ارش جان دمت گرم با این که درست کردینقل قول:
منم مثل خودت کونکوری هستم
اسم این نرم افزار (gimp) که نوشتی اسم کاملش هست یا نه
Printable View
ارش جان دمت گرم با این که درست کردینقل قول:
منم مثل خودت کونکوری هستم
اسم این نرم افزار (gimp) که نوشتی اسم کاملش هست یا نه
ارش جان لینک دانلود این برنامه ای که گفتی میزارینقل قول:
:31:سلام قبلا آقا آرش توضیح داده بود:20:
شما بايد از همون راهي كه واسه تغيير ورژن گفته بودم بريد ول با يه كم تغيير يعني وقتي مد رو دانلود كردي بايد به اين آدرس بري(vehicle\truck\f12jumbo) اون نوشته ي قرمز مي تونه توي كاميون هاي مختلف اسم ديگه اي داشته باشه بعد تو اون فولدري كه رفتي دنبال فايل با پسوند dds بگردي و اونو استخراج( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) كنيد.
حالا به چند تا برنامه نياز داري:
1.برنامه DXTBMP براي باز كردن فايل مورد نظر. بعد از باز كردن اون بايد به قسمتfile رفته و رو 24bit BMP سيو از(save as) كنيد.
اینم لینک دانلود DXTBMP که براتون آپلود کردم:20:
http://www.uploadbaz.com/qbwi905z4bfb
2.فايل رو كه سيو كرديد با اين برنامه ها ويرايش كنيد:
photo shop يا gimp 2.6یا paint براي ويرايش كاميون نياز داريد.
بعد ار ويرايش دوبار ه فايل رو با DXTBMP باز كنيد واين دفه رو DDS texture سيو كنيد و بعد بريزيد تو همون جايي كه اول بود.
اميدوارم موفق بشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نقل قول:
رامین جان شما اگه از این راهی که گفتم برید احتمال زیاد به مشکل نمیخورید:20:
عجب دود خفنی چطوری اینطوری میشه؟؟؟:31:
این مد جالبی نیست هوارو آلوده میکنه بیخیالش بشین :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
ارش جان لینک دانلود این برنامه ای که گفتی میزاری
بفرما آقا امين:
کد:http://plusdownload.net/dl/gimp-2.6.10.exe
نمي گم!!!!!!!!!:21::27::31:نقل قول:
عجب دود خفنی چطوری اینطوری میشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخي كردم من اين DAF رو دانلود كردم.
اينم لينكش:
کد:http://www.mediafire.com/?km55w06jaci3uh5#1
اين قسمت رو بايد تصحيح كنم:نقل قول:
دنبال فايل با پسوند dds بگردي و اونو استخراج( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) كنيد.
توي اون فولدر چندين فايل با پسوند dds هست ولي اونيكه براي edit احتياج داريد معمولا در بيشتر مد ها با نام color.dds هستش.:11:
نقل قول:
سلام
؟؟؟؟؟:18::20:
با تشکر
این دوستمون سوال خوبی پرسید این نوشته ها رو چجوری باید اضافه کنیم من که تو فایل های مربوط به مد کامیون چیزی جز یه سری مربع های رنگی ندیدم ! یکم آموزشش رو مفصل تر بذارید (لطفا)نقل قول:
من که برنامه ها رو دانلود کردم رفتم برای ویرایش بعدش مغزم هنگ کرد:31:
آرش آموزش تصویری بزار جان من:27:
سلام اميد جاننقل قول:
كار آسونيه يه بار ديگه پست منو با دقت بخوني ميتوني انجامش بدي همونطور كه شيرين جان تونست.
يكي از بچه هاي اونور:27: اينجا يه دستورالعمل تصويري واسه تغيير شكل تريلي گذاشته كه فقط كمي با كاميون فرق داره(البته به زبان آلمانيه كه با google translate حل ميشه:27:)
شما بايد به جاي vehicle/trailer_eu/reefer/transinet.dds به مسير vehicle/truck/f12jumbo/color.dds بريد.
پ.ن:بازم مي گم او نوشته قرمز تو كاميون هاي مختلف فرق داره.
لينك:کد:http://www.megaupload.com/?d=3N11X93F
سلام
آقا بازی euro truck simulator چطوری هست؟
کسی لینک دانلود مستقیمش را داره؟
اصلا این بازی تاپیک مخصوصش هست؟
دوست عزیز تاپیک داره ولی شما این جرمن رو بازی کن واقعا خیلی بهتر از یورو هستش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263724
خیلی نامردی شیرین:31:نقل قول:
نقل قول:
این لینک دانلود بازی:
http://download.eurotrucksimulator.com/ets_1_3_setup.exe
اینم لینک کرک:
http://www.uploadbaz.com/vkvcsmun4kba
داخل فایل زیپ برای کرک بازی دو تا فایل کرک هست یا دوتا یا یکیش 100% سالم هستش:20:
:31:کار خیلی راحتی هستش منم اول فکر میکردم خیلی سخت ولی شما فایل های با پسوند dds رو باز کنی متوجه میشید چی به چی هستش:20:نقل قول:
و اين هم مراسم رونمايي از كاميون جديد بنده: DAF XF 105 6x2 Arash
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اين ميگن كاميون شيرين!!!!!!!!!!!!!!!!:27::27::27:
ديگه دل بچه ها رو آب نكن!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:
:31:من فعلا دارم روی این اکتروس مانور میدم دستم راه بیفته میترکونم:21:
اینجا عکس دخمل رو تازه اضافه کردم:8:
نه دیگه نمیشه مثل اینکه منم باید بزنم توی کار ادیت و روی همتون رو کم کنم:31:
تا دیگه اینقدر دل ما رو آب نکنید شما:27:
ارش جان لینک دانلود این تیغه رو میزارینقل قول:
سلام امين جاننقل قول:
ارش جان لینک دانلود این تیغه رو میزاری
بفرما اينم لينك دانلود ولي بايد يه سري كار هاي تخصصي بلد باشي تا تيغه توي بازيت بياد چون اين تيغه توي يه پك هستش و براي جدا كردنش بايد يه سري چيز هاي ابتدايي رو بدوني مثل چگونگي تغيير ورژن وعوض كردن جاي تريلي ها مثل اوردن يك تريلي به جاي كانتير:
کد:http://www.sendspace.com/file/0ejfsl
منم یه ادیتی کردم ولی هنوز اونطوری که باید نشده فتو شاپ نصب نارم
ولی امروز از دست آکسورم دیگه کلافه شدم موتورش جون نداشت یعنی مشخصاتش عین آکتروس کلاس سی بود تو یورو تراک خیلی کم جون راه میرفت موترو میتونست بیشتر بره ولی گیربکس خیلی محدودش کرده بود
تصمیم گرفتم گیربکس رو ادیت کنم و کردم :دی
گیربکس 12 سرعته که هنوز ضرایب دنده های آخرش تکمیل نیست باید از این ضرایب یه جوری سر در بیارم ولی ماشین جون گرفته
تورک موتور رو بالا بردم ولی یه ایرادی همیشه تو این نوع ادیت هست . دور موتور سریع بالا میره و به صورت وحشتناکی موتور سر و صدا میکنه .یه موردی توی بخش ترانسمیسون یود دیفرانسیل ریت این مقدار بین 400 تا 410 هستش هر چقدر پایینتر بیاد دیفرانسیل سنگینتر میشه و هر چقدر بالاتر بره دیفرانسیل سبکتر میشه .
من با این تنضیمات تونستم با اکسوز فسقلی خودم بدون بار تا 197 کیلومتر سرعت بگیرم و با بار 157 تا رو داشتم میزدم که به ترافیک خوردم :دی
بازم دارم کار میکنم ببینم چقدر دیگه جا داره.گیربکس رو خوب پیش رفتم
:31:ایول اینارو از کجا عوض کردی؟؟؟نقل قول:
میتونی آدرس دقیق اش رو بگی که منم اکتروس رو دسکاری کنم:31:
قدرتیش کن باهاش بار سنگین بزن:38:
یه بوژی بنداز روش باهاش 1000 تن بار بکش:38:
من دنبال 3dmax هستم باهاش ماشین رو تصادفی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس هايي از كاميون من و هم سرويسم:10::7::
1.سرويس كردن كاميون ها در گاراژ براي سفري طولاني:
2.پارك كردن كاميون ها و كمي استراحت:8: براي شروع سفر:
3.تمام شدن استراحت و شروع سفر به سمت بندر عباس:18: ببخشيد بندر هامبورگ:38::
چه جالب یعنی هر جا برید اونم دنبالتون میاد؟؟؟نقل قول:
عكس هايي از كاميون من و هم سرويسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا نه یکی هست مثل واسه شما؟؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
شیرین اون 1843 نیست
عوض کن
بکنش 2566 طبیعی تر میشه
سلام
آرش جان یا یک توضیح درباره کارایی که می کنی بده یا بی خیال شو و دل ما رو آب نکن .
با تشکر
نقل قول:
:31:سلام نه 1844 حالا دنبال یه برنامه ام بتونم فایل های pmg رو ادیت کنم ببینم میتونم این کارو بکنم:31:
سلام دوستان
من کاری نکردم فقط کامیون خودمو نوی ترافیک گذاشتم، حالا ترافیک یعنی چی؟
مثلا وقتی دارید بازی می کنید کامیون های دیگه از جلوی شما مثل ولوو و اسکانیا و .. رد می شن، من فایلی به فایل های توی مد کامیون اضافه کردم که کامیو من به جای داف کلاس a بیاد یعنی هر موقع رانندگی می کنم ماشین های زیادی از کنارم رد می شن که یکیش به طور تصادفی همون کامیون خودمه و من از فرصت استفاده می کنم و عکس می گیرم:21: و شما گیج میشید:27::46:
این بازی مدلهاش با z modeler ساخته شده برنامه کوچیکی هستش ولی کار باهاش واقعا سخته من مکس کار کردم ولی هر کاری کردم نتونستم یه آموزش درست حسابی واسه اینکی پیدا کنم نمیشه فایل pmd رو دوباره با z-modeler باز کرد شاید هم اگه کرک بشه میتونیم باز کنیم
برنامه واسه چند تا بازی دیگه هم میتونه مدل تولید کنه که خودش کانورتور درونی داره ولی به این سادگی ها نیست باید خیلی کارا رو انجام داد تا یه مدل بتونیم بسازیم . مثلا من واسه بازی wings over خودم تقربا یک سال ور رفتم تا تونستم حالا چند تا مد ساده مثل لوله سوختگیری هوایی اونم ثابت بسازم یا یکی دو تا پایلون اضافه کنم
اینطوری هم که خودم در مورد سری بازهای تراک داشتم ادیت اینها سختتر و حساستر هستش همیشه یه فایل کپی از فایلهای تحت ادیت برمیدارم بخصوص فایل بیس .
و اما از کجا ادیتها رو کردم
documents>euroor german truck>save>your save folder>game.sii
توی فولدر سیو گیمتون برید اونجا فالی که بالا نوستم رو با نوت پد باز کنید .
ctrl+f رو بزنید تا کنسول سرچ نوت پد باز بشه
عبارت engine رو سرچ کنید به اسنجا میرسید
vehicle_engine_accessory
زیر اون بخش مقدار
torque: &4450fccb
رو میبینید
زیاد باهاش ور نرید مثلا بکنیدش 10000 چون خیلی ضایع میشه
روی دو یا سه رقم آخر دستکاری کنید . این عبارت تقریبا شبیه توان موتور هستش مال من 10 واحد افزایش پیدا کرده
ولی باز با این 10 واحد واقعا دور موتور بد میرفت بالا
بعد بیاید پایین همین بخش
vehicle_transmission_accessory
این رو پیدا کنید
درست توی اولین خط
differential_ratio
میبینید . یه رقمی در حدود 404 باید باشه شما میتونید نسبت به توان موتورتون کم و زیادش بکنید مثلا برای موتورهای ضعیف از ریت بالاتر استفاده کنید مثلا بکنیدش 405 یا 406 که هنوز تست نکردم در وضعیت حمل بار چی میشه ولی برا موتورهای قویتر و حلی مشکل دور موتور بهتره این رو کم کنید روی 400 برای من خوب بود
برای قدرت بالاتر میتونید این رو کمتر بکنید
با این کارا من تونستم رکورد 200 کیلومتر در ساعت رو بزنم
در ضمن هنوز تغییرات گیربکس ماشین رو خوب انجام ندادم دنده ها تند تند پر میشن خیلی بده
گیربکس رو بذارید چند تا تست دیگه بکنم بعدا براتون شرح بدم فقط خواهشا یادم بندازید وگرنه یادم میره .
(در ضمن دارم z modeler رو دانلود میکنم تست بکنم بدم متاسفانه فقظ 2.2.1 هستش که الان 2.2.5 هم هستش
با سلامنقل قول:
الان واسه من این هست
torque: &43d7c8b5
کدوم اعداد رو باید تغییر بدم الان؟؟!
ممنون :20:
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
چطوری هم سرویسی گرفتی؟؟؟؟ :20:
موفق باشید.
سلام دوست عزيزنقل قول:
با سلام
چطوری هم سرویسی گرفتی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
اين كاميون كنار من همونطور كه گفتم هم سرويسم نيست يعني هر جا من ميرم اون نمياد بلكه به عنوان يكي از كاميون هاي بازيه كه من ميرم كنارش پارك ميكنم و عكس مي گيرم.
حالا شايد بپرسي چجوري؟
واسه ي اين كار شما بايد فايل زيپ مد خودتو باز كني و بعد از باز كردن مد بايد فولدر vehicle رو باز كني حالا بايد بياي توي دسكتاپ و يه فولدر به نام ai درست كني كه من براي راحتي كار اين كار رو براتون مي كنم:
1.اين فايل زيپ رو كه extract كردي فولدر ai رو باز كن.کد:http://up.--------.com/images/hpmgh1f5c7igv4cc9dfa.rar
2.حالا traffic_storage رو با Notepad باز كن، كه با عكس پايين مواجه ميشي كه مي توني قسمت قرمز رو با هر
كاميوني كه دلت مي خواد تغيير بدي مثلا به جاي volvo_fh16_a مي توني بنويسي mercedes_actros_a ياscania_rcab_a يا daf_xf_a يا Man_tgx_a يا renault_magnum_a يا iveco _stralis_a كه بايد همين اسم ها رو داشته باشن و اگر اسم ديگه اي بزاري بازي قبول نمي كنه.
پ.ن:اون a واسه كلاس ماشين كه مي تونه b يا c باشه.
3.حالا تو همون فولدر ai فولدر definition رو باز كن و وقتي كه باز كردي يه متني به نام volvo_fh16_a_traffic هست كه بايد اسم اين فولدر هم متناسب با قسمت قرمزي كه بالا تغيير دادي تغيير كنه.
4.بعد فولدر رو باز كن كه با عكس زير مواجه ميشي. قسمت قرمز رو ديگه بايد بدوني كه چجوري تغيير بدي ولي اما قسمت سبز رو متناسب با همون مدي يعني كاميوني كه مي خواي بياد توي ترافيك بازي بايد تغيير بدي:
يعني ميري توي vehicle/truck/definition/volvo_fh16_a.sii و اين آخري كه با بنفش نوشتم رو باز ميكني و همون قسمت هاي سبز يعني اين پاييني ها رو كه توي هر كاميون فرق ميكنه به جاي قسمت هاي سبز بزاري:
model: "/vehicle/truck/FH/truck.pmd"
lod: "/vehicle/truck/volvo_fh16/lod.pmd"
collision: "/vehicle/truck/FH/truck.pmc"
fwheel_model: "/vehicle/wheel/fhven/steelf2/wheel.pmd"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/fhven/steelr1/wheel.pmd
6.حالا اين فايل ai كارش تمام شده و بايد فايل زيپ مد خودتو باز كني و به vehicle بري و اين فايل رو بريزي همونجا.
:11:
ارش جان دمت گرم اگه میشه آموزش بدی که چه جوری مثلا جای یک کفی رو با یک کانتینر عوض کنم
آموزش ترافیک تریلر رو هم بزار
به نظره شما این آقاهه اینطوری رانندگی میکنه واسش سخت نیست یکم؟؟ :31:
-----------------------------------------------
یک جوونمردی نمیخواد به این کمک کنه؟ :41:
اگه کمپرس خودتون هم خراب بشه وایمسید نیگاش میکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم به اون خندیدم یهویی این یکی جلوم کمپرسش زد بالا
سرعتموووووووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چطوری متوقف باید بشم ؟ :21:
من این فایل ترافیک رو دان کردم تنظیماتشم درست کردم به جز volvo fh c دیگه ترافیکا عوض نمیشن
سلام آقا امين اون تيغه رو دان كردي؟نقل قول:
ارش جان دمت گرم اگه میشه آموزش بدی که چه جوری مثلا جای یک کفی رو با یک کانتینر عوض کنم
آموزش ترافیک تریلر رو هم بزار
اگه دان كردي برو توي vehicle/trailer_eu/definition و هر چيزي توي دفينيشن هست رو پاك كن و بجاش فايل زير رو ازحالت زيپ خارج كن و بزار توي دفينيشن كه هم تريلي رو داري و هم توي ترافيك هم مياد:46::
بعدش برو بندر بار بزن:27::31::46:!!!!کد:http://up.--------.com/images/gvvot9wl0deoq52x8pj5.rar
منظورت رو درست متوجه نشدم امين جان؟!نقل قول:
من این فایل ترافیک رو دان کردم تنظیماتشم درست کردم به جز volvo fh c دیگه ترافیکا عوض نمیشن
ولي بايد بدوني كه اون فايل رو بايد در هر مد جداگونه بزاري يعني واسه مد اسكانيا رو بزار تو همون مد اسكانيا يا واسه مد ولوو بزار توي مد ولوو...
این کارا رو کردم ولی فقط برای ولوو سی کلاس میادنقل قول:
نقل قول:
شرمنده ولي بازم درست نگرفتم!!!
مگه تو ميخواستي به جاي چي بياد؟
فایل اجرایی فیل....تره ،میتونید جای دیگه اپ کنید؟
داییش من هر چی خوندم آموزش رو گیج خوردم
حالا یه از منه یا از متن تو :دی ولی خیلی جالبه وقت کنم تو یه فرصت بهتر میخونم .