اینم سالار ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان خبری از کرک نشد
شما کامیونتون تک محوره یا جفت؟
موندم حفت محورش کنم یا با همین تک محور ادامه ش بدم
کسی تونست پول چیت بزنه با این نرم افزاره؟
من که هر کار کردم نشد.
یکی بیاد پول چیت کردنو کامل بنویسه چون فیلمش زیاد معلوم نیست
جفت محور قدرت بار بیشتری داره اما استحلاک لاستیکتون بالا میره
اما جفت که باشه برای جاده های ناهموار بسیار مناسبتره
خود من لاستیک دو محوره در عقب رو بیشتر ترجیح میدم چون احساس بزرگی به آدم دست میده
کاش میشد یکی از دو محور عقب رو قپونی زد
شما که کامیوندارید میدونید قپونی چیه که؟
من مد لایسنس کردن بنز رو هم اضافه کردم ولی نشانش تغییری نکرده.میشه لینک مدی که استفاده کردین رو قرار بدین؟نقل قول:
نه بابا من از کجا بدونم:دینقل قول:
شما که کامیوندارید میدونید قپونی چیه که؟
نه بابا من از کجا بدونم:دی[/QUOTE]
قپونی یعنی اگه کامیونی 2 محور در چرخ عقب داشت یکی از محور هارو در هنگامی که بار نداریم از چرخ جلویی به بالا تر از سطح جاده بکشونی تا در هنگام حرکت اون محور روی زمین نباشه
تو بعضی از کانتینر ها هم این کار رو میکنند برای استحلاک کمتر لاستیک ها در مواقعی که بار نداریم یا بار سبک هست
آموزش افزایش پول در بازیبا سلام خدمت دوستان
من برای افزایش پول از cheat engine استفاده کردم
روش کار به این صورت هست که بعد از نصب برنامه ، بازی رو اجرا می کنیم و مقدار پولمان را یاد داشت کرده و با زدن Alt+tab به دسکتاپ رفته برنامه را اجرا کرده از منوی بالای سمت راست open را زده و دنبال بازی در حال اجرای ets2 می گردیم و آنرا باز می کنیم .
حال مقدار پول را در قسمت سمت راست برنامه و زیر قسمت first scan وارد کرده و روی first scan کلیک می کنیم . برنامه همه اعدادی را که اندازه پول شما در بازی هستند را نشان می دهد .
اگر تعدادشان زیاد بود باید دوباره وارد بازی شده و مقدار پول را کمی تغییر دهیم ( مثلا یک تصادف کنیم و یا چراغ قرمزی رد کنیم تا پولمان کم شود! )
حالا مقدار جدید را یادداشت کرده و دوباره به برنامه cheat engine برگشته حال مقدار پول جدید را بدون زدن دکمه first scan وارد کرده (جای پول قبلی) و اینبار دکمه next scan را می زنیم . حال تعداد اعداد پیدا شده در قسمت سمت چپ کمتر می شود . می توان این روش را تا آنجا انجام داد که تنها یک عدد در سمت چپ برنامه باقی بماند که همان مقدار پول بلزی است .
اکنون روی این عدد دابل کلیک کرده تا به پایین برنامه برود . در پایین شما با دابل کلیک روی قسمت سمت راست می توانید مقدار پولتان را هرچقدر که بخواهید افزایش دهید .
اگه لازم بود بگویید تا عکس هم بگذارم
پول من الان در بازی 1000000 است . ولی لذت بازی یه جورایی کم می شه . مثله بچه پولداری که از روز اول با پول باباش بی ام و سوار میشه و کسی که با سعی و تلاش واسه خودش یه پراید می خره . به نظر من پراید سواره بیشتر لذت می بره !!!
آقا حامد بالاخره گرافیک gts450 گرفتم نمیدونی کولاکه به خدا باگرافیک خودم عوض کردم رو ultra 400% یه کیفیتی داره محشر هنقل قول:
به خاطر راهنمایهاتون تشکروقدر دانی:sq_8:
برو حال کن دیگه . 400% یعنی چی منظورت scaling هست ؟ کارتش آک بود یا کارکرده ؟ قیمتش چند بود ؟ با کی معامله کردی شخص یا فروشگاه ؟ حالا شما ما رو یه راهنمایی بکن شاید ماهم رفتیم گرفتیم . همین الان قیمت گرفتم گفت 1گیگ zotac سیصد 2 گیگش سیصدوپنجاه قلبم گرفت آخه قیمتش به دلار اگه بندازن بهت 100 دلاره .نقل قول:
کسی نتونست راهی برای صفر کردن skill ها و دوباره انتخاب کردنشون پیدا کنه ؟
میدونید سه محور کردن ماشین تاثیری روی سرعت و قدرتش میذاره یا نه؟ ارزش داره واسش خرج کنیم؟
من که اون دو محور رو خریدم دوباره با یکش عوض کردم هیچ تفاوتی بین این دو حس نکردم . به نظر من جنبه ظاهری داره .نقل قول:
قربون خودم تا لول 16 آمدم بجز لاستیک دیگه چیزی رو جیگر طلا ننداختم
سه محور کردن ماشین در چپ نکردن نقش مهمی داره ولی روی سرعت و قدرت تاثیری نداره
من دیوانه که بعد از هر level up یا رنگ عوض کردم یا گارد عوض کردم یا .......... فکر کنم یه چیزی حدود 100 هزار همینجوری بیخود خرج کردم الان لول 16 هستم فقط 70 هزار پول دارم تازه میخوام امروز که رفتم خونه باز آپگرید های جدید رو روی کامیونم نصب کنم .نقل قول:
سلام و خسته نباشید.
من بعد از نصب بازی ets2 کد اکتیو رو وارد کردم اما بعد از حول وحوش 4-5 روز کد اکتیو جدید ازم خواست منم هرچی کد بود رو زدم اما میگه کد اشتباهه لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر:sq_25:
به نظر من برای ماشینا موتور طراحی نکنید بهتره, خوب هر ماشینی یه خوبیهایی داره و یه بدیهایی و همینه که شما رو وادار میکنه که یه ماشین بهتر بخرید ولی در نهایت همه میرسن یه: اسکانیااااااا!:thumbsup:
حتما یه چیزی داشنته که لول 24 باز میشه. ماشین ما(فعلا)لول 16
یه سیو جدید درست کردم بدون وام یه ماشین خردیم اینجوری بهتره یه 50 تومن دیگه دستم بیاد یه ماشین جدید میگیرم اینو میدم راننده.
راستی این آهنگ خوش غیرت (خوش رکاب 2) هم تو جاده حال میده ها! هیشکی ندیدم تو نخت نباشه . . . داش مشتی
میگم کسی نمی دونه چرا این مودهای لایسنس شده ای که دانلود کردیم paint همن طرح هایی که میزنیم رو ماشین رو نمیگیره؟
راستی پچ 1.1.3 نصب کنم؟؟؟ مشکل اکتیو پیش نمیاد؟
کسی مود اتوبوس رو امتحان کرده؟
این عکسه مال کدوم جاده هست؟نقل قول:
من تاحالا ندیده بودم :|
دوتا سه محور برای انتخاب داریم اونا که با هم فرق نمیکنن؟نقل قول:
معلومه که روی تعادل ماشین تاثیر داره و موقع پیچیدن سر پیچهای تند خیلی سخته که چپ کنی همینطور همچنین بخاطر اینکه محور عقب هم همراه محور جلو میپیچد باعث گردش بهتر ماشین میشهنقل قول:
دوست عزیز فعلا که actros 2012 میون همه ماشینا اوله و رکرد دارهنقل قول:
شما وقتی وارد بازی میشی و یکی از اون کد هارو میدی اکتیو نمیشه ؟ اگه نمیشه تو my document غیر پوشه profile همه رو پاک کن دوباره برو تو بازی اینجوری شاید کد رو قبول کنه . اگه کد رو قبول کرد از این به بعد هر موقع کد خواست دکمه اکتیو رو نزن از بازی بیا بیرون دوباره برو تو بازی کد هم دیگه نمیخواد وارد کنی .نقل قول:
ولا یادم نیست ولی کلا جاده های کوهستانیش قشنگن. :12:
یعنی شما میگین توی دومی چون محور عقب هم میچرخه بهتره؟نقل قول:
دستکاری موتور و محدودیت سرعت بیشتر از 120 رو منم باهاش مخالفم چون بازی رو غیر طبیعی میکنه . منم لول 16 هستم کامیونم هم اسکانیا . وام خب واسه شروع کار خوبه ولی وام گرفتن بیش از حد باعث ورشکستگی میشه من یه وام 100 و یه 400 گرفته بودم امروز مجبور شدم تعدیل نیرو کنم به خاط کسری بودجه . اگه تا الان مشکل اکتیو نداشتی نریز پچو .نقل قول:
اره تاثیر دارهنقل قول:
مثل اینکه اینجا دوستان به tunning علاقه ای ندارن. می خواستم بعد از رنو اگه بچه ها خواستن بقه ماشینارو هم موتورشونو قوی کنم. :sq_11:.
:41::sq_3:
دوست عزیز میخواستم بدونم می تونی مد actros 2012 ر یه جوری گیر بیاری یا بسازینقل قول:
مثل اینکه یادتون رفته سوار کامیون هستین ها .. :sq_19: آخه تیونینگ تا چه حد 1010 اسب بخار مگه بوگاتیه :sq_14:! اصلا مگه تو بزرگراه های بازی میشه همچین قدرتی رو کنترل کرد این راهی که شما دارین میرین آخرش ختم میشه به تعمیر گاه :sq_24:نقل قول:
به ما هم بگید چجوری عکس کامیون هاتون رو اینجا گذاشتید تا ماهم اون خوشگلمو بذارمش اینجا تا حال کنید:sq_20:
هرجا خواستی عکس بگیری F10 رو بزن :sq_8:
دوستان جاده کوهستانی ها کجا هستند
دیگه حالم بد شده از بس دریا دیدم:sq_7:
اینم ماشین ما -نظر بدید
سلام میشه چندتا مُد ( کامیون جدید + برنماه ) واسه بازی بهم معرفی کنید ؟ صفحات زیاده نمیشه همه رو گشت
این هم ماشین ما:5::5:
لطفا حجم عکسها رو کم کنید، بعد بزارید... میشه چندتا مُد ( کامیون جدید + برنماه ) واسه بازی بهم معرفی کنید ؟ صفحات زیاده نمیشه همه رو گشت؟؟
:sq_3: