یه سیو کامل از این بازی اگر کسی داره بزاره
اگر شهر رفته بود که چه بهتر وگرنه یه سیو 100 درصدی یکی بزاره .
Printable View
یه سیو کامل از این بازی اگر کسی داره بزاره
اگر شهر رفته بود که چه بهتر وگرنه یه سیو 100 درصدی یکی بزاره .
اگه گیر آوردی به ما هم بده.:21:نقل قول:
محمد جان بفرماييد ! البته فضاي پرشين گيگ هم بعضي وقتا كه شلوغ مي شه مسدود مي شه براي چند ساعت !!!! فضاي پارسا اسپيسم هم كه بن شده !
کد:http://javid.persiangig.com/000memmanager13.zip
دمت گرم جاوید جان.:10:نقل قول:
سلام جاوید من سیوه رو تبدیل کردم و انداختم تو پوشه ی memcards ولی لود نمی شه چی کار کنم؟
محمد جان وقتي سيو رو تبديل مي كني اسمش رو بايد به صورت epsxe000.mcr بذاري البته اگه از epsxe استفاده مي كني ، يه چيز ديگه هم كه ممكنه اين مشكل رو بوجود بياره اينه كه اون سيوي كه دانلود كردي ورژنش با ورژن بازيت فرق داره واسه همين لود نمي شه ....
بازم ممنون که جوابمو دادی حتما امتحان می کنم موفق و پیروز باشی.نقل قول:
:10:
راستی این love position رو چه جوری بدست بیارم یا این god map ؟
god map نميدونم ولي كد گيمشاركشو دارم
اون يكي منظورت عطر عشقه اگه خودشه بگو راهنمايت ميكنم
آفرین خودشه می دانم چه جوریه میگه بعد از ازدواج نامه ای در ساحل پیدا می کنی که باید به kai بدی اون هم بهت عطر می ده.:31:نقل قول:
بچه ها از دیروز نشستم بازی کردن اون هم با مبدل سیوها که اجرا نشدن ولی براتون چند تا سپرایز دارم فقط 2 روزه بازی می کنم!!!
تا به حال با این صحنه رو به رو شدید الان براتون توضیح می دم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صحنه ی 2 روز بعد از ازدواج با popuri است که صبح شما رو به بیرون خانه می آورد و می گه که این پرنده رو باید بپرونیم (انگار دارند کفتر بازی می کنند) بعد پرنده شروع به پرواز می کنه و با 1 پرنده ی دیگه دور شما پرواز می کنه.
به نظر شما این عکس مال کجای بازی است اگه نمی دانید تا بگم؟
در ضمن من از قبل گفتم بحثهای جدید و عکسهای جدید از بازی رو براتو می گذارم تازه من هر چی تو اینترنت سرچ کردم فایده ای نداشت تا اینکه مجبور شدم دوباره بازیش کنم
و در آخر همه می دانید که آقا ایمان سرشون شلوغه تا اینکه من دارم بازی می کنم تا شهر یا همان king city رو به همه شما دوستان عزیز نشان دهم و همینطور ثابت کنم.
افرین بابا چه پیشرفتی داری!متاثر می شویم.
جون من این عکس دومی کجاست؟
خونه ی کیه؟؟؟؟؟؟
عکس از خانه ی Ann هست !
دوستان من 1 ÷یش نهاد دارم ! با این وضع به جایی نمی رسیم . باید هر چی می دونیم همه بگیم تا شاید بتونیم بریم شهر
چیزایی که ما نیاز داریم ایناس !
1 - شرایط دیدن دمو ها !
2 - شرایط گرفتن ماهی های افسانه ای
3 - شرایط گرفتن چوب های ماهیگیری
4 - چه گونه حوضچه ی ماهی ها رو بزرگ کنیم
5 - چه گونه برگه ی فرشته ها رو بگیریم
6 - چه گونه الهه ها رو ببینیم
7 - چه گونه عطر را بگیریم
8 - چه گونه برنج بگیریم
9 -چه گونه میوه های قدرتی را بگیریم
اگه چیز دیگه ای کسی به نظرش رسید بگه !
عزيزان من امروز پيداش كردم ميدونم ديره ولي بعد از مدتها من امروز اين بازي رو براي pc پيدا كردم حالا چيت و رمز بازي اگه ميدونين تو اين تاپيك كه نه هرجايي سراغي ازش دارين شديد دنبالشم خدايي شروع كنم من راهشو تا حدودي بلدم انشالله همه ميريم شهر:31:
فقط كمكم كنين اين چيتشو پيدا كنم فرقي هم در روند بازي نداره نميدونم ميگن كه چيت بزني نميره شهر نيست
ممنون از همه منتظرم
اوای رو که قرمز کردم من دارم انجامش می دم درست شد عکس به نمایش دوستان می گذارم.نقل قول:
دومی من دارم توت فرنگی سبز قدرتی رو می گیرم عزیز.:40:
بقیه گزینه هاتم در حال اجراست موفق باشید این هم یک عکس دیگه فقط موندم داخل این کمده چیه؟
بچه ها نظر یادتون نره؟
آفرین محمد جان خوب داری پیشرفت می کنی ها!!!
بعد از ازدواج با popuri رو منم دیده بودم.
راستی این رو هم بگم مادر بزرگ شهردار هم پیشم اومده بود و ازم کاموا درخواست کرده بود.بعدها فهمیدم برای لباس دوختن بوده!
فکر کنم باستی از گوسفندها انواع قلبها رو داشته باشی از 1 تا 10 و یکی طلایی.در روز تابستان اگه اشتباه نکنم ازت درخواست می کنه و اونم در سال دوم.
اینم یک هدیه از طرف من:هروست مون کلاسیک مخصوص کامپیوتر و بسیار جالب:(نکته:حتمآ در این سایت برای دریافت ثبت نام بایستی انجام بگیره)
کد:http://www.classic-pc-games.com/pc/strategy/harvest_moon.html
خیلی ممنون sanr جان در ضمن من این رو برای دیدن بچه ها گذاشتم خودم از karen خوشم میاد.:11:نقل قول:
تازه هر خبر جدیدی که به طورم خورد براتون می گذارم چه عکس باشه چه داستان چه چیزای مخفی.
من روز 13 تابستونم سال اول 2 تا میوه ی قدرتی دارم و با Elli ازدواج کردم 10مرغ و یک مرغ طلا دارم 4گاو ویک گاو طلایی و 5 گوسفند و یک گوسفند طلایی و خونه هم 100% کلا 58% فقط با یک غذا.هنوزم بچه دار نشدم
5 تا توت فرنگی دیگه هم بلدم بگیرم.
یه مشکل دارم اونم اینه شنبه ها وقتی می خوام زنگ بزنم tv shopping فقط می گه we have a phone
نمی دونم باید چی کار کنم؟؟؟؟
بچه ها شما چند تا دمو دیدین؟من تاالان همه رو دیدم شما دموی توی مهمونخونه را سر kai دیدین؟
یا دعوای kai با popuri؟شما برای Ellen غذا بردین از طرف شهر دار؟
بعد از چه مدتی بچه دار می شیم؟
تولد صاحب مهمون خونه کیه؟(doug)
کی اسبمون زین دار می شه؟
جایزه ی مسابقه پرتاب گوجه فرنگی چیه؟ به من هیچی ندادن.
چه جوری تو مسابقه ی موسیقی برنده شوم؟
با سلام.
1-شما باید همون روز برین به رستوران اونجا یه تلفن رو میبینین زنگ میزنین وسفارش میدین که براتون بیارن و 3 روز بعد همونی که جنسا رو ازتون میخره میاره درخونتون.
2-فکر کنم بعد از یک سال بچه دار میشه.
3-تولد doug روز 10 زمستان ست.
4-شما باید تقریبا هر روز اسبتون رو بروس بکشید و روزای بارونی و برفی اسبتون رو ببرین تو استبل تا قلبش بالای 8 تا بشه.و بعد از یک سال اون پیرمرده میاد که اسبتون رو ببره ولی اسب نمیاد چون از شما خوشش اومده و اونجا اسبتون زین دار میشه و شما میتونین سوارش بشین.
5-مسابقه گوجه پرت کنی جایزه نداره.
6-اصلا چیزی به اسم مسابقه موسیقی فکر نکنم وجود داشته باشه.فقط میدونم که تو یکی از روزای پاییز و ساعت 6 بعد از ظهر باید برین تو کلیسا و با همونی که همش تو کلیسا هست صحبت کنین بعدش دیگه باید منتظر یه دمو باشین.
با تشکر
فکر کنم فقط در صورتی که شهر بره موسیقی بایستی مسابقه بده.نقل قول:
6-اصلا چیزی به اسم مسابقه موسیقی فکر نکنم وجود داشته باشه.فقط میدونم که تو یکی از روزای پاییز و ساعت 6 بعد از ظهر باید برین تو کلیسا و با همونی که همش تو کلیسا هست صحبت کنین بعدش دیگه باید منتظر یه دمو باشین.
و این فقط مراسم شکر گزاری هست.
شما ها تا حالا بغل گرمابه تخم مرغ دودي درست كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اساتيد من ترينر باز ي رو براي pc خواسته بودم كه شرمنده كرده بودين كسي نداد:31:
بازم اگه هست لطف كنين ممنون ميشم:10:
محبت دارين ممنون همه
ترینر در اصل نبایستی باشه!
چون این بازی مخصوص پلی استیشن هست.
شاید از دوستان یکی باشه بیشتر راهنماییتون کنه.
1=تو باید تمامی صحبتهای شبکهtv shopping رو تا آخر گوش کنی.نقل قول:
2=2فصل سال اول تمام شد یعنی بهار و تابستان در روز اول پاییز سگ شما بزرگ شده و وقتی از خانه بیرون می یای won برای شما توپ سگ می یاره که باید 100G ازش بخری.
3= تولد DOUG یا همان صاحب مهمان خانه 11 زمستانه.
4=وقتی که اسبت بزرگ شد می توانی در مزرعه ای خود 11 تا خانه ی 3 در 4 بذر بکار وقتی خوب رشد کرد barley می یاد و اسب رو ازت می گیره و بعد با زین برات می یاره.
5=این مسابقه جایزه ای در بر نداره وقتی ساعت 10 صبح به محل مورد نظر رسیدی از 3 تا تیم یکیش رو انتخاب می کنی و بعد باید این 3 تا تیم را شکست بدی تا برنده بشی برای پرتاب گوجه باید ضربه در بزنی و برای دفاع از خود باید مثلث بزنی.
6=برای شرکت در مسابقه موسیقی به طور عادی خوب خودش پیش فرض یه چیزی نشان می ده ولی اگه می خواهید واقعا در این مسابقه شرکت کنید و اول بشید باید 25 تا کیسه ی چای رو از کوتوله ها گرفته و به الهه ی زندگی بدید (همان الهه ی پشت آبشار) تا بهتون فلوت سحر آمیر رو بده.
سوالی چیزی دیگه بود در خدمتیم.:11:
:18:توی گرمابه تخم مرغ آبپز درست کرده بودیم!نقل قول:
مرسی از همه ی کسانی که جواب دادن.کاری خبی راهنمایی خواستین درخدمتیم.
فعلا خداحافظ.
داشتم این اتاق مهمونخونه رو باز می کردم همون که نمی زاره برم تو
مجبور شدم 22 تاعسل و هفت بسته ارد و 2ماهی بهش بدم!
حالا می خوام خونه ی manna و popuri باز کنم باید با کی صمیمی بشم؟
سعی می کنم یه عکس از مزرعه ام بگیرم براتون بزارم.
نقل قول:
آره تخم مرغ آبپز نه اين كه كنار گرمابه درست ميكني با اوني كه تو خونه درست ميكني خيلي فرق داره اين رنگش كامل قهوه اي هستش كسي درست كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خيلي وقته بازي نكردم و نميتونم عكس بزارم اگه يه نفر سيو آپلود كنه بده به من سريع اينو بهتون نشون ميدم:46:
من اوايل تو پلي استيشن يك بازي ميكردم خيلي هم جلو رفته بودم ولي مموري كارتم سوخت خيلي گشتم تا تو پي سي پيداش كردمنقل قول:
الان كه ميخوام از اول اونهمه بازي و دوباره بكنم ميبينم خيلي سخته برا همون ترينر خواستم
من اون وقتا همه كارشو كرده بودم فقط دوسه تاش مونده بود تا به شهر برسم كه متاسفانه
اگه كمكم كنن دوستان ممنون ميشم
میرید کنار همون استخر آب گرم کنار آبشار و تخم مرغ رو درون آب گرم میاندازید و همون لحظه یک تخم مرغ قهوه ای و آبپز در دستانتان میبینیدنقل قول:
یه سوال ، آخر سر کسی نتونست بره به شهر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از گیم شارک میتونی استفاده کنی ولی به شهر نمیری.نقل قول:
من اوايل تو پلي استيشن يك بازي ميكردم خيلي هم جلو رفته بودم ولي مموري كارتم سوخت خيلي گشتم تا تو پي سي پيداش كردم
الان كه ميخوام از اول اونهمه بازي و دوباره بكنم ميبينم خيلي سخته برا همون ترينر خواستم
من اون وقتا همه كارشو كرده بودم فقط دوسه تاش مونده بود تا به شهر برسم كه متاسفانه
اگه كمكم كنن دوستان ممنون ميشم
بهتره طبق روال خودش بازی رو انجام بدی تا موفق بشی.
عزيز من براي Pc ميخواستم چون الان دارم رو pc بازي ميكنم اگه اينطوريه كه ميگيننقل قول:
لا اقل يه سيوشو برام بزارين كه يه مقدارشو كامل رفته ولطفا بگين اين سيواشو كجا كپي كنم
ممنون ازهمه خواهشا سيوي كه كامل رفته شده رو برام بزارين عزيزان همه بازي خور هستن مطمئنم منظورمو
ميفهمن:11:
باورتون ميشه من همه ي اينا رو گرفته بودم يه دوتا ماهي مونده بود يه الهه مونده بود كه بعد يه طوفان ميادنقل قول:
يه برنج بعد اينكه مموريم سوخت سه روز عذاي عمومي داشتم
حال گيري اساسي
با RICK باید صمیمی بشی ؟نقل قول:
من امروز با عزیزم یعنی Karen ازدواج کردم می خوام براتو عکساشو بذارم اگه دوستان مایل باشند.
نقل قول:این هم برای شما دوستان.نقل قول:
دارم می رم اگه خدا بخواد تو همین تابستان به همتون نشان می دم.نقل قول: