هنوز ساعت یک هست حجممو ندادن
Printable View
هنوز ساعت یک هست حجممو ندادن
عجب ! سرعت خارجی تو تست بیشتر از داخلیه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای 30/2/92 برای منو دقیقا همینطوریه یعنی حجمی ک شب ترافیک داشتمو نداده و نمیدونم چقدره. (باید حدود 2 گیگ باشهچ2گیگ یعنی خوب). فقط تو بخش روزانه (ریز کارکرد) مثل عکس دوستمونه. خوبیش اینه ک از حجم کل کم نکرده. اما چ فایده ک باید هر روز با ترس وقت بزارم ک نکنه باز کم کنن. یک کارو این بیعرضه ها نمیتونن درست انجانم بدن یا فرضیه ی قویتر عمدا اینجوری میکنن ک یک پول قلمبه حروم به جیب بزنن. ما هم ظاهرا باید بسوزیم و بسازیم. اگر متحدتر بودیم........راهکارهای توی این بحثو منسجم انجام میدادیم.
ا سایت مخابرات مشهد
2 ،، ،، ایران
3.............بقیه ی جاها و موارد روزنامه ها،تی وی و................
نقل قول:
مخابرات مازندران ها برا نامحدود حجم رو نوشته 999 گیگ ولی باید کم کنی اضافه میکنه مثلا 995 گیگ رو کرده 996 ولی از محدود ها برداشته.استان شما هم همین مشکل رو دارن؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استان ما اصلا نامحدود نداره
نقل قول:
مال من کم شده3750 مگابایت البته شب قبل این مال شب بعدشه
دوستان می خواستم بدونم کسی تا حالا تو مشهد وایمکس ایرانسل داشته ؟
کیفیت سرویسش چه طوری بوده؟
می گن 1mb واقعا می شه با سرعت 120 kb دانلود کرد؟
درباره ی آنتن دهی مودم هاش کدوم از همه سیگنال آنتن دهیش بهتره ؟ usb یا wifi?
بچه ها داشتم تو نت می گشتم که به یک تبلیغ اینترنتی برخوردم می خوام برم دربارش تحقیق کنم ببینم راسته یا نه؟:n02:
اینم تبلیغش
نقل قول:
قبلا هم گفتم بهتون. اینا دزدند . عین مخابرات.
قبلا حسابی کردند تو پاچه من. طرح نقره ایی رو به جای بعثت فروختند بهم. در نتیجه تو 2 شب که حجم دانلودیم به *** رفت . دیگه پاسخگو هم نبودند. در صورتی که بهشون گفته بودم باید دانلود رایگان داشته باشم و...
محتوای مخفی: توجه
ساعت 11 و 45 شب هنوز حجم برنگشته
ایا امشب ریکس کنم و بزارم زیر دانلود یا خیر؟
حجم مازاد کسر شده از من هم برگشت خورده.
ادم تکلیف خودش رو نمیدونه اکثرا از ساعت 11 شب برام رایگان زدن یه بار از یک شب
یه بار تمام روز رو رایگان زدن
فک کنم از چه سروری دانلود داشته باشی یا با چه پروتکلی دانلود کنی بستگی داره که حجم کم کنن یا نه کسی نظری نداره ؟
خیر. منطقی نیست.نقل قول:
مثل اینکه یه تغییری تو سیستم اکانتینگ دادن برای بعثت ( یا همه نمیدونم)
اصلا تو ساعات رایگان چیزی ثبت نمیشه و توی همون ریز مصرف از ساعت 12 تا 7 یه ردیف به اسم B کلا لحاظ میشه و از حجم هم کم نمیشه گویا.
ببینیم مشکلشو رفع کردن یا نه!
کلا اینجوری اگه باشه بهتره . اخه چه معنی میده شب کم بشه باز صبح اضافه بشه؟ مثل قدیما
خدایا یا من رو تبدیل به سنگ کن یا مخابرات رو.
آخه این چه وضعشه ! پیچ رو به زور باز میکنه. دانلود هم از 5 کیلو بیشتر نمیشه !
بدیش اینه ک نمیدونی چقدر داون کردی.
نقل قول:
حسرت حسرت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تهرانو ببینین بچه ها.
نامحدودها!!
واقعا که ما.........
حسرت حسرت!!!!!!!!!!
مخابرات سراسری رو ببینید. ببینید بچه ها.
نامحدودها!!
واقعا که ما.........
خو برادر من ولش کن برو شاتلنقل قول:
این قدر حرص نخور
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
وای خدایا شما دیگه چرا ؟نقل قول:
مرد حسابی اگه میتونستم که میرفتم !
لامســـــــب من خطم فیبرنوریه. نمــــــــــیشه به جز مخابرات از جای دیگه ایی سرویس بگیرم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتای نامحدودش خوبه. کسی راجع ب کیفیتش چیزی میدونه؟؟
بله. ولی خوب راه که داره مثلا با همین networx . بنظر من این نرم افزارهای محاسبه حجم برای کاربرای محدود لازمن.نقل قول:
الان تقریبا ساعتی 400 مگ دانلود میکنه:
خیر همه همینجوره . من اون اولا که سرویس برنزی رو گرفتم هم صفحه ریزکارکرد همینطوری بود و حجم رایگان رو نشون نمیداد و به جاش همون B رو میزاشت . تا اینکه یه مدتی بود که وارد سامانه نمیشد . بعد از اون سامانه من هم درست شد که باز الان قاط زده .نقل قول:
الان مثلا شاتل بهتر از مخابراته . به قول امید سگ زرد برادر شغاله . شاتل که ماشالله اولین ISP توی ایران بود که سرعت شبانه رو محدود کرد . البته فکر کنم .نقل قول:
الان دو شب هست که راس ساعت 1 بامداد نت ما قطع میشه ، باید مودمو خاموش کنیم ، ریست کنیم چندبار تا کانکت بشه دوباره
تقریبا یک هفته هم هست که از حجم تو ساعات رایگان کم میکنه
چند بار هم زنگ زدم گفتن درست میشه
امشب هم زنگ زدم میگم چرا دو شبه راس ساعت 1 قطع میشه؟ میگه بله دیگه ، مشکل داره ، قطعی داره
میگم واقعا خیلی خوب پشتیبانی میکنین ، هروقت زنگ میزنیم میگیم مشکل داره ، شما هم تائید میکنین
میگه چیزی که به ما گفتنو به شما میگیم
گفتم چیزی که ما به شما میگیم رو هم به گوش بالاتری ها برسونین
گفت مکالمه ما ضبط میشه و اگه بخوان بالاتری ها گوش میکنن و اگه صلاح بدونن اعمال تغییرات میکنن!
یعنی آخر بی شرف ها هستن اینا
خوب سه گیگ ما هم که بازگشت البته مثل اینکه 100 مگش تو راه که میومده خورده شده .
احتمالا شب زنگ نزدی ؟ اخه مثل اینکه شبا مخابرات تلفن 2828 رو وصل میکنه به یک گاوداری . فقط صبحها شانس داشته باشی که یک انسان جوابت رو بده وگرنه باید یه ساعت با یه گاو درددل کنی .نقل قول:
شنیدم سیلوستر استالونه میخواد توی "بی مصرفهای 3" از پشتیبان های مخابرات هم استفاده کنه . چون واقعا نشون دادن که به شدت بی مصرفن .
تاپیک مخصوصش اینجاست:نقل قول:
ساعت 2 و 20 فعلا کم نکرده
سرعت 60
مال منم3200مگش برگشت 550مگش هم سگه خورد.
از من 2 شب،شبی 4 گیگ کم شده بود فقط یکیشو پس دادن.
این که اشتراکی بین 10 نفر یعنینقل قول:
نرم افزار dumeterنقل قول:
نه بابا نوشته زیرشنقل قول:
* تذکر : در خصوص خدمات نامحدود، ضریب تسهیم 1 به 8 می باشد.
دوستان بعثتی بالاخره شب دانلود بکنیم نکنیم چیکار کنیم؟:n13: حجم کم میشه نمیشه :n13:
دلم واسه دانلود تنگ شده:n02:
یعنی چی برای من 4 گیگ کم کردن 2.5 گیگش رو برگردوند
ديروز صبح باهاشون تماس گرفتم امروز حجم منو هم بهم برگردوندن
البته مثل اينكه كيسه سوراخ بوده حدود 100 مگ تو راه ريخته!!!
يه مسئله ي ديگه دارم و اونم اينكه از 28 ام به بعد دانلود شبانه ام رو تو قسمت ريزكاركرد رايگان نميتونم ببينم
البته تو قسمت روزانه برامB ميزنه و حساب نميشه به پشتيباني كه ميگم ميگه چرا هست. من دارم ريزكرد شبانه تون رو ميبينم!
ساعت يك شب به بعد هم به شدت قطعي دارم همش بايد مودم رو ريست كنم
جه داستاني شده ها
ديگه دانلود مثل وقتي نامحدود بود حال نميده
احتمالا شما هم مشمول مالیات شده حجمتون :n02:یا این که وسط راه سگ کیسرو گاز گرفته 1.5 گیگرو سگه ورداشته :n02:نقل قول:
نوشته شده توسط 4daneshjo;7649269[B
دراینجا سگ نقش مخابراتو بازی میکنه:n02:[/B]:n08:
من دیشب دی ال کردم کم نشد اما هنوز دزدا 3 گیگمو ندادن:n11:
اینم امروز صبح زدم واسه دانلود از حجمم کم کرده البته من بیشتر دانلود کردم ولی تو قسمت کارکرد92/2/31فقط همینو زده.نمیشه فعلا ریسک کرد من که تا چند روز دیگه دانلود نمیکنم.
اینم حجمی که از من دزدیده درسته از ساعت12کانکت شده اما تا ساعت1 دانلود شروع نشده بخاط نرم افزارkmپلیر که فیلم میدیدم بعد اینکه ازش خارج شدم نمیدونم چجوری خودش کانکت شده.
از دیشب بیشرفا عجب فیلتری انداختن رو وب ! هیچی جواب نمیده...
اخ که چه دورانی بود . راحت هر وقت دلت میخواست میزاشتی دانلود . هر وقت میخواستی بازی انلاین میکردی . هیچ وقت به سامانه سر نمیزدی . نگران حجمت نبودی . فقط نگران چیزای دیگه بودی . حالا اینم روش اضافه شده . شدیم مثل یه زندانی که فقط ساعات خاصی رو واسه هواخوری داره .نقل قول: