نقل قول:
سلام داداشای گل خسته نباشید میشه لطفا یکی کامل توضیح بده که چطوری باید عضو گروه dark brotherhood بشم؟
محتوای مخفی: روش عضو شدن در گروه dark brotherhood !
Printable View
نقل قول:
سلام داداشای گل خسته نباشید میشه لطفا یکی کامل توضیح بده که چطوری باید عضو گروه dark brotherhood بشم؟
محتوای مخفی: روش عضو شدن در گروه dark brotherhood !
آنقدر دلم میخواد این بازی رو بازی کنم
حیف که انگلیسیم خوب نیست
حال حوصله هم ندارم کلمه به کلمه با بابیلون ترجمه کنم البته اگه وقتی استارت رو میزدی زیر نویس می موند خیلی خوب می شد
راهی نداره با ایکس باکس این کارو کرد ؟ وقتی تو قسمت مپ ، اسکیل ، items ، جادو زیر نویس رو صفحه می مونه ؟
خب من که قصد دانلود بازی رو حالا حالاها نداشتم پیداش کردم(قصدو میگم:31:) ولی توی سایت دانلودها واسه ی نسخه ی بلک باکس با حجم 3.5 گیگ نوشته نه کاهش کیفیت داره نه چیزی حذفیدن و کامله کامله ... و کرک شده ی Razor1911 هم هست.
حالا اگه اینجا کسی دانلودش کرده یا اطلاع داره که درسته یا اینکه غلطه و یه جاهایی کمبود داره بگه که من دانلودش رو شروع کنم.
من در مورد دانلودش نمیدونم ولی من که بازی رو خریدم دیدم یه DVD هست :18: هزارتوماننقل قول:
خلاصه رفتیم نصب کردیم دیدم نسخه Blackbox هست.از مشکلاتش اینه که صداهاش مشکل دارن که یه Fix برای حل این مشکل دادن که من نصب کردم صداش درست شد.تنها مشکل Black box اینه.همین.
لینک Fix تو پست اول مشکلات نصب و اجرا این بازی هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=528158
درضمن من که خریدم کرکش مشکل نداشت اپدیت 1 رو هم از قبل داشت.
پس یعنی اگه بلک باکس رو دانلود کنم و آپدیت 1 رو بنصبم + فیکس بازی کامله و مشکلی نداره دیگه؟نقل قول:
اگر میخوای بدون رمز پول جمع کنی بهترین راه ساخت سلاح است . سلاح بساز تقویت کن جادوییش کن بعد به قیمت زیاد بفروش سعی کن هر جا میری ات و اشغال جمع کنی بعد محلول بسازی بعد بفروشی.نقل قول:
راه دوم رمز هست که محدودیت نداره موقعی که داری بازی میکنی دکمه ~ یا پ که گوشه هست رو بزن و بعد بنویس
player.additem 0000000f 100 به جای صد میتونی هر عدد پولی که میخوای بزاری
اپدیت ها که اختیارین و مشکل باگ ها رو حل میکنن ولی اگر نصب کنی خیلی بهتره.تازه با همین اپدیت ها هم بازی خیلی باگ داره.نقل قول:
در مورد فیکس صدا هم بگم برای همه جواب نداده منم خودم باره اول برام حل نکرد مشکل صدا رو.سیوهامو نگه داشتم و uninstall کردم بعد دوباره Fix رو اجرا کردم اینبار مشکل حل شد.تازه همینم برای بعضی ها جواب نمیده.
دیگه همین اره مشکل دیگه نداره.:10:
سلام دوستان
یکی بگه خونه ای که میخریم کحاست؟
من یه خونه تو whiterun با تمام امکاناتش خریدم ولی هیچ نشونه ای نداره و نمیدونم کجاست؟
تو شهر که میای داخل شهر سمت راست در دومنقل قول:
breez home
دوستان من الان معبد جادوگر موندم رفتم توش یه پیرمرده با 3 نفر صحبت میکرد بعد
علامت اومد اونحا همین طوری جادوی اتش زدم یسری حرف زد الان بازم اونجا تو گردی علامت هست چی کار کنم؟
سلام برین بایستین روی اون علامتنقل قول:
برو روی علامت و از جادوی. اسمشو یادم رفته همون جادویی که باهاش سپر درست میکنیو استفاده کن اون بهت با آتیش حمله میکنه و تمامنقل قول:
مرسی امید کم بکش بچه چان :)
سلام. من توی زیر زمین گیر کردم دمه اتاق Esbern خودش گفت بیا داخل حرف بزنیم اما در باز نمیشه:-( کراک رازر کپی کردم اما فایده نداشت. باید پتچ دانلود کنم؟
نقل قول:
سلام مال من هم اینجوری بود راه حل :
1- Download BSA unpacker, which can be found [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . <-t This is for Oblivion but can be used for Skyrim as well.
2- Right-Click PSAUnpacker.exe and "Run as Administrator"
3- Click "Open" and go to the location "Skyrim/Data/Skyrim - VoicesExtra.bsa". If a window appears saying "This BSA archive has an unknown version number. Attempt to open anyway?", click "Yes".
4- Click on "Extract all" and choose the Skyrim Data folder as the destination.
اگه نتونستین از اونجا دانلود کنین اینو امتحان کنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همان طور که از عکس شما معلومه حتماً جریان کرایسیس رو می دانید.نقل قول:
می خواستم بپرسم از جریان کرایسیس 3 خبر دارید یا اصلاً آیا ساخته می شود . کی و چه موقع وارد بازار می شود.
می خواستم یک توضیح مختصری درباره اون بنویسید.
من از دوستان عذرخواهی می کنم که در این تاپینک این رو مطرح کردم.
با تشکر
شاد باشید:40:
آخر تکلیف این چی شد؟:دی
دوستان چجوری میشه Powerها رو اضافه کرد؟ از من فقط Battle Cry توش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تکلیفش چیه؟Mod انلاین کردن بازی و تبدیلش به MMORPG هست دیگه:31:نقل قول:
خوب کسی تست کرده چجوریاس؟:دینقل قول:
این Mod رو شخصا تست نکردم ولی 3-4 تا دیگه Mod رو از همین سایت تست کردم همشون کار کردن.نقل قول:
اینو ولی تست نکردم والا چون اینترنتم دیال اپه.:31:
دوستان یه جا توی دارک برادر هود بهم میگه برو یه عروسی..عروس رو بکش..
میرم اونجا بدبختی همه ملت اونجان! چطوری بکشمش آخه! کل ملت سالتیود میبینن منو که!
آره منم وقتی روی بالکون بودن کشتمشنقل قول:
خب بکشیمش که همه میریزن سرمون تابلو میشیم تو شهر!
تو حافظه ملت نمونه یه وقت!
زنم اینجاست :دی
شما یه سیو کن بکش. :31: من که کار خاصی یادم نمیاد کرده باشم فکر کنم اگه یه بار از شهر خارج بشی و بعد برگردی یادشون بره :27:نقل قول:
این دارک برادر هود اعصاب نذاشته!
میخوان امپراطور و بکشن! آقا من نمیخوام همکاری کنم..نمیشه؟
میخوام بزنم همشونو بکشم نامردا :31:
اتفاقا خوبه که امپراطور رو بکشی:دی
اون مرحلش فوق العاده باحاله!
من اون رو جلوی جمعیت کشتم بعد بدو بدو در رفتم
برگشتم تو شهر سربازه جلومو گرفت پول دادم ولم کرد:دی
یعنی این همه خودمون رو چیز دادیم :31: رفتیم به امپریال پیوستیم که آخر تو یه گیلد دیگه بکشیمش؟ :41:نقل قول:
این چیزاش واقعا بی مزس...که مثلا امپراتور رو بکشی بعد جلوتو بگیرن 100 سکه بدی بگه خب برو فقط دیگه نبینمت :13:
یه چیز دیگه شم اصلا خوب کار نکردن روش..
مثلا این سرزمین به این بزرگی..ارتش امپراتور کلا 10 نفره!
وقتی میرفتیم با استورم کلارک ها بجنگیم مثلا 4 نفری !
یا مرحله آخرش کلا با ده نفر ارتش رفتیم به جنگ اونا!
اصلا حس جنگ دست نمیده به آدم!
این چیزاش اصلا کار نشده روش..تغییری نسبت به ابلیویون من حس نکردم...توی ابلیویون هم اخرش با مارتین که رفتیم آخرین دروازه رو ببندم...کلا اومده واسه 10 نفر داره سخنرانی میکنه!
بابا بیخیال!
اگه واقعا یه ارتش میساختن و به جنگ یکدیگه میرفتیم فوق العاده میشد این نشد جنگ که شد خاله بازینقل قول:
حالا نمیدونم از نبود تکنولوژی کافیه یا ضعف سیستم کاربرها (که البته تا حالا تو هیج بازی ای تعداد زیاد نیرو یه جا دیده نشده)
همچنان بعد از یک ماه بازی سراغ داستان اصلی نرفتم :دی
اینقدر مرحله و داستان فرعی داره که اصلاً حوصله داستان اصلی رو ندارم. هنوز هر زمان که بازی می کنم محل های جدید و دشمن های جدید کشف می کنم. خیلی جالبه
نقل قول:نقل قول:
یه چنتا 6 یا 7 تا بستگی به میزان تایمرش داره معجون نامرئی با خودت به اضافه کمان قوی باخودت میبری
میری بالا پشت بوم عروس سیاه بخت رو میکشی میری پایین و یه معجون بخور و در رو
یه معجون دیگه هم بخور در حالی که نامرئی هستی در خروجی شهر رو پیدا کن (فست تراول نمیتونی بکنی) بزن بیرون بعد برو دارک
آب که از آسیاب افتاد ممکنه سرباز هایی دستگیرت کنن سری 1000 تا بهشون میدی
به سلامتی این قضیه به خوبی و خوشی تموم میشه:27:
سلام
اقا ما اونجایی که تو ماموریتای اصلی جلو اون اژدها ی دوستمون الدر اسکرولو باز میکنی تا خاطراتو ببینیم تو خاطرات گیر میکنه و دیگه بیرون نمیاد چیکار کنم؟
خیلی ضد حاله بعد از 100 ساعت بازی و رفتن تمام ماموریتای فرعی حالا که اومدیم سر ماموریت اصلی این جوری شد .رمزی چیزی هست که فقط بشه این ماموریت رد بشه و ما بریم ادامه داستان
سلام دوستان 3 تا سوال:
1.میشه کاری کرد که تمام perk ها ریست بشه تا از اول خودمون مهارت ها رو آزاد کنیم؟تو نسخه pc
2.چجوری میشه تو بازی خونه خرید؟پیش کی باید رفت؟
3.در ضمن این arcane enhanter ها تو این شهرهای بازی کجاست؟همه ی شهر ها رو زیر و رو کردم ولی فقط تونستم تو اون دانشکده ی جادو گری پیدا کنم.
ممنون
۱- خیر، یا حداقل من نمیدونم!نقل قول:
۲- ۵ تا خونه تو بازی هست که میشه خرید:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Location: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Initial cost: 5000 Gold
- Initial cost: 8000 Gold
- Initial cost: 8000 Gold
- Initial cost: 12000 Gold
- Initial cost: 25000 Gold
که برای بیشترشون باید برید و با افرادی که توی کاخ هستن صحبت کنید دربارش. (خب مثلا Solitude باید یک سری ماموریت انجام بدید تا بتونید خونه بخرید.)
۳-همه شهر های مهم هست:دی مثلا تو وایتران: Dragon search فکر کنم:دی همون کاخ توی Whiterun داره یکی:دی
دوستان یه آموزش برای این بازی هستش که خوب توضیح داده باشه کلا چی به چیه ؟؟
انگلیسی بله،نقل قول:
اما فارسی خیر، چون کسی حقیقتا حوصله نداره:دی سوال هاتون رو بپرسید میشه کمک کرد:دی
سلام
با مشورت از یکی مدیران سوالمو اینجا می پرسم:
من بین skyrim و witcher2 گیر کردم.معایب و مزایای هر کدوم را معرفی می کنید؟از نظر گیم پلی،گرافیک و تعدد دیالوگها.کدوهاشون راحت تر هست برای من که زیاد rpg بازی نمی کنم
متشکر
سلام،نقل قول:
بستگی داره به سلیقه شخصی خود شما، ببینید مثلا من خودم از Withcer 2 خوشم نمیاد خیلی! ولی Skyrim رو خیلی دوست دارم! خب دیالوگ های هر دو میتونه سخت و آسون واقع بشه در موقعیت های مختلف، اما هیچکدوم دیالوگ سختی ندارن مخصوصا Skyrim که هیچگونه واژه ی عجیبی بکار نرفته! یعنی داداش کوچیک من که در ایران کلاس زبان هم نرفته و ۱۲ سالش هست هم میتونه بخونه!(البته گفتم نزارن بازی کنه:دی چون بازی Mature هست:دی)! به نظر من Witcher 2 به مراتب سخت از Skyrim هم میشه!در کل Skyrim خیلی راحت تر میشه باهاش کنار اومد! شما برید تو تاپیک witcher 2 هم و عکس های اون و تریلر هاشون با این مقایسه کنید، از روی این ها خیلی راحت میتونید متوجه بشید از کدوم یکی بیشتر خوشتون میاد!درمورد Witcher از ایشون هم سوال کنید خیلی خوبه:
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! در مورد اسکاریم هم میتونید همینجا سوال کنید!
خب چون مدیران اجازه دادن پس همینجا جواب شمارو میدم.نقل قول:
اول بگم هر کدوم از اینا تو بخشی از المان های بازی های RPG خوب کار کردن، یعنی در هر صورت کسی که RPG باز نباشه ممکنه تو هر دوی این بازی ها به مشکل بر بخوره...
دیالوگ های تاثیر گذار تو بازی: Witcher 2
دیالوگ های سنگین: Witcher 2
تعدد دیالوگ ها (به قول خودتون): Skyrim
ماموریت های فرعی ( هم از نظر کمیت هم از نظر کیفیت ) : Skyrim
داستان اصلی : Witcher 2
آزادی عمل: Skyrim
گرافیک: Witcher 2
صدا گذاری: هر دو فوق العاده!
باگ(!) : Skyrim (!)
گیم پلی(مبارزات، هوش مصنوعی، کلی): Witcher 2
باس فایت: Witcher 2
اینا چیزایی بود که من حضور ذهن داشتم، به نظرم بیشتر افراد موافق اینا باشن، البته باید بگم هرکدوم در نوع خودشون فوق العادن و اون چیزی بودن که باید میبودن. این فقط یه مقایسه سطحی ـه.
خیلی ها با سری بازی های Elder Scrolls با RPG آشنا شدن، این آخری یعنی Skyrim هم برای خیلی ها که زیاد با RPG آشنا نبودن لذت بخش بوده. از طرفی Witcher 2 هم هست، این بازی با اینکه بعضی از المان هارو کم رنگ کرده ولی به جاش تو جاهای دیگه جبران کردتشون، مثل اسکایریم.
واقعاً سخته آدم بگه کدوم بازی رو بگیر! به نظرم هر دو تارو بگیر بازی کن. سلیقست! ممکنه یکی از Witcher خوشش بیاد، یکی هم از Skyrim ! یکی هم از هر 2 تاش لذت میبره مثل خودم...
دوستان میدونستین در بالاترین نقطه throat of the world یه کلنگ enchanted وجود داره؟
فقط بدونین جاده نداره باید از رو سنگ ها بپرید هی.