سلا بر دوستان
من شهید باهنر کرمان افتادم (نیرو انتظامی ) با مدرک دیپلم
تک پسر هستم
بعده امورزشی میوفتم شهره خودم ؟
با میرم مرز بانی
ممنون
Printable View
سلا بر دوستان
من شهید باهنر کرمان افتادم (نیرو انتظامی ) با مدرک دیپلم
تک پسر هستم
بعده امورزشی میوفتم شهره خودم ؟
با میرم مرز بانی
ممنون
با سلام
دوستان کسی در مورد تقسیم نیرو تجربه ای داره؟؟؟
من تهران لیسانس مازاد هستم
نمیشه در موقع تقسیم نیرو با فرمانده صحبت کنم که تهران بیوفتم؟؟؟
خیلی ستم هست که شهرستان بیوفتم
اگه کسی در این زمینه تجریه نکته ای میدونه بگه
خیلی ممنون میشم
سلامنقل قول:
کلا عزیز زمانی که میری آموزشی در اون 2 ماه کل زندگی که بیرون داشتی فراموش کن !
من خودم به شخصه زمانی که برای اولین بعد از دو هفته اومدم خونه آدم توی خیابون میدیدم و ماشین و .... یک حسی داشتم !!!
سیگار ؟ بی خیال جون من فکرش هم به سرت خطور نده میتونی یواشکی مخفی کاری یا حتی با دژبان دوست باشی بیاری حتی گوشی حتی و ناس و هزار تا کوفت و مرگ دیگه ولی از من بشنو عزیز ارزش این کار ها رو نداره وگرنه بچه ها بودن که سیگار هم میاوردن و یکی دو نفر هم گوشی ولی اینایی که گوشی داشتن یکی تبعید به زاهدان شد یکی هم اضافه خدمت چون گوشیش دوربین نداشت
من چی زمان آموزشی چی الان فقط به فکر اینم که خدمتم رو بکنم و الکی به دست کسی بهانه ندم
وگرنه گوشی و سیگار و .... از دادگاه نظام و دادسرا و حفاظت داره تا تبعید و تعهد گرفتن و اضافه خدمت و بازداشت و .......
توی آموزشی شما هر وقت خالی که به دستت میاد شک نکن صرف استراحت میشه !
میری روی تختت فقط دراز میکشی من کتاب هایی که برده بودم همه رو برگردوندم خونه !
ولی زمانی که میری یگان خدمتی خوب اونجا کمی اوضاع متفاوت تر هست از این نظر.
نقل قول:بسته به اینکه بچه تهران باشید یا نه شرایط یه کم فرق داره .نقل قول:
روز اول که اعزام میشین ، میبرنتون توی یکی از سلف ها . برگ سبز و سفیدتون رو میگیرن و یکی دوتا فرم بهتون میدن که پر کنید . قبلش دژبان میاد ازتون میپرسه موبایل دارین یا نه و اگه بیارین فلان و فلان .
بعد که فرم ها رو پر کردید ، توی یگان های مختلف چینش میشید . مرآ 01 دوتا هنگ داره . ( هنگ 1 با 5 مشخص میشه و هنگ 2 با 7 ) . هنگ 1 خیلی بهتره و کمتر سخت میگیرن .
اگه از شهرستان برید ، معمولا 5 تا 5 تا توی یگان ها چینش میشید . بعد یه سرباز شما رو میبره به یگانتون .
اونجا بهتون لباس و پوتین و کلاه و کمربند و جوراب میدن ( بقیه استحقاقی ها رو بعد میدن ) . یه سری آرم و علائم هم میدن .
شما باید آرم و علائم و دوتا نوار قرمز و نارنجی رو روی لباستون بدوزید ( بهتون یاد میدن چطوری )
بعد ازتون میپرسن میخواین برین خونه یا میخواین توی پادگان بمونید . اگه نخواین بمونید یه مرخصی دو سه روزه بهتون میدن .
لباستون رو یه کم بزرگتر بگیرید . حتما همونجا بپوشید تا ببینید اندازه هست یا نه .
پوتین رو از شماره 43 کوچیکتر نگیرید . چون پوتین هایی که میدن خوب نیست و شما باید یه جفت پوتین خوب بگیرید . پوتین های کوچیکتر از شماره 43 رو نظامی فروش ها بر نمیدارن .
توی یگان که هستید حتما بُرد رو ببینید . یه سری شرایط خاص هست که اگه اون شرایط رو داشته باشید ( مثل تک پسری ، تاهل ، فوت پدر و .. ) باید مدارکش رو برای پادگان ببرید . همون روز اول شرایط رو ببینید و توی مرخصی که هستید مدارکش رو تهیه کنید .
ادامه دارد . خسته شدم :31:
خسته نباشی پهلوون ! مرسی بابت اطلاعات امیدورام سریالتون ادامه دار باشه . من از شهرستان می رم(حدود 110 کیلومتری تهرانم ) . البته برادرم تهرانه نمی دونم میشه از این موقعیت استفاده کرد ؟:21:بازم ممنون ازت ایا میشه یک کاری کرد برم هنگ 1 ؟ یا خودشون تقسیم می کنند ؟نقل قول:
وسایل چی می دن چی ببرم من امریه دارم ؟
اون روز اول چه ساعتی مرخصی می دن کی باید برگردم ؟
مثلا اگر 5 صبح باید برگردم میشه شب قبلش مراجعه کنم ؟ شرمنده دیگه دفعه اولمه می رم سربازی!:31:
قربانت . امروز فردا بقیه اطلاعات لازم رو هم میذارم .نقل قول:
شهرستانیا رو خود نظام وظیفه شهرشون با اتوبوس اعزام میکنه ( معمولا ) . توی برگ سفیدتون نوشته که 4/1 خودتون رو به پادگان معرفی کنید یا برید نظام وظیفه .
وقتی که گروهی میرین ، 5تا 5تا توی یگان های مختلف چینش میشین . یکی در میون هنگ 1 و 2 . موقعی که اون افسره داره چینش میکنه ، خودتون تخمین بزنید که وقتی بهتون میرسه هنگ 1 میشین یا 2 . جاتون رو با یکی دیگه عوض کنید تا توی مکان مناسب قرار بگیرید :31:
از برادر ساکن تهران برای مرخصی های روزانه و 5 شنبه جمعه ها میشه نهایت استفاده رو ببرید . معمولا از هفته سوم مرخصی ها شروع میشه .
اطلاعات تکمیلی در آینده نزدیک ...:46:
سلام
برگه سفید من دیروز اومد .توش نوشته مرکز آموزش 04 که فکر کنم نیرو زمینی ارتش بیرجند هست.
کسی میدونه اونجا چه جوری هست؟هتله یا نه؟:20:
مدرک من فوق دیپلم هست و تاریخ اعزامم 1/4/90 هست.
اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام یکی از رفیقامتو برگش زده "نیرو زمینی ارتش نزاجا(پاسداران)" کسی می دونه کجاست ؟ جاش خوبه ؟ کدوم شهره ؟ ممنون میشم جواب بدید
یه سوال داشتم:
ماهیانه ای که به لیسانس می دن چقدره و خودشون می ریزن به کارت یا شماره حسابشو هم باید بهشون بدیم؟
نیرو زمینی ارتشه تو بالا شهر تهران جای راحتی افتاده عشق و حال میکنهنقل قول:
به فوق دیپلم که ما بودیم 36 تو من میدادن احتمالا به شما 40 یا 45 تومن بدننقل قول:
اول اموزشی یه شماره حساب بانک سپه میدی بهشون خودشون حقوق برات میریزن.
سلام دوست عزیز ، میشه بیشتر توضیح بدین ؟ تو برگ سفید من هیچ کد و جای محلی زده نشده ، فقط نوشتن نیروی زمینی ارتش نزاجا(پاسداران) این پاسداران یعنی همون پاسداران تهران یا 06 که شما میگی ؟نقل قول:
لطف میکنی بیشتر توضیح بدی ؟
برای من هم داستان همین هست ! فکر کنم اصلا asemuna جان واسه من پرسیدن:20: اصلا برای من کدی زده نشده فقط همون تو پرانتز نوشته پاسداران ، دیگه هیچ چیزی نوشته نشده ، حالا این همون جایی هست که شما میگی ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ماهیانه ای که به لیسانس می دن چقدره و خودشون می ریزن به کارت یا شماره حسابشو هم باید بهشون بدیم؟
این بانک سپهی که دوستمون گفت من نمیدونم مال ارتش هست یا ...
توی سپاه حساب انصار براتون باز میکنند میریزند به کارتتون
ماهی 52800 که البته فکر کنم به درجه هم یکمی ربط داشته باشه من پولی که خودم دریافت میکنم نوشتم
من چند روز پیشا دفترچه رو گرفتم و طرف بهم گفت تو بانک سپه حساب باز کنم .. نمیدونم چرا قبل از تقسیم و کلا اعزام ازم خواستند تو بانک سپه حساب باز کنم در حالی که هنوز مشخص نشده ارتشم یا سپاه یا نیروی انتظامینقل قول:
کلا این لازمهنقل قول:
موقعی که می خوای بری پلیس +10 دفترچه رو برات ارسال کنه حتما اونو می خواد و بدون اون قبول نمی کنه
+
در مورد حقوق شنیدم توی سپاه خیلی بیشتر از این حرفا میدن!
ظاهرا اونایی که پارتی دارن توی سپاه می افتن خیلی بهشون خوش می گذره : دی
خیلی بیشتر در کار نیست برا ما که تو نیرو انتظامی بودیم 36 تومن برا فوق دیپلم ها بود برا لیسانس هم مطمئن هستم زیر 50 تومن بود ظاهرا سپاه یه 7 یا 8 تومن بیشتر میدهنقل قول:
درجه شما چی هست؟نقل قول:
میشه جواب این رفیق ما رو هم بدید ؟ پاسداران اخر تهرانه یا 06 یا اصلا پاسداران همون 06 هتس:31: من که دیگه قاطی کردمنقل قول:
دم همه اونایی که جواب می دن گرم تقدیم به اقا احسان:11:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:در مورد 01 نزاجا ( مرکز آموزش 01 شهدای وظیفه نزاجا )نقل قول:
روز اولی که به طور رسمی وارد میشین ، یه احساس عجیبی بهتون دست میده . افراد مختلف از شهر های مختلف با زبان . لهجه . فرهنگ . مذهب و شخصیت های مختلف .
معمولا شما رو به خط میکنن و کسایی که کارشناسی ارشد دارن یا دکتری ، به عنوان سرگروه انتخاب میکنن . بعد میگن افرادی که از شهر های مشابه هستن ، پشت سر هم به خط بایستن . بعد توی گروه های مختلف ( از 10 تا 15 گروه 9 نفره . معمولا ) افراد رو جوری چینش میکنن که از هر شهری توی یه گروه باشه .
بعد بهتون استحقاقی هاتون رو میدن .
2تا پتو ، 2تا ملحفه ، 2تا رو بالشی ، مسواک ، خمیر دندون ، شامپو ، صابون ، ... .( بعدا در موردش حرف میزنم )
خلاصه ، آنکادر تخت و کمد رو بهتون یاد میدن و باید تختتون رو آنکادر کنید .
بعد از اینکه چینش شدید ، آموزش ها شروع میشه . معمولا هفته اول بیشتر صف جمع و رژه دارین . ( از الان روی پاهاتون کار کنید . بدون اینکه زانو خم بشه بیارینش بالا . 90 درجه )
هفته اول ، مسئولین بخشهای مختلف میان توی مسجد براتون صحبت میکنن . وقت مناسبی برای چرت زدنه .
دوتا کتاب بهتون میدن که کلاسهای تئوری از اونهاست و ازشون هم امتحان میگیرن . فرمانده گروهان ها برای اینکه رنکینگ گروهان خودشون بره بالا ، روی امتحانا سخت گیرن . برای سرباز اثری نداره .
کنار کلاسهای تئوری ، تمرین عملی هم دارین .
از هفته پنجم به بعد ، رزه و صف جمع خیلی کم میشه ( شاید هفته ای یکی دوبار . به غیر از صبحگاه و شامگاه که شنبه و چهارشنبه انجام میشه . معمولا )
اگه بتونید منشی بشید ، خیلی خوبه . منشی هم از کسایی انتخاب میشه که خطش خوب باشه .
فعلا همینا به ذهنم میرسه .
سوالی باشه در خدمتم .
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
پاسداران همون 06 هست که توی خیابون پاسدارانه .نقل قول:
میگن سخت گیری میکنن
سلامنقل قول:
بله همونجا هست
چون قبلا برای آموزش گروهبان های کادر ارتش بوده امکانات خوبی داره ولی خوب یک میدون بسیار بزرگ داره که توی تابستون اذیت میشه آدم ولی موقع برپائی کلاس صفا میکنید چون کلاسهای خوبی داره
خیلی با صفا هست من یک شب نگهبان اسلخه خونه بودم گروهان قرارگاه بودیم ضلع شمال همون میدون رژه میشه
آقا این آب رو میگرفتن پای این درختا ما هم گفتیم بزار مسیرش رو جوری کنیم که از جلوی خودمون رد بشه نصف شبی خواب که نداریم حداقل صفا کنیم :27: صبح چشمام داشت میرفت رو هم که فرمانده گروهان اومد دید اتاقش شده استخر :27: حالا کی بود کی بود من نبودم راه افتاده بود
ببخشید خاطره تعریف کردم ولی خدمت همش خاطره هست
میخواستم ببینم امکان داره روزی که از نظام وظیفه اعزام میشیم یه جای دیگه اعزام کنن؟
چند نفر که اعزام نیرو انتظامی بیرجند بودن و پلیس+10 بهشون گفتن اون جا افتادن
تو برگه سفید یه جا دیگه براشون خورده اما برا من همون جا اعلام کردن
دعا کنید جای منم عوض بشه:42:
چون از اونجا خوب تعریف نمی کنن.
سلامنقل قول:
من چون توی سپاه هستم و درجه ها هم خوب کم کردن و براساس بسیجی میدادن که من نداشتم رزم دار دو شدم یا همون معادل استوار دو توی ارتش
سلامنقل قول:
من چنین کاری رو حتی قبل از اعزام نکردم ! و توی سپه هم حساب ندارم
دیگه حالا الان اجباری شده یا ... رو نمیدونم خدایی
داداش شما مطمئني شهيد نشدي؟ فكر كنم شما از بهشت مياي به فروم سر ميزني:31:نقل قول:
آبسرد كن، كولر ، فوتبالدستي ، توت و انگور و گيلاس !!! :18:
خدايا بده از اين شانسها، خوشا به حالتون كه جاي خوبي افتادين
:11::11::11::11:
بله دوست عزیز اگه آشنا داشته باشی میشه !نقل قول:
سلامنقل قول:
فقط اینو بگم که مالک اشتر اگه افتادی بدون هتل افتادی....شاید یکی از بهترین پادگانهای اموزشی نیروی انتظامیه....
از هفته دوم اونایی که نزدیک هستن پنجشنبه و جمعه مرخصی میدن
میان دوره داره
پایان دوره هم میدن اونجا
ولی اینکه روز اول که رفتی ایا بعد تحویل لباسا مرخصی بدن یا نه؟!! اونش بستگی به زمانش داره
مثل دوران ما وقتی لباسا رو تحویلمون دادن به خط کردن و آموزش شروع شدبدون هیچ مرخصی!!!!!
راسی رفتی اونجا به محسن سلام برسون!!!:31:
نقل قول:نقل قول:
داشتم این چند صفحه اخر رو مطالعه میکردم چند سوال تکراری که بارها چه خودم و چه سایر دوستان توضیحات کامل دادن ولی بازم چون صفحات زیاد هست شاید خیلی ها اینو ندیدن...
1- در مورد گوشی موبایل و سایر وسایل ممنوعه(سیگار- پاسور و..) --- دوستان توجه کنید همراه داشتن گوشی موبایل و سایر وسایل همراه سرباز ممنوعه البته گوشی و سگار به هیچ وجه تو دوران اموزشی توصیه نیمکنم چون همونطور که گفتم تو گروهان شما ممکنه 100-170 نفر از جاهای مختلف با فرهنگهای مختلف کنار هم باشین و مطمئن باشید افرادی هستند که به راحتی شمارو بفروشن و زیرآبتون را بزنن......ولی تویه یگان خدمتی خیلی راحت تر گوشی میشه برد مثلا خودم الان یه گوشی 5800 نوکیا با خودم میبرم یگان هیچ مشکلی هم پیش نیومده---البته اونجا هم باید حواستون باشه که سوتی ندین ولی به هر حال بردن گوشی موبایل تو آموزشی واقعا ریسک بزرگیه اما تو یگان خدمتی خیلی راحت تر میشه گوشی برد!!!!
2- در مورد مرخصی تو یگان اموزشی- ببیند طبق قانون دوران آموزشی سرباز به هیچ وجه مرخصی نداره!!! اما این فقط یک قانونه اما در عمل بعضی از پادگان اموزشی (با تدبیر فرمانده اون پادگان) به سربازان مرخصی هایی میدن (مثالش همون مالک اشتر هست که تو نقل قول بالا توضیح دادم به چه شکل مرخصی میدن
3- در مورد تقسیمتون تو بعد از آموزشی- ببیند دوست من تقسیم شما نه به مدرکتون ربط داره نه به شهرتون و نه به فرماندتون نه به درجتون ونه به نمره اموزشی!!!!!! هیچ چیز دیگه ای!!!! تقسم شما بعد اموزشی مستقمیا زیر نظر به عنوان مثال نیروی انتظامی تقسیما مستقیما از طرف ناجا و بر اساس نیاز و به صورت رندم اعمال میشه پس هیچ یک از قوانین زیر در ان صادق نیست
الف- من چون آموزشی شهر خودم بودم پس یگانم تو یه شهر دور میشه
ب- من چون آموزشی یه شهر دوری بودم پس یگانم قطعا شهر خودمه
ج- من تک فرزندم پس حتما اموزشی تو شهر خودم هستم
د- من نمره آموزشی، یا درجم یا تحصیلاتم بالاس و لیساسن یا فوق لیسانس دارم پس حتما شهر خودم هستم
و.....
یه بار دیگه تاکید میکنم تقسیم شما فقط بر اساس نیاز استانها وب ه صورت رندم هست!!!
4- بعضیا میگن منی که لیسانس دارم بعد خدمت چه کار بهم میدن؟؟ بارها همه گفتن از تجربیاتشون من خودمم هم گفتم و سابقه خودم را هم گفتم که مدرک چه بی سواد باشی و چه فوق لیسانس تو دوران خدمت سربازی هیچ ارزشی نداره.....درجتون هرچی باشه به قول معروف درجه برای آبگرمکنه......خودتون و شانستون فرمانده یگانتون باید ببینید چطور آدمیه؟؟ یک فرد لیسانسه (مثال خودم که اتفاق افتاده برام) بهت یه تی میدن میگن برو دستشویی رو تمیز کن.....و یک فرد دیپلمه بهش میگن ببر چایی درست کن و دیگه کاری نمیکنه!!!
خدمت اومدین خونه خاله نیست هیچ قاعده و قانونی نداره همه قوانین شمارو فرماندتون تعیین میکنه
بعضیا فکر میکنن که اگه فرضا یگانمون شهر خودمون باشیم حتما هر روز میتونیم بریم خونه!!! باید بگم که کور خوندید!!!!!:31: میتونم براتون اسم ببرم و جا معرفی کنم که طرف هفته ای نصف روز اونم با هزارتا التماس و خواهش و.......(!) میتونست فقط یه سر به خونه بزنه و یه دوشی بگیره و دوباره باید برگرده سر یگان خدمتی (درحالیکه تا خونه نیم ساعت بیشتر فاصله نداشت!!)
در همون قسمت کسی بود که شهرستانی بود و هفته ای یه پنجشنه و جمعه خونه بود کامل!!!!!
کسی نبود جواب بده من 3 روزه دیگه اعزامم لطفا یکی کمک کنهنقل قول:
اگه یه کم پست بالا رو بهتر مطالعه میکردی جوابت بودنقل قول:
نقل قول:
3- در مورد تقسیمتون تو بعد از آموزشی- ببیند دوست من تقسیم شما نه به مدرکتون ربط داره نه به شهرتون و نه به فرماندتون نه به درجتون ونه به نمره اموزشی!!!!!! هیچ چیز دیگه ای!!!! تقسم شما بعد اموزشی مستقمیا زیر نظر به عنوان مثال نیروی انتظامی تقسیما مستقیما از طرف ناجا و بر اساس نیاز و به صورت رندم اعمال میشه پس هیچ یک از قوانین زیر در ان صادق نیست
الف- من چون آموزشی شهر خودم بودم پس یگانم تو یه شهر دور میشه
ب- من چون آموزشی یه شهر دوری بودم پس یگانم قطعا شهر خودمه
ج- من تک فرزندم پس حتما اموزشی تو شهر خودم هستم
د- من نمره آموزشی، یا درجم یا تحصیلاتم بالاس و لیساسن یا فوق لیسانس دارم پس حتما شهر خودم هستم
و.....
یه بار دیگه تاکید میکنم تقسیم شما فقط بر اساس نیاز استانها وب ه صورت رندم هست!!!
سلامنقل قول:
پست بالایی که نیروانتظامی داره خدت میکنه دوستمون جوابتون رو داد دیگه
از من به شما نصیحت جوش اینجور چیزها رو اگه بخوای بزنی تا آخر آموزشی و زمانی که نامه معرفی به یگان رو به دستت میدن همیشه اضطراب داری
پس بی خیال باش
ضمن این قضیه تجربه خودم که بخشی از خدمتم تو شهرستان و بقیش داره تو شهر خودم میگذره بگم که اگه شهرستان بیوفتین یگان خدمتی زمان براتون سریعتر میگذره....نقل قول:
شما فکر کن محل خدمتت تو شهر خودت باشه ولی نتونی هر روز بری خونه چقدر به اعصابت فشار میاد و چقدر اذیت میشی ولی اگه شهرستان باشی خیالت راحته که نمیتونی هر روز بری خونه و جوش این مسئله رو نمیزنی
در مورد وسایل ممنوعه سوال داشتم
آیا mp3 پلیر که فقط هم صوتی باشه هم ممنوعه؟ یا چون رادیو دارن گیر میدن؟ کلا وسایل برقی چی میشه برد؟ ریش تراش؟
و دیگه اینکه میشه پودر قهوه یا از این کافی میکس ها برد اونجا؟ خوردنی چه چیزایی ممنوعه؟
mp3 پلیر- ضبط صوت- سیدی- فیلم- عکس (هر نوع عکسی)- و.... همگی ممنوعه و جرم حساب میشهنقل قول:
ریش تراش مشکلی نداره اتفاقا بهتره که ببری وگرنه مجبوری بری آرایشگاههای پادگان که باهاش موهای 1000 نفر رو بدون تمیز کردن کوتاه میکنن و دهها نوع الودگی و.... پس بهتره که ببری فقط مواظب باش که ازت ندزدن!!!
قهوه و کافی میکس مشکلی نداره حتی تو بوفه های پادگان هم از این نسکافه های آماده 200 تومنی میفروشن و میتونی از اونجا هم تهیه کنی!!
خوردنی هم مشخصه که چه چیزهایی ممنوعه!!! :31:
امکانش هست پادگان ها و ارگان های تهران را همراه با ا درس نام ببیرید
سوال دیگه ای که داشتم
اگر در حین خدمت وظیفه یعنی وسط سربازی یه قانون جدید تصویب بشه ایا شامل سرباز در حین خدمت میشه؟؟؟
سوال اولش رو من نمیدونمنقل قول:
قسمت دوم.....تو همون قانون که تصویب میشه اعلام میکنن که شامل سربازان در حین خدمت هم میشه یا خیر!!! (یعنی بستگی به خود قانون داره!!! بعضی وقتا قوانین شامل سربازان حین خدمت میشه بعضی وقتا خیر!)
کسی تا حالا معافیت کفالت در حین خدمت گرفته؟ قبل از 6 ماه!
یعنی اوایل خدمتش معافیت کفالت پدر بالای 59 سال رو گرفته باشه!
کسی هست که امریه بوده باشه و وسط خدمت ترخیص شده باشه ؟از من تعهد گرفتند که درسم رو تا یک سال ادامه ندم می خوساتم بدونم اگر بخوام ترخیص بشم اصلا کارم به این ها گیره یا نه ؟ یعنی باید نامه ای چیزی ببرم پیششون یا نه همین جوری بین دانشگاه و نظام وظیفه همه چیز تموم میشه؟
ممنون
سلام اول تیر تاریخ اعزام من هست به شهید دستغیب جهرم میخواستم ببینم اونجا چجور جایی هست ؟
احتمالا ارشد قبول میشم کی منو مرخص میکنند و باید چکار کنم ؟
ممنون
نقل قول:
کد:http://wikimapia.org/#lat=28.4960721&lon=53.5415509&z=19&l=16&m=s
استان فارس، شهرستان جهرم، خيابان امام حسين (ع)دفتر فرماندهي: 2263538 0791صندوق پستي : 33454 - 74187
مخابرات: 7-2264025
دورنگار: 2188302 – 2264066
============================
اگه ارشد قبول شدی ، ترخیصت میکنن و کاری لازم نیست انجام بدی
.
سلام
1- ایا من می تونم الان که افتادم 01 برای اموزشی و امریه دارم . برم دو ماه بندازم سربازی رو عقب . قید امریه رو بزنم . تا کی وقت دارم ؟ خواهشا جواب بدید
2- ایا می تونم بدون این که سربازی رو 2 ماه بندازم عقب امریم رو لغو کنم (تو برگم خورده امریه عمومی ) ولی این جور که فهمیدم تا 2 سال نمی تونم ادامه تحصیل بدم .(اداره نمی زاره ) به خاطر همین می خوام معمولی برم سربازی .
خواهشا زودتر جواب بدید .
تا زمانی که شما خودتون رو به محل آموزش معرفی نکنید غایب یا فراری محسوب نمیشین. مگه غیبت بابت دیر رفتن بخورین.نقل قول:
سلام
1- ایا من می تونم الان که افتادم 01 برای اموزشی و امریه دارم . برم دو ماه بندازم سربازی رو عقب . قید امریه رو بزنم . تا کی وقت دارم ؟ خواهشا جواب بدید
2- ایا می تونم بدون این که سربازی رو 2 ماه بندازم عقب امریم رو لغو کنم (تو برگم خورده امریه عمومی ) ولی این جور که فهمیدم تا 2 سال نمی تونم ادامه تحصیل بدم .(اداره نمی زاره ) به خاطر همین می خوام معمولی برم سربازی .
خواهشا زودتر جواب بدید .
شما اگه دفترچه فرستادیو برگه سبزت اومده بیخیالش شو و به کارت برس. بعد دوباره دفترچه بخر و دوباره پست کن!
سلامنقل قول:
از من میشنوی امریه رو بی خیال نشو
سرباز باشی میفهمی امریه بودن چه نعمتی هست !