا داره بازی های جام جهانی چه ساعتی میفته پخش تلویزیونیش ؟
ورزش > فوتبال ملی - این مروری است بر گفته های تعدادی از چهره های سرشناس فوتبال ایران درباره تیم ملی ، در بازه قبل و بعد از صعود تیم ملی.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛انتقادات از کروش و تیم ملی قبل از صعود به جام جهانی سر به فلک کشیده بود.در این بین شاید همان طور که کروش گفته تعداد زیادی حامی تیم ملی نبودند. افرادی مثل حشمت مهاجرانی ، مجید جلالی ، مجتبی تقوی از میان تئوریسین های فوتبال ما و خداداد عزیزی ، کریم باقری ، حمید استیلی و علی دایی از ملی پوشانی بودند که نسبت به سایرین بیشتر پشت سرمربی تیم ملی درآمدند و می گفتند که بالاخره فعالیت های او نتیجه خواهد داد. این اتفاق افتاد و کروش به وعده ای که داده بود عمل کرد؛رفتن ایران به جام جهانی تعهدی بود که او در روز نخست امضای قراردادش به مسئولان فدراسیون فوتبال داده بود.حالا تیم ملی مسافر برزیل شده است و خیلی از همان آدم هایی که منتقد او بودند و شمشیر را برایش از رو بسته بودند به تعریف و تمجید از مرد پرتغالی پرداخته اند.در زیر نگاهی می اندازیم به مصاحبه تعدادی از بزرگان ، مسئولان و مربیان فوتبال ایران قبل و بعد از صعود ایران به جام جهانی.
ایران به جام جهانی رفت و روسیاهی به ذغال موند!:n21:
نام مربی اظهار نظر قبل از صعود به جام جهانی اظهار نظر بعد از صعود به جام جهانی پرویز مظلومی
قوچان نژاد در حد و اندازه های بازیکنان لیگ یکی است. قوچان نژاد گل قشنگی زد،من هم دارم می روم خیابان با مردم خوشحالی کنم. منصور پورحیدری
به نظرم کوچ بزرگی نیست. از این گذشته او قرار بود به فوتبال ما فکر کند. قرار بود معمار فوتبال به هم ریخته ایران باشد، نه اینکه خودش به مشکل تازه فوتبال ما تبدیل شود. او گزینه خوبی برای نفر اول بودن نیست و باید تغییر کند کروش فکرش را عوض کرد.او ایرانی فکر کرد و توانست نتایج عالی بگیرد! کروش با اضافه کردن منصوریان و استفاده از اسکلت استقلالی کاری کرد که برای تیم ملی موثر بود. علی فتح الله زاده
اگر من رئیس فدراسیون فوتبال بودم، زودتر از این کیروش را برکنار میکردم. یعنی بعد از بازی دوستانهای که تیم ملی در ترکیه داشت او را برکنار میکردم! به خاطر اینکه سرمربی تیم ملی ایران در نیمه دوم آن مسابقه که نیمه مربیان است، کاملا خواب بود و تیم را به امان خدا رها کرده بود. او باید برود و تیم را به یکی مثل قلعه نویی بدهند ، اگر می خواهند به جام جهانی برسیم. وقتی گوچی توپ را با کات خاص خود وارد دروازه کره جنوبی کرد مانند میلیونها ایرانی اشک در چشمانم حلقه زد، پاهایم سست شد و مو به تنم سیخ. افتخار کردم ایرانی ام و به خود بالیدم. امروز حماسه را دیدیم. ایران دوباره سرافراز شد و ایرانی سربلند محمد رویانیان
فینال جام حذفی هنوز مشخص نشده است.ما نمی دانیم باید چه زمانی با سپاهان بازی کنیم.همه چیز تحت تاثیر کروش در تیم ملی است.به نظرم باید از آقای کروش بپرسیم که فینال جام حذفی چه زمانی و در کجا برگزار خواهد شد. پرسپولیس از این تصمیم ها ضربه خورد. خدا را شکر میکنیم تیم ملی ایران با درایت کادر فنی، مدیریت فدراسیون فوتبال، حمایت وزارت ورزش، تلاش بازیکنان و دعاهای مردم به جام جهانی صعود کرد. این پیروزی بزرگ را به همه اهالی ورزش و فوتبال کشور صمیمانه تبریک میگوییم. وزارت ورزش حمایت خود از تیم ملی را دو چندان کرد و درایت کیروش و تلاش ستودنی ملی پوشان روزی تاریخی را رقم زد. امیر قلعه نویی
اصلا بازی استقلال و پرسپولیس بدترین بازی که معتقدم اینطور نبوده اما چرا آقایان یک کلمه درباره این که تیم ملی در پنج بازی دو گل زده حرف نمیزنند؟ مگر لیگ ایران فقط از استقلال و پرسپولیس تشکیل شده که ضعف تیم ملی را فقط به این دو تیم محدود میکنید. وقتی مربی ایرانی بالای سر تیم ملی است، آقایان به اصطلاح کارشناس مناظره میگذارند و سه نفری به او حمله میکنند، اما به مربی خارجی هیچ کاری ندارند و میگویند چون لیگ به گفته آنها ضعیف است، تیم ملی هم خروجیاش چیزی میشود که میبینید. من این آقایان را خوب میشناسم. آنها اجنبی پرست هستند. این پیروزی بزرگ را به تیم ملی ایران و شخص کارلوس کروش تبریک میگویم و امیدوارم این پیروزی بزرگ باعث رشد و پیشرفت فوتبال ایران شود. امیدوارم که در فاصلهای که تا جام جهانی داریم با قدرت مراحل آمادهسازی را پشت سر بگذاریم و با قدرت در جام جهانی ظاهر شود. محمد مایلی کهن
خوب است که کروش و ولاسکو موفق نبودهاند که اگر بودند شما یقین بدانید که باید خیلی بیشتر از اینها نازشان را میکشیدیم. نتیجه ای که امروز به دست آمد نتیجه بی نظیری بود که توانست ما را به جام جهانی برساند.
همه یه طرف , حاج مایلی هم یه طرف !!حالا کیروش رو بگیم 5 بازی اول نسبتا ناموفق بوده ولاسکو چرا!؟!:n04: البته خیلی بیشتر از اینها صحبت شد علی پروین و بازیکن تیم ملی و کارشناس نماها و حتی خود کفاشیان که با نزدیکان قلعه نویی صحبت میکرد!امروز 180 درجه تغییر مواضع استراتژیک :n09: البته اگه اون هد کره گل میشد سیل ایراد و انتقاد بود ... بله انتقاد از تیم بازنده و حذف شده آسونه! عزیزان کارشناس خوبه از اینور بوم هم نیوفتن!الان که صعود کردیم بیاین از تیم برنده و صعود کرده ایراد فنی و مشکلی اگه هست(که هست) مطرح بشه و برای رفعش تلاش!!جوگیر و احساسی شدن خصیصه بد ماست که با یک باخت 0 و با یک برد 100!:n06:
فوتبال ایران سرشار از احساسات کنترل نشده ست که باعث میشه در هر مقطعی هرکس یه چیزی بگه و اینطوری دورویی کنه
حتی خود ما هم خیلی وقتا اسیر احساسات میشیم و ...
بقول یکی از دوستان در روز صعود به جام جهانی: تحلیل فنی نیمه اول کاملا در بین پیامهای تبریک دوستان گم شد !!!
مایلی جان مثل اینکه دلش هوای دلارهای کی روش و ولاسکو رو کرده:n09:
در مورد ولاسکو که بحثی نیست!!
ولی دوباره که بازیهای تیم ملی رو بررسی میکنم میبینم کیروش اولین شخصی بوده که معضل جای خالی دایی رو حل کرده
بعد دایی هی به خودمون پیچیدیم که یه مهاجم شش دونگ داشته باشیم
نه هلیکوپتر جواب داد نه انصاری فردی که یه روزی بهش امید بستیم و نه هیچ کس دیگه و هر مربی که اومد سر وقت تیم ملی مشکل گلزنی داشت
تیم ملی کیروش گلزن نبود ولی جای خالی دایی رو پر کرد
گل نزد ولی گل نخورد به تک گل های 3 امتیازی دل بست و نتیجه گرفت
ما از 4 بازی و 4 گل، 12 امتیاز رو در حالی دشت کردیم که حریف بهتر از ما بود
دیگه نباید اسمش رو بذاریم شانس چون نه یک نه دو بار که 4 بار نتیجه داد
اتفاقا عظمت کیروش وقتی مشخص میشه که مهره کلیدی خودش یعنی رحمتی رو از دست داد
ولی یه جانشین براش پیدا کرد اجازه داد هر چقدر دوست داره تو بازی مقابل عمان سوتی بده و گل بخوره که وقتی وقتش شد 270 دقیقه دروازه رو بسته نگه داره!