خب پس یه کاری کننقل قول:
آرک بخر
چون آرک اس هم گرونتره و نمی ارزه نسبت به گرونیش + آرک اس احتمال داره افت قیمت کنه
ولی آرک احتمالش کمتره
Printable View
خب پس یه کاری کننقل قول:
آرک بخر
چون آرک اس هم گرونتره و نمی ارزه نسبت به گرونیش + آرک اس احتمال داره افت قیمت کنه
ولی آرک احتمالش کمتره
جدا؟ارک اس احتمال افت قیمت داره؟به نظرم تا هفته دیگه صبر کنم..بادا باد اگه کلا حسش بود و تونستم بدون دردسر ارک اس بخرم که میخرم..اگه نه همون ارک رو اصفهان میخرم...اخه اینجا ارک رو میداد 580 ...والااا..سایتها ارزونتر میدادن اینطوری..
به نظرت ارک اس افت بخواد پیدا کنه تا کی اینطوری میشه؟به صبر کردنش می ارزه؟
والا ما که سالار آرک اس رو خریدیم افت قیمت فدای دوربینش :31:نقل قول:
درگیر 20 30 تومن نباش آرک اس پایین تر نمیاد !
از لحاظ کاراایی هم دوستان شنیدن ولی من الان دستمه درام بهت میگم اصلاً کم نمیاره! الان نزدیک 150 تا 200 تا app game wall نصب کردم مثل باقلوا داره کار میکنه . 320 مگ فضا هم کاملاً مناسب بوده ! البته با app 2 sd
از طرفی دوست عزیز من یک گوشی باید چنیدن مورد با هم داشته باشه
1- ظاهر 2- سخت افزار مناسب3 - کارای 4- انعطاف پذیری با جوامع و کا بری های مختلف5 6 و ....
سونی ار معدود کمپانی های که تو اکثر گوشی هاش اینو شما میبینی. شاید سخت افزار ماکسیم نزنه به قیمت کپی کردن یا سرقت علمی از کمپانی های معروف اما همونیم که میزنه بدون 100% علمی پشتش بوده .
آرک اس افتشو کرده ، از 510 پایین تر نمیاد...
ویرایش شد .
نه منظور من این نیست که تا یه هفته افت میکنهنقل قول:
مثلا ممکنه تا عید آرک بشه 450 که 20 تومن افت کنه
ولی ارک اس بشه 470 که حداقل 60 تومن افت میشه
البته هیچ تظمینی نیست
بلکه این فقط حدث منه
شما نیاز نیست بیشتر صبر کنید
و الان بخرید بهتره
چی شنیدم ؟ اونجا آرک را 580 میدند ؟ :18:
پس ارک اس هم بایستی 650 باشه
با این حساب مجبوری از جای دیگه بخری
بهتر انلاین بخری
چون هزینه خریدش کمتر از رفتم به شهرهای دیگر هست
سایتها هم مثل خیلی فروشگاه ها خریدشون قبلیه و گرون میدند
اینجا 508 قیمت زده
ادیت اینکه ظاهرا این فروشگاه از نظر پی سی ورد فیلــتر شدهکد:http://www.d-i-g-i-k-a-l-a.com/default.aspx?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-XPERIA-Arc
برو دیجی کالا و بخش سونی اریکسون
و یا در لینک بالا - ها را بردار
که سایت دیجی کالا هست و اعتبارش هم خوبه
سایتهای دیگر ممکنه باشه کمتر قیمت بدند ولی اعتبارشون کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که در اینجا آرک اس را زده 540
و آرک را زده 490
سلام.نقل قول:
میدونم داداش.گفتم که یه یادی از قدیما کرده باشیم .مبارکت باشه.
خیلی مخلصیم.:10::11::11:
نقل قول:
ضمن تشکر از شما.
یکی از دوستان این گوشی رو خریده (اصلا قابل مقایسه با ایکس 10 نیست، بار اولمه که با این گوشی دارم ور میرم) و سپرده به من که آپدیت و برنامه و اینکاراش رو براش انجام بدم. خودم دیفای دارم و بار ها رام (سیانوژن و فرویو) روش فلش زدم با sbf و zip. ولی منظور از این flashtool رو متوجه نمیشم. ممکنه یخ راهنمایی کنین یا حداقل بگین دنبال چی باید بگردم توی فروم؟ ممنون میشم
خب اره خیلی سرتر از اکس10 هستنقل قول:
گوشی قبلیم هم بود
شما برای فلش تولز برو اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها رسما 16 گیگ مموری من پر شده
و موندم چیکار کنم
برای نصب بازیها فضا کم میارم معمولا
32 گیگ هم قیمت فضایی داره نمیصرفه خریدش
رفقا جدا آرک اس دیگه مشکل ترک برای رنگ مشکیش وجود نداره.نقل قول:
کسی تجربه کرده؟
من که گرفتم 10 15 بار انلاک دستی کردم چیزی پیش نیومد ! فکر نکنم داشته باشه .نقل قول:
رفیق 510 قیمت کجاست؟نقل قول:
اگه مال علاالدینه آدرس مغازشو به ایمیلم بفرس
قربون مرامت
داداش به آنلاک ربطی نداره ، اصلا و ابدا...
ضمنا شما یه هفته نمیشه خریدی گوشی رو ، از کجا میدونی نمیشه :دی
ولی فکر میکنم سونی مشکل آرک رو رفع کرده باشه توی آرک اس ، یه مشکل رو فکر نکنم تکرار کنه...
در رابطه با قیمت هم من طبقه 5 یه جا قیمت کردم 510 بود ، ولی اصلا نشونی و ... ندارم ، خودم هم تهران نیستم اصلا :دی
آخه تا جایی که من خوندم اون مشکل ترک زود پیدا میشد ! من نمیدونم چه ربطی داره پاور به ترک! چون اصلاً موقع فشار دادنش دست به بدنه نمیخوره ! خدا کنه مشکل نداشته باشه :31:نقل قول:
MY PHONE EXPELORE
یک برنامه بسیار مفید برای بک آپ ، تنظیم کانتکت ، بک آپ اس ام اس ، و .....
که از طریق WIFI + BLUE TOOTH + USB کار میکنه و یک کلاینت روی گوشی نصب میکنه . گوشی های اندرویدی علل خصوص سونی اریکسون به خوبی کار میکنه .
اینجا براتون آپ کردم :
دوستان استفاده کنن آگه نیاز بود آموزشش کار کردن باهاشو میزارم .کد:http://www.4shared.com/file/wj-9FU8A/MyPhoneExplorer_Setup_182.html
میشه دوتا نرم افزار بنچ مارک و اورکلاک کردن cpu برای آرک معرفی کنید
فقط گوشیم روت نیست
یه سوال اگه گوشیم رو روت کنم
بعداً میتونم به راحتی با آپدیت سرویس گوشیم رو آپدیت کنم یا با فلش تولز آپدیت کنم
راحت ترین روش روت کردن آرک برای 2.3.4 رو بهم معرفی کنید
مرسی از شما اساتید
دوستان رم گوشی مگه نباید 512 باشه من حدود 330 میبینم بقیش کجاست؟
دوستان قیمت فول پک این گوشی حدودا چقدره؟
برای من هم همینجوریه بعد هر بار که برنامه ها رو کیل میکنم دوباره بعد از چند دقیقه باز میشن علتش چیه؟نقل قول:
برای همه همینطور.یک مقدار نسبتا زیادی از رام رو برنامه های سیستمی اشغال میکنه.
نه دوست عزیز user ram 320 mg . البته من پی گیر اینم یک راهی پیدا کنم این داستان تعییر بدم ولی فعلاً 320 . البته اگه این برنامه های مزاحم الکی ران نشن فضای کاملاًً مناسبیه .نقل قول:
علت اینه که در سیستم اندروید اصل بر آپدیت بودنه و اگر ران نشن نمیتونن آپدیت بشن البته بغیر از FB که بخاطر سیاست سونی در مورد راحت تر کردن کاربر ها برای دسترسی به فیس بوک کلاً تو همه قسمتا یک بخشی رو ربط داده به FB . آخ که تو کف اینم پاکش کنم یک نفسی بکشممممممممنقل قول:
میگم این ارک یه نرم افزار داشتا پرا کس ای فیس بوق بود که داشتن اون دوران پورتش میکردن برا ایکس ده..بدون هیلتر وصل نمیشه؟
با تیتانیوم بک اپ راحت میتونی فیس بوقها و ... رو غیر فعال کنید..پلیر گوشی هم من یادمه روی x10 خیلی رم رو میگرفت جالب هم نبود..پلیر گوگل رو دریابید..سبک و کاربردیه...
یعنی منظورت اینه که سیستم عامل اندروید 200 مگ رم میخاد؟:18:نقل قول:
نه به این حد ولی یه تسک کیلر من استفاده میکنم به نام super task killer که وقتی همه برنامه ها رو انتخاب میکنم برای کیل کردن ،هر سری در حدود 100 مگ رام خالی میکنه حتی بیشتر.بیشترشونم برنامه های سیستمی هستن.نقل قول:
یعنی منظورت اینه که سیستم عامل اندروید 200 مگ رم میخاد؟
آیا باریکی این گوشی کار با اون رو سخت نمیکنه؟ مثلا تو دست گرفتن ؟
با توجه به جنس و ضخامت..گذاشتنش در جیب و فشار بر اون تاچش رو خراب نمیکنه؟
می خوام این گوشی لگن رو یدم بره ( X10 )یه گوشی دیگه بگیرم اما موندم که چکار کنم حالا نظر شوما و برو بچ چیه ؟؟
گوشیهایی که در نظر دارم اینها هستن :
1 - ارک اس
2 - سنسیشن
3 - سنسیشن XE
4 - گالکسی اس 2
5 - ایفون 4
حالا شوما میگید چکار کنم دادا ؟؟؟؟
البته می دونم که جای این سوال اینجا نبود اما میخواستم که زود جواب بگیرم :31:
می خوام این گوشی لگن رو یدم بره ( X10 )یه گوشی دیگه بگیرم اما موندم که چکار کنم حالا نظر شوما و برو بچ چیه ؟؟
گوشیهایی که در نظر دارم اینها هستن :
1 - ارک اس
2 - سنسیشن
3 - سنسیشن XE
4 - گالکسی اس 2
5 - ایفون 4
حالا شوما میگید چکار کنم دادا ؟؟؟؟
البته می دونم که جای این سوال اینجا نبود اما میخواستم که زود جواب بگیرم :31:
اتفاقا خوش دست هم هستش موردی ندارهنقل قول:
ولی تو جیب مطمئنا مشکل خواهد داشت
چون گوشی بزرگی هست
البته باید از بقیه بپرسی
چون من هیچوقت گوشی جیبم نمیذارم
ایفون که بحثش جداستنقل قول:
و به نظر من اصلا ارزش خرید نداره
میمونه بقیه آندروئیدها
آرک اس تک هسته ای هست
بقیه که نام بردی دو هسته ای
پس قدر اونها بیشتره
ولی اونا گرونتر هستند
اگه قدرت گوشیو بخواهیم حساب کنیم سنسیشن و گالاکسی اس 2 بهتره
اگه اقتصادی فکر کنیم آرک اس بهتره
یه مقدار هم از انتظار خودتون از گوشی بگین تا معلوم بشه کدومش بهدردت میخوره
بودجتون هم بگین
بستگی به سایز دست شما داره . اما در کل گوشی سفت و محکمی من تو جیبم گذاشتم برای نشست برخاست زیاد راحت نیست اما برای قدم زدن و دویدن مناسب . به هر حال در مورد کل گوشی های تاچ توصیه میشه تو جیب و کنار اشیای دیگه گذاشته نشه . اما در مورد آرک یاآرک اس یک پوشش پلاستیکی مقاوم و خوب هست برای این گوشی که بهش میگن soft jacket با 6000 7000 تومن میشه خرید و خیلی خیلی چیزه خوب و مفیدیه .نقل قول:
آرک اس با قدرت cpu که داره دیگه تفاوت زیادی با 2 هسته ای های فعلی نداره من اینو تست کردم .نقل قول:
اما بازم اونا اسمشون 2 هسته ای !در کل iphone 4 با قیمتی الکی زیادی که در ایران داره بیشتر جنبه کلاس گذاشتن داره با اینکه ضعف های کمی هم نداره .:13:
اما در بین گوشی های که گفتی از لحاظ کیفیت و جواب پس دادن بیشتر روی SIi اگر 2 هسته ای مد نظرت اگر نه بودن شک arc s چون این 2 تا گوشی جواب خودشون رو دادن و بی عیبن . من باز SII رو 100% تایید نمیتونم بکنم چون باهاش زیاد کار نکردم . اما آرک اس خودم دارم و سنسیشن دوستم داشت که سر 2 هفته فروخت .:20:
خوب اول تاچ خوبی داشته باشه یعنی از X10 بهتر باشه
2 - دوربین خوبی داشته باشه چه از نظز عکس و چه از نظر فیلم برداری
3 - توی نرم افزار و بازی هم کم نیاره از هر نظر
4 - باطری خوبی داشته باشه
5 - 700 تا 750 قیمت ( البته گه بخوام ایفون رو بیخیلش بشم چون از سام هم خوشم نمی اد .
6 - روت و رام و این چیزا هم که جای خودش رو داره
مثلا الان من با رام X10 مشکل دارم چون کم میاره .
حالا چی ؟؟؟
نظرم اول ایفون هست اما مشکلی که باهاش دارم اینه که مثل اندروید دستت باز نیست منظورم روت و رام و برنامه و این چیز هاست
اما سنسیشن هم انتخاب دوم خودم هست ولی با دوربینش مشکل دارم چون فکر میکنم که وقتب دکمه برای عکس گرفتن نداره یه خورده مشکل باشه ( عکسش خوب در نیاد به علت تکون خوردن دست
خوب بازم به نظرت سنسیشن بازم سر با این ضعفی که داره ؟؟؟؟
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
نقل قول:
یعنی ارک اس از سنسیشن XE هم بهتره ؟؟؟:18:
1ارک اس تاچش بی نظیرهنقل قول:
2- دوربین که دیگه خودت میدونی سونی دوربین بد نمیزنه ! سمپل هارو که قبلاً دیدی . Sii دوربین خوبی داره اما نه به خوبی آرک
3 - توی نرم افزار و بازی و 3d اصلاً کم نمیاره ( خودم باورم نمیشد )
4- باتریش به راحتی 2 روزو جواب میده ( موزیک + فیلم + اس ام اس + gps + call + gameing ) . و SII رو شنیدم باتری خوبی داره
5- آرک اس 510
6- روت رام هم که کامله
7- Sii رم بیشتری داره
8- کیفیت ساخت آرک اس واقعاً درجع یک و عالیه . Sii رو خودت از نزدیک ببینی بهتره من چیزی نمیگم .
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
من سنسیشن عادی رو گفتم . نیگم هم بهتره یا بدتره اما دوست من فروخت چون کمی اذیت میکرد مخصوصاً در باتری و تاچ . XE ندیدم که نظر بدم .نقل قول:
با سلام
دوست من arc گرفته. آورده براش دست کاری کنم و برنامه بزنم و ...
ولی من هر چه میگردم فایل منیجر نداره !!!!!!! برنامه ها رو ریختم روی مموریش ولی چیزی نیاورده که بخوام نصب کنم. خودم دیفای دارم و تا حالا همچین چیزی ندیده بودم..
وای فای هم وقتی داره سرچ میکنه دایم خاموش روشن میشه و وای فای رو پیدا نمیکنه (ایراد از فرستنده نیست چون با دیفای همون لحظه متصل بودم) خلاصه که کمک کنین یه دستی به این بزنیم حرکت کنه :10:
از اینجا هم کمک گرفتم یعنی طبق این پیش رفتم ولی به جایی نریسدم :13:
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=141774
تاچ همگی خوبه این از ایننقل قول:
در مورد دوربین که شکی نیست آرک بهترین دوربین را داره
فوکوس حین فیلمبرداری تشخیص چهره در فیلمبرداری و رکورد صدای استریو
و منوی دوربین بسیار مناسب
فلش خوب و صدای خوب
عکسه های سه بعدی و ....
و نرم افزار که عمرا کم بیاره
ولی بازی مطمئنا دو هسته ای ها که رمشون نیز بیشتره قویتر خواهند بود
اگه از سامی خوشت نمیاد پس میتونی سنسیشن را بخری
xe خیلی قویه نمیدونم کی میاد
xl فرق خاصی با بقیه گوشیها نداره
روت و ... هم بین همه گوشیها یکیه(چون اینا همگی اندروئید هستند)
شما باید یه جوری یه فایل منیجر نصب کنینقل قول:
یا از طریق بلوتوث بفرست بهش
و یا برو نت و از اونجا سرچ کرده و پیدا کن
اول یه مارکت مجازی نصب کردم ( از اینترنت ایرانسل استفاده کردم و 1MobileMarket رو دانلود و نصب کردم ) دیگه از اونجا چیزایی که لازم بود رو گرفتم از جمله فایل منیجر (آخه با بلوتوث یا کابل نتونسته بودم کاری بکنم) و این مشکل حل شد. با این حال مشکل وای فای هنوز پا بر جاست:13:نقل قول:
وای فای ما هیچوقت قطع نمیشهنقل قول:
مشکل شما کمی عجیبه
با یه وای فای دیگه تست کن
و یا وای فای خودتو پاک کن و از اول اد کن