اين سيوهاي من توي مسترليگ تا سال 2012 جلو رفتم. فقط ببينيد چه تيم رديفيه!نقل قول:
کد:http://www.divshare.com/download/1176768-dc3
Printable View
اين سيوهاي من توي مسترليگ تا سال 2012 جلو رفتم. فقط ببينيد چه تيم رديفيه!نقل قول:
کد:http://www.divshare.com/download/1176768-dc3
با این همه ادعا نتونسید راه اهن زپرتی رو بزنید که ..... ! تیمتون دیوید بکهام رو کم داره یادت رفت بنویسی معدنچی=دیوید بکهام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پرسپولیس :واعضی = بوفن شیث رضایی= کاناوارو نیکبخت=اتو
یه نصیحت برادرانه این تشبیه های تابلو رو عوض کنید
تو تنظيمات صدا هم رفتم..اونجا روشنه گزارش..ولی موقع بازی پخش نميشه
فعلا که ما اولیم و شما -ببخشیدها- بلانسبت ریدید!!!:31:نقل قول:
بذار منم یه نصیحت برادرانه بهت بگم، اونم اینه که شما اول تیمتونو جمع کنید که از ملوان و سایپا نخورید، بعد ایراد از تیم اول لیگ بگیرید!:19:
سلام بچه ها من ویندوزم رو عوض کردم سی دی بازیرو هم ندارم ولی خود بازی توی یه درایو دیگست دیده بودم یه پیج هست که بازی پرو 6 که اینجوری اکتیو میکنه میشه اون فایل رو بدید
حمید رضا جان سیوتو ذیذم ولی زیاد جالب نبود ...! تازه تیم انگلیسو چرا همشو 99 کردی؟
وقتی چیزی از فوتبال نمیدونی بیخودی حرف نزن آقا فرشاد اولا معدنچی تو پرسپولیس نیست از پرسپولیس رفته ثانیا العان پرسپولیس اوله استقلالیا اینقدر زر الکی نزنن
این همه اپشن فایل که همه ی کاپها رو دارن . یکیشو دانلود کن .نقل قول:
در ضمن اون پرچم میلان رو از کنار پرچم با ابهت منچستر بردار , وقتی دیدم کلی بهم برخورد .
اولا اینجا تاپیکه و تمام افراد دنیا میتونن نوشته های ما رو بخونن پس شخصیت سایت و خودت و از همه مهمتر فرهنگ ایرانی رو نبر زیر سوال اینجا مثل خونه آدم نیست که هر چی دلت بخواد به زبون بیاری. ثانیا اولی یا دومی بودن تیم ملاک نیست باشگاهی که فرق سرمربی و آنالیزور رو نمیدونه عاقبت کارش کاملا معلومه ثالثا دیگه این بحث رو ادامه نده چون اینجا جاش نیست. به قول خودت که تو امضا نوشتی:نقل قول:
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالاتر است
ببخشید ها ولی من اگر به قول شما از فوتبال چیزی ندونم با لاخره فوتبال باشگاههای اروپا رو نگاه میکنم و بازی بازیکنای اروپایی رو دیدم و اصلا بازیکنای ایران در حدی نیستن که بخوای با اونا مقایسشون کنی چون اگر بخوای تشبیهشون کنی به هم بهت میخندن من واسه خاطر خودت میگم عزیزم.:31:نقل قول:
معدنچی درسته که از پرسپولیس رفته ولی خود باشگاه پرسپولیس اونو ترانسفر کرده اگه بخواد دوباره بر میگرده. مثل فرهاد مجیدی که برگشت استقلال.
سلاماين روشي كه ميگم ديگه لازم نيست بعد از نصب ويندوز و حتي وقتي كه رو آيكون pes6.exe كليك ميكنيد پيغام "بازي رو دوباره نصب كنيد " ميبينيد رو رد كنيدنقل قول:
سلام بچه ها من ویندوزم رو عوض کردم سی دی بازیرو هم ندارم ولی خود بازی توی یه درایو دیگست دیده بودم یه پیج هست که بازی پرو 6 که اینجوری اکتیو میکنه میشه اون فایل رو بدید
فايل زير رو اول دانلود كنيد
فقط كافيه اول رو فايل راست كليك كنيد و اديت رو بزنيد و در پنجره اي كه باز شد در آخرش در جلوي InstallDir مسير بازي خود رو بدهيد
مثلا مال من F:\Program Files\Pro Evolution Soccer 6
همينطور كه نوشتم و بعد سيو كنيد و فايل رو اجرا كنيد و yes و ok رو بزنيد و راحت بازي رو اجرا كنيد.
اينطوري ديگه از بازي خيلي خيلي كم پرت ميشيد بيرون
منبع:کد:http://a.parsaspace.com/Download/Pes%206%20Register%20Key.reg
پارسي اديتور
------------------------------کد:http://www.forum.parsieditors.com/showthread.php?tid=145
اگر سوالي بود در خدمتيم ( البته اگر تاپيك مونه!)
کسی جواب منو نداد..من از وقتی superpatc رو ریختم صدای گزارش و ندارم..تو آپشن هم روشنه ولی پخش نميشه
برو بابا سوتی دادی دیگه آقا فرشاد
تو الان دو روزه که داری هی سوتی میدی اسم من فرهاد نه فرشاد تو (ه) رو (ش) میخونی؟نقل قول:
در ضمن خوشحالم که به راه راست هدایت شدی و به اشتباهت پی بردی و امضات رو عوض کردی.
اولا من کاملا آدم مودبی هستم. ولی خداییش در مورد حرف شما نتونستم جلوی خودمو بگیرم.شرمنده اگه ناراحت شدید.:11:نقل قول:
ثانیا شما عاقبت کار رو هم میبینی، البته نه مثل پارسال استقلال با اون ادعای 12 امتیاز فراموش نشدنی!!:31:
ثالثا این عبارت معروف توی امضام هیچ جوره به لیگ مسابقات فوتبال، صدرنشینی و... ربطی نداره، منظورم اینه کاربردش اینگونه مواقع نیست عزیز دل برادر!:10::27:
اینم بگم که آخرین دفعه ام بود که در این مورد تو این تاپیک بحث میکنم.
بابا تو رو خدا کم دعوا کنید اینجام مثل بقیه جاها داره میشه مکان دعوا جان من دیگه به هم توهین نکنید مرسی ...!
من به خاطر شما امضامو عوض نکردم با بروبکس یسری قرارا داریم آقا امین تو هم تو اون تایپیک که تو امضامه حتما سر بزن
pro evolution soccer 6
شما در بازی مجددا اپشن فایل رو لود کن احتمالا درست شهنقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز. من با چلسی قهرمان لیگ C شدم اما دوباره از اول لیگ شروع شد( همان لیگc) می خواستم بدونم ایا راهی هست تا بتوان بعد از قهرمانی به لیگ بالاتر مثل لیگ های B و A راه پیدا کرد. ممنون می شم جوابمو بدین.
اين c و a و b درجه ليگ نيست. اسم يك ليگه.نقل قول:
شما فقط توي ليگ قهرماني اروپا يا توي بازيهاي دوستانه ميتوني با تيمهاي يك ليگ ديگه بازي كني.
لینک دانلود خرابه اگه میشه یه جای دیگه آپلود کننقل قول:
این جا تاپیک کل کله یا pes6!!!!!!!!!!
سلام
من خودم از بالايي استفاده نكردم براي همين نمي دونم كار ميكنه يا نهنقل قول:
لینک دانلود خرابه اگه میشه یه جای دیگه آپلود کن
اما اگر كار نمي كنه اين پاييني رو دانلود كن بعد كپيش كن داخل پوشه بازي و اجراش كن
کد:http://rapidshare.com/files/57168056/Pro_6.reg
این چیه؟؟؟؟؟
اقا این بازی رو انلاین میشه انجام داد
من رفتم که انجام بدم دیدم بهم یه registeration code و ازم یه پاسورد می خواد
چی کار کنم؟؟
باید سی دی اورجینال داشته باشی
باید اصل دی وی دی رو داشته باشی حالا شایدم اصل باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 4 تا برد مگه یه تیم قهرمان میشه با 2 تا باخت یه تیم قهرمانی رو از دست میده من فکرکنم شما با این 4تا بر امضاء خودت رو اینطوری نشون میدی مطمینم اگه پیروزی 1 رده بیاد پایین شما اولین نفری که منکر پرسپولیسی بودنت میشه این جمله اخرم به خاطر این بود که کم پرسپولیسی نداشتیم که این کار رو میکنند و فقط تو روزهایی که پیروزی ظاهرا داره فقط نتیجه میگیره خودشون رو نشون میدننقل قول:
خوب حتما ایرانی ها یه راه حلی پیدا کردن
کرکی چیزی؟
من چند تا مشکل مهم دارم که می دونم 100% قبلا مطرح شده،ولی هر چی گشتم و سرچ کردم،نتیجه ای نگرفتم:
1-چرا تو شش قدم تیم حریف انقدر بد هد می زنه؟ خیلی کم میشه گل زد،همش هوایی میزنه.
2-شوتها افتضاحه! یعنی یه تقه کوچولو رو A می زنم (با کیبورد بازی می کنم) تا ته پر میشه.
3-نمی دونم چرا بعضی وقتا نیمه اول که تموم میشه،می زنم بره نیمه دوم،تصویر سیاه میشه و دیگه نمیاد.
4-آموزشی یک و دو رو دیدم،ولی نتونستم درست انجام بدمش.q رو باید بگیریم،پاس کوتاه بدیم؟ اگه این جوریه،من کردم،نشد.
5-یه کم درباره فصل نقل و انتقالات master توضیح بدین.
لطفا مشکلات اول و دوم رو بر اساس کیبورد واسم حل کنید.
تو پست خصوصی جوابتو دادم. لطفا چکش کن.نقل قول:
سلام
چجوری مال بعذی از بچه ها چند فایل اضافی داره ولی مال من نداره
ما من همین چند فایل توی عکس را دارد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها همچنین چیزی نوشته بود:
اقا ما بالاخره بعد از کلی سرچ تو سایتای انگلیسی تونستیم این موها رو ایمپورت کنیم البته بدون اینکه نیازی به داشتن عمر نوح داشته باشیم (قابل توجه SAJAD DP ) بوسیله کیت سرور حالا واسه اونایی که مثل من بلد نبودن مو ها رو ایمپورت کنن توضیح میدم:
ابتدا باید این فایل مپ رو دانلود کنید:
****.4shared***/file/24133835/2c8d5174/map.html?dirPwdVerified=dbd6fb42
این فایل رو که دانلود کردید توی پوشه X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
قرار بدید.
بعد از اون فایل موی بازیکن مورد نظر رو هم توی همین آدرس قرار بدیدبدون اینکه پوشهای جدید ایجاد کنید یعنی این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
حالا میرسیم به تنظیمات داخل MAP كه داخل خودش یه مثال براتون زده قسمت Example رو نگاه کنید میتونید راحت بفهمید که چیکار باید کرد ولی بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
سلام
من كي گفتم ايپورت با كيت سرور عمر نوح مي خواد؟نقل قول:
سلام
چجوری مال بعذی از بچه ها چند فایل اضافی داره ولی مال من نداره
ما من همین چند فایل توی عکس را دارد!!
یکی از بچه ها همچنین چیزی نوشته بود:
اقا ما بالاخره بعد از کلی سرچ تو سایتای انگلیسی تونستیم این موها رو ایمپورت کنیم البته بدون اینکه نیازی به داشتن عمر نوح داشته باشیم (قابل توجه SAJAD DP ) بوسیله کیت سرور حالا واسه اونایی که مثل من بلد نبودن مو ها رو ایمپورت کنن توضیح میدم:
ابتدا باید این فایل مپ رو دانلود کنید:
****.4shared***/file/24133835/2c8d5174/map.html?dirPwdVerified=dbd6fb42
این فایل رو که دانلود کردید توی پوشه X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
قرار بدید.
بعد از اون فایل موی بازیکن مورد نظر رو هم توی همین آدرس قرار بدیدبدون اینکه پوشهای جدید ایجاد کنید یعنی این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
حالا میرسیم به تنظیمات داخل MAP كه داخل خودش یه مثال براتون زده قسمت Example رو نگاه کنید میتونید راحت بفهمید که چیکار باید کرد ولی بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
من كه آموزش ايپورت رو هم آماده كردم و گذاشتم!
من گفتم پيدا كردن مدل مول بازيكنان در 0_text ( نه كيت سرور ) عمر نوح مي خود
----------
درضمن اين عكس گذاشتي نشون ميده كه بازي مال شركت هيتك هست و اگر مي خواي كيت سرور كار كنه ايد كرك بازي كه 20 مگ هست رو گير بياري بعد از كپي اون فايل رو پاك كني ( پاك هم نكردي مهم نيست
با سلام خدمت همه
اگه ميشه يه اپشن فايل ليگ برتر بذاريد كه چهرها و پيراهن ها در كيت سرور ساخته بشه نه تو بخش اديت خود پي اس 6 چون چهره ها غير واقعي ميشن
هیچ راهی نداره وسط مستر لیگ تیم عوض کنیم؟مثلا مستر لیگ را با رئال شروع کردم و میخوام بعد از چند فصل یه تیم دیگه رو (بدون این که مسترلیگ رو از اول شروع کنم) انتخاب کنم.
نه.این اصلا امکان پذیر نیستش.به هیچ وجه.
چگونه میشه برگردون زد؟
اقا کسی یه فیس درست حسابی از اسین نداره؟:11:
به نظر شما کدام سیستم برای بازی pes6 بهتر است...4-4-2 3-5-2 4-2-4 3-2-1-4 و یا ........
لطفا بگید چون بین چند سیستم شک دارم...
البته الان 3-2-1-4 با منچستر تو مستر بازی میکنم.